Tervetuloa tuliset maahanmuuttajat

Sexykpääläinentosinainen

No nyt on tilaisuus meille paljon parjatuille, vähän vanhemmille lapsellisille sexsyille naisille. Tätä tilaisuutta olen haaveissani odottanut. Tämä on kyllä vaiettu salaisuus, mutta niin toivottu unelma. Nuoria, hyväkroppaisia, tumma ja tulisilmäisiä hyvännäköisiä nuoria miehiä, jotka ottavat huomioon naisen. Ilman viinaa. Ei tarvitse lähteä verkkojen heittoon siilin, kun täältä aivan läheltä alkaa löytyä naminami adoniksia. Ja ihan turha alkaa mitään mamuhömppää, kun suomalaiset miehet on... valitettavasti juoppoja ja laiskoja omahyväisiä ###...

40

981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaljupää2

      Kamala asia miehisestä näkökulmasta.

      • Läskistä_ei_pidä_kukaan

        Ei hätää, on niillä Mamuilla sen verran tyyliä ja vaatimuksia, että ihan kaikki ei heillekään kelpaa. 170/75 pituus-/painosuhde alkaa olla hiinä ja hiinä että kelpaako.


    • nniintulleekäymään

      Vakiovalinta Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch: Ruotsin raiskaustilastot järkyttävät
      31. elokuuta 2013 Italialais-sanomalehti InformazioneLibera kirjoitti artikkelin kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön Human Rights Watchin raportista koskien Ruotsin naisiin kohdistuvaa raiskausilmiötä.
      http://www.informazionelibera.info/s...-da-musulmani/

      Human Rights Watchin raportissa todettiin seuraavaa:

      - Ruotsi omistaa surullisen ennätyksen Euroopassa ja maailmassa. Ruotsissa raiskataan naisia enemmän kuin missään muussa Euroopan maassa. Koko maailman raiskaustilastoissa Ruotsi on toisena Etelä-Afrikan jälkeen.

      - Ruotsin raiskaus luvut puhuvat puolestaan ja ovat kammottavat:
      Ruotsissa on kirjattu 60.000 raiskausta vuodessa, eli noin 5000 raiskausta kuukaudessa. Tämä tarkoittaa siis että jokainen päivä Ruotsissa raiskataan keskimäärin 164 naista. Tämä on 20 kertaa enemmän kuin muiden Euroopan maiden keskiarvo.
      Raiskausten lukumäärä kasvoi 12% vuosina 2009 ja 2010.

      - Muslimien osuus raiskauksista on noin 77 prosenttia (maahanmuuttajat yleensä, 90%).

      - Human Right Watchin Euroopan yksikkö raportoi lisäksi, että joukkoraiskaukset Ruotsissa ovat kasvaneet 377 % vuosien 1995 – 2006 välillä. Kodin ulkopuolella tehdyt raiskaukset kasvoivat 300 % vuodesta 1975 vuoteen 2007.

      - Human Rights Watchin kyselyn mukaan 82% ruotsalaisista naisista jotka asuvat suurissa kaupungeissa ilmoitti että he eivät uskalla tai pelkäävät poistua yksin kodistaan myöhään illalla.

    • söpöt

      meinaaks oikeen tosisaan alkaa pakolaisten panopuuks antaa revaa niille sit ei niitten ainakaan tarvi raiskata perusta niille bordelli sulle ehkä maksetaan siitä vielä muista maksaa verot täällä niin paljon kateellisia

    • homot

      onko niis homoja kans

    • hannu94

      Ei ne ny ihankaikkia huoli tytöt.Täältä hervannasta saivat häädön koo olivat viereisen koulun pihalla käyneet käsiksi pikku tyttöihin yrittivät raahata niitä paketti autoon.Onneksi eivät onnistuneet nippu siteillä olivat kaksi tyttöäsaaneet pakettiin ennenko hätiin ehdittiin.Eli ei niille mitkään ikäloput kelpaa.Nämä uutiset ei lehtiin pääse koska kaupunki painostaa lehdistöä ainoastaan myönteiset uutiset julkaistaan.
      Onnea vaan vanhemmat synnyttäjät taitaa mennä käsipeliks.

      • ohhohh

        sattuisko oleen todisteita hervannasta.. näitä olemattomia juttuja sikiää joka puolelta vailla mitään faktaa ja levittäjinä uskomatonta kyllä aikuiset, ainakin iältään, ihmiset!!


      • hannu94

        Tapaus jonka ihan itse koin kaksi nuorta maahanmuuttajaa raahasi rimpuilevia pikkutyttöjä siniseen paketti autoon hervannan koulun viereisellä kävelytiellä.Juostiin poikien kaa hätiin jolloin miehet päästivät tytöt irti ja juoksivat autoon joka ajoipois paikalta.Auton rekisteri kilvet oli peitety joten emme saaneet numeroa ylös.Tapauksesta ei liene koskaan nostettu mitään syytteitä koskapa ainakaan hervannan rikostilastooissa ei tuota näy.Nämä tapaukset ovat tosin vain yksi osasyy pakolaisten muuttoon tapaus mistä löytyy tietoa on ko nämä veijarit pistivät kaupan remonttiin siksi että heillle kieltäydyttiin myymästä kaljaa.Paiskoivat ruokaa lattialle ja kaatoivat hyllyjä sekä uhkailivat myyjiä.Paikallis lehdet eivät julkaise mitään negatiivistä mikä koskee pakolaisia tampereen kaupungin kiellosta johtuen.


    • gfhjgfhjgfhj

      Kyllä nekin mieluummin runkkais ku vanhoja ämmiä panis, JOS olis esinahka.
      Valitettavasti ählämimiehet silvotaan lapsina ja täytyy raiskailla suomalaisia tyttöjä, lampaita ja vuohia.

      • kyynärjärvi-korvaluoma

        Ei auta toikaan. Luin muijan Cosmopoliitista että suominaiset tykkää leikatuista. Me ollaan hävitty tää peli, ne on liian tummia, suklaasilmäisii, lutusia ja niitä on paljon. No ohan meil vielä Venäjän naiset. Ja Lemppu.


      • bench_press

        Ei nää veijarit kyllä suomalaisen naisen kanssa avioliittoon asti mee ellei nainen suostu käyttään huntua. Voi olla aika vähissä semmoset kankaanpääläiset naiset jotka suostuis pitään kaapuja ja huntuja?


      • korvaluoma-kyynärjärvi
        kyynärjärvi-korvaluoma kirjoitti:

        Ei auta toikaan. Luin muijan Cosmopoliitista että suominaiset tykkää leikatuista. Me ollaan hävitty tää peli, ne on liian tummia, suklaasilmäisii, lutusia ja niitä on paljon. No ohan meil vielä Venäjän naiset. Ja Lemppu.

        Vai oliko se Regina.. tai vagina mutta älä huoli ku sullakin on tummat silmät!
        T Vaimosi


      • asdc
        bench_press kirjoitti:

        Ei nää veijarit kyllä suomalaisen naisen kanssa avioliittoon asti mee ellei nainen suostu käyttään huntua. Voi olla aika vähissä semmoset kankaanpääläiset naiset jotka suostuis pitään kaapuja ja huntuja?

        Kyllä ne naimisiin menee niin saavat sitäkautta oleskeluluvan...


      • Pruit

        Johan


    • Iiiihaaaanatmiähet

      Kun lähi-idän anodius kännipäissään vetelee turpaan parit kerrat ja sanoo poliiseille muijan juottaneen känniin kesken rukoushetken, vaikka ei koskaan juo, niin sitten ollaan taas täällä kertomassa toisenlaista tarinaa, kuinka ennen niin huomaavainen parikymppinen sähläm lähti heti muualle, kun sai viiskymppisen muijan kanssaan naimisiin ja oleskeluluvan.

      Näitä juttuja nyt on netissä kyllästymiseen saakka ja nuoremmille on tehty heti penska ja sillä sitten kiristetty kaikenlaista, yleensä rahat. Penskan koko lapsuuden saa sitten pelätä, että kakara kaapataan tämän äijän toimesta kymmenenvee äijän kotiseudulle järkättyyn avioliittoon jonkun viiskymppisen äijän kanssa. Itse kaveri palaa heti Suomeen ja saa kaksi kuukautta ehdollista lapsikaappauksesta ja sitten taas heti sossuun heittämään uutta stooria. Muija sitten tänne poraamaan, kun ei olis koskaan uskonut ......

    • KylläNytKelpaaa

      Joo. Itse oli yli 50. Nuo miehet katsoo silmiin ja hymyilee. Kyllä ne katselee meitä ikäneitoja hyvinkin pitkään koska ollaan vaaleita ja niiden makuun.

      Suomalaiset yli 45 ohittaneet usein katsoo nuoria ja kuolaa niitten perään.

      Taisi tulla aika että joku kuolaa meidänkin perään. Eikä haittaa yhtään, komeita kuin mitkäkin adonikset.

      • saissassasiss

        Onneksi kaikesta saissesta pääsee eroon ulostamalla.


    • Pannaanpasnyt

      Sitte ihmetellään kun nämä tummatpoijaat repii ja raiskaa. Itse annetaan ja annetaan ymmärtää, että kyllä täällä saa tehdä muijille mitä lystää ja nehän tekee, mutta ymmärtää pitää kun kulttuuriperimässä on sellainen juttu, että mehän pannaan kun panettaa ketä vaan ja missä vaan, sitä mitään muijilta kysellä, ainakaan Suomessa.

      • Syy_löytyy_kyllä

    • tietoo

      onko tietoo onko niitä gay kundeja tulos niksulaan niitä atleetteja meinaan

      • kepkkako

        Jos onkin, niin lienee "gay kundien" parempi jatkossa olla aika hiljaa suuntaumisestansa. Homot kun eivät varsinaisesti ole muslimeiden suosikkeja.


    • Tautiapukkaa

      Muistakaa kun sitä persettänne pakolaispojille jaatte,niin niillä on hiv ja kuppa yleistä. Saa menmä katsomaan ihan virallisilta sivuilta tilastot. Älkää sitten niitä tauteja kantaväestöön tartuttako. Vastuu täytyy osata kantaa ja elää loppuelämä selibaatissa,kun se nappisilmä tuo vaimonsa ja lapsensa suomeen. Suomineito,saastainen,jää toiseksi.

    • Viisastukaa.valistukaa

      Kyllä, kun näillä tiedoilla ollaan liikkeellä jo heti alkumetreillä, niin voi teitä ressukoita, miten teille käy. Kannattaisi edes hieman hakea tietoa viisaammilta arabikulttuurista ja islamin uskosta, ennen kuin raapustelee kaikenlaista lapsekasta mielikuvitushölinäänsä.
      Totuus tulee olemaan näille nassukoille raastava. Jospa sitten ette tulisi vinkumaan osaanne, vaan kärsisitte tyhmyytenne omissa nahoissanne.
      Mm. "hannu94:n" kirjoittamat kommentit on jokaisen syytä lukea ajatuksella. Vastaavan tyyppisiä juttuja on netissä joka puolelta maata, eikä niiden nimeäminen valheiksi enää vakuuta omilla aivoillaan ajattelevia.

      • Kattu

        "Arabikulttuurin" (fantastinen sana hei) yksi tärkeimmistä kulmakivistä on se, että nainen on miestä ala-arvoisempi. Jo yksin tämä "pikku seikka" tekee noista maista tulleiden kotouttamisesta todella vaikeata, kun tulijamäärät ovat kymmenissä tuhansissa. Kotouttaminen ei ole onnistunut kovinkaan mairittelevasti edes aikaisimpina vuosina, kun näistä maista on ollut tulijoita vain joitain satoja, ja he ovat saaneet suhteessa resurssirikasta huomiota osaksensa.


      • Kovasti_siellä

        mesotaan "kulttuurista" ja "sivistyksestä" mikä aikanaan Lähi-Idässä kukoisti, mutta mitä siellä on saatu aikaan viimeisen 200 vuoden aikana?
        Sotia, murhia, jihadia ja pakolaisia.
        Tieteen ja taiteen alalla onkin sitten ollut hiukan hiljaisempaa.
        Ja tasa-arvon.


    • emmäpärjäismuuten

      Mua ainakin hirvittää, etenkin jos heistä suurin osa on aikuisia miehiä. Itse olen parikymppinen, suht pienikokoinen nainen. Lakkapullo on itsepuolustusvälineenä, jos joku päälle käy.

      • Anonyymi

        potku munille auttaa kummasti jos sellainen tilanne tulee, ja huutaminen joku tulee auttaan jos vain kuulee. ja tietty laittaa kaks vyötä farkuihin toinen avautuu takaa ja toinen edestä


    • Höhöh28

      Nyt suvakki höörä siiliin ja pientä päälle nin saat mynöö ja benssiinit piälle.

    • white64

      Mitä vittua te pelkäätte? Jos yhtään alkaa mamut temppuileen niin porukalla laitetaan ne ruotuun! Minä ainakin lupaan että jos minun naiseen koskevat pienellä tikullakaan niin saatana se oli viiminen kerta partanaamoilta! Alkaa White Rage jyllään ja sitä ei sitte pysäytä mikään!

      • O...ai..voi

        Mitäs sitten kun olet linnassa ja mamut juhlii sun naisesi kanssa.


      • tarkennus

        TURVAPAIKANHAKIJA ja MAAHANMUUTTAJA on ERI ASIA!


      • aatteenmiehet

        Olen mukana kun siivous alkaa toivon että löytyy miehiä tarvittessa


      • Ja_sitten_on
        tarkennus kirjoitti:

        TURVAPAIKANHAKIJA ja MAAHANMUUTTAJA on ERI ASIA!

        vielä MAAHANTUNKEUTUJA.


    • makkaranuotio
      • Hahahaheje

        Voi kuinka harmillista että sattui olemaan puusta


    • rasittaa_katsoa

      Täällä taas vähäväkiset duunariluokan sivistyksen ja -käytöksen omaavat pistää uhoten täällä ainoassa paikassa missä voivat!

    • hetijakoon

      mahtavaa kankaanpääläiset. mannerheiminristinmitali

      • Tekijälle_luvassa

        vuoden kaljat.
        Ai niin... Kaksi taloa vielä jäi.


    • Anonyymi

      Totta kai kankaanpään katukuvaan tarvitaan väriä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe