Julkaiskaa uudet aloitukset!

Juutalaisuuden_mukaan

Jumalassa, eikä muuta voi ollakkaan!

29

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gontra

      Jumala aiheena, on kyllä jo niin loppuun kaluttu, että mielestäni ne, jotka eivät vielä ole päässeet asiasta "jyvälle", voisivat siirtyä lasten sarjakuvien piiriin.
      Kun vatvotaan tuhansia vuosia jumalan tekosista, sekä tekemättä jättämisistä, eikä "ukkelia" näy missään, niin luulisi nyt jo pikkuhiljaa menneen perille, ettei mokomaa otusta edes ole.

      • Olet.väärässä

        Koko ajan tapahtuu maailmassa uusia asioita, syntyy elämää, ja jokainen ymmärtää että se on juuri sitä Jumalan vaikuttamaa ja mahdollistamaa.

        Vaikka emme voikaan nähdä Jumalaa silmillämme, niin luomakunnassa näemme Jumalan teot ihan konkreettisesti. Toki Jeesus on Immanuelina syntynyt Israelissa ja elänyt ja kuollut Jerusalemissa ja noussut taivaaseen Isän oikealle puolelle ja sieltä tänäänkin vaikuttaa hyvää sanansa kautta, amen, halleluja!

        Todella hyvää ihmiset saavat Jumalalta koko ajan vaikka eivät sitä vastaanottavina itse edes ymmärtäisi, ja toki Jumala voi vaikuttaa vielä paljon enemmänkin kuin vain sen elämän ihmiselle. Jumalan armolahjoista ja hyvästä tulevaisuudesta Herran kaupungissa ja paljosta muusta on kerrottu Raamatussa, ja juutalaisuutta on Jumalan valtakunta olemukseltaan.


    • Olet ilma jota hengitän
      Olet kaikki minkä ymmärrän
      Tähdet taivaalla muita varten on
      silmäs mulle suovat auringon
      olet maa ja hellä lämpö sen
      kevään tullen alla jalkojen
      sulta saan kuin palavan
      mä voiman voittamattoman

      olet kaikkeni sä silloinkin
      vaikka maailman mä voittaisin
      mitä jää jos menet pois
      mitään ei minulla ois

      Olet maa ja hellä lämpö sen
      kevään tullen alla jalkojen
      sulta saan kuin palavan
      mä voiman voittamattoman

      olet kaikkeni sä silloinkin
      vaikka maailman mä voittaisin
      mitä jää jos menet pois
      mitään ei minulla ois
      maailmassain
      kaikki oot sä vain :)

      • Hieno.kirjoitus.amen

        Jumalassa.


    • Mitä.rikkautta

      Jumalassa meillä ihmisillä onkaan, kun vain sitä janoamme ja etsimme ja löydämme, ja kaiken saamme armosta ja vastaanottaa ilman maksua, ja tietysti hyvä ihmisen kiittää ja kunnioittaa Isää Jumalaa ja Luojaa ja Jeesuksen kalliisti maksamaa hintaa Israelin Jerusalemissa, Moorian vuorella, ja tyhjä kalliohauta todistaa myös Herran kuolleista ylösnousemuksen, toki on sanansa se kestävä ja pysyvä ja pyhä ja hyvä, amen, halleluja!

    • Minkä.rikkauden

      Jumala onkaan antanut meille kun kielet antoi ihmisille ja sanat ja kirjaimet ja ymmärryksen ja mahdollisuuden keskinäiseen kommunikointiin. Voitko ajatella tai kuvitella, millainen olisi maailma jos ihmisinä emme voisi käyttää sanoja lainkaan. Tietysti ihmisinä ymmärrämme että sanoja voidaan käyttää hyvään tai huonoon, ja vastuu tästä on ihmisellä itsellään, ja Jumala on miekan asettanut vartioimaan elämän puun tietä, kuten on myös hyvän ja pahan tiedon puu, ja siitä söivät Aadam ja Eeva.

      Mikä rikkaus meillä ihmisillä onkaan juutalaisissa pyhissä kirjoituksissa eli Raamatussa ja sen ja Henkensä kautta Jumala tahtoo vaikuttaa uskoa ja toivoa ja rakkautta ja hyvää hedelmää paljonkin ihan jokaisessa ihmisessä. Ihmeellistä ja totta Jeesuksessa, amen, halleluja! Tietysti ilman Jeesuksen Henkeäkin voidaan tutkia Raamattua ja suurta rikkautta tämäkin. Raamatussa Jeesus on pyhä ja hyvä Herra, joka luomisesta lähtien on hallinnut valtaistuimellaan ja tuli Ihmisen Pojaksi hyvin lyhyeksi ajaksi maan päälle Immanuelina, ja takaisin meni sinne mistä lähtikin eli Isän oikealle puolelle, ja Stefanus hänet siellä näki seisomassa, kun sydämen silmänsä avattiin ja voideltiin siihen.

    • Minkä.yhteyden

      Jumala onkaan antanut rakkaudellisessa avioliitossa miehen ja naisen välille, ja lapset lahjana sen mukaan minkä Jumala säätää.

    • Entäs.tunteet

      Mitä niistä kirjoittaisin?

    • Yksi.ihmeellinen

      Vesi. Tunnetko veden Jumalan luomana ja vertauskuvana heti alussa luomisen yhteydessä? Kristallinkirkas vesi, kuumana tai kylmänä, ja kiertokulkunsa ihmisessä ja samoin meidän maapallolla hyvin mielenkiintoinen ja tutkimisen aihetta siinä paljonkin riittää.

      • H2O.vety.happi

        vesi kahdesta hyvin erilaisesta aineesta koostuneena, näin meille opetetaan, ei Raamatussa, vaan alkuaineiden ihmeellisessä maailmassa.


      • Muistettavaa

        Juutalaisuus.
        Kristllisyyden juuret juutalisuudessa.


    • Röyhkeä.helluntailaisuus

      Helluntaimessiaanisten rasistinen röyhkeys näkyy aloituksessa: aloittaja huutaa käskytyksiä juutalaisten foorumille, jossa hän itse on vieras, mutta röyhkeänä vailla mitään käytöstapoja. Hän, hellarinatsi, julistaa mitä juutalaiset saavat täällä kirjoittaa, mitä eivät. Itseasiassa he ovat jo vaientaneet juutalaiset täällä lähes täysin. Mutta eivät aivan, sillä he eivät tunne ja muista kaikkia juutalaisia.

      Juutalainen kostaa vihollisille, aina.

      Kaikki juutalaisuus ei ole uskontoa, eikä varmasti helluntaiuskontoa.

      Näistä helluntailaisrasisteista on tehty lukuisia ilmoituksia sekä ylläpidolle, että nettipoliisille. Enää en yritä. Suomessa poliisi on keskittynyt suojelemaan muslimimaahantunkeutujien oikeuksia, juutalaisista se ei ole koskaan piitannut.

      Mutta: "Kerran vielä tulee toisenlainen aika, jolloin sortovalta vahva lannistuu! Uhrit sorretut rivinsä kun nostaa, hellarit ne silloin kauhistuu! Silloin uhrikansa niiltä vallan ottaa, silloin koittaa aika uskonnonuhrien. Silloin poistamme me hellareiden kahleet ja uhriensa valat vannomme!" (Mukaelma laulusta Punaorvon vala.)

      • Mielestäni.ainakaan

        et ole juutalainen.


      • En.ala.arvuuttelemaan

        mistä voisit olla.


      • Kartetaan.huonoa

        Kartetaan pilkkaajia ja valheellisia panettelijoita, sillä tunnusmerkkinsä on katkeruus.


      • Ilmoituksia.kyllä.tehty
        Kartetaan.huonoa kirjoitti:

        Kartetaan pilkkaajia ja valheellisia panettelijoita, sillä tunnusmerkkinsä on katkeruus.

        Sinä olet näiden foorumeiden sitkein juutalaisten pilkkaaja ja toisenuskoisten panettelija, josta on tehty lukuisia ilmoituksia poliisille, mutta lienet suomenruotsalainen natsi, tai muslimi, sillä poliisi ei piittaa.


      • Tee.itsestäsi

        noita ilmoituksia.


    • Juutalaisuus.Herrassa

      Raamatun opetuksen mukaan. Tietysti ihmisinä voidaan olla myös eri mieltä asioista. Jumalassa on juutalainen totuus varmuudella ja Raamatussa samoin.

      Saulus Tarsoksesta puhkui vihaa Jeesusta ja Jeesukseen uskovia juutalaisia vastaan, ja myöhemmin rakasti Israelin Herraa ja todisti Juutalaisten Kuninkaasta ja hyvästä evankeliumista ja rakasti paitsi juutalaisia myös kaikkia ihmisiä kaikkialta, ja tämä on hyvä juutalainen tie varmuudella jokaiselle ihmiselle, ja kannattaa lukea mitä Paavali juutalaisena apostolina kirjoitti roomalaisille (2:28-29).

      Ollaan laupiaita kaikkia ihmisiä kohtaan.

      • Et.opeta.juutalaisuutta

        Opetuksesi ei ole juutalaisuutta. Oletko koskaan edes käynyt synagoogassa kuulemassa mitä juutalaiset opettavat? Selvästikään et. Ei ole kiinnostanut.

        Olet perkeleen lapsi.

        https://www.youtube.com/watch?v=LBYJbR-3RVM


      • Raamatussa.juutalaisuus

        Jumalassa ja Jeesus Kuninkaana. Jos et hyväksy uutta ja parempaa liittoa juutalaisuuteen, niin vahinko on sinun.


      • Vanhan.liiton.forkka
        Raamatussa.juutalaisuus kirjoitti:

        Jumalassa ja Jeesus Kuninkaana. Jos et hyväksy uutta ja parempaa liittoa juutalaisuuteen, niin vahinko on sinun.

        Juutalaisuudessa ei ole olemassa mitään uutta liittoa. Heille ei kelvannut uusi liitto, vaan he tappoivat Messiaansa, joka kuoli.

        Mutta Jeesus voitti kuoleman ja Hänet annettiin pakanoille. Tämä on aivan selkeä UT:n sanoma. Mitään liittoa juutalaisten kanssa Hänellä ei enää ole, heidän omasta toivomuksestaan. Ei Hän itse itseään tyrkytä. Te helluntaihuijarit tyrkytätte, te ette noudata Jumalan tahtoa, vaan pyritte olemaan kristillisempiä kuin Kristus itse, näin syrjäyttäen Jeesuksen kuninkuuden. Te halveksitte Häntä ja Hänen sanaansa. Olette tottelemattomuuden lapsia, kadotettuja sieluja, vaikka muuta itsellenne uskottelette.

        Uusi liitto on kristinusko, jonka kautta Jumala teki liiton, ei enää Israelin, vaan koko maailman kanssa.

        Juutalaiset jatkavat omaa, rabbiinista latuaan vaikka maailman tappiin asti.


      • Raamatussa.totuus

        Jeesuksessa ja Jumala koonnut Israelin juutalaiset omana kansanaan omaan maahansa, ja edeltä tämä kerrottu profetioissa, ja samoin pakanakansojen nurja asenne Jumalan hyvyyttä ja uskollisuutta kohtaan tässäkin asiassa.


    • Raamatun.juutalaisuus

      on hyvää ja annettu ensin juutalaisille ja sen jälkeen myös kaikille kansoille: tunnusmerkkinä on usko ja toivo ja rakkaus ja ilo ja rauha ja vanhurskaus ja totuus. Kaikki tämä on Juutalaisten Kuningas Jeesuksessa, ja riittää varmasti jokaiselle elämän- ja rakkaudennälkäiselle, sillä on Jumalasta eikä tästä maailmasta.

    • Anotaan.juutalaisuutta

      Jumalassa, ja todella hyvää jokaiselle ihmiselle varmuudella. Jeesus on Herra ja Kuningas ja Immanuel, amen, halleluja!

      • Minä.en.tunne.sinua

        Osoitat harhaoppisuuteesi korottamalla juutalaisuuden, ohi Jumalan, Kristuksen sanan. Olet tehnyt juutalaisuudesta itsellesi epäjumalan. Edes juutalaiset itse eivät palvo juutalaisuutta itsessään, vaan juutalaisten Jumalaa, jota sitä et tunne. Immaanuelisisi ja halleluujasi ovat lumetta, joka ei petä ketään, joka tuntee juutalaisuuden ja kristinuskon.

        Olet suuresti vahingoittanut juutalaisuutta ja juutalaisten mainetta näillä foorumeilla, sinua on varoitettu, mutta et vähääkään piittaa aiheuttamastasi vahingosta. Olet hyvin sairas narsisti, joka anoo jokaiselle "juutalaisuutta". Raamatun oppia tuo ei ole, ei VT:n, eikä UT:n. Missään ei koroteta uskontoa siten kuin sinä teet, ohi Jumalan.

        Olet epäjumalanpalvoja, uskonnon palvoja, uskoa sinä halveksit, kuten juutalaisia ihmisinä. Olet vuosien ajan tehnyt paljon pahaa ihmisille näillä foorumeilla, etkä saa meiltä anteeksi.

        Ano uskonnoltasi armoa, Jumalan terveestä sanastahan sinä et koskaan piittaa. Jumala ei sinua tunne.


      • Olet.paha.ihminen
        Minä.en.tunne.sinua kirjoitti:

        Osoitat harhaoppisuuteesi korottamalla juutalaisuuden, ohi Jumalan, Kristuksen sanan. Olet tehnyt juutalaisuudesta itsellesi epäjumalan. Edes juutalaiset itse eivät palvo juutalaisuutta itsessään, vaan juutalaisten Jumalaa, jota sitä et tunne. Immaanuelisisi ja halleluujasi ovat lumetta, joka ei petä ketään, joka tuntee juutalaisuuden ja kristinuskon.

        Olet suuresti vahingoittanut juutalaisuutta ja juutalaisten mainetta näillä foorumeilla, sinua on varoitettu, mutta et vähääkään piittaa aiheuttamastasi vahingosta. Olet hyvin sairas narsisti, joka anoo jokaiselle "juutalaisuutta". Raamatun oppia tuo ei ole, ei VT:n, eikä UT:n. Missään ei koroteta uskontoa siten kuin sinä teet, ohi Jumalan.

        Olet epäjumalanpalvoja, uskonnon palvoja, uskoa sinä halveksit, kuten juutalaisia ihmisinä. Olet vuosien ajan tehnyt paljon pahaa ihmisille näillä foorumeilla, etkä saa meiltä anteeksi.

        Ano uskonnoltasi armoa, Jumalan terveestä sanastahan sinä et koskaan piittaa. Jumala ei sinua tunne.

        valheinesi.


    • atteboi

      Että silleen taas suomen juutalaiset osoittavat tyhmyytensä, sekä tietämättömyytensä juutalaisuuden perus ideologiasta.
      Minäkin ateistina ymmärsin asiat jo kansakoulun 3 luokalla, mikä ero juutalaisen, sekä muun maailman välillä on, enkä puhu pelkästään jeesuksen tappamisesta, sillä se on pieni asia heidän muihin tekosiin/suunnitelmiin verrattuna,

    • ttkkl

      Antikristus ilmaantunut!
      Se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta lihaan tulleeksi Jumalan Pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      "Joka uskoo Jeesuksen olevan Jumalan Pojan, sillä on elämä, mutta joka ei usko Jeesusta Jumalan Pojaksi, sillä ei ole elämää!" Raamattu
      "Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!"
      "Usko Jeesukseen, niin sinä pelastut autuuteen!" Raamattu
      "Jumala loi kaiken Jeesukseen Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!
      Muhamettilaiset ovat entisiä Areolaisia, jotka vaelsivat Saksasta Arabian niemimaalle Katolisen kirkon vainoamina. Ja sieltä nousi tuo heidän uusi profeetta heille samalla opilla kuin areolaiset, jotka oli tuomittu jo harhaoppisiksi Kirkon alkuajoilla! Areolaisilta puuttui Evankeliumi niinkuin puuttuu muhametttilaisiltakin!
      Pyhä Henki laskeutui Jeesuksen lupausten jälkeen Jerusalemiin Ensimmisenä Helluntaina ja alkoi saarnavirka Jeesuksen käskemänä ja sitä tehden Pyhän Hengen saarnavirka on jatkunut vuosisadasta toiseen! Lue vaikka Apostolien tekojen alusta!!! Ja siellä oli paljon todistajia todistamassa tuota!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      Mitä eroa on antiristuksella ha väärällä profeetalla!?
      Adventistit ovat valmiina lyömään pedonmerkkileiman hurskaisiin katolisiin kristittyihin sunnuntainvieton takia! Mutta sellaistahan tekee vain karitsansarvinen peto!
      Ilmankos Raamattu koodissa on löytynyt ilmoitus:Ellen White on väärä profeetta!

      • Lähitulevassa.selvästi

        antikristus ilmaantuu Eufratin varrelta miekanhaavasta parantuneena Babylonian kuninkaana, ja mitä nykyään merkitsee tällainen ihmisen palvonta kuten Nebukadnessar teki kumarrettavan kuvapatsaan, on tietysti mahdollista myös Jerusalemin pyhällä paikalla, ja jokainen asiaan perehtynyt tietää missä on se paikka silloin. Antikristuksen nimestä voidaan ymmärryksellä laskea 666, ja heprean kirjaimilla "Sadam" -nimestä se saadaan: 60 1 4 1 600.

        Lähitulevassa nähdään sitten ihan konkreettisesti, kestä Sadamista (Saddamista) on kyse, ja kuvapatsaaseen tulee kuvansa ja pedon merkissä myös on joko 666 tai sen pedon nimi, ja varmaan riippuu tämä sitten siitä, missä maassa se pedon merkin ottaja sijaitsee, ja onko sharia tai muu kaltainen siinä maassa voimassa, ja muissa voi olla "666", ja islamin maissa sitten voi olla joko "sdm" tai "sadam", toki on vielä lähitulevaisuudessa, että ilmaantuisi vielä joku toinen miekanhaavasta parantuva, mutta en itse siihen enää usko, sillä aika on pitkällä, ja Jeesuksen tulemus lähellä, ja hyvin vähän on vaihtoehtoja Saddamille.

        Todennäköisesti hirttäjäinen epäonnistui ja hirttäjät tämän ymmärsivät jumalansa antamaksi merkiksi ja näin lahjottuina myös moninaisesti mammonalla, pääsi tuleva antikristus vapaaksi, ja hirtettiin kaksi yhteistyökumppaniaan, ja tästä on kerrottu myös, kuinka toisen pää irtosi ruumiistaan hirttäjäisissään. Toki asia salattu, sillä kuka sitä tahtoo tuoda esiin sellaisia asioita, että on toimeenpanijat olleet epäonnistuneita, ja tässä asiassa on laittomuuden salaisuus, sillä kun johtaja tulee jälleen, niin monet ihmettelee ja sanoo "kuka voi sotia petoa vastaan" ja taikausko ja petolliset asiat tehoavat moniin, mutta Isässä Jumalassa Pojan Jeesuksen juutalaisuudessa ja Totuuden Hengen pyhityksessä ei tällaiset mene läpi.

        Pidetään esillä sitä mitä olemme saaneet Jumalalta Jeesuksen nimessä, ja iloitaan Herran Hengessä, sillä tämä on Isän tahto lupauksen lapsilleen, ja juutalaiset tässä ensin, ja samoin kaikki pakanakansoista, jotka kutsutaan tähän evankeliumin iloon Raamatun ja Jeesuksen mukaan, amen, halleluja!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe