Varmaan joillakin

achtung____

suomalaisilla kiva katsella, kun ukki oli mukana ss-joukoissa?
Tosiasiassahan nämä vapaaehtoiset koostuivat suurinpiirtein hyrreistä, eli sååmenrååtsalaisista verenhimoisista "härre" ja "bättrefolk" porukoista.

Pienoista ylpeyttäkin mukana kenties?

https://www.youtube.com/watch?v=AqwFfMWM5Hg

13

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiSeVälttämättäNiinKivaa
    • korpraaIi

      Et taida tietää aiheesta oikein mitään? Nämä miehet olivat hyvin merkittävässä osassa siinä, että Suomi pystyi säilyttämään itsenäisyytensä ja olemme todellakin heille suuressa kiitollisuudenvelassa.
      Vain isänmaanpetturi voi arvostella heitä moralittomuudesta.

    • natsit_haisee

      "Pystyi säilyttämään itsenäisyytensä"? Ei ollut paljosta kiinni, ettei koko tätä pikku-"Suomea" valloitettu, oli se veli venäläinen sen verran vittuuntunut natsitouhuista ja siviilien tappamisesta.

      Koko show oli jo etukäteen suunniteltu, mm. Suomi valmistutui sotaan jo -30 luvulla "linnoitus" sun muine touhuineen.

      Joten noi(kin) natsit ovat vain häpeäpilkku historiassa ihan niinkuin muutkin natsit.

      • Punikit yrittivät aikoinaan ja saivat veren vuotamaan. Silloinkin apu tuli hyvin valmistautuneilta ja saksassa kouluttauneilta jääkäreiltä.

        Puolustussotaan linnoituksia valmisteltiin, ei hyökkäykseen. Osoittautuivat kyllä tarpeellisiksi.


      • lakki_päästä

        Vain pari viikkoa ennen talvisodan alkamista jotkut suomalaiset luopiopoliitikot olivat niin suunnattoman typeriä, että eivät uskoneet ryssän hyökkäävän.

        Molotov-Ribbentropp-sopimus jolla toinen maailmansota viallisesti aloitettiin, oli allekirjoitettu jo aiemmin ryssän ja natsien toimesta.
        Hitler ei olisi antanut Suomea Neuvostoliitolle, mutta joutui taipumaan periksiantamattoman Stalinin edessä, että heidän välinen sopimus syntyi.

        Tässä linkissä liittolaisten, ryssien ja natsien voitonparaati Brest-Litovskissa onnistuneen Puolan valtauksen jälkeen.
        https://www.youtube.com/watch?v=SKo-UPB6Yo4

        Meidän onneksemme Hitler vaihtoi puolta, koska vain Saksalta saimme merkittävää aseapua ja 200 000 miestä hoitamaan Lapin rintaman.
        Meidän on siis kiittäminen myös Hitleriä itsenäisyydestämme, sillä on ilman muuta selvää, että Suomi olisi miehitetty ilman saksalaisia.
        Nyt kävi niin, että ryssän rynnistys pysäytettiin joka ainoalla rintamalohkolla vähintään viimeiseen puolustuslinjaan, mikä oli todella merkittävä teko pieneltä maalta tuollaista 200-miljoonaista jättiläistä vastaan taistellessa.


    • kuka_lähtee_Uraliin

      Onhan näitä ukkien ja isien jälkipolvea nähty myöhemminkin. Kyllä tähän joukkoon mahtuu vieläkin niitä oikeistolaisia uusliberaaleja jotka ihannoivat kansallissosialismia. Ja tähän joukkoon mahtuu vielä niitäkin jotka kaiholla muistelee punaista vallankumousta.
      Kyllä näitä vielä löytyy jotka elättelee uutta revanssia "Suomi suureksi" hengessä.

      • lakki_päästä

        Suur-Suomi oli kansan suussa kulkenut vitsi. Aluevaltauksien perimmäinen tarkoitus oli saada tilaa taistella vihollisen maaperällä, eikä niin lähellä Helsinkiä.

        Tuskin tämäkään kaveri haaveili elämästä siperia rajoilla? Sodan ainoa tarkoitus oli pitää vihulainen omalla puolellaan rajaa.


        "Lapsi taisteli kahdessa sodassa
        Orpo poika Unto Vallenius taisteli 12-vuotiaana talvisodassa Kollaan verikentillä korpraalin natsat. Vuonna 1942 hän palveli jatkosodassa 14-vuotiaana Suomen armeijan nuorimpana kersanttina.

        JARI KARJANMAA
        SEINÄJOKI Unto Valleniuksen tarinan kirjoitti tiedotuskomppanian rintamakirjeenvaihtaja Ensio Röyskö. Sanomalehti Ilkka julkaisi jutun maaliskuussa 1942.
        Röyskö tapasi 139 sentin pituisen pojan Karhumäen kadulla. Tykistön punaisissa kauluslaatoissa kiilsivät kersantin natsat.
        – Askel oli reipas, ryhti mitä moitteettomin, ja komeasti kilisivät kannukset jalassa. Nuoren kersantin koko olemuksessa oli jotain sellaista surkailematonta railakkuutta ja miesmäisyyttä, että sellaista pystyy kasvattamaan vain rintamaelämä ja tosi taistelut miehisten miesten joukossa, Röyskö hehkutti.
        Vähän ennen talvisodan syttymistä orvoksi jäänyt 12-vuotias Vallenius meni töihin erääseen kartanoon Orimattilassa. Poika sai luvan lähteä isännän mukana rintamalle, kun puna-armeija hyökkäsi Suomeen 30.11.1939.
        Kartanonisäntä kaatui Kollaalla. Vallenius kertoi tapauksesta näin.
        – Silloin kun me tapeltiin yhdeksän vuorokautta yhteen mittaan.
        Vallenius haavoittui samalla lohkolla. Poika jätti talvisodan korpraalina. Välirauhan aikana nuorukainen meni lähetiksi Haminan aliupseerikouluun.
        Jatkosotaan Vallenius lähti 14-vuotiaana erään jalkaväkirykmentin taistelulähettinä. Sortavalan valtauksen jälkeen tehtiin korpraalista alikersantti.
        Vallenius siirtyi tykistön tulenjohtueeseen, kun hänen pataljoonansa hajosi. Vakanssi pysyi entisenä. Hän hoiti taistelulähetin vaarallisia tehtäviä.
        Karhumäen valtauksen jälkeen Vallenius sai kolmannen natsan kauluslaattaansa. Pojasta tuli kersantti.
        Vallenius kertoi sotatouhuistaan.
        – Hätäkös tällaisen pienen miehen on tapella. Ei ryssä kuitenkaan osaa, yritti se kuinka tahansa.
        Röyskö tiedusteli, että mahtaako natsojen määrä vielä lisääntyä.
        – Sittepä sen saa nähdä. Mutta ainakin yrittää täytyy. Jos tuuria mukana on, niin eikö sitä vielä ole mahdollisuutta saada lisää, kun vain kovasti yrittää.
        Vallenius poistui TK-miehen luota ”sotaisiin töihinsä”. Miten pojalle kävi myöhemmin taiston tuoksinassa? Tästä ei tiedä ainakaan Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Markku Seppä.
        – Vuonna 1942 Mannerheim komensi kyllä kaikki lapset pois rintamalta."

        Jos tuolloin olisi nuoriso ollut aloittajan kaltaisia mätämunia, niin emme kirjoittelisi näitä vapaassa Suomessa!


      • lyijyä.kylkeen

        Nykyiset natsit löytyvät lähi-idästä. Muslimit ovat nykyajan vastine natseille, näin sanoi Netanjahu viime viikonloppuna, ja Ranskan pääministeri oli samaa mieltä. LÄHDE: CBN News

        Kerrankin minä olen jostain Netanjahun kanssa samaa mieltä.


      • lakki_päästä

        Tässä vielä kuva nuoresta kersantista. Hävetkää sivarit ja muut paskahousut! Te olette kansakunnan häpeätahra.
        http://aijaa.com/PKyWfB


    • Miksei_voitaisi

      neuvotella Putinin kanssa sopimus, että Venäjä liitetään Suomeen. Siinähän olisi todellinen Suur-Suomi!

      Olisikohan sitten syytä hieman tinkiä näistä demokraatiaa ihannoivista periiaatteista eli mies-ja-ääni... koska Suomen Duumaan silloin pääsisi ehkä vain yksi (perus)suomalainen 489:n suursuomaisen joukkoon.

      • Sopimukseenhan

        voisi sisällyttää, että Niinistö toimisi Suur-Suomen presidenttinä. Putin väistyisi. Niinistöhän lähentelee jo 70 ikävuottaan, joten eihän hän kovin kauan enää elä... Jennikin pääsee vihdoin vapaaksi. Sitten Niinistön jälkeen Putin tietysti tulisi taas takaisin eli tekisi saman tempun kuin aiemminkin.


    • natsit_haisee

      Kyllä on kansallishenkeä, kerta kaikkkiaan...heheheh..

      Tosiasiassa, minne tämäkin nuori poika, lapsi vielä, ilmeisesti laiskan (hyrrin?) palvelija sitten "katosikaan" sodan lopussa?
      Juuri sinne, minne muutkin natsit, eli pitivät hyvin matalaa profiilia varsinkin kun valvontakomissio haki niitä kiivaimpia natseja pois maastamme.
      60.000 natsia ei voinut olla väärässä, he halusivat Uralille ja sinnehän he pääsivätkin, vieläpä junakyydillä ja ilmaiseksi.


      Silloinen presidentti Ryti(vapaamuurari,coc) ei saanut kuin pikku kakun touhuistaan, hänen aseveljensä, mm. Göring, otti arsenikkia,Hitlerin aatukin tappoi itsensä, samoin Goebbels, jota voisi verrata propagandaministerinä juuri näihin natsien puolustelijoihin. Goebbels tappoi myös pienet lapsensa.
      Murhis luikki Sveitsiin pakoon peloissaan. Samaan maahan, minne niitä natsikultia kerättiin, olisikohan murhiskin ollut mukkana silloisessa bisneksessä? Hän oli myös ihan lähellä joutua Nurnbergiin sotarikos oikeudenkäyntiin, mutta kun hänet todettiin paskasaapas hyrriksi, niin häntä ei teloitettu.

      https://www.youtube.com/watch?v=JC6oJURg6Pk

    • Jarmaan_Voilakin

      On on:
      https://www.youtube.com/watch?v=-mMd6D1Gw1g

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe