Suvakit herätys!

Peto.on.irti

Nyt on viimeinkin kaikkien aukaistava silmänsä!

Turha tulla sanomaan, että tämä on yksittäistapaus. Tämä tapaus kertoo karun tosiasian siitä, että naisemme ja lapsemme eivät ole turvassa.

14-vuotiaan tytön elämä on pilattu loppuelämäksi. Perhe ja läheiset kokevat myös tuskaa, koska eivät ole pystyneet puolustamaan omaa tytärtään, omaa sukulaistaan, omaa läheistään.

Sipilä kutsui nämä kotiinsa ja laittoi Suomen alttiiksi pahoinvoinnille. Nyt tämä tapaus sattui Kempeleessä, joten se oli isku vasten Sipilän kasvoja. Hän päästi pedon irti ja sitä on vaikea pysäyttää.

http://mvlehti.net/2015/11/24/miksikohan-sipila-hataantyi-tasta-kun-aikaisemmilla-asioilla-ei-ole-ollut-mitaan-merkitysta/

20

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • khhjjjf

      Sipilä haluaa noita apinoita lisää.eikä välitä eläkeläisistä yhtään

      • Apinat.irti

        Nythän ne perui sen eläkeläisten asumistuen, kun nousi niin suuri halloo.

        Mitenkähän nyt peruu tervetuloa-kutsunsa?

        Puhelin soi ja viestiä pukkaa, netti käy kuumana. En viitsi yleiselle palstalle laittaa viestien sisältöä.

        Arvaat varmaan mitä suomalainen mies tuntee, kun nämä elintasosurffarit eivät kunnioita isäntiään edes sen vertaa, että raiskaa näiden tyttären.


    • Sitäniittäämitäkylvää

      Tätä kirjoitustani Kaleva ei julkaissut. Koska se oli aika enteellinen, laitan sen uudestaan tähän.


      "Pääministeri Juha Sipilälle

      Juha Sipilä, kun aloitit pääministerinä ajattelin, että nyt ovat Suomen ongelmat ohi. Luotin siihen, että sinä uskovaisena miehenä korjaat vääryydet maassamme ja voin rauhassa alkaa nauttimaan eläkepäivistäni.

      Mitä sitä tyhjää, ensinnäkin pieneläkeläisten asumistuen leikkaus iski vasten kasvoja ihmisille, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Nyt puutut asiaan, joka pahentaa pakolaiskriisiä, luovuttamalla asuntosi pakolaisten käyttöön. Ympäri Eurooppaa menee viesti eteenpäin, että Suomen pääministeri antaa asuntonsa pakolaisille, että tervetuloa tänne vaan, vaikka meillä on omia asunnottomia yllin kyllin.

      Tajuatko, minkälaisen signaalin tämä antaa ihmiskauppiaille ja heidän urheilleen? Välimeri tulee olemaan monen hauta, koska ihmiskauppa lisääntyy takiasi. Ainoa oikea keino on laittaa rajat kiinni. YK, EU, Venäjä ja USA voivat perustaa korkeatasoisia pakolaisleirejä, joissa on kunnon majoitukset, ruoka, hygieniatilat, työtä ja opetusta. Täällä perheet eläisivät tavallista arkea siihen asti, kunnes kotimaassa olot ovat rauhoittuneet.

      Terroristijärjestö ISIS ja muut riidankylväjät on poistettava maailmankartalta. Nyt sotilaalliset joukot sinne, jotta tavalliset siviilit voivat hallitusti poistua vaaravyöhykkeeltä ja elää pakolaisleireillä siihen asti, kunnes voivat palata kotimaihinsa.

      Juha Sipilä, oman glorian nostaminen ei ole kunniakasta tässä vaiheessa. Sinun on noustava sille tasolle, jota pääministeriltä odotetaan. Mietittävä, mitä seurauksia teoillasi on. Kansakunnan syyllistäminen ei onnistu, vaan konfliktin korjaamiseen tarvitaan oikeita liikkeitä. Syöpään sairastuneelle ihmisellekin mietitään leikkausta ja hoitoja. Näin on myös pakolaisongelmassa. Leikkaus on lähtömaan hoitaminen, sotilaallisin keinoin yhteistyössä eri toimijoiden kesken, kuntoon ja hoitona on taasen väliaikaisesti korkeatasoiset pakolaisleirit.

      Sinulle, arvoisa pääministeri Juha Sipilä, on annettu suuri valta, mutta myös vastuu tekojesi seurauksista.

      Oulussa, 6.9.2015

      Ritva Puolakka"

      http://www.ritvapuolakka.fi/412180148

      • jhnpjhuqhrefuyhq

        14-vuotias pääsi kokemaan ensirakkauden.
        Tekijät oli maahanmuuttajia.

        Tällä ei ole yhteyttä maahanmuuttoon.


      • Hyvin-päätelty
        jhnpjhuqhrefuyhq kirjoitti:

        14-vuotias pääsi kokemaan ensirakkauden.
        Tekijät oli maahanmuuttajia.

        Tällä ei ole yhteyttä maahanmuuttoon.

        Taitaa ensirakkaus jäädä haaveeksi tällä 14-vuotiaalla. Surullista todella, koska ensirakkaus on kaunis asia.

        Ei tietenkään ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, koska kysymyksessä oli maahanmuuttajat.


      • vgiughupnfttdr
        jhnpjhuqhrefuyhq kirjoitti:

        14-vuotias pääsi kokemaan ensirakkauden.
        Tekijät oli maahanmuuttajia.

        Tällä ei ole yhteyttä maahanmuuttoon.

        Tuon piti olla vastaus PNKT:lle, meni vahingossa väärään.

        Kuitenkin juttu on niin, että IPUlle tulee sellainen johto että raja menee kiinni, ja hyvin moni tänne tullut lähtee takaisin, tai ei tule johtoa ollenkaan. Muussa tapauksessa tämä putiikki on syytä panna kokonaan kiinni. Tämä kansakunnan tuhoaminen ja kantaväestön raiskaaminen loppuu. Se on juttu näin.


      • PNKT
        vgiughupnfttdr kirjoitti:

        Tuon piti olla vastaus PNKT:lle, meni vahingossa väärään.

        Kuitenkin juttu on niin, että IPUlle tulee sellainen johto että raja menee kiinni, ja hyvin moni tänne tullut lähtee takaisin, tai ei tule johtoa ollenkaan. Muussa tapauksessa tämä putiikki on syytä panna kokonaan kiinni. Tämä kansakunnan tuhoaminen ja kantaväestön raiskaaminen loppuu. Se on juttu näin.

        Kannatetaan, nyt tuli miehen puhetta!


    • PNKT

      Ei pahoitellut IPU:n johto Pariisin terrori-iskujen uhreja, eikä nyt matu-raiskausta.

      Presidentti sentään ilmaisi myötätuntonsa ja pääministeri järjestää kriisikokouksen.

      Kovin on tunteetonta sakkia IPU:n johdossa.

    • Ei_aiheeton_huoli
      • eitottakaan

        onko tultu aikaan jolloin Suomessa ei oma kansa voi ulkoilla eikä liikkua vapaasti?
        Bussit kuljettaa ja kotona ollaan lukkojen takana.


    • HyväKanada

      Kanadassa on oikeanlainen pakolaispolitiikka. Tuolla ymmärretään yksin tulevien sotilaiden ja muiden partapilttien testosteronin määräävän näiden seksuaalista käytöstä.

      Nämä nuoret miehet ovat käveleviä ruutitynnyreitä ja jos tätä ei aleta pikkuhiljaa tajuamaan, niin jo on kumma. Samalla on muistettava, ettei vääräuskoisia kunnioiteta, eikä naisia varsinkaan arvosteta, joten ei ole ihmekään että tämmöistä tapahtuu.

      "Uuden pääministerin Justin Trudeaun hallitus linjasi, että Kanada ottaa Syyriasta vain kokonaisia perheitä sekä yksin saapuvia naisia ja lapsia."

      http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/kanada-torjuu-yksin-syyriasta-saapuvat-pakolaismiehet/ar-BBnnlBj?ocid=spartandhp

      • kunaikaonc

        IPU,ssa ei ole suvakkeja, jo vaalikirjoituksissa vaadittiin rajatarkastusten palauttamista mutta kukaan ei välittänyt,
        ei edes persut.

        Kiitos Ritva, oli hyvä kirjoitus mutta eihän noita julkaista, jatka vaan ehkä jonain päivänä näitäkin nähdään.


      • Peto.on.irti
        kunaikaonc kirjoitti:

        IPU,ssa ei ole suvakkeja, jo vaalikirjoituksissa vaadittiin rajatarkastusten palauttamista mutta kukaan ei välittänyt,
        ei edes persut.

        Kiitos Ritva, oli hyvä kirjoitus mutta eihän noita julkaista, jatka vaan ehkä jonain päivänä näitäkin nähdään.

        Tämä aloitus oli tarkoitettu kaikille Suomen suvakeille, mutta koska olen ipulainen halusin esittää sen IPU:n palstalla, jotta ihmiset näkevät, että tosissaan välitämme.

        Rajatarkastusten palauttaminen oli kyllä hienosti ennakoitu, siitä 10 pistettä.

        Forum24 onneksi julkaisi tuon Turvallinen koulutie -kirjoitukseni sekä paperilehdessä että nettiversiossa. http://www.ritvapuolakka.fi/412180148

        Alussa Kalevaan meni kaikki pakolaisia käsittelevät jutut päätoimittajalle ja vain myönteisiä julkaistiin. Kritiikin jälkeen, siellä on näkynyt nyt myös toista laitaa olevia kirjoituksia. Paperilehdetkin huomaavat, että heidän lukijakuntansa vähenee sensuroinnin takia. Ei ihminen tänä päivänä halua lukea valmiiksi suodatettua tekstiä, kun tietoa on saatavilla suoraan netistä eri lähteistä.


    • 4021

      Sipilän maahanmuutto politiikka loukkaa meitä suomalaisia koska juuri sen takia maatamme puolustettiin viime sodassa ettei mikään ulkoinen uhka aiheuttaisi vaaraa kansalaisille ! . Silloin taisteltiin kodin uskonnon ja isänmaan puolesta ! . Maahanmuuttajien raiskauksia on ollut lyhyen ajanjakson sisällä useita ! jos sipilän politiikkaan ei saada asian osalta täydellistä muutosta niin kodinturvajoukot voivat olla pian ainoa vaihtoehto ! .

      • Peto.on.irti

        Oikeassa olet ja sama isänmaallisuus on meissä sisäänrakennettuna edelleenkin. Ei se sieltä minnekään poistu, se on kasvatuksessamme, opetuksessamme, geeneissämme, sielussamme ja mielessämme.

        Kodinturvajoukkoja on jo perustettu eri paikkakunnille. Mielestäni on tosi hienoa, että ihmiset yhdessä huolehtivat lähimmäisistään.


    • tykkäänkovin

      Ritva on kova täti. Hänellä lienee munaa enemmän kuin monella tämän päivän liberaalilla miehellä. Isänmaallinen nainen.

      • tykkäänkans

        Kiitosta vaan, ette tekään hassummilta vaikuta, hyvää isänmaallista porukkaa! Nyt kun vaan saadaan kortit kasaan, niin päästään tositoimiin.

        Tuota vielä mietin, että kun te siellä hallituksessa asioita pähkäilette, niin eikö siihen puheenjohtajan valintaan kannattaisi tehdä sääntömuutos samalla, kun kun yhdistysrekisteriin ilmoittaa puoluestatuksesta.

        Nykyinen puheenjohtajavaali on tosi monimutkainen. Lisäksi eihän meillä riitä jäsenetkään, jos jokaisen ehdokkaan pitäisi saada 50 ääntä jäsenvaalissa, jotta pääsee varsinaiseen vaaliin.

        Jäsenten mielipidettä voi toki kysyä, mutta silloin pitäisi kaikkien ehdotettujen päästä varsinaiseen vaaliin. Helpompi minusta olisi, että jokainen, joka haluaa puheenjohtajaksi, ilmoittautuu siihen hyvissä ajoin, jotta ehtii jäsenistölle esitellä itsensä ja ajatuksensa.

        Puoluekokouksessa valittaisiin sitten puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa. Jos sattuisi siten, että varsinainen puheenjohtaja sairastuisi tai eroasi vaikka määräajaksi, niin tilalle astuisi 1. vpj. ja vielä olisi kaksi siinä peesissä.

        Ei tulisi tätä tilannetta kuin nyt, että meillä ei oikeasti ole puheenjohtajaa, vaan kolmen kopla. En tietenkään voi tietää vaikka yhteistyö menisi kuinka hyvin, mutta tuntuu, kuin oltaisiin jossain välimaastossa, eikä kukaan oikein tiedä missä mennään.


      • kukaaneiosannutennustaa
        tykkäänkans kirjoitti:

        Kiitosta vaan, ette tekään hassummilta vaikuta, hyvää isänmaallista porukkaa! Nyt kun vaan saadaan kortit kasaan, niin päästään tositoimiin.

        Tuota vielä mietin, että kun te siellä hallituksessa asioita pähkäilette, niin eikö siihen puheenjohtajan valintaan kannattaisi tehdä sääntömuutos samalla, kun kun yhdistysrekisteriin ilmoittaa puoluestatuksesta.

        Nykyinen puheenjohtajavaali on tosi monimutkainen. Lisäksi eihän meillä riitä jäsenetkään, jos jokaisen ehdokkaan pitäisi saada 50 ääntä jäsenvaalissa, jotta pääsee varsinaiseen vaaliin.

        Jäsenten mielipidettä voi toki kysyä, mutta silloin pitäisi kaikkien ehdotettujen päästä varsinaiseen vaaliin. Helpompi minusta olisi, että jokainen, joka haluaa puheenjohtajaksi, ilmoittautuu siihen hyvissä ajoin, jotta ehtii jäsenistölle esitellä itsensä ja ajatuksensa.

        Puoluekokouksessa valittaisiin sitten puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa. Jos sattuisi siten, että varsinainen puheenjohtaja sairastuisi tai eroasi vaikka määräajaksi, niin tilalle astuisi 1. vpj. ja vielä olisi kaksi siinä peesissä.

        Ei tulisi tätä tilannetta kuin nyt, että meillä ei oikeasti ole puheenjohtajaa, vaan kolmen kopla. En tietenkään voi tietää vaikka yhteistyö menisi kuinka hyvin, mutta tuntuu, kuin oltaisiin jossain välimaastossa, eikä kukaan oikein tiedä missä mennään.

        Kyllä säännöt pitää muuttaa pikimmiten, kuinka se vain parhaiten onnistuu tässä tilanteessa. 50:n vaatimus pois, koska se tarkoittaa että koko menettely raukeaa prosessin myöhemmässä vaiheessa, koska korkeintaan yksi voi saada tuon määrän ja usein ei ole saanut kukaan.

        Ex-johdolle on ehdotettu joku vuosi sitten tuota, että muiden uudistusten ohella varapuheenjohtajat pitäisi kiireimmiten eriarvoistaa muotoon ensimmäinen, toinen ja kolmas. Samanarvoisuudesta seuraa hässäkkä juuri tällaisessa tilanteessa. Silloin aikanaan oli ennakoitavissa, että syystä tai toisesta puolueeseen voi tulla jokin hässäkkä jonka takia on mentävä varajohtajiin, ja nyt se sitten tuli.


      • Mallisäännöt
        kukaaneiosannutennustaa kirjoitti:

        Kyllä säännöt pitää muuttaa pikimmiten, kuinka se vain parhaiten onnistuu tässä tilanteessa. 50:n vaatimus pois, koska se tarkoittaa että koko menettely raukeaa prosessin myöhemmässä vaiheessa, koska korkeintaan yksi voi saada tuon määrän ja usein ei ole saanut kukaan.

        Ex-johdolle on ehdotettu joku vuosi sitten tuota, että muiden uudistusten ohella varapuheenjohtajat pitäisi kiireimmiten eriarvoistaa muotoon ensimmäinen, toinen ja kolmas. Samanarvoisuudesta seuraa hässäkkä juuri tällaisessa tilanteessa. Silloin aikanaan oli ennakoitavissa, että syystä tai toisesta puolueeseen voi tulla jokin hässäkkä jonka takia on mentävä varajohtajiin, ja nyt se sitten tuli.

        Oikein hyvä, samaa mieltä.

        Onko sitten jäsenäänestys ollenkaan tarpeellinen? Tietenkin, jos sen saisi jotenkin netin kautta hoidettua, mutta kaikilla ei kuitenkaan ole nettiä. Tuo jäsenistölle kirjeiden postitus ja palautus on myös yhdenlainen aikaa vievä prosessi ja kun kuitenkaan se jäsenäänestys ei sido mitenkään.

        Miten olisi ihan nämä esimerkkisäännöt, otin ne ensirakkauteni persujen sivuilta.

        "8§ PUOLUEKOKOUS

        Ylintä päätösvaltaa puolueessa käyttää joka toinen vuosi toukokuun 1. päivän ja syyskuun 30. päivän välisenä aikana kokoontuva puoluekokous.

        Puoluekokouksessa valitaan kahdeksi (2) vuodeksi kerrallaan seuraavaan varsinaiseen puoluekokoukseen asti kestäväksi toimikaudeksi seuraavat henkilöt:
        – Puolueen puheenjohtaja.
        – Kolme (3) puolueen varapuheenjohtajaa, joista vähintään yhden on oltava nainen ja vähintään yhden on oltava mies.
        – Puoluesihteeri.
        – Puoluevaltuuston muut jäsenet."

        https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/perussuomalaiset-rpn-saannot/

        Eli kokouksessa olisi sitten ehdolla kuka jäsen vaan, joka kokee, että hänestä olisi täyttämään puheenjohtajan saappaat. Jäsenet sitten äänestävät ja eniten ääniä saanut voittaa.

        Sitten tosiaan varapuheenjohtajat. Tarkemmin en nyt tiedä, miten se menee, mutta onko niin, että kuka saa eniten ääniä vpj. vaalissa on 1. vpj, toiseksi eniten 2. vpj ja kolmanneksi 3 vpj.

        Tuota kiintiöajattelua en osaa oikein sanoa, onko se tarpeellinen ja miten se käytännössä toteutetaan.

        Sitten puoluesihteerin valinta ja puoluevaltuuston muitten jäsenten valinta.

        Tuossa nyt ainakin olisi aivan hyvät mallisäännöt. Ainakihan nuo persut ovat näillä hyvin pärjänneet, mitä nyt välillä niitä on pitänyt suurennuslasin kanssa tankata oikeutta myöten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2042
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      153
      1521
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1338
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      129
      1019
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      993
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      828
    Aihe