Kuhmon ykkösdorka

PajakkaKoskelta

Kuhmo on onnistunut tuottamaan maahamme oikein ykkösdorkan, AKTn Marko Piiraisen, joka meinaa panna maan polvilleen typerehtämisellään, Koko kansa maksaa kohta Piirasen töppäilyistä kovan hinnan, mutta ukko itse vaan lihoo ja nauttii runsaita etuja ihra suupielistä valuen pääkapungin ruokaloissa.

43

720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TyöKunniaan

      Löytyy onneksi yksi liiton pomo joka ei pokkuroi EKn ja hallituksen edessä. Nyt vaan suuret palkankorotusvaatimukset pöytään jolla korvataan lomien ja lomarahojen leikkaukset ja tietysti normipalkankorotusvaatimukset päälle.

    • Ryynimakkaramies

      Kun muutama vuosi menee ja herrat antavat muutaman satatonnisen pimeetä rahaa niin puheet löystyvät, ja taas on uuden liittopomon valinta edessä. Näin on nähty ennenkin...

    • TyöKunniaan

      Löytyy onneksi yksi liiton pomo joka ei pokkuroi EKn ja hallituksen edessä. Nyt vaan suuret palkankorotusvaatimukset pöytään jolla korvataan lomien ja lomarahojen leikkaukset ja tietysti normipalkankorotusvaatimukset päälle....

      • lkl

        Onkohan tämä Marko Piirainen saanut oppinsa A Alangolta joka jarrutti kaikkea mitä Kuhmossa yritettiin saada kehitettyä. Piirainen
        elää sitä 70 lukua jossa Raahessa Rautaruukissa A Siuvantti pisti perseet istumaan,ja mitäs siitää saikaan aikaan.Piiraisen toiminta on häpeäksi koko Suomen kansantaloudelle. Eipä liiton johto parantunut kun valistivat Rädyn tillalle Piiraisen samanlainen öykkäri. Häpeäksi koko Suomelle puhukoot vaikka mitä Kainuun
        Demarit.


      • kuukeklo

        Akt ainut liitto joka ajaa oikeaa asiaa.


      • A.Lanko
        lkl kirjoitti:

        Onkohan tämä Marko Piirainen saanut oppinsa A Alangolta joka jarrutti kaikkea mitä Kuhmossa yritettiin saada kehitettyä. Piirainen
        elää sitä 70 lukua jossa Raahessa Rautaruukissa A Siuvantti pisti perseet istumaan,ja mitäs siitää saikaan aikaan.Piiraisen toiminta on häpeäksi koko Suomen kansantaloudelle. Eipä liiton johto parantunut kun valistivat Rädyn tillalle Piiraisen samanlainen öykkäri. Häpeäksi koko Suomelle puhukoot vaikka mitä Kainuun
        Demarit.

        Haiskahtaa Jaakko Kyllösen (linja-autoyritys) ja Eero Hartikaisen (Alangon ajojahdin ykkösmies) yhteistuotannolta. Kieliasu sopii hyvin Kyllöseen.


      • lkl
        A.Lanko kirjoitti:

        Haiskahtaa Jaakko Kyllösen (linja-autoyritys) ja Eero Hartikaisen (Alangon ajojahdin ykkösmies) yhteistuotannolta. Kieliasu sopii hyvin Kyllöseen.

        Arvasit kyllä ihan väärin,ei minulla ole mitään siteitä J Kyllöseen.. Läheltä seuranneena kyllä opin näkemään A Alangon toiminnan . Kanslistinna hän sai
        kansalaisopiston toiminnan ihan sekaisin. Totuushan on,että Piirainen on häirikkö ja on vielä häpeäksi koko Suomelle. Jos Räty oli liiton johdossa alaarvoinen johtaja niin Piirainen on vielä paljon pahempi. . Mutta sitähän saa mitää tilaa hyvät toverit. Ja vielä kerran minulla ei ole mitään siteitä J Kyllöeen.Sympatiat ovat kyllä paikallisen yrittäjän takana kuten ei ehkä kaikilla Kuhmon demareilla.


    • wcproopuska

      Käynee niinkuin paperin tiukkapipoAhoselle. Lakko joka käänteessä. Kuljetukset siirtyvät ulkomaisille toimijoille.

    • Töissä_vuodesta_1970

      Duunarin näkövinkkelistä katsoen voisi luulla, että jaettavaa piisaa loputtomiin: monet yritykset tekevät yhä tulosta ja näkyvät jakavan avokätisiä osinkoja, suuryritysten johtajien palkat nousevat nopeammin kuin suoritusportaassa...

      Kylmä tosiasia kuitenkin on, että suomalaisten tuotteiden hintakilpailukyky on laskenut paljon ja pitkään. Kehitystä ei ole saatu pysähtymään. Jos ay-väki ei suostu antamaan tuumaakaan periksi löysinä aikoina saavuttamistaan eduista ja vielä hamuaa lisää liksaakin, loppuvat vientiyrityksiltä ensin ostavat asiakkaat ja sitten palkanmaksukyky. Sama ketjureaktio sitten kotimarkkinoilla. Kun kaikki siirtyvät kotisohvalle nauttimaan työttömyyskorvausta, niin mistähän runsaudensarvesta siihen leikkiin tarvittavat rahat kerätään?

      Ay-pomot on valittu ajamaan ay-jäsenistön etuja. Jos ay-väen etujen mukaista on työttömyyden kasvu nykyisestäänkin, niin valitkoon johtoonsa lisää tällaisia markopiiraisia ja tukekoon heitä kaikin voimin ja varauksetta!

    • loemaankassa

      Kyseessä on lähinnä mafia pomo,AKT on järjestö joka saa rahansa kiristyksellä ja uhkailulla.

    • kansantaiteilia

      Marko Piirainen !!
      Vai oikee Kuhmon lahja mailamalle,
      Samaa rotua ku kainulaiset kansankynttilä jane komulainen,
      ja Sotkamolainen pesäpallon tulostaulun hoitaja, sekä kenttäkirjuri kuin myös kuuluttaja!1
      Meillä Pohojam'maalla sanotaan näin ja toisinaan myös tehdään
      että pitää panna turki hihaa ja nussia uurestaa,
      ja kattua sitte tuliko yhtää paree!!!!

      Ei tartte kysyä jotta mistä näitä mulkeroita oikee syntyy ku ilmansuunta on jo selvillä.

      Onkohan siellä pahanlainen geenisakkaus vai onko ryssän tuulet puhaltaneet kaikki saasteet ja paskat sinne mailmankolkkaan.

      Saattais muuten olla osaselitys!!

      • Vaikka.voissa.paistais

        Mä just kans funtsin tota. Vähän aikaa takaperin sieltä tuli kovempiakin metallinkappaleita, mut viime aikoina lähinnä satanut pilvestä paskaa.


    • Väyry

      Sipilän APU-mieskin sai 10 % lisää elikkä varaa on mutta kun tavan Duunari ei saisi uin miinusta.

    • palkansaaja

      Ihmettelen keskustelua etujen leikkauksista? Missä on palkansaajat, kun keskustelu näyttää kääntyvän leikkauksien puolelle.
      Kyllä eduista pitää pitää kiinni, jos herroille antaa siimaa ne vie koko kerän.

      Hyvä että joku yrittää pitää duunarin puolta,kun näyttää ettei duunari itse.
      Yhteiskuntasopimus on teatteria, kun hallitus löi pakkolait , niin työnantajat ei
      vähään tyydy. Joutaa lähteä moisista neuvotteluista.
      Marko rules!!!

    • AKT_rules

      Marko on mies paikallaan. Huvittaa nämä patruunoiden "avaukset" tällä palstalla. Ottaa varmaan jo pumpusta...

    • bandakki

      NIIN, ja eipäse Marko suinkaa yksin päätä sitä asiaa.
      Siellä on semmonen kaarti, joka hiertää sitä asiaa AKT:ssä

    • JESSEJOENSUU

      Kuhmossa tahtoo kaikki muut olla dorkia, paitsi perukkalaiset jotka ovat oppineet kovaan elämään, eikä joutavanpäiväseen paskanjauhantaa.

    • moppeliko

      Annetaanhan marko pellen pokkuroida! Katsokaahan vaan mitä tapahtuu! Jätkä kuvittelee olevansa herra, joka määräilee Suomen asioita ja tekee tukilakoillaan helkkarin moista vahinkoa kansantaloudelle! Ensinnäkin, tulevaisuudessa kuljetuksia siirretään raiteille huomattavasti enemmän, mitä nyt ja ulkolaiset firmat tulevat markkinoille, jotka polkevat hinnat alas! Siinäpähän kotimaiset lakko pellet kärvistelevät kotonaan ja rasvailevat auton akseleita, jos sattuisi joskus saamaan jonkun keikan..

    • Oikeille_raiteille

      Mitä kuljetuksia siirrät Kuhmosta raiteille? Tilaajavastuulaki pitää huolen siitä, että Suomessa tehtävästä työstä maksetaan suomalaisen TES mukaan, eli rasvaile itse akseleitasi, pelle.

      • moppeliko

        Eikö teillä Vartiukseen tule raiteet? TES:n mukainen palkka 8,30 E/ h! Mitäpä luulet, kumpikahan meistä on se pelle, kun esim. Polakit ajavat naureskellen sillä taksalla?!! Jos vielä olet töissä, niin kannattaa ostaa niitä rasvarässeja, että riittää pihassa seisovan auton rasvaukseen!! Kannata sinä pökkelö vain sitä Piiraista, niin huomaat, että hyvä tulee! Ettei vaan olisi sinulle sukua, kun ajattelet asioita yhtä tyhmästi?!!


      • Ei_sukulainen

        Et sitten näytä ymmärtävän mitään logistiikasta. Mene sinne Puolaan itse asumaan ja yrittämään, jos siellä on palkat mielestäsi paremmin kohdallaan. Tyhmyyttä on kyllä monenlaista...


    • ukko-puu

      Nämä pellepelottomat ovat johtaneet,niin A KT ja Paperiliittoa, mutta niin työpaikat ovat siirtyneet muualle. Munista hirteen tällaiset isänmaan vastustajat.
      Muistakaa Kuhmolaiset ensi kesänä, käyttäkää herraa nurkan takana, jos uskantaa tulla tänne kaljuaan näyttämään

    • PajakkaKoskelta

      Piirainenkin on ihmeissään, kunhan kuljetukset vapautuvat (tämä on jo päätetty). Liettuan ja Puolan pojat alkaa jyrisemään pitkin suomen teitä. Oman maan kuskit saa makoilla pankolla ja nauttia työttömyydestä. Silloin ei Piiraisellakaan ole enää palkan maksajia.

      • moppeliko

        Eikä tässä vielä kaikki! Kun tietää niiden autojen kunnon?! On tienpäällä monenlaista pärevasua liikkeellä, jotka vaarantavat muiden autoilijoiden hengen! Poliisin resurssit ei riitä niiden kaikkien ratsauksiin!! Täytyy todeta, että ei sillä Piiraisella taida olla kaikki muumit kotilaaksossa!!


    • PiakkaKoskelta

      Kova linja vaan hallitusta ja EKta vastaan muu ei auta. Nyt laitetaan kunnon palkankorotusvaatimukset joilla peitetään pakkolait ja saadaan vähän lisää liksaa vielä sen päälle.

      • SomPaillaan

        Lisää liksaa! Byähähhähääääääää...potkun perseeseenne te saatte


    • PiaRaisen

      Piirainen jäi nyt yksin tolojottamaan, kun postin väkikin teki sopparin!

    • harveri

      HURAA!!! ONNEKSI on vielä yksi liitto joka uskaltaa HAISTATTAA näille tuomiopäivän pasuunoille. EK. aloitti itse tämän nokittelun ilmoittamalla että me emme osallistu enää kolmikantaneuvotteluihin. AKT. vastasi omaltaosaltaan tähän. Typerät syyllistävät nyt ammattiliittoja suomen taloustilanteesta vaikka työnantajapuoli EK:n johdolla on yhtälailla vastuussa siitä. Työntekiäpuolta syytetään kaikesta mahdollisesta mitä maassa tapahtuu. Uhkailemalla, kiristämällä ja pelottelemalla pyritään kyykyttämään palkansaajia.

    • C.Ulli

      Piirainen vielä taipuu samaan joukkoon muiden kanssa, onse varmaa

    • klax

      Metalli kertoi kantansa, että silleen. Muut SAK liitot tulee samaan rintamaan vielä.

    • voivoivoii

      no se on jos suomalaisia ei työ kiinnosta niin toki ne tulee muualta ne tekijät ja niitä kiinnostaa.

    • Monologi
    • Liitonapinat

      Solisaliratilla valta kihahtanut hattuun.

    • harveri

      Kaikki vaan yhteisrintamaan AKT:n kanssa! Lyly jo luimisteli neuvotteluiden loputtua ja antoi ymmärtää että SAK. kyllä mutta kun... Tätähän EK. nimen omaan halusi pakkolait on heille kuin lottovoitto. Hallitus pääministeri etunenässä on heidän talutusnuorassa kompuroidessaan valheesta toiseen Stupidin jauhaessa täyttä tuubaa.

    • loemaankassa2

      Lihava kaljuuntuva mies.Luultavasti akka lähtenyt,potenssi vaikeuksia,ärisee viimeisillä voimilla kaikille.Onko tämä yhteiskunnan syy.Kysyn vaan.

    • kyr

      niinpä hehehehehehhehehehehehehehe hahahhahahahahahahahahhaaa munaton kutale. ajaa vaan omaa etuaan..

    • MiesHiljaisuudesta

      Dorka, dorkempi, Sipilä...
      "sipilät sortuu elon tiellä, jätkä sen kun porskuttaa - ilman pakkokikyilyä"
      1.12.2016
      http://yle.fi/uutiset/3-9327323
      Kuljetusalalle syntyi kolmivuotinen työehtosopimus – AKT:n Piirainen tyytyväinen
      AKT ja työantajat sopivat, että työntekijöiden palkankorotukset tulevat noudattamaan teollisuuden yleiskorotuksia.

    • harveri

      Kyllä se olikin oikea joululahja tämä Piirainen kuljetusalalle. 3 X huraa huutoja... Onneksi on vielä tällaisia selkärankaisia MIEHIÄ jotka ei paskahousussa kumartele porvareitten kitinöitä. saisi muutkin ay-pomot ottaa mallia miten pidetään työntekiöiden puolta.

    • autoilijako

      Todellakin noin toimii täysi idiootti, joka antaa tarjottimella ulkolaisille liikennöitsijöille ja kuskeille mahdollisuuden tulla vapaasti Suomen markkinoille!! Joka vitut välittää, vaikka oman maan kuskit joutuvat työttömiksi ja kortistoon!!
      Suomen kuljetusala on hiipumassa tällaisten liiton kusipäiden takia, jotka ajattelevat vain ja ainoastaan omaa etuaan!! Katsokaapa vaan, kuinka tulee käymään!!

      • harveri

        Millä mandaatilla AKT ja Piirainen antaa mahdollisuuden? Kerroppa ihan omin sanoin kuka välittää näistä oman maan kuskeista ja heidän työehdoistaan/työpaikoistaan.


      • autoilijako

        Sillä mandaatilla, kun uhkailee lakoilla ja samalla kuljetuksien epävarmuudella! Mitäpä luulet, että alkavatko esim. kauppiaat ennakkoon varmistelemaan tavaroiden kuljetuksia ulkomaisilta kuljetus alan yrityksiltä, jos tämä kusipää Piirainen vaikka päättää, että kuljetusala menee lakkoon?? Niin minä tekisin, jos elantoni olisi kuljetuksista kiinni!


      • harveri
        autoilijako kirjoitti:

        Sillä mandaatilla, kun uhkailee lakoilla ja samalla kuljetuksien epävarmuudella! Mitäpä luulet, että alkavatko esim. kauppiaat ennakkoon varmistelemaan tavaroiden kuljetuksia ulkomaisilta kuljetus alan yrityksiltä, jos tämä kusipää Piirainen vaikka päättää, että kuljetusala menee lakkoon?? Niin minä tekisin, jos elantoni olisi kuljetuksista kiinni!

        No höpsistä pussiin. Kyllä siellä on ihan eri syyt jos/kun kuljetuksia siirtyy ulkomaisille yrityksille. Akt :sta ja piiraisesta tehdään vain syntipukkia siihen.


    • onhansitä

      Ulkomaisia kuljettajia, on ollut jo vuosikymmeniä suomalaisissa kulj.liikkeissä.
      Palkat tahtoo olla aika surkeat.
      AKT:LLÄ pitäisi vaatia niille ehottomasti sama palkka kuin suomalaisille, jopa 10% korotettuna.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe