LSD - hyvä ja paha matka?

trip

Pitkään olen halunnut kokeilla, mutta toistaiseksi en ole uskaltanut "pahan matkan" pelossa.

Oon kuitenkin monesti törmänny väitteeseen, jonka mukaan alkoholi tappaa matkan - eli pahasta matkasta pääsee pois kippaamalla viinaa? Pitäköö paikkansa?

Ja onko olemassa jotain tapoja, jolla välttää pahan matkan vai onko se aivan randomia? Ja vaihteleeko matka hyvän ja pahan välillä, vai onko se sitten koko ajan hyvää tai pahaa?

25

2375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolknnln

      Et ilmeisesti ole kokeillut sieniä? Pahasta matkasta ei välttämättä pääse pois juomalla viinaa? Katsos, viina ei vaikuta sinuun juurikaan jos olen psykedeelissä. Alkoholi kuivattaa myös elimistöä ja kuivuminen voimistaa matkaa(?). Ainakin kahvi voimistaa. LSD on kuulemma melko tasaisesti samaa alusta loppuun. Sienet vaihtelevat enemmän miten sattuu ja voivat yhtäkkiä yllättää pienimuotoisella panikoinnilla joka taas häviää heti kun pääset pois paikasta joka ahdistaa tai esim. ahdistava musiikki laitetaan pois. En uskalla suositella kenellekään mitään, mutta pieni määrä sieniä on turvallisempaa koska vaikutus kestää joitain tunteja ja häviää sitten aaltoillen muutaman "laskutunnin" aikana pois. Vaikutus lähtee täysin pois vasta nukkumalla välissä. Oliko tästä apua?

      • Vlbllnnl

        "Aaltoilu" on sitä että olet aina hetken selvä, mutta sitten visuaalit ja psykedelia alkaa uudestaan ja kohta olet taas selvä. Aallot "pienenevät" kunnes lopulta tunnet ettei vaikutuksia enää tule.


      • FlyingBarf

        Jätä sitten sotkematta viinaa sieniesi kanssa.Syötävät sienetkin aiheuttavat
        voimakasta oksennus-ryöppyä viinaan sekoitettuna.Viimeksi "spyttis lensi kuin varpusparvi"lepästä leppään.


      • Q2W3R4

        Ehkä siksi että ne imevät viinaa ne sienet.. Olettekos muuten kuulleet että maailman ensimmäinen eläin oli sieni? Sieni on siis meidän kaikkien esiäiti, sekä esi-isä.. Ehkä me kaikki olemme vain eräänlaisia sienen ulkoistamia työkaluja, jotka muokkaavat maailmaa ja vievät lopulta sienetkin toisille planeetoille.


    • Hokonl

      Virallinen sairaalahoito pahoihin matkoihin taisi olla bentsodiatsepiinit, eli niitä voisi olla lähettyvillä jos pelottaa. Täytyy kuitenkin varoittaa että jos hetken mielijohteesta pienen epämukavuuden takia syö tripin päälle psyykelääkkeitä niin lopputulos voi olla se että trippi ei täysin katkea, mutta kaikki miellyttävä häviää jättäen epämiellyttävän puolittaisen olon ja lisäksi jää paha mieli siitä että tavallaan "failasit". Annoit pelolle vallan hommasta jäi vähän halju tunne. Vaikeatkin tunteet yleensä palkitsevat lopussa kun pää käsittelee ne asiat ja lopussa koittaa eheytymisen tunne. Siksi pitäisi olla terve mieli jotta ei tule tilannetta että pitää alkaa ottamaan psykoosilääkkeitä kaksin käsin. Parempi kuotenkin pelastaa nahkansa jos olo on menossa päin helvettiä. Paha trippi on kuitenkin kuin painajaisuni, et ole välttämättä tulossa hulluksi vaikka pelottaisi. Pienillä annoksilla tuskin mitään todella kammottavaa voi tapahtua koska vaikutukset ovat riittävän mietoja. Todella pahat olot tulevat keskisuurilla annoksilla ja ainakin puheiden mukaan todella isoilla annoksilla ei ole enää pelkoa koska ei ole enää sinua, olet vain "kaikki". Jos arveluttaa niin älä ota mitään. Etsi tietoa ja odota että tunnet olevasi valmis, vaikka siihen menisi 10 vuotta. Elämässä ehtii. Älä kuuntele jos joku yrittää suositella alkuun isoa annosta. Pienestä se pitää lähteä.

      • Q34ER

        "Todella pahat olot tulevat keskisuurilla annoksilla ja ainakin puheiden mukaan todella isoilla annoksilla ei ole enää pelkoa koska ei ole enää sinua, olet vain "kaikki""

        Se kuitenkin vahvistuu pikkuhiljaa ja ennen kuin ego katoaa tulee huhupuheiden mukaan se kohta tripistä jolloin tuntee kuinka ego alkaa kuolla ja mieli reagoi siihen mahdollisesti menemällä paniikkiin koska se ei halua kuolla ja se tuntuu siltä että kuolee. Ja sitten kuolee, aika lakkaa olemasta, mutta herää takaisin eloon. Ei kuollutkaan. Hetken tuntee miltä tuntuisi olla kuollut. Ei ole enää olemassa. En uskaltaisi tuota kokea. Kuolen mieluummin sitten kun luonnollinen kuolema on tullakseen. Kai tuolla kokemuksella haetaan kokemusta että elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Se ei ole "near-death-experience" vaan "beyond-death-experience". Sen kokeneet eivät pelkää enää kuolemaa vaan tuntevat käyneensä katsomassa ja kokevat että kuolemassa ei ole mitään pelättävää.


      • aQ23R5T

        Semmoistakin on kuultu että koko ihmisen persoona vaihtuu egokuolemassa toiseksi. Valaistuminen ja uudelleensyntymä on myös täydellinen persoonan vaihdos uuteen. Ei varmaan suositeltavaa jos vanhassakaan ei ole mitään vikaa:) Muutenkin trippailu muuttaa ihmistä, monesti parempaan suuntaan, mutta Hunter.S.Thompson mm. kuvailee kirjassaan Helvetin Enkelit, kuinka osa liikaa happoa käyttäneistä Enkeleistä lakkasivat kokonaan puhumasta..


    • Guuhju

      Psykedeelit ovat vahvistin. Isompi annos = kovempi voluumi, tai tarkempi mikroskooppi. Älä siis ole paikassa joka ahdistaa. Kotona on kotoisaa, hyvä kaveri on iloinen asia yleensä jne.. Paras tapa on välttää pahaa fiilistä on olla tekemättä mitään mistä voisi tulla liian jännittynyt tai huono fiilis normaalistikin. Ihmiselle yleensä oma koti, sänky ja suihku ovat turvallisen tuntuisia paikkoja koska ne ovat arkisia ja rentouttavia. Niissä ladataan akkuja ja puhdistaudutaan.

      • Hiilbnk

        Sellainen ympäristö on hyvä jossa pystyy olemaan kovassa krapulassakin.


      • a3QW24R
        Hiilbnk kirjoitti:

        Sellainen ympäristö on hyvä jossa pystyy olemaan kovassa krapulassakin.

        Tai sairaana..


    • trip

      LSD:täkin on näköjään montaa vahvuutta. Ainakin silkkitiellä myydään kevyttä ja vahvaa happoa. Kai sitä kevyttä voisi ensin alkuun kokeilla. Se on halvempaankin kuin vahva.

      Kannabiskin aiheutti pientä paniikkia ja vainoharhaisuutta ekalla kokeilulla, mutta se meni ohi viidessä minuutissa. En tosin tiedä onko kovin vertailukelpoista hapon kanssa, vaikka sativaa olikin.

      • Vinnlll

        Jos haluat ottaa kokonaisen annoksen, mutta epäröit onko liian vahva niin ota ensin puolet ja vasta parin tunnin päästä loput. Näin kokonaisvaikutus on vähän pehmeämpi kuin kerralla otettu.


      • Hkkkbbk

        Happo on aivan täysin eri asia kuin kannabis, älä odota mitään ja ole iloinen siitä mitä saat. Joskus ei tule muuta kuin huoleton ja virkistynyt olo, siitäkin voi olla iloinen jos ei mitään sen kummempaa tapahdu, sitten voikin vaikka lukea kirjaa jos ei muuta keksi ja nauttia hiukan esteettisesti korostetusta päivästä ja kummallisen selkeästä ajattelusta.


      • Hkkkln

        Vahva voi olla ihan oikeasti vahva että en itse ainakaan sitä ottaisi jos ei ole kokemusta. Itse en ole happoa ottanut, mutta aikoinaan sienet olivat elämää mullistava juttu. Olin ihan tohkeissani kuin olisin löytänyt Graalin maljan. Yksi pelottavakin kokemus oli ja päätin silloin että parempi jättää moiset kokeilut hamaan tulevaisuuteen ja keskittyä itse elämään. Ehkä se juuri oli se sienien opetus: Elä elämääsi! Ehkä joskus vielä, ehkä ei.. Elämä on pitkä.


      • trip
        Vinnlll kirjoitti:

        Jos haluat ottaa kokonaisen annoksen, mutta epäröit onko liian vahva niin ota ensin puolet ja vasta parin tunnin päästä loput. Näin kokonaisvaikutus on vähän pehmeämpi kuin kerralla otettu.

        Joo, varmaan koitan juuri siten, että ostan kevyttä versiota ja ensiksi imeskelen vain puolikasta annosta(?). Jos vaikutus miellyttää ja tuntuu siltä, että kestää isommatkin olot, otan lisää. LSD:tä on joka tapauksessa pakko kokeilla edes kerran.


    • sadasdasddaw222212

      psykedeelit on elämän selventämiseen oli trippi hyvä tai paha niin se on aina positiivinen loppupeleissä! typerät kakarat ne ei ole mitään vitun bilehuumeita!! vai pelkäät pahaa matkaa no älä käytä kun et edes tiedä mitä olet tekemässä!!. kasva ensin ennekuin lähdet tuollaisia aineita kokeilemaan!!!

    • Brenkkuraitis

      LSDeen käyttäjiä löytyy silloin tällöin kadulta litteänä,lentäminen katolta
      jäi lyhyeksi,heh.Kaikkea sitä idiootti vetää sisäänsä.

      • lehmätkinlentää

        Kuinka usein olet sellaiseen törmännyt? Sellaiseen katolta hypänneeseen elesdeen nauttijaan? Veikkaan ettet ole eläissäsi nähnyt ainuttakaan. Turha tuota elähtänyttä propagandaa enää koittaa syöttää, kun jokainen voi faktat tarkistaa netin ihmeellisestä maailmasta, vaikka kellon ympäri.


    • sternbach

      "Oon kuitenkin monesti törmänny väitteeseen, jonka mukaan alkoholi tappaa matkan - eli pahasta matkasta pääsee pois kippaamalla viinaa? Pitäköö paikkansa?"

      Lyhyt vastaus. Ei pida paikkaansa. LSD on yksi voimakkaimmista aistiharhoja tuottavista kovista huumeista. Jos LSD:n kaytön hallusinaatiot yritta lopetta juomalla alcoholia, tilanne pahehee vain entisetaan. Seurauksena on vahintaan jonkin asteinen psykoosi ja jos sen on paha, se voi jaada ikuiseksi.

      https://www.youtube.com/watch?v=YNrXbm3OZ-w LSD haallucinations

      • sternbach

        Laaletiateessa tunnetaan laajalti LSD tappava taikutusmekanismi. Esimekiksi eraassa sairaalassa LSD:n kayttaja syöksyi suin pain paa edella portaikkoon ja kuoli kallovammoihin. Han oli tosin ilmoittanut laakarille ja sairaanhoitajalle, etta hanta vainoaa sotilaat.

        Jalkikateen on mahdotonta todistalla mitaan, mutta yksi vaihtoehto on se, etta han lahti karkuun "lahestyvia sotilaita", joita ei ollut todellisuudessa olemassa.

        Mika idea on siina, että pitaisi saada sotkea keskushermosto pilalle jollakin kemiallisella aineella?


      • sterbach

        Suosittelen voimakkasti taysraitista elamaa kaikille.

        Jos Eric Clapton tajusi taman asian jo vuosikyymania sitten, niin joakinen ihminen voi sen tajuta.

        Eric Clapton's clinic in Antiqua https://www.youtube.com/watch?v=D7Z86bETPJo


      • 2Q1A3R

        "Laaletiateessa tunnetaan laajalti LSD tappava taikutusmekanismi. Esimekiksi eraassa sairaalassa LSD:n kayttaja syöksyi suin pain paa edella portaikkoon ja kuoli kallovammoihin. Han oli tosin ilmoittanut laakarille ja sairaanhoitajalle, etta hanta vainoaa sotilaat."

        Tapahtuiko tämä toisen maailmansodan aikaan?


    • Cryangel85

      Jos otat LSD älä juo ei kumoa mitään.Jos haluat varmistua että matka tulee olemaan hyvä tärkeintä on turvalllinen ympäristö,seura,hyvä musiikki. JOS PELKÄÄT VALMIIKSi huonoa matkaa kääntyy sellaiseksi.Aina tulee muistaa että näki tai koki mitä se aina se aine joka puhuu ja vaikuttaa.
      Kun ostat LSD muista myös se voi olla mitä vaan ja trippi voi kestää 40tuntiakin.

      • aq123RE

        Ei kannata ajatella kyllä niinkään että jos pelkää niin käy niin mitä pelkää. Kannattaa ajatella ennemmin että voi käydä ihan mitenpäin vaan riippumatta siitä että vähän jännittää. Kannattaa kuitenkin välttää sellaista päivää joka on jostain syystä huono tai jos lähipäivinä on tapahtunut jotain järkyttävää. Ehkä kannattaa odottaa semmoista hetkeä elämässä että kaikki on hyvin.


      • aq123RE
        aq123RE kirjoitti:

        Ei kannata ajatella kyllä niinkään että jos pelkää niin käy niin mitä pelkää. Kannattaa ajatella ennemmin että voi käydä ihan mitenpäin vaan riippumatta siitä että vähän jännittää. Kannattaa kuitenkin välttää sellaista päivää joka on jostain syystä huono tai jos lähipäivinä on tapahtunut jotain järkyttävää. Ehkä kannattaa odottaa semmoista hetkeä elämässä että kaikki on hyvin.

        Koska jos alkaa pelkäämään että alkaa pelkäämään niin pelkää itse pelkoa, joka on jo täysin irrationaalista pelkoa. Silloin luo pelkoa tyhjästä. Ehkä se on sitä yleistä ahdistuneisuutta sitten tai paniikkihäiriön tyyppinen tila?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe