ELEKRONIIKKA-KETJU

mjnhkl

Täältä on tainnut hävitä se ultraäänhitsauslaite-ketju vai minkä niminen nyt olikaan. Olisi tarpeen käydä läpi,että mitäs säteitä tai aaltoja minuun onkaan käytetty.-Mikroaalloista aloin. Sitten ehdoteltiin ulträänihitsauslaitetta. Nyt väittäisin , että on tullut laseria silmään -Tietenkään en voi todistaa mitään.

55

975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nhhffeetyuijlhjfdfsrtyuj

      Jossakin muussa ketjussa minulle on ehdotelty tinnitusta, kun herätessä (monta kertaa yössä) kuulin suhauksen.Ehkä tähän nyky pulmaan löytyy selitys paremmin elektroniikan puolelta.-Nykyään korvissa sirisee lähes koko ajan:leveästi sirinöitä. MUTTA vain kotona omassa huoneistossa. Ei talon yleisissä tiloissa. Kun menen parvekeelle, hiljenee huomattavasti. Kun avaan lasin ja työnnän pää ulkopuolelle, loppu kokonaan. Kun kävelen ulko-ovesta loppuu heti. Ei ilmene missään muualla.(Tietyt asiat voimistavat sirinää, mutta en kerro niistä tässä.)Ei edellytä hiljaisuutta, ihan hyvin kuuluu yli radion tai TV:n äänen.-Millähän lailla voisin tutkia asiaa?

      • jnjgfdrtygjfvnfccv

        Nyt kuitenkin terveyteni ainakin, mutta mahdollisesti henkenikin riskeeraten , keron jotakin. (Minua yleensä "rangaistaan, kun kirjoitan jotakin, mistä vainoaja ei tykkää.)-Lyhyesti vain: tässä ilmeni, että kun menin tietokoneelle,tuli pulmia oman olon suhteen. Tähän aamupäivään mennessä selkisi seuraava kuvio: voin avata läppärin, mennä nettiin muualle ilman pulmia, mutta kun ja jos siirryn peacepinkin suomi-ryhmään, sirinä voimistui huomattavasti.Kun siirryin sieltä muiden maidne ryhmiin, muuttui sirinä päällekäyvän voimalliseksi, päätä alko puristaa, rupesi oksettamaan ja väsyttämään niin,että aloin pökertyä.-Piti äkkiä klikata oikean ylänurkan punaista ruksia.--Olen kirjoitellut tästä suomi-ryhmään. Ajattelin, että on saattanut vaikuttaa. -Menin äsken muiden maiden ryhmiin.En ehtinyt huomata muita oireita, kun pää alkoi sammua niin vaudilla. Tuli väsymys, sumeus, rupesi pää putoamaan jo alas, kiireesti klikkasin ruksia. -Saa nähdä, mitä nyt seuraa.-Tälle palstalle tulee hulluksi huutelijoita, mutta muualla isketään takaisin.


    • kjhjcttyyuhjbvfdsetyujf

      En nyt jatka vielä tuota sirinä-tietokone-osastoa, vaikka jatkoa on seurannut. Olen saanut neuvoja asian tutkimiseksi.------Kysyn taas, vaikka tuskin tähän ketjuun vastauksia tulee. Mutta tiedätte, mitä on mahdollista tehdä. -Kun lukaaliini on tullut äänihäiriötä, on välillä ollut perusteita arvella, että kyseessä on ollut tallenne tietyistä häiriöäänistä. Niitä voidaan sitten hoidella asuntooni niin, ettei muut mitään kuule, lähelle korvaakin. -Tiedän,ettei asunnossani tarvitse olla vastaanotinta/kaiutinta.Sellainen voidaan tehdä tietyillä säteillä vaikka vesilasista tai ikkunasta.Olen saanut tietoa ja linkkejä. Luotettavia tutkimuksia/uskomattomia juttuja.-Mutta mitäs te tiedätte.(esim. kiviä ikkunaan on ollut osin livenä tehtyä, osin kk:oon lähetetty samanlaisia ääniä. Oven paukuttelua on myös kaksi parin tunnin mittaista epäilyä.) On myös niin mielenkiintoisia tapauksia, ettei maallikko voisi niihin edes uskoa.-Kyllähän trikkejä on osattu aina tehdä.-Mitä tavotteita:häiritä, kiusata ". saada minut epäilemään omaa todellisuudentajuani (ei tule tapahtumaan),jos puhun asiasta tai vastaan Hammurabin lailla, hellarit syyttää hulluksi.

      • ngffgfhgjhjjhvfdfxdzghhj

        Yksi tärkeä tavoite unohtui: ehdollistaminen.Ensin kohde altistetaan suurelle määrälle voimakkaita ärsykkeitä.Sen jälkeen murto-osalla saadaan aikaan sama reaktio. Eli tavallinen, hiljaisen puoleinenkin ulko-oven aukaisu tai tavallinen huoneiston oven aukaisu tuottamaan saman reaktion. -Eli mitäs reaktioita nyt on vaarana tulla: naapuri voi joutua kuuntelemaan jumalan sanaa ja hengellistä musiikkia, ehkä menee ovi tavallista reippaammin kiinni. -Ja omassa mielessäni nauran näille mielipuolen tanssittamille pelinappuloille. -hajahahaha


      • laastiasentaja

        Oletko kysellyt naapureiltasi, että ovatko he kuulleet ovien paukuttelua tai nähneet kirkasta valoa talonne pihalta suunnattuna taloa kohti.


    • jhkjklooplkjnjhjdseryujn

      Tässä voisi olla selitystä korvien sirinään. SIMPLE ELECTRONICS/PROMOTING EAR RINGING ------The perps will use amplified high frequency (above human hearing,kind of like a high powered electronic dog whistle) transducers (speakers) to make yours ears ring.----------These can be purchased but it'sfairly ea a big one with easy to build a big one with adjustable volume/ range.--Jossakin ,ehkä siinä poistetussa ketjussa kirjoitin jo siitä, että koira kuulee ultraäänen, ihminen ei. Ja hellareilla ja muurareilla sitä hitsauslaitetta on käytettävissä.

      • outi.tuomi

        SUORA KYSYMYS HELLUNTAI -SRK:lle. ONKO TARKOITUS VAURIOITTAA KUULOANI ? En suomenna seuraavaa.Jos älyllinen ja henkinen taso on niin matala, ettei pysty lukemaan englanninkielistä tekstiä, ei ymmärtäisi sisältöäkään.--https://en.wikipedia.org/Wiki/ultrasonic.welding .."Also, high-powered welders with frequencies of 15 kHz and 20 kHz typically emit a potential DAMAGING high-pitched squeal in the range of human hearing." -Siellä tehtaankadullahan näitä laitteita myydään.


    • yksikseen.puhuva.mummu

      Tässä mietin kirjoitanko Herätysliike-ketjuun vai tänne.Tämä on lyhyempi.Se ratkaisi. Siellä herätysliikkeessä muistaakseni jo ihmettelin, minkälainen tutka naapurilla (sillä edellisellä)oli käytössä, kun näki, milloin minulla oli silmät auki, milloin kiinni.--Tänään tapahtunutta: Olen ollut helkutin väsynyt tänään.Joskus päivällä menin olkkarin patjalle pitkäkseni. Heti alkoi poraus.Hyppäsin ylös, menin makkariin ja sovelsin Hammurabin lakia.--Sitten joskus myöhemmin oikasin itseni makuuhuoneen sängylle. Ihana patja. Olin simät kiinni jo jonkin aikaa. Ei tapahtunut mitään.MUTTA kun sitten nukahdin , heti ruvettiin poraamaan.Taisi seurata Hammurabia taas.--Myöhemmin, ihan piruuttani menin pitkälleni olohuoneen patjalle.Heti alkoi poraaminen. En liikahtanutkaan. Ajattelin,että siinähän poraatte.-Varmaan moni tietääkin, minkälainen tutka on käytössä.Tuskin on lupaa kertoa.Vai onko mikrokokoisia kameroita?Mutta antakaapa hyviä linkkejä, mistä saan tietoa asiasta.-Olen jo kysynyt muualtakin.

    • Hilti

      Mahtaa olla hyväs kunnossa talon seinät missä asut,jos kerta porataan usein...

      • mmmmmmmjhgftyuiop

        Tota makkarin ja naapurin välistä seinää on porattu niin paljon,että taitaa pysyä pystyssä enää minun tapettini avulla.-Tosin , minä kun vastasin Hammurabin tyyliin, porasin vain ilmaa ja ihan hyvä ääni lähti.


    • hjghftyjuioökjjhyuuopoj

      >Voi hyvänen aika, että nuppi toimii rajoittuneesti, ULTRAÄÄNI TIETENKIN. Silloin kun minulle kerrrottiin Marja Tertun hitsauslaitteesta, Wikipediasta luin ultrasonicin hyötykäytöistä ja siellähän se oli.Vielä joku hoitsu kirjoitti viestin, että nythän saan ultratutkimukset helposti, ei tarvitse kuin mennä oman sängyn päälle. aamulla lueskelen Wikipediaa uudestaan ja mietin, mitä kaikkea selittääkään. -Muuten, menin puolilta öin makkariin ja klo 03.00 herätys ainakin taisi tulla ihan seinään koputtamalla.

    • unenpuutteessa

      Minun unia haittaa naapurin sähkölaitteet. Tulee uniin kaikki mitä naapuri katsoo netistä. Ei ole kiva herätä kesken yötä siihen että unessa joukolla porataan kakkoseen.

    • Anonyymi

      Kesällä 2015 alkoivat korvien sirinät- Aloin hakea syyt. suuntaa ja käytettyä energiamuotoa. Ultraäänihitsauslaitetta ehdotettiin.

      Että semmoisen neljä ja puolivuotta on jatkunut se kidutusmuoto.

      • Anonyymi

        Sirisee. sirisee


    • Anonyymi

      Jaaha, on ylläpidon stalkkeri poistanut viestin. Olin kirjoittanut eilisen klo 23 voimakkaasta päähän ja alapäähän kohdistuneesta e-hyökkäyksestä ja valvomisesta sen jälkeen,
      Odottelin, että klo tulee 02 ja taas pystyy nukkumaan. Vähän jo uinahdin, ei muuta kuin iskettiin sirinä päälle ja värinät kanssa.

      • Anonyymi

        Niin, olen joutunut palaamaan oh:n lattialle. Mh:ssa ei ole enää mitään paikkaa, missä ei päähän saisi pamautettua rajulla metallisihinällä. Oh:ssa pieni, kapea kolo, mutta kun en pysy siinä. niin että kyllä taas metallit kihisi. Ja alapään kimpussa oltin koko ajan En tiedä, tuliko sivuikkunasta nk. mikroaaltoraiskausten aikana.

        Kiduttajarottia.

        Äsken iskettiin jalkoihin niin pahat kutinat, että oli pakko nousta ylös.

        Ennen vanhaan tällaisen yön jälkeen provoisoitiin oikein, että saatiin hölmöilemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, olen joutunut palaamaan oh:n lattialle. Mh:ssa ei ole enää mitään paikkaa, missä ei päähän saisi pamautettua rajulla metallisihinällä. Oh:ssa pieni, kapea kolo, mutta kun en pysy siinä. niin että kyllä taas metallit kihisi. Ja alapään kimpussa oltin koko ajan En tiedä, tuliko sivuikkunasta nk. mikroaaltoraiskausten aikana.

        Kiduttajarottia.

        Äsken iskettiin jalkoihin niin pahat kutinat, että oli pakko nousta ylös.

        Ennen vanhaan tällaisen yön jälkeen provoisoitiin oikein, että saatiin hölmöilemään.

        aamulla sai nukuttua tunnin verra. Kun sen jälkeen klo 11 aikoihin lähdin lähikauppaan, olin ihan neurologinen tapaus, Pää oli vinossa vasemmalle ja piti pientä vapinaa. Korvissa sirisi edelleen ja sirisee edelleenkin, ulkonakin. Jaloissa pisteli ja värisi. Alapää ei ole rauhoittunut, on ilm. kudosvaurioita.

        Tämän talon robotit tekevät saumatonta yhteistyötä pahojen rikollisten kanssa, edelleen nk. ennenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aamulla sai nukuttua tunnin verra. Kun sen jälkeen klo 11 aikoihin lähdin lähikauppaan, olin ihan neurologinen tapaus, Pää oli vinossa vasemmalle ja piti pientä vapinaa. Korvissa sirisi edelleen ja sirisee edelleenkin, ulkonakin. Jaloissa pisteli ja värisi. Alapää ei ole rauhoittunut, on ilm. kudosvaurioita.

        Tämän talon robotit tekevät saumatonta yhteistyötä pahojen rikollisten kanssa, edelleen nk. ennenkin.

        Sain tuossa ehkä tunnin tirsat vedettyä. Heräsin tietenkin sirinähyökkäykseen. Nyt kun tässä istun tavanomaisen jalkapohjista takapuoleen ulottuvasta värinästä poiketen koko kroppa värisee. Vatsan aluekin on kuin poreilevaa vichyvettä.


    • Anonyymi

      Nostetaanpa tämä ketju ylös eikä poistella viestejä.

    • Anonyymi

      Äsken tuli koiranpommeja seinään. Ei sentään parvekelasit hajonneet, Joku rääkyvä nuorisojoukko huuteki vainosta.
      Kiitos motivoinnista.Tässä heti loppuviikosta alan levittää tietoa koko Suomeen. minkälaista mielenvikaista rikollista paskasakkia täällä asuu.

      Mitähän saatanan kelan elättejä noistakin tulee,

    • Anonyymi

      Kun amfetanistit lopetti pommituksen ja tuli hiljaista, vähän meinasin uinahtaa. Ei perkele, iskettiin sirinät korviin ja siinä sirisee, Pitäiskö niiden ajatella, Vaikka rauhottavien uhalla. En flirttaile, Diagnoosi on mielisairas rikollinen. En tiedä uskonnollista vakaumusta tai puoluekantaa.

      • Anonyymi

        Klo 7.00 pamahti sirinäpommi päähän.. Olin valunut katulampun sihtiin maatessani oh:n lattialla superlonilla-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klo 7.00 pamahti sirinäpommi päähän.. Olin valunut katulampun sihtiin maatessani oh:n lattialla superlonilla-

        Sirisee korvissa, Puolen päivän jälkeen yritin ottaa tirsat. Kun oli syke ollut 10 min, matala ja tasainen, pamahi sirinä päälle. Uusi yritys, sama juttu.

        Join lonkeron 33 cl, sain nukuttua tunnin, sitten sirinään heräsin.

        Jotkut TI:t ovat alkoholisoituneet, kun ovat ruvenneet vaimentamaan e-häirintää alkolla, SE helpottaa, kun lamaa cortexia,

        Tämän jälkeen täytyy kestää selvinpäin,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sirisee korvissa, Puolen päivän jälkeen yritin ottaa tirsat. Kun oli syke ollut 10 min, matala ja tasainen, pamahi sirinä päälle. Uusi yritys, sama juttu.

        Join lonkeron 33 cl, sain nukuttua tunnin, sitten sirinään heräsin.

        Jotkut TI:t ovat alkoholisoituneet, kun ovat ruvenneet vaimentamaan e-häirintää alkolla, SE helpottaa, kun lamaa cortexia,

        Tämän jälkeen täytyy kestää selvinpäin,

        Stalkkerit voivat kertoa tarkat lukemat: minkä lukeman alle sykkeen pitää mennä ja minka ajan jälkeen sihinä käynnistyy, kun halutaan estää nukkuminen.


    • Anonyymi

      Itse asiassa loppukesästä tai syksyllä kun tulin kotiin, tämän talon edestä siirtyi huoltoauto seuraavan lampputolpan luo. Muisetlen, että mies nostettiin pitkällä vivulla kopassa lampun luo, ei tikkailla,. Jostakin syystä minua ihmetytti, mutta ajattelin, että pitäähän nuo tarkistaa joskus. En vain ollut koskaan ennen nähnyt.
      MIKÄ FIRMA TARKISTAA KATULAMPUT, MISTÄ HUOLTOAUTO OLI.

      Näinhän myös huoltomiehen rivarin katolla, otin kuvan putken kanssa puuhaillessaan. Firman auto oli rinteessä jalankulkureitillä.

      Stalkkerit yleensä haluavat, että näen.

    • Anonyymi

      Sihinällä herätettiin ja sirinät edelleen korvissa.

      Olenko nukkuessa yrittänyt paeta/väistää jotakin, aika järkkyä, mihin koloon olin tyynyn ja pään työntänyt ja ihan patjan toisella reunalla nukkunut.

      • Anonyymi

        Keittelin aamukahvit. Päätin yrittää vielä nukkua vaikka tunnin verran. KLo 9.00 sihinään havahduin. Ei ole ollut mitään luonnollista nukkumista, vaan on pantu pää pimeäksi.

        Olin liikenteessä koko päivän. Klo 15.00 päätin hetkeksi mennä pitkälleni patjan päälle. Hyvin pian siitä kolosta alkoi kuulua luonnotoman kovaa vasaran naputusta muutaman kerran, Hetken päästä kuului vasran naputusta luonnollisen voimakkaana.
        Lähdin kellariin katsomaan. Ei näkynyt mitään erityistä

        Kameran kiertelin pihallla ja kuvailin auringon laskua. Kun olin ulkona talon nurkalla ko.kohdalla, kuului vasaran hakkaamista, vähän pellin ääntä.

        Kyllä joudun ottamaan tämän stalkkerien viestinä siitä, että jos panen pääni nurkkaan, pahoja seuraa.- Niin kävi makuuhuoneen puolella ja niin on käynyt ennenkin.


    • Anonyymi

      Olen väsynyt, vaikka klo 9_ään asti "nukuin." Menin pitkälleni lepäämän, vissiin uinahdin, kunhavahduin inhottavaan nauhamaiseen sihiseväänkin ääneen. Se on vähän nk, jotakin märkää nauhaa vedettäisiin metallipintaa pitkin.

      Menkää vähän itseenne ja ajatus/elämyskoe: miltä olisi tuntunut jos vuodesta 2015 alkaen itseänne olisi piinattu erilaisilla sihinöillä/sirinöillä, sietämättömillä metallisilla äänillä.

      • Anonyymi

        On vaihtunut nauhan vetäminen nopeasti sykkivään sirinään.

        Onkohan nyt joku ehdollistaminen meneillään? Tuossa aikaisemmin yläpuolelta open huushollista kuului kolme kertaa jyrinää, kun jotakin vedettiin lattiaa myöten, Sitten alkoi siristä.
        Nyt kun unesta havahdun, kuulen ensin jyrinää, sitten alkaa sirinä. Että myöhemmin kun kuulen jyrinää, herään siihen kuin sirinään vai että, kun kuulen jyrinää. alkaa korvissa kuulua sirinä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vaihtunut nauhan vetäminen nopeasti sykkivään sirinään.

        Onkohan nyt joku ehdollistaminen meneillään? Tuossa aikaisemmin yläpuolelta open huushollista kuului kolme kertaa jyrinää, kun jotakin vedettiin lattiaa myöten, Sitten alkoi siristä.
        Nyt kun unesta havahdun, kuulen ensin jyrinää, sitten alkaa sirinä. Että myöhemmin kun kuulen jyrinää, herään siihen kuin sirinään vai että, kun kuulen jyrinää. alkaa korvissa kuulua sirinä

        Pitkin yötä heräilin sirinään, parhaillaan sirisee-

        Menin illalla yllättäen makuuhuoneeseen, Aluksi häirinnässä oli heikko teho, muttayöllö olivat jo saaneet kohdennelttua sänkyyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitkin yötä heräilin sirinään, parhaillaan sirisee-

        Menin illalla yllättäen makuuhuoneeseen, Aluksi häirinnässä oli heikko teho, muttayöllö olivat jo saaneet kohdennelttua sänkyyn.

        Aina vaan sirisee.


    • Anonyymi

      Eilen illalla klo 11.30 pamautettiin sirinäherätys päälle. Tulin kirjoittamaan. Kesken kaiken lensin toiseen ketjuunn. Palasin. Kitjoitin uudestaan. Nyt on viesti hävinnyt.

      Kerroin ensin edellisestä yöstä, joka oli kauhea. Eka iso sirinäherätys klo 22.30. Sitten nukahdin Tunnin päästö uusi herätys.Kolmen tunnin valvominen. Vähän nukahdin . Klo 04 aivan kaamea koko vartalo isku. Korvatb sihisi. Voimakas värinä ja pistely joka paikassa, päässäkin. Kun tulin istumaan, jatkui vaan. Jalkoja ei voinut pitää lattialla. Klo 07 ajattelin, että nyt voisin vähön nukkus. Vartin päästä sihinäpamaus.

      • Anonyymi

        Aamupäivä oli kauhea. Nivelet särki raajoissa ja raajat muutenkin. Ylävatsa oli kauhean kipeä ja alempaa muutkin sisuskalut. Pää särki. Puolelta päivin säryt helpottuivat, mutta keho kipeän oloinen muuten ja pää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamupäivä oli kauhea. Nivelet särki raajoissa ja raajat muutenkin. Ylävatsa oli kauhean kipeä ja alempaa muutkin sisuskalut. Pää särki. Puolelta päivin säryt helpottuivat, mutta keho kipeän oloinen muuten ja pää.

        Sitten kerroin, että nyt kai joudun 3 h valvomaan. Olen nukkunut, mutta en hyvin. Klo neljä sihinällä herätys.
        Mitähän sääntöjen vastaista näissä. Lain vastaista kylläkin on kiduttaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten kerroin, että nyt kai joudun 3 h valvomaan. Olen nukkunut, mutta en hyvin. Klo neljä sihinällä herätys.
        Mitähän sääntöjen vastaista näissä. Lain vastaista kylläkin on kiduttaminen.

        Kiva juttu, on vielä viesti t tallella.

        Täytyy ruveta kirjoittamaan niin, että voin antaa kopion poliisille rikosilmoituksen yhteydessä.


    • Anonyymi

      Kyllä viime yön sihinöistä ja pamautusherätyksistä kirjoittamista olisi, mutta en viitsi. On muuta mielessä.

    • Anonyymi

      Kirjoittelinn peacepinkiin 2000 luvusta, kun täällä en saanut viestiä lähetettyä

      • Anonyymi

        On valvotettu oikein kunnolla. Iltayöstä niin monenlaista häirintää, että raportointi olisi vaikeaa. Klo 23 sihinäherätys, klo 12.00 voimakas sihinäherätys ja monet vaiktukset kiusana, Mittarin kanssa jo kuljeskelin, Nyt pitäisi voida nukkua, mutta ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On valvotettu oikein kunnolla. Iltayöstä niin monenlaista häirintää, että raportointi olisi vaikeaa. Klo 23 sihinäherätys, klo 12.00 voimakas sihinäherätys ja monet vaiktukset kiusana, Mittarin kanssa jo kuljeskelin, Nyt pitäisi voida nukkua, mutta ei.

        Klo oli yli neljä, kun edelleen oli ihan hereillä. Keitin kahvit. En tiedä, olenko nukahtanuy 4.40 ja heräsinki 7.70, klo 8 katsoin kelloa ja nousin. Kovat sihinät ja ulko-ovi kolahti yhtä mittaa.
        Että korkeintaan neljä tuntia unta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klo oli yli neljä, kun edelleen oli ihan hereillä. Keitin kahvit. En tiedä, olenko nukahtanuy 4.40 ja heräsinki 7.70, klo 8 katsoin kelloa ja nousin. Kovat sihinät ja ulko-ovi kolahti yhtä mittaa.
        Että korkeintaan neljä tuntia unta.

        Vähän sekava juttu tuo edellinen.

        Minut kytketty sellaisiin automaattijuttuihin, joissa on kolme mahdollisuutta. Unta yhteensä 2 h max., 4 h max. 6 h max. Palasista yhteen laskettuina ja usein tasan tuo määrä

        Sitä olen aamupökkyrässä yrittänyt laskea. Iltayöstä ilm. 2 x 0,5 tuntia.

        Kun viimeisin aamusihinäherätys on voimakas, tiedän, että olen 3 h energinen. Niin tänäänkin. Sitten klo 10.30 loppui patteri ja lysähdin väsyneeksi.


    • Anonyymi

      Kokeilen vaan, annetaankolähettää viesti.

    • Anonyymi

      Kokeilen vaan, annetaankolähettää viesti.

      • Anonyymi

        Eletroniikkaa tämäkin. Klo 00 kone toimi, klo 04 oli pimeänä ja pimeänä. Yht äkkiä klo 6.30 alkoi taas toimia.
        Että kun stalkkerit eivät viitsi valvoa yöllä, minulta pannaan kone pimeäksi-

        No vanhassa vara parempi. Vanha toimi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eletroniikkaa tämäkin. Klo 00 kone toimi, klo 04 oli pimeänä ja pimeänä. Yht äkkiä klo 6.30 alkoi taas toimia.
        Että kun stalkkerit eivät viitsi valvoa yöllä, minulta pannaan kone pimeäksi-

        No vanhassa vara parempi. Vanha toimi.

        Vai oliko vain virta pois siitä pistorasiasta, johon tämä kone oli liitetty? Vähän huolestuttaa palaneen käry, joka tästä koneesta haisee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai oliko vain virta pois siitä pistorasiasta, johon tämä kone oli liitetty? Vähän huolestuttaa palaneen käry, joka tästä koneesta haisee.

        Ihan vaan kokeilen viestin lähettämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan vaan kokeilen viestin lähettämistä.

        Sihinät jatkuu, aamulla oikein metallit helisi.


    • Anonyymi

      Häirintä päällä jatkuvasti. Päivisin sisällä olen aivan väsynyt, ulkona normaali olo.
      Nyt sattuu päälakeen tässä istuessa.
      Sihinäherätyksiä vähän väliä, tuntuvat kehossakin, Taitavat tulla alapuolelta.

      Luin juuri äsken listaa elektronisen uhrien itsemurhista/murhista. Siis vähän vilkaisin , on niin pitkä.

      Kivaa sairailla rikollisilla.

    • Anonyymi

      Kyllä taas sihinät iskettiin päälle, metalliset melkein,

      Kun tässä istun, jalkoja ei kärsi pitää lattialla. Suu- ja nenänpieletkin heiluu.

    • Anonyymi

      Sihinöitä ollut. Ensin se, jossa ensin alkaa palella. Nyt se, jossa kuuluu meteliä juuri, sihinällä herätetään.
      Jalat kärsii pitää lattialla, mutta päätä ei yhtään pidempään- Mikähän laite open lattialla on yläpuolellani.

    • Anonyymi

      Otan nykyään raidallisia kuvia taivaasta. Harmaatkin käy.

    • Anonyymi

      Otan nykyään raidallisia kuvia taivaasta. Harmaatkin käy.

    • Anonyymi

      käytännön opiskelun alkua

    • Anonyymi

      Kun kesällä 2015 korvat alkoivay sihistä/siristä, minulle salaliittoteoriassa kerrottiin, että sihinä aiheutetaan ultraäänihitsauslaitteella. Kerrottiin stalkkerin nimi ja perhefirman nimi. Siinä sitten tuli vastaan hellarirouva ja muuraripomo,
      Kun huomasin käyttää hakusanana ultrasonic, tuli paljon tietoa, myös siitä, miten sitä käytetään häirintään. Kirjoittelin ketjuun ja ketju poistettiin pikaisesti.

      Ultraääni oli ensimmäinen sähkömagneettisen spektrin kohta, jota opiskelin.

      Ja ensmmäinen vainotaho, johon tehtiin ankkurointi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe