Uudenvuoden mamuhyökkäykset - Vedätystä

HaiseeVedätys

Valtava poliisijoukko valvoi turvapaikanhakijoita Helsingissä – ”Uhkaporukoita seurattiin, varauduttiin raiskauksiin”
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/160861-valtava-poliisijoukko-valvoi-turvapaikanhakijoita-helsingissa-uhkaporukoita
"Poliisi varautui Helsingissä uudenvuoden yönä turvapaikanhakijoiden tekemiin näpistyksiin, ahdisteluihin ja jopa raiskauksiin. Poliisi teki kiinniottoja Helsingin poliisin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan ”toistakymmentä”.

– Kiinniottoja on tehty suoraan vastaanottokeskuksista ja sitten paikan päältä kaupungilla. Siellä oli muun muassa häiriökäyttäytymistä ja päihteiden käyttöä, Koskimäki sanoo Uudelle Suomelle.

Koskimäki kertoo, että poliisi varautui tilanteeseen poikkeuksellisen suurella partiomäärällä. Poliisien lukumäärää Koskimäki ei paljasta, mutta tyytyy toteamaan, että ”semmoista uudenvuoden yötä ei 2000-luvulla ole vielä nähty, jossa olisi ollut yhtä paljon poliiseja kaduilla”. Poikkeuksellisiin voimakeinoihin poliisi ei varautunut.

Poliisi oli saanut Koskimäen mukaan muutamaa päivää ennen uutta vuotta vastaanottokeskuksista vihiä, että liikkeellä olisi turvapaikanhakijoita niin sanotusti pahat mielessä. Koskimäen mukaan tietojen julkistamista ei kuitenkaan nähty tarpeelliseksi. Kiinniottoja tehtiin etukäteen muun muassa Kirkkonummella, kuten keskusrikospoliisi on tiedottanut. Uudenvuoden yönä Helsinkiin saapui poliisin mukaan jopa toista tuhatta irakilaista turvapaikanhakijaa.

– Ennakkotiedot olivat sellaiset, että osa on tulossa kaupunkiin pahat mielessä. Sen takia varauduttiin niin vahvasti kuin oli varauduttu, Koskimäki sanoo.

Mikä oli kokoontumisen ensisijainen tarkoitus?

– Sitä on tietysti mahdoton sanoa ja osa porukoista oli varmasti täysin tietämättömiä joistakin kokoontumisen tarkoituksista. Iso porukka tuli joka tapauksessa viettämään uuttavuotta niin kuin muutkin, Koskimäki toteaa.

Helsingin poliisi tiedotti, että kokoontumisen tarkoitukset olivat samansuuntaisia kuin mitä ”nyt on uutisoitu olleen Kölnin rautatieasemalla kokoontuneilla miehillä”. Lue lisää Kölnin tapauksesta täältä.

– Nimenomaan pyrittiin ehkäisemään näitä ahdistelutapauksia, seksuaalirikoksia ja ryöstöjä, pahoinpitelyjä ja varkauksia. Eli näitä rikoksia, joita on nyt ollut esillä.

Teillä oli siis ennakkoon tietoa tietyistä ryhmistä tai joukoista?

- Kyllä meillä oli, ja niihin liittyvät sitten nämä kiinniotot, joista minä en voi puhua, koska ne tehtiin yhteistyössä muiden poliisien kanssa, Koskimäki sanoo viitaten Kirkkonummen vastaanottokeskuksessa tehtyihin kiinniottoihin".

----

Mitä ihmettä Saksassa tapahtuu? – Naisia vastaan hyökätty useissa kaupungeissa
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/160797-mita-ihmetta-saksassa-tapahtuu-naisia-vastaan-hyokatty-useissa-kaupungeissa
"Ainakin kolmessa suuressa saksalaiskaupungissa naiset ovat joutuneet ulkomaalaistaustaiseksi kuvailtujen miesryhmien ahdisteluiden kohteeksi uudenvuodenyönä, kertovat useat tiedotusvälineet.

Saksalainen Focus-lehti luettelee jutussaan ahdistelutapauksia kaikkiaan seitsemältä eri paikkakunnalta. Tapauksilla ei kuitenkaan ilmeisesti ole yhteyttä toisiinsa. Esimerkiksi Freiburgissa hyökkäyksen kohteeksi ovat joutuneet homoseksuaalit.

BBC kertoo, että ahdistelutapauksia on ollut Kölnissä, Stuttgartissa ja Hampurissa.

Suurin jupakka syntyi Kölnissä, jossa ahdisteluista on tehty jo peräti yli sata rikosilmoitusta. Poliisi on tunnistanut kolme epäiltyä, joita ei kuitenkaan ole pidätetty. BBC kertoo, että Kölnin poliisi joutuu miettimään uudelleen toimintatapojaan, sillä miesjoukot ehtivät tehdä kymmeniä ryöstö- ja ahdisteluhyökkäyksiä naisia vastaan poliisin puuttumatta tapahtumiin. Tätä ennen poliisi oli evakuoinut Kölnin päärautatieaseman edustalla sijaitsevan aukion, jonne tuhannen miehen joukko oli kokoontunut paukuttelemaan ilotulitteita. Evakuoinnin jälkeen ryhmittymät kuitenkin palasivat paikalle ja ahdistelivat naisia.

Kölnissä tekijöitä on kuvailtu pohjoisafrikkalaisten tai arabien näköisiksi. Tämän seurauksena Saksassa on herännyt uusi huoli turvapaikanhakijoiden suuresta määrästä. Viranomaiset kuitenkin toteavat, ettei ole tiedossa, ovatko hyökkääjät turvapaikanhakijoita.

Deutsche Welle kertoo, että viikko hyökkäysten jälkeen tunnelma Kölnissä on jännittynyt. Poliisi valvoo päärautatieasemaa ja sen lähistöä ja paikalla on myös rautatieyhtiö Deutsche Bahnin vartijoita".

19

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SudetTulevat

      Nyt alkaa haiskahtaa. Miten isot mamujoukot sattuvat sekä Suomessa Helsingissä ja Kirkkonummella että Saksassa useissa kaupungissa uudenvuodenyönä kerääntymään ja ahdistelemaan naisia sekä tekemään muuta rähinää?
      Tänne on tullut paljon nuoria miehiä, joista suuri osa on bodattuja, merkkivaatteissa ja huoliteltuja, kantaen 700-1.000 euron luxusälypuhelimia ja tabletteja. Rahaa on ollut käyttää suuri määrä 5.000-15.000 Eurooppaan tuloon, josta varmasti osa on saatu EU:n sekasortoon haluavilta voimilta. Lisäksi tämä sama taho on mainostanut netissä, sosiaalisessa mediassa ja perinteisessä mediassa isolla rahalla Suomen ja muiden EU-maiden ihanuutta.

      Yhä enemmän alkaa tuntua siltä että EU:n mamuinvaasio on järjestetty operaatio jolla koitetaan saada ihmisten huomio kiinnitettyä toisaalle kun jotain muuta on tekeillä. ISIS tai muslimijärjestelmät eivät tätä ole voinut organisoida, vaan operaatio vaikuttaa suuren rahan ja vallan oikeistovoiminen järjestämältä siis Bilderberg Group ja rahavalta, Suomessa kokoomus- ja keskustavoimat.
      Tällä koitetaan saada SDP:n ja vihreiden nouseva kannatus laskemaan, kun mamuinvaasion järjestettyjen rähinöiden avulla muukalaisviha nousee ja kohdistuu mamujen lisäksi yhtä voimakkaasti ns. "suvakkeihin" jotka liitetään mediamanipulaatiolla sdp:hen ja vihervasemmistoon. Kyseessä on alaluokan eli rahvaan hajottaminen pieniin ryhmiin, siis vihervasemmistoon, persuihin ja näistä erkaneviin äärioikeistolaisiin ryhmiin. Äärioikeistolaisten katupartioiden lisääntyminen on myös merkki masinoidusta toiminnasta. "Soldiers of Odin" -katupartio ja vastaavat ovat jo surkuhupaisaa 2016-luvulla.

      Tämä palvelee oikeistovoimia ja rahavaltaa kun se hallitse- ja hajoitataktiikalla hajottaa tavallisen kansan pienempiin klikkeihin, jotta kokoomus ja keskusta pysyvät rahavallan puolueina vallassa ja suurempina puolueina. Samalla EU-tasolla saadaan huomio käännettyä eurokriisin suuresta pyramidihuijauksesta muualle, eurokriisistä jossa satoja miljardeja EU-kansalaisten rahoja siirrettiin EU-troikan toimesta bankstereille ja rahaeliitille, joka on jo melkein unohdettu pakolaiskriisn varjolla. Tämän eurokriisin seuraksena saadaan Bilderberg Groupin suunnitelman mukaisesti EU-maiden taloudet kuralle ja hyvinvointi- sekä peruspalvelut alas, kuten myös sosiaali- ja perusturva, eläkkeet, palkat sekä työehdot. Valtiot pakotetaan myymään kansanomaisuus pilkkahintaan oikeiston hyväveljille. Lue: Ulkolinja - Eurooppa myytävänä http://keskustelu.suomi24.fi/t/13877987/ulkolinja---eurooppa-myytavana
      Tämä on suuri omaisuuden ja varallisuuden uusjako, sekä isäntävallan palautus Eurooppaan.

      Pitäkää silmänne auki ja katsokaa miten meitä yritetään saada toisiamme vastaan ja kiinnittämään huomio toisaalle, että todellinen taustavoima saa hääriä.

      Sudet ovat lammaslaumaa nyt viemässä.

    • todella.outoa

      KRP esti iskun Helsingissä uutena vuotena

      Helsingin poliisi: Kölnin häirintä uhkasi tapahtua myös Helsingissä – 1 000 turvapaikanhakijaa asematunnelissa
      http://yle.fi/uutiset/helsingin_poliisi_kolnin_hairinta_uhkasi_tapahtua_myos_helsingissa__1_000_turvapaikanhakijaa_asematunnelissa/8576615
      Helsingin poliisin mukaan turvapaikanhakijoilla saattoi olla uutenavuotena samankaltaisia suunnitelmia Helsingissä kuin Kölnissä Saksassa. Poliisille ilmoitettiin uudenvuoden yönä kolmesta ahdistelutapauksesta.

      Kölnissä ja muissa Euroopan kaupungeissa oli turvapaikanhakijoiden tekemiä iskuja uutena vuotena. Monessa Euroopan kaupungissa näiden iskujen uhkien vuoksi tapahtumat peruttiin.

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kymmenia-naisia-ahdisteltu-seksuaalisesti-eri-puolilla-saksaa-vaikuttaa-koordinoidulta/5639784

      Myös Helsingissä oli tarkoitus järjestää isku, mutta KRP oli ajantasalla ja esti ne. Iskun järjestäjät pidätettiin Kirkkonummen vastaanottokeskuksesta.

      http://yle.fi/uutiset/poliisi_pidatti_kuusi_turvapaikanhakijaa_kirkkonummella/8563248

      Onneksi poliisimme on ajantasalla. Toivottavasti myös seuraavan iskun aikana.

    • 122343
    • uusimmat.vermeet

      Nehän kulkee koko ajan kännykät päällä. Tuleeko ohjeet toimintaan suoraan puhelimeen?

      • Kustaan.silmään

        Ei taida NSA antaa terroristitietoja Suomen hallinnolle vaikka hallitsee Windows, Apple ja Androidpuhelimia takaportatun tekniikan avulla täysin. No ei tietenkään koska todellisuudessa mamuinvaasion ja näiden järjestettyjen mamujen pelottelukerääntymisten takana on todellisuudessa NSA:n isäntä eli Illu-NWO Bildenberg group ja muut globaalit oikeiston rahanvaltatahot, jotka haluavat sumuttaa Eurooppaa. Jää kummasti eurokriisi ja maailman suurimmalla pyramidihuijauksella varastetut EU-veronmaksajien sadat miljardit eurot taka-alalle ja unohduksiin kun oikeistoeliitti suuntaa huomiomme toisaalle mamuinvaasiolla ja yhteiskuntarauhaa sekä vakautta rikkovilla mamuväkivallalla. Kansallismieliset saadaan äärioikristoon ja ns. hyysärit vihervasemmisto pullustamaan mamuja mm. syyllistämällä perussuomalaisia kantaväestön miehiä samanlaisiksi hipelöijiksi ja riskaajiksi, ehkä pahemmiksikin (Rakel Liekin kommentit ja naisasialiikkeen vastaavat). Taviskansa eli rahvas saadaan hajotettua ja toisiaan vastaan, joka sataa suoraan NWO oikeistoillujen laareihin kannatuksen pysymisenä kun vastapuolen äänet pirstoutuvat klikkeihin. Aika uskomatonta menoa. Näin oikeiston NWO- tahot hajottavat tavallista kansaa blokkeihin ja heidän kannatuksensa pysyy korkeana. Hajoita ja hallitse -taktiikka puree ja Agenda 21 kulkee eteenpäin.


    • SEKSUAALINENTATEMLSLIMIT

      TUHANSIA SEKSUAALINEN NAISTEN HYVÄKSIKÄYTÖÖN ! - väkivaltaiset muslimit !
      " muslimimaahanmuuttoa ja raiskaus epidemia "
      EUROPAN NAINEN OLET NYT USKOMATON VOIMAKAS ! 2015/2016 oli paljon
      siirtolaisten sukupuoleen hyökkäyksiä ja törkeä väkivalta eri puolilla Eurooppaa, ja
      tämä on vasta alkua ! PYYDÄMME TURVALLISUUS !!! RANGAISTUS !!!
      Emme halua muslimit raiskauksia ja vaadimme erittäin ankarat RANGAISTUKSET !!!!!!!
      - Muslimit sanovat , että he raiskaavat naisia ​​Euroopassa! Kyseessä on nimittäin suunnitelma ISIS ja niin se on tapahtunut ! 2015/2016
      Uusivuosi: seksuaalinen hyväksikäyttö : Helsinki ja Euroopa !
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html
      Pyydämme hyvin ankara rangaistus kaikille jotka ovat osallistuneet tämän:
      - HELSINKI
      http://newobserveronline.com/helsinki-police-prevent-second-cologne/
      -SAKSA - siirtotyöläisten sukupuoleen hyökkäyksiä
      http://www.express.co.uk/news/world/632877/Cologne-attacks-New-Year-s-Eve-migration-Germany-sexual-assaults-against-women
      MUSLIM kertoo että , muslimi maahanmuuttajia "- pitää raiskata valkoisia naisia ja
      " rodun lasten kanssa eurooppalaisia " - Allah tahtoo"
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240295/Imam-tells-Muslim-migrants-breed-children-Europeans-conquer-countries-vows-trample-underfoot-Allah-willing.html
      TÄMÄ OLI ISIS SUUNITELMA -Ja niin se tapahtui tuhansia seksuaalinen hyväksikäyttö lasten ja naisten Pois pakolaisia Suomesta - muslimit ! Ja Pyydämme hyvin ankara rangaistus kaikille jotka ovat osallistuneet seksuaalinen hyväksikäyttön !!!
      UK-lehti Saksassa VIDEO: muslimimaahanmuuttoa JA raiskaus epidemia. "Olemme suurin Münchenissä bordelli"
      https://thisisengland.org.uk/video-muslim-immigration-and-the-rape-epidemic-we-are-the-biggest-brothel-in-munich/#

      • Uppalubba

        Oletkk mamu, niin huonoa suomenkieltä koko viesti, vai oliko käännetty googlella:)


    • MamutTulivatRaiskamaan
      • Kielenhuolto

        Taas joku mamu taitaa huonolla suomenkielellä trollata.


    • SudetVieLampaitaNyt

      Seksuaalinen ahdistelu oli ennalta suunniteltua - "Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen"
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa_ahdistelu-45294
      "Saksan viranomaisten mukaan uutena vuonna Kölnissä tapahtunut seksuaalinen ahdistelu oli ennalta suunniteltu.

      Poliisi toteaa olevan täysin selvää, että ahdistelijat ovat kommunikoineet keskenään ja sopineet kokoontumisesta.

      Kölnissä naiset ja tytöt ovat tehneet tapahtuneesta jo yli 500 rikosilmoitusta, kertoo Die Welt.

      Saksan oikeusministeri Heiko Maas esitti epäilyksen järjestäytyneestä toiminnasta jo viime sunnuntaina. Saman epäilyn esitti sisäministeri Thomas de Maizière.

      Italialaislehti Il Giornale puolestaan kertoi maanantaina, että seksuaaliseen ahdisteluun on yllytetty muun muassa sähköpostilla ja tekstiviesteillä.

      "Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen, käytä häntä niin kuin tahdot. Uutena vuotena tehkää taharrush gamai kaikkialla Euroopassa. Hyökätkää heidän naisiaan vastaan, näyttäkää, keitä olemme", kuului lehden mukaan viesti.

      Il Giornalen mukaan viestiä lähetettiin arabiaksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi".
      -
      Enää pitää kysyä kenen käsikirjoittama tämä on? Itse en usko ISIS:in ja maahanmuuttajien yksin keksineen tällaista, maahantulijoista suurimmalla osalla ei ole syytä huonontaa asemaansa, sen sijaan maksetuilla mamusabotööreillä on, jotka on maksettuina kuljetettu tänne ja joita ohjeistetaan ylempää jotta saavat muita mamuja villiinnytettyä samaan toimintaan.

      Taustalla on oikea mamumassainvaasion Eurooppaan aiheuttanut taho? Veikkaan syylliseksi globaaleja rahavallan oikeistovoimia, jotka toimivat mm. Bilderberg groupin takana. He haluavat EU:n sekasorrolla piilottaa maailman suurimman pyramidihuijauksen eurokriisin hoidon, jossa EU-kansalaisten ja veronmaksajien rahaa siirrettiin EU:n oikeistotroikan hyvävelibankstereille satoja miljardeja euroja, ja siiretään yhä. Rahat eivät siis päädy mm. Kreikkaan vaan pankeille ja sijoittajille. Mutta eipä ole paljon enää asiasta kuulunut kun EU-kansalaisten huomio on kiinnitetty mamumassainvaasioon ja sen lieveilmiöihin, järjestettyihin hulinoihin.

      Turvattomuutta, epävakautta ja epävarmuutta luodaan jotta ison rahan kähmijät voivat kupata EU:ta edelleen tyhjäksi. Eurokriisin varjolla myös EU-valtioiden kansallisomaisuutta myydään oikeiston hyväveljille pilkkahintaan mm. saaria, rantoja, lentokenttiä, satamia, kiinteistöjä, pankkeja ym. Tämä on omaisuuden ja varallisuuden uusjako. Samalla saadaan lainsäädännön muutoksilla työehtoja mm. palkkoja alas, eläkkeet ja sosiaali/perusturva alas, halpatyömarkkinoita lisättyä, verokeinottelua lisättyä(hallintarekisterilaki, verovilpin armahduslaki rikkaille jne.) ym. oikeistokivaa.Saksan viranomaisten mukaan uutena vuonna Kölnissä tapahtunut seksuaalinen ahdistelu oli ennalta suunniteltu.

      Mikä muu helpottaisi tätä rosvousta kuin ihmisten huomion siirtäminen toisaalle, ja vastakkainasettelu paitsi kantaväestön ja mamujen, myös nationalistien/kansallismielisten ja "suvakkien"/vihervasemmiston välillä. Tämän hajoita ja hallitse -taktiikan hyödyt satavat suoraan oikeiston laariin, jolloin tavallinen kansa menettää valtaa ja ääniä kun ne jakautuvat useiden toisilleen vihamielisten blokkien kesken. SSS-porvarit hyötyvät tästä kuten rahavallan kaimansa muualle mamuinvaasio-EU:ssakin.

      Meitä viedään nyt oikein kunnolla, joten olkaa tarkkana ja kohdentakaa fokus oikeisiin asioihin.

      • SSSosiaalikapitalismi

        www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/355831-maahanmuuttajista-halpaa-tyovoimaa-ei-ikina-sanoo-ay-pomo

        Kokoomus haluaa maahanmuuttajat työehtosopimusten vastaisiin alipalkattuihin halpatyöhommiin, joiden lisäksi työtä tekevät joutuvat hakemaan yhteiskunnalta vielä tukea. Tämä on yritysten palkanmaksun osittaista siirtämistä yhteiskunnalle ja veronmaksajille eli yritysten sosiaalitukea. Kyseessä siis sosiaalikapitalismia jossa voitot yksityistetään mutta kulut sosialisoidaan yhteiskunnalle. Ei kiitos kokoomus, keskusta ja EK.


    • UusnatsitSucksAiniaan

      Supisuomalaiset saa raiskata vapaasti kotona?
      Eikä kukaan tee mitään???

      • UskomatonKaksinaamaisuus

        Jos suomalaiset raiskaavat kotona, niin mitä luulet patriarkaalisessa muslimikodissa tapahtuvan? Siellä kotiraiskaukset ovat takuulla paljon yleisempiä, sillä mies on herra ja nainen miehen palvelija. Vai kuvitteletko etteivät muka muslimit raiskaa vaikka perheissä on täysi herravalta? Tämä on naisasiaunionin ja feministien älytön suomalaisten miesten syyllistämisohjelma, jolla taas vähätellään katu-puistoraiskaajien tekoja.


      • RaakelTuikku
        UskomatonKaksinaamaisuus kirjoitti:

        Jos suomalaiset raiskaavat kotona, niin mitä luulet patriarkaalisessa muslimikodissa tapahtuvan? Siellä kotiraiskaukset ovat takuulla paljon yleisempiä, sillä mies on herra ja nainen miehen palvelija. Vai kuvitteletko etteivät muka muslimit raiskaa vaikka perheissä on täysi herravalta? Tämä on naisasiaunionin ja feministien älytön suomalaisten miesten syyllistämisohjelma, jolla taas vähätellään katu-puistoraiskaajien tekoja.

        Muslimies pitää hunnutettua naistaan kuin kukkasta, ja nainen on tälle siitä syystä aina suopea. Suomalainen mies on sika joka haisee, on ruma ja raiskaa kun naista ei kiinnosta.


      • UusnatsitSucksAiniaan
        RaakelTuikku kirjoitti:

        Muslimies pitää hunnutettua naistaan kuin kukkasta, ja nainen on tälle siitä syystä aina suopea. Suomalainen mies on sika joka haisee, on ruma ja raiskaa kun naista ei kiinnosta.

        Uhritutkimuksien mukaan ainakin 10.000 naista raiskataan kotonaan.... joka vuosi.... asialla yleensä oma (ex) mies.


      • UskomatonKaksinaamaisuus
        UusnatsitSucksAiniaan kirjoitti:

        Uhritutkimuksien mukaan ainakin 10.000 naista raiskataan kotonaan.... joka vuosi.... asialla yleensä oma (ex) mies.

        Niin musliminaisethan ilmoittavat kotiraiskaukset aina, eiks vaan?


    • Kyllä-da

      Joo suurinosa kantasuomalaisia ja iso osa kantasuomalaisten raiskauksista jää vielä pimentoon, koska naiset eivät uskalla tehdä ilmoituksia tai vetävät ne viimetipassa pois väkivallan pelossa.

    • virkavallanannastus

      Miksi poliisit eivät ole ottaneet rautatientorin järjestyksenvalvojia vielä kiinni? Pääministeris sekä sisäministeri sanoi, että poliisi on ainoa joka saa suorittaa järjetyskenvalvontaa eli järjetyskekvalvojat syylistyvät rikokseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe