Pakolaiskeskuksen vaikutukset Kankaanpäähän

hgsdhgdggs

Sotilaskoti pitäisi olla paikka jossa varusmiehet voivat olla rennosti, kysyn vaan että kuka siinä on rennosti kun lauma partalapsia istuu selän takana?

Mitä muualla vastaanottokeskusten lähellä on tapahtunut? Muunmuassa polkupyöriä varasteltu, kaupoista varasteltu, tyttöjä vaanitaan, tullaan toisten pihoihin notkumaan ihan kuin olisi julkisia alueita, toisten pihoissa kiinni olevia koiria on kivitetty.

Ehdotan ettei kukaan kankaanpääläinen yrittäjä ala ahneeksi eikä tee minkäänlaista kauppaa VOK:in kanssa, ei myydä huonekaluja, ei kuskata pakolaisia takseilla kankaanpään kauppoihin, kukaan ei mene Medividalle töihin.

Jos menee niin nimet julki ja muut voi sitten boikotoida kyseisiä ihmisiä ja niiden firmoja. Omalta kohdaltani voin sanoa että kaikenlaiset asiakassuhteet yrityksiin jotka toimivat vokkien kanssa liian läheisesti katkeavat loppuelämäksi, myös sen jälkeen kun pakolaiskeskus on lopetettu.

Voitte kertoa anonyymisti kaikki tietonne pakolaiskeskuksen kanssa yhteistyötä harrastavista yrityksistä ja henkilöistä Tor selaimen avulla, ilman pelkoa että poliisi voi selvittää kirjoittajan henkilöllisyyttä.

1. Menette osoitteeseen ja lataatte
https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en

2. Asennatte

3. Käytätte kuten Firefox selainta

Lisätietoja tor-verkosta
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tor_(verkko)


PS. Osa Pariisin hyökkääjistä oli jo tunnistettu pakolaisiksi. Kukaan Petteri Orpo ei voi luvata ettei Niinisalon porukassakin olisi samoilla tarkoitusperillä suomessa olevia. Petteri Orpo voi kyllä lupailla että poliisin valmiustasoa nostetaan, poliisien piireissäkin kohistaan, tämä valmiustason nosto on käytännön tasolla ollut "vaihdetaan puhelinnumeroita vastaanottokeskuksen kanssa".

35

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jghhdfg
      • Juha656556456645

        Siinä oli taksikuski pelastava enkeli, toivottavasti meidän taksikuskit ei kuskaile noita keskustaan, sanovat aina vaan olevansa ajossa kun vokista soitetaan.


    • SivustaSeurannut

      Eduskuntaan pyrkinyt ja joissakin lautakunnissakin istuva sosiaalidemokraattien Petri Ahokangas näitä pakolaisia puolustelee facebook-kavereiden seinillä käytävissä keskusteluissa.

      Muistakaahan tämä sitten seuraavissa vaaleissa.

      • Juuuuukka

      • soikkuri

        Samaa kanssa katseltu ja moni muu, häpäisee itsensä.


    • Eimissäännimessä

      Niinisalon sotkussa (sotilaskoti) on ollut mukavaa käydä aina munkkikahvilla perheen kanssa, kun ollaan siellä päin kuljettu. MUTTA jos siellä kohta parveilee "partalapsia" Irakista, Syyriasta, Afganistanista jne, niin eipä tarvitse enää sinne poiketa :(

    • lkgjhgfd

      Tuskin maltan odottaa kun alkavat baarien nurkilla notkumaan ja saalistamaan päihtyneitä nuoria naisia, sama on käynyt joka puolella, miksei kävisi kankaanpäässäkin.
      Älkää nuoret naiset lähtekö baarista kotiin kävellen ilman järjestettyä kyytiä, joko taksilla tai järjestätte kyytin valmiiksi. Eri asia sitten on jos itsellä tekee mieli.

    • jfjfhh
    • pete666

      No on sulla huolet.Jos mahdolliset polkupyörä varkaudet ovat suurin ongelma minkäkuviossa näet olisi aika mennä hoitoon.
      En tiedä osaatko laskea mutta hiemanepäilen mitä sadaan kun pistetään yhteen.1.Sotilas alue.2.mahdolliset jihadistit.Tuleeko mieleen???Oikein ne juo sun kahvis ja sä voitmenne itkien himaas.Buhuuu

      • sgdgffgd

        Luuleks sä saatanan torspo ettei siellä ole laittaa ukkoa vartioimaan asevarastoja? Kyllä se todennäköisempi riski kohdistuu tavallisiin ihmisiin.


    • Verttuulainen

      Niinisalon sotilaskoti pitää muuttaa kasarmialueeksi aitaamalla ja sen jälkeen sinne ei pääse kuin varusmiehet ja kantahenkilökunta. Näinhän on jo tehty kaikissa muissa varuskunnissa Suomessa! Nyt on viimeistään aika tehdä Niinisalossakin sama uudistus.

    • Kattu

      Luulisi viimeistään Pariisin iskujen avaavan päättäjien silmiä. Keskusta ei yksinkertaisesti voida avata varuskunnan viereen. Riskit ovat jättimäiset, valtaisat.

    • Roturealisti
      • jeesp

        Aukaisee silmät mistä on kysymys.


    • GameOverRevolutionWelcom

      Niinisalolaisille on tehty tällä merkittävät taloudelliset vahingot, ei tartte kuvitella että menee talot kaupaksi, niitä ei osta edes sosiaalidemokraatit, mieluummin huutelevat norsunluutorneistaan monikulttuurisuuden ihanuudesta.
      Jos kaupunki ikinä keksii alkaa sijoittamaan niitä tänne keskustaan niin tapahtuu täysin sama efekti.

      • Älkää.nukkuko

        Suomen ja suomalaisten alasajo on alkanut, eikä loppua näy. Pohjakosketusta tavoitellaan ja nössöt suomalaiset ovat kuin mustat laput silmillä ja kuulosuojat korvilla: Ei perehdytä tosiasioihin, ei nähdä ja kuulla ympärilleen. Eletään omituisessa mielikuvamaailmassa, uskotaan selvää valetta, kunhan media tai poliitikot sitä esittää. Törmääminen todellisuuteen tulee olemaan shokeeraava monelle prinsessan unessa olevalle, mutta auttamattomasti liian myöhään. Silloin ei enää asioita voida korjata eikä muuttaa. Se aika saattaa olla pahimmillaan jo muutaman vuoden päässä. Joka tapauksessa taloudelliset menetykset alkavat näkyä jokaisen tulotasossa jo vuoden-parin sisällä, siitä alkavat leikkurit heilua toden teolla jokaisen osalta.


    • ghgfhgfhd

      Sanokaa mun sanoneen, alkavat notkumaan ammattikoulun ja yläasteen nurkilla.

      • ählämsähläm

        tottakai ne mutantit notkuu noilla paikoilla,mutta kun ne eläimet kyttää jo lastentarhan ja ala-asteiden kulmilla,kuka takaa lasten turvallisuuden,tarvii perustaa omat turva joukot,itse ainakin meinaan viedä ja noutaa omat lapseni kouluun,en uskalla jättää lastani kulkemaan 2 km matkaa kävellen vittu kun joka puskassa kyttää joku kamelin nussija,toivottavasti ei tapahdu kenenkään lapselle mitää tosi pahaa ennen kuin ihmisillä silmät aukee ja aletaan tosissaan puhdistamaan PAIKKOJA vanhan ajan malliin.häpeä veteraanien puolesta ne piti maanrajat ja nyt päästetään pilaamaan tämäkin maa noilla eläimillä,ja onnea jokaiselle naiselle joka sekoaa noihin siihen sairauteen on vain yksi lääke kuuma kylpy ja ranteet.......................


    • syylliset_esiin

      Ihmetellä sopii, ettei tästä partalapsiongelmasta ja siihen liittyvistä riskeistä, kuluista ja siitä aiheituvista muista ongelmista saa heille henkilökohtaisen kutsun lähettäneeltä kepumessias Sipilältä minkäänlaista selkokielistä vastausta, eikä siihen vastaa myöskään sisäministeri kokkari, joka osaa vain ymmärtää omia Orponlapsiaan.

      Taudin kuvaan kuuluu myös se, etteivät suomalaiset veronmaksajat kelpaa kuin maksajan osaan, muuten naama kiinni, jopa lehtien kommentointipalstoilla. Herrojen pelkoko ajaa toimittajia hiljaisuuteen ja pelkästään näitä asiaan syyllisiä ylistävien juttujen kirjoittamiseen. Miksi oikeita vastauksia ei vaadita, vaan kaikki höpinä asian sivusta hyväksytään innokkaasti nyökytellen.

      • Samaa_mieltä

        JUST NÄIN!!


    • ählämsähläm

      toivon todella että tuodaan julki joka yritys mikä ottaa hyödyn noista elukoista,kaikki julki ja boikottiin,SELKÄRANKAAN ihmiset

    • ValmisMenemäänPitkälle
    • kjhgkjghg

      Jossei Juhantalon Kauko mitenkään saa torpattua tuota pakolaishanketta niin mun puolestani on sitten enää ikinä turha tulla kinuamaa yhtään mitään ääniä.

      • Epäilevä58

        ...ettei nyt vaan olisi oma lehmä ojassa?

        http://www.kankaanpaanseutu.fi/joulukalenteri/1195007408235/artikkeli/poliitikot varovaisia vastaanottokeskusasiassa.html


      • Vallanmerkki

        Ei kuule Juhantalo kaipaa enää kenenkään ääniä. Ja minusta Kankaanpää on sopiva paikka pakolaiskeskukselle mielestäni sinne voisi hyvinkin majoittaa 500-1000 pakolaista,minkä ihmeen takia niitä pitää sioittaa ympäri Suomea olisihan niitä helponpi vahtiakin kun olisivat samassapaikassa. Koitappa Juhantalo hoitaa asia.


      • Tohtorismies6561

        "mielestäni sinne" joo sinne teille kunhan ei tänne.

        Provo tai kirjoittaja on aidosti idiootti


    • Valkoinen_venäläinen

      Alkaa upseerikerkon kassakone kilistä vanhaan hyvän ajan malliin...

    • huhhahhahhei

      Mua ainakin pelottaa. Saavatko naiset (ja etenkin nuoret tytöt!) olla turvassa?

      • Kattu

        He eivät saisi olla "turvassa" vaikka tulijat olisivat Islannista. Muutama sata nuorta miestä pieneen kylään on todella mammuttimainen lisä, ja ns. säpinää on taatusti tiedossa. Mutta hei, ei mitään hätää. Onhan teillä siellä vissiin oikein kokonainen yksi poliisipartiokin?


      • lisääpoliiseja
        Kattu kirjoitti:

        He eivät saisi olla "turvassa" vaikka tulijat olisivat Islannista. Muutama sata nuorta miestä pieneen kylään on todella mammuttimainen lisä, ja ns. säpinää on taatusti tiedossa. Mutta hei, ei mitään hätää. Onhan teillä siellä vissiin oikein kokonainen yksi poliisipartiokin?

        Siitä nyt ei iloa ole, kun harvemmin kylällä pyörivät. Ehkä kerran kuussa ne näen keskustassa ajelemassa.

        Täytyy varmaan perustaa samanlainen ryhmä suojelemaan asukkaita -niin kuin pohjoisissa tehtiin.


      • khkgjkghjkjgkh
        Kattu kirjoitti:

        He eivät saisi olla "turvassa" vaikka tulijat olisivat Islannista. Muutama sata nuorta miestä pieneen kylään on todella mammuttimainen lisä, ja ns. säpinää on taatusti tiedossa. Mutta hei, ei mitään hätää. Onhan teillä siellä vissiin oikein kokonainen yksi poliisipartiokin?

        Ei niitä mutakuonoja muutamaa sataa tule, ei voi tulla kun meillä on täällä oikein ruhtinaalliset pari partiota maksimissaan, eikä huoneistojakaan ole "muutamalle sadalle". Täällä on jo muutamia kymmeniä puolalaisia, romanialaisia, venäläisiä ja bulgaareja, olleet varmaan 7 vuotta. Eivät ole raiskanneet ketään.
        Keuruulla pakolaiset vaanii jo muutaman viikon suomessa oleskelun jälkeen liikenneympyrässä yksin autoilevia naisia, tientukkijaryhmä menee liikenneympyrässä suojatielle hidastelemaan auton pysähdyksiin ja sillä aikaa muut ählämit koittavat tunkeutua autoon.


    • petevaan

      huolestuttaa eniten nuorten tyttöjen koulumatkat linnkkarilla ja pyörätietä pitkin kun ei voi luottaa näihin mamuihin. itse olen sitä mieltä että lenkilläkään ei voi enää tyttölapset käydä, saati sotkussa. sotilaiden tyttöystävätkään ei voi enää vapaasti alueella vierailla muuta kuin pelokkaana .kulttuuri mamupoijilla ja miehillä on liian erilainen. ne sekoo kun näkee pienipukeisia tyttöjä tai naisia , heilläpäin tytöillä ei näy kuin silmät.toivon kaikesta sydämmestäni että he jättävät tytöt ja naiset rauhaan!!!!!!!!! poliisi tiedotti tänään 10 mamu raiskausta.hei haloo !!!! miehet meilläkin lähti sotaan ,.naiset ja lapset evakkoon.sotilaskarkurit ammuttiin.mitä vittua tänne änkee ne äijät???

    • TheReaper666

      Muistakaa nyt Niinisalolaiset varsinkin miehet piettää yhtä! Minä ainakin jos näen mamun edes katsomassa vaimoani kohti niin väännän häneltä kädet sijoiltaan ja lyön tunnin turpaan että edes kehtas! Niin pistää vihaksi. Muistakaa yhteisöllisyys nyt! Heti kun koti toiselta paikkakunnalta löytyy nii sinne muutetaan! Muuten kannattaa pitää haulikot valmiina!

    • Vaaranvuosina

      VOI H E R R A J U M A L A ! Niinisaloonko maahantunkeutujia ? Vielä jokunen vuosi sitten nipinapin sodan välttäneet v 26 syntyneet muistelivat kunnioituksella ja kaiholla Niinisaloa jonne heidät oli kutsuttu kertaushajoituksiin heti sodan loputtua. Käyttäkää joukkovoimaa ettei viimeinenkin linnake antaudu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe