Kaikkein tärkein on korvien välissä

Hippolyte

Olen ihmetellen lukenut näitä ihannemies/ihannenainen -juttuja, että miten ulkonäkökeskeistä kaikki on. Siis oletteko te kaikki joitakin teinejä, joilla ei elämänkokemus riitä vielä oivaltamaan että se hullaantuminen vaanii jossakin yllättävässä paikassa? Mun ikäiset (~40 v) miehet, joiden mielestä naisen tärkein ominaisuus on kuppikoko, on jotenkin noloja ja teini-ikään juuttuneita, ainakin ne, keitä tunnen. Tuntemani lyhyen miehen ongelma on se, että se pituus on hänelle ongelma; muuten on ihan viehättävä. Jos mies on jämäkkä ja tietää mitä haluaa, se vie naiselta jalat alta. IHAN SAMA onko mahaa tai ei, tai kropan/peniksen pituus sentteinä. Se on karisma, mikä kantaa.

28

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mammamiiah

      Haa-aalleluja, haa-alleluja, hallelujahalleluja, hallee-eluu-uujaaaah

      • Hippolyte

        Ei tuo ole mitään jeesustelua, miehet jotka kiinnostuu vain ulkonäöstä on epäkiinnostavia, ja olettaisin saman pätevän toisinpäin? Ainakin minun elämääni koristaneet miehet ovat karttaneet "tyhmiä akkoja" kuin ruttoa, nättejä tai ei.


      • Miettii.hän
        Hippolyte kirjoitti:

        Ei tuo ole mitään jeesustelua, miehet jotka kiinnostuu vain ulkonäöstä on epäkiinnostavia, ja olettaisin saman pätevän toisinpäin? Ainakin minun elämääni koristaneet miehet ovat karttaneet "tyhmiä akkoja" kuin ruttoa, nättejä tai ei.

        Näin se on. Tyhmää naista en huolis, niin puutteessa en sentään ole (no tietty yhdenillansuhteissa valintakriteeristä on tullut välillä vahingossa joustettua).

        Nainen voi minkämuotoisena tahansa olla nätti. Mulle on ihan sama yksittäiset fyysiset ominaisuudet, sillä rakas on kuitenkin aina kaunis. Tyhmää sen sijaan en voisi ikinä rakastaa.
        Tietysti, jos makuni mukaan nainen nyt vain on ruma, niin eihän sekään viehätä, mutta hyvin harvat naiset ovat sellaisia. Paitsi että suunsa avattuaan moni rumistuu alta aikayksikön.


    • tildatautinen

      Totta.Kunpa sen kaikki käsittäisivät.Tulee usein mietittyä,että jos elämänkumppania haluaa,niin riittääkö se todella,että toisen ulkomuoto on kaunis/komea? Mitäs jos onkin luonteeltaan yks helvetti?

      • sisäkauneus

        Kauneus tulee sisältäpäin (Mark. 7:20-23). Moni kakku päältä kaunis, mutta silkkoa sisältä.


    • popopoipipi

      Kyllä aloittaja on ihan oikeassanoissa ajatuksissaan. Ja allkirjoitan vahvasti, että karisma on se jolla saa vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon.

      • mies...35v

        Näin on. Joskussitä näin lyhyenä miehenä ihmettelee että on käyny monen mukavan naisen kanssa flaksi vaikkei se suhde välttämättä vuosia ole kestänyt. Jotkut sanois jopa tosi ihanien ja kauniiden.Hyvä luonne ja mukava persoona ihmisessä. Siinä se.


    • kakkossmiess

      Olisiko aloituksesi kuulunut tuonne ihannenainen palstalle?

      Jos väittämäsi pitää paikkansa, niin näyttää tuolla yöelämässä, että kauneus ja viisaus kulkevat käsi kädessä. Miehet näyttävät kuitenkin pörräävän niiden kauniimpien ympärillä.

      • Hippolyte

        No ihannenaisesta miesten näkökulmasta en osaa sanoa kun en ole itse mies. Ihmettelen vaan kuinka tämä keskustelu "ihanteesta" niin kovasti kulminoituu vain siihen ulkoiseen. Yöelämästä haetaan kai paljon muutakin kuin sitä ihannenaista tai -miestä, tai potentiaalista elämänkumppania. On joo varmasti miehiä (ja naisia) jotka laittaa isoimman painoarvon sille ulkonäölle, mutta minä en taas jaksa olla sellaisista tyypeistä kiinnostunut itse. Ja jotenkin se useimmista tuntuu iän myötä myös karisevan pois. Jos ei, niin jotenkin on vähän ressukka ainakin minun mielessäni.


    • MiesTäälläVastaa

      Aloittajan ikäpolven mies olen enkä ole koskaan pitänyt naisen tärkeimpänä ominaisuutena ulkonäköön liittyviä asioita. Tietysti ulkonäköön kiinnittää huomiota, mutta sisältä löytyvä on tärkein asia. Ulkonäkö antaa viitteitä siitä millainen ihminen on mutta ei välttämättä kerro totuutta. Ulkonäöllä on merkitystä minulle tyylin muodossa, jos naisen tyyli viehättää, silloin naisen sisäinen puoli viehättää vielä enemmän. Mutta naisen sisäinen puoli on tärkein, ei tarvitse olla ulkoa minua miellyttävää tyyliä. Tiedän mitä haluan elämältä ja naiselta, siksi kumppanin löytäminen on vaikeaa. Mutta kun kohdalle osuu sisäpuolelta kaunis nainen, jonka tyyli on sisällä lujassa, häneltä menee jalat alta.

    • Mies30v

      Niin, en tiedä onko ap pyörinyt miten paljon täällä palstoilla mutta jos on niin helppo on aikuiseksi kasvaneen ihmisen huomata että aika kakara tasolla on täällä moni olevinaan aikuinen ihminen.Se ilmenee mm. kertomalla vain teinitasolla mitenkä ulkonäkö on se mikä painaa vaakakupissa eikä osata vaatia juuri mitään muuta toiselta.Maksimissaan luonteena pitää olla hauska ja huumorintajuinen.. minkä jokainen voi sitten käsittää ihan omalla tavallaan.

      Itse olen siis samaa mieltä että oikeassa parisuhteessa on kyse on jostain muusta kuin kuppikoosta, peniksen pituudesta tai painosta.Kyllä kyse on syvemmästä toistensa ymmärtämisestä ja yhteen sopivasta huumorista sekä ajatuksista.Tai, näin ainakin jos etsii oikeasti sellaista ihmistä jonka kanssa jaksaa elää oikeasti yhdessä kenties elämänsä loppuun asti.

      Tosin, ikävä kyllä, iso osa ihmisistä on oikeasti jonkun muun perässä kuin aidon elämänkumppanin kun päättävät mennä naimisiin.Tästä on todisteena se että 39% ensinmäisistä avioliitoista päättyy eroon.Tuohon päälle tulee vielä se prosentti joka elää yhdessä onnettomassa suhteessa koska eivät osaa/uskalla erota.Näin ollen, onnellisia ja toimia avioliittoja on harmillisen vähän.

    • paskapuhetta

      naiset yleensä valitsevat pitkän ja komean oli se köyhä tai tyhmä ku saapas

    • hkjhkjhkjhkj

      Mun rakas on kaunis ja sisältäkin mieluinen, vaikkei täydellinen,,,ja viisaskin.

      Sisäinen luonne kyllä paistaa ulos mun mielestä aika selvästi, tunteet ja asenteet ja nämähän tekee ihmisestä viehättävän ulkoisestikkin tai sitten ei.

      Tyhmäkin voi olla ihana ja fiksu ihan täys k-pää.

    • Sullesiltäjokarakastaa

      Kylläminä miehessä ekana karismaan katson, sille olen siitä kertonut. sit se miten me kaksi.. Luv U ❤️

      • Mähajoon

        Näänks Mä unta.....


    • Nähtyon

      Asennetta ja älyä kun löytyy niin naisia riittää, oli ulkonäkö millainen tahansa.

    • Missiliisi

      Paskat, se on ihan sama mitä siellä korvienvälissä on,parempi jos ei ole kovinkaan paljoa.....tärkein asia on siellä jalkojenvälissä, tyhmät on kovia naimaan. Kun pokaa jääkiekkoilijan tai jalkapallonpelaajan niin nämä kundit ei turhia ajattele.

    • Toivotontapaus

      Kerro Hippolyte (pitäisi kai olla Hippolyta, jos olet nainen...) miten päästä tuohon tilaan mitä sinä sanot?

      Miten voin olla jämäkkä ja tietää mitä haluan? Kyllähän minä tiedän, että haluan sen naisen, mutta ilmeisesti en sitten ole ollut riittävän jämäkkä? Voiko karismaa kasvattaa, vai onko se synnynnäinen ominaisuus, ja minä siis toivoton tapaus saamaan ketään naista?

      • Hippolyte

        Kumpaakin kirjoitustapaa näkee. Kyllä kai sitä karismaa voi kasvattaa, kasvaahan sitä ihmisenä muutenkin jos haluaa. Keskity tulemaan itsesi kanssa juttuun, kyllä se ahteri ns. seuraa perästä.


    • Lamminlikka

      Missiliisin kanssa samaamieltä, miehen tärkein ominaisuus jöpöttää siellä navan alla, paino sanalla jöpöttää.

      • raija31

        Kaikista surkein tapaus lienee työtön äijä.
        Olkoon koulutukseltaan mikä tahansa mut jos ei saa duunia niin arvoton on sekä luultavasti myös huono itsetuntoinen nahjus.
        Muistakaa kiertää ja kaukaa.


      • TyötönOSAAVA

        Ei taida Raija31 tietää Suomen työttömyystilastoista??


    • sdefjrirjuth

      Kyllä - te olette juuri teini-iän ohittaneita. Enkä minä sille mitään voi. Itse jos kyselisin kysymyksiä jossakin yksityiselämään liittyen, en varmaan julkisessa netissä.

    • Ahaaaaaaa

      Onneksi meillä on 40vee mammoja jotka niin hyvin tietävät että mistä kaikkien pitää pitää. Pitäskö ihannemies kuvauksessa sit vaan lukea pelkkä karisma? Kun kuvailen ihannemiestäni niin sanon vaan karisma koska ei saa olla ulkonäkökeskeinen. Pitäisi tehdä sellainen "tälläiseen mieheen tyydyn" palsta. Sori jos valtaosa ei tykkää isosta mahasta tai lyhyistä miehistä. Se ulkonäkö on yksi erittäin tärkeä osa miehen kokonaisuutta. Ei ehkä niille jota eivät itsekkään ole niitä ruususia mutta niille joilla on kumminkin sitä ulkonäköä. Ja mitä viisauteen tulee niin kyllä minä olen tavannut rumia mutta silti helvetin ylimielisiä ihmisiä. Se luonne, fiksuus ja ulkonäkö kulkevat aikalailla käsi kädessä. Mitään ei voi sivuuttaa mutta jotakin voi olla enemmän.

      • Hippolyte

        En puhunut siitä mistä kaikkien tulisi pitää, ihmiset on erilaisia - ihmettelin vain kuinka tänne palstalle näyttää konsentroituvan näitä ulkonäkökeskeisiä, mikä vaikuttaa - no - aika keskenkasvuiselta. Toki sitä kukin tykönään saa olla niin pintasuuntautunut kuin haluaa, eihän se rikos ole. Halusin vain tuoda esille että tämä ei ole koko totuus. Enkä ymmärrä kommenttiasi "Ja mitä viisauteen tulee niin kyllä minä olen tavannut rumia mutta helvetin ylimielisiä ihmisiä". Minusta ylimielisyys ei kieli sen enempää viisaudesta kuin karismastakaan.


      • yksivain..35v

        AHAA. Monet 40v "MAMMAT?? ymmärtävät että ihastuminen ja rakastuminen on kemiaa. Tietty kauniisiin ihmisiin voi ihastua ja paneskella mutta loppupeleissä kemia ratkaisee eikä silloin kysellä kokoja ja mahoja. Ja kyllä..kyllä meistä lyhyistäkin miehistä pidetään.Jos pinnalliset jutut riittää niin mikäs siinä. Sitten kun oikein vanhaksi tulee Ja se ns markkinarvo katoaa eikä se oikea olekaan siinä vierellä niin sit vaan botoxii naamaan ja meikkii. Kyllä se varmasti mammoille sit tulee niitä nuorii miehii hakee oikeen urakalla baareissa. Yleensä ei..paitsi jos on ihmisenä mukava ja ei pinnallinen. Kokemusta on.


      • Ahaaaaaaa
        yksivain..35v kirjoitti:

        AHAA. Monet 40v "MAMMAT?? ymmärtävät että ihastuminen ja rakastuminen on kemiaa. Tietty kauniisiin ihmisiin voi ihastua ja paneskella mutta loppupeleissä kemia ratkaisee eikä silloin kysellä kokoja ja mahoja. Ja kyllä..kyllä meistä lyhyistäkin miehistä pidetään.Jos pinnalliset jutut riittää niin mikäs siinä. Sitten kun oikein vanhaksi tulee Ja se ns markkinarvo katoaa eikä se oikea olekaan siinä vierellä niin sit vaan botoxii naamaan ja meikkii. Kyllä se varmasti mammoille sit tulee niitä nuorii miehii hakee oikeen urakalla baareissa. Yleensä ei..paitsi jos on ihmisenä mukava ja ei pinnallinen. Kokemusta on.

        Itselle ei lyhyet miehet tosiaankaan ole mikään este mutta se ylipaino tai liika alipaino on turn off. Itse olen sen verta ulkonäkökeskeinen että jos ylipainonen mies tulee iskee niin siitä ei seuraa kun korkeintaan kaveruus. Jos et jaksa huolehtia kropastasi edes ennen 30 ikävuotta niin miltä näytät 40 vuotiaana? Ylipaino kielii minulle jonkin asteisesta laiskuudesta. En tuomitse heitä mutta kumppanina en heitä voi miettiä. En halua että mies kuolee johonkin veritulppaan. Lyhyys taas on synnynnäistä eikä se kerro elämäntavoista mitään. Joku varmaan pitää minua nirppanokkana koska en voisi seurustella ylipainoisen miehen kanssa. No mielestäni jos minäkin huolehdin terveydestäni niin miksi en saa sitä vaatia myös mieheltä. Yleensä heti tulee joku sanomaan "miksi olet noin pinnallinen? Ei ulkonäkö merkitse mitään vaan se luonne". No anteeksi jos olen sitä mieltä että parisuhde toimii itsestään huolta pitävän miehen kanssa paremmin kun sellaisen joka sitten kittaa 40 vuotiaana kaljaa telkkarin ääressä. Haluttava kroppa miehellä on tärkeää seksinkin kannalta. Kyllähän ne miehetkin tykkäävät naisten tisseistä ja pepuista. Miksi nainen ei saa tykätä miesten lihaksista vaan aina pitäisi olla ei pinnallinen ja tyytyä perus kaljamaha ukkoon.


    • mitvittt

      Jämäkkyys = karisma = WTF?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe