Kartanon uudet asukkaat

HomettaFarmissa

Mitä mieltä olette? Mitähän murhamysteerejä ja eroja sekä suhteita on tulossa ja miten kartanon kirous lankeaa heidän kohdalle?

57

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan_kartanolla

      Tämä on sitten vain veikkaus. Jospa kirouksen esimakua saa maistaa ensimmäisenä, itse talon isäntä. Koska heikkona hetkenään jostain syystä kosii Ednaa. Joka on viettänyt miehetöntä loppuelämää. Tästä alkaa kaikkien aikojen hurskain avioliitto. Ednan hatut vaihtuu yhä hienompiin ja Tootsien pannassakin välkehtii muutama timantti. Hehän ovat nyt kartanon asukkaita.
      Mutta kauan ei kestä tämänkään parin onni kartanossa.

      Lawrence vakuuttaa päivittäin Ednalle rakkauttaan ja kantaa hämäykseksi Davidin kaupasta tälle kukkakimppuja. Mutta jää kuitenkin eräänä päivänä kiinni uskottomuudesta. Edna löytää hänet heidän aviovuoteestaan salskean nuorukaisen kanssa. Ednalla ei tästä värähdä ilmekään. Hän sulkee vain oven ylväästi tuhahtaen. Edna lähtee siitä paikasta keittiöön leipomaan ja sirottelee hyräillen aimoannoksen rotanmyrkkyä piparitaikinaan. Sitten hän tarjoilee esiliinassaan, ystävällisesti hymyillen leipomiaan pikkuleipiä teen kera Lawrencelle ja tämän rakastajalle.

      Ja kirous senkun jatkuu...
      Myrkyttäjän selville saanut Chrissy aikoo kostaa Ednalle Isänsä murhan.
      Hän päättää ajaa autolla Ednan ja Tootsien päälle, mutta auton eteen mätkähtääkin jostain tielle pompannut, lenkkeilijä, hikisenä puuskuttava
      Lisa Dingle. Sen huomattuaan Chrissy pakenee paniikissa kartanon talleille, mistä löytää Robertin ja Aaronin halimassa. Hurjistunut nainen ottaa talikon lyödäkseen miehet erilleen, mutta sohaiseekin sillä suoraan sähköjohtoon ja kärventyy siihen paikkaan.

      • Aamunkoiddo

        Lapsilla on tunnetusti mielikuvitusta, mutta hauska juttu sinänsä.


      • Kingit_Homefarmilta

        Älähän nyt. Ednahan oli ihastunut ellei peräti rakastunut kartanon aikaisempaan isäntään Tom Kingiin, joka kuitenkin päätyi valitsemaan vaimokseen katalan aatelisnaisen.


      • Muisto_vuosien_takaa

        Mainitsemasi katala aatelisnainen oli Rosemary Sinclair, joka sai Jimmyltä aikoinaan lempinimen ''Oakwellin noita''. Ennen kartanolle muuttoa Rosemaryhän asui sukutilallaan Oakwellin kartanossa, joka oli paljonkin hienompi kuin kylän kartano. Vahinko, että Rosemaryllä oli oma lehmä ojassa Oakwellin kartanon suhteen ja joutui sen myymään, jolloin sai manipuloitua Tomin ottamaan hänet asumaan luokseen, minkä jälkeen kosi ja vei vihille.

        Olisi kieltämättä ollut hauska nähdä Edna kartanoa emännöimässä Kingin vaimona! Rosemary olisi voinut kieroilla Oakwellin kartanolla sekaantumatta Kingeihin, joita tuntui halveksivan näiden epäkunnioittavan käytöksen takia.


    • Havaintoja

      Uudet kartanolaiset vaikuttavat kerrassaan mielenkiintoisilta. Varsinkin Robert, jonka hahmon takana näyttelijä Ryan Hawley on selvästi omaksunut roolihenkilönsä vanhat luonteenpiirteet. Kenties virkistävin näyttelijätulokas pitkään aikaan.

      Tosin en tiedä onko kaikkien mieleen se, että äkkiä Emmerdalessa temmeltää kuusi homomiestä. Tietenkin he ovat ihmisiä siinä missä muutkin, mutta näin äkkiseltään laskettuna noin joka kolmas sarjan miespuolinen henkilö olisi homo. Se on iso määrä. Tähän laskin mukaan myös Valin Paul-pojan, joka erään kirjoittajan mukaan on tulossa takaisin.

      Kartanon väen olen hyväksynyt täysin. Tällä porukalla saadaan varmasti lisäväriä kuvioihin, kunhan saadaan vielä joukkoon se nuorimmainen.

      • Kahnauksiaodotellessa

        Ei sentään kuutta. Nykyhahmoista Aaron,Finn ovat täysin julki homoja. Kartanon leski Lawrencesta,2 tytärtä ei vielä tiedä.. Robert pelaa kai kummassakin joukkueessa,hahmona loistavasti kirjoitettu,sosiaalisesti lahjakas,älykäs,hurmaava persoona.


      • joulupuuu

        Kuusi? Siis ketkä? Paul ei ole tulossa kunnolla takaisin, tulee vain käymään.


      • Jantsu12

        Muuttakohan se Bernice kartanoon sitten kun menevät naimisiin?


    • Rouva-XX
    • Hämeenlikka

      Vaatii aika hurjasti totuttelua tuo uusi Robertin ulkomuoto. Luonne tuntuu vielä hiukan teennäiseltä, mutta toivon näyttelijän oppivan roolihahmonsa luonteen.

      Kartanon uusi neito vaikuttaa jo heti kättelyssä melkoiselta kalkkarolta, joka on aina saanut, mitä on halunnut. Häntä hämmentää suunnattomasti, että isukki ei hyväksy Robertia, joka on neidon uusin oikku.

      Oli aika hienoa, että Lawrence esiteltiin katsojille ensin muussa roolissa kuin kartanon isäntänä.

      • WhitekartanoonjaRobert

        Sitä vanhaa Robertin en edes muista,eikä olisi sopinut nyt Robertiksi,kaikista ei ole kaikkeen uskottavasti.


    • Inhoittava_hahmo

      Minun mielestäni tätä pirullista jätkää ei olisi tarvittu sotkemaan kylän jo ennestäänkin sekavia kuvioita. Mutta jos hän kuuluu nykyään kirotun kartanon väkeen.
      Niin eiköhän tuokin paha saa aikanaan jotenkin palkkansa.

      • Dalesparassarja

        Sarjan käsikirjoitus on loistavaloistavan huikeata tästä eteenpäin. Nokkela sanailu on kivaa katsottavaa. Hyvä tarina ja juonen kulku kiehtoo. Samoin tyypit.


      • Huomatkaahuumori

        Englantilainen huumori on kuivakasta ironiaa ja sitä ei aina huomaa. Robertin onelinerit huomaa helpommin kuin Cainin. He ovatkin suosikkejani sarjassa.


      • CharityjaRoss

        Maanantain jaksossa Cain ja Aaron keskusteli ulkona ja Charity ohi kulkiessaa sanoi heille jutteleeko he pohja- ja pinta oluiden eroista,mainittiin sipsit ja pähkinät. Oli kai jotenkin kaksimielinen vitsi?


    • Kannustinloksuttaja

      Uudesta Roopesta tuli ensimmäiseksi mieleeni, että hänen kohdalla Emmis tekee kuten Boldis, l. nyt on menossa jo 4. näyttelijän esittämä Robert. Minusta hauskaa. Bellellä ymmärtääkseni vasta 3. näyttelijä.
      Ajattelin, muuten aika pian minäkin pähkäillä, miten kartanon kirous vaikuttaa näihin uusiin. En ole vielä keksinyt mitään mullistavaa. Joo, kuten ylempänä hiukka sinne päin arvioitiin, voihan olla, että isukki on ihastunut Robertiin ja hänestä tulee kilpakosija tyttärelleen.
      Sitten ne perinteiset, tulipalo, jonkun kuolema, termiitit valtaavat home farmin, poika sairastuu dementiaan, alkoholismiin, huumeriippuvuuteen tai bulimiaan, jne. Ainii, ekaks Andy (se "Randy" oli mainio nimi, kuten "Kitty"kin) rakastuu tai paremminkin tytär rakastuu Andyyn.

      • BellaCiaoo

        Belleä näyttelee vasta toinen


      • MielenkiintoistaKatsojal

        Ei kannata muistella vanhoja,en itse edes muista. Kirouksista puhuminenkin tyhmää. On vain nykyinen Robert,joka on mahtava hahmo. Käsikirjoitus tulee onlemaan hyvää ja katsojat saa nauttia taitavista näyttelijöistä,nokkelasta sanailuista. Jos hahmo tekee huonoja tekoja hänestä voi silti pitää.
        Andy ja Kate ovat heti vihamielisiä, outoja ja se kostautuu. Huomaan miten kulunut ja tyhmä Kate on ja hyvä tietää poistuu sarjasta pian.


      • UlrikaEleonora
        BellaCiaoo kirjoitti:

        Belleä näyttelee vasta toinen

        Bellen näyttelijä on jo kolmas: James Mather 1998-2000, hänen kaksoisiskonsa Emily Mather 1998-2000 ja Eden Taylor-Draper 2005-


    • Homioita_sohvalta

      Katien ympyrä sulkeutuu pian. Katie siis aloitti Andysta ja Andyyn hän myös päättää miesten kanssa seikkailunsa. Mustasukkaisen oloinen Andy on kokeillut tässä välissä muutamia muitakin naisia, mutta vielä kelpasi joukon jatkoksi hänelle, tämä ensirakkautensa ja kylän kulahtanut jokapojan heila. Koskaan en oikein saanut selvyyttä siitä, miksi Katien suhteet ei kestäneet. Oliko syy hänessä, vai miehissä?
      Vai hakeutuiko vaan aina vääränlaisten miesten kanssa suhteisiin.

    • CharityTyöjahuvi

      Charity alkaa toipua Maceysta aloittelee pian bisneksia Rossin kanssa. Charityn näyttelijän raskaus alkaa näkyä. Siitä ei kerrottu niin julkisesti ennakkoon kuten Charley Webbin.

      • Raskauden_merkit

        Huomaa kyllä, että Emma Atkins on nyt hieman uupuneen näköinen. Raskauden alkuvaiheet ottaa nyt varmasti voimille. Charity pitää myös löysiä paitoja ja paksuja vaatteita, ettei kasvanut maha näkyisi, kun raskaus ei kuulu rooliin. Kuten kuului Jimmyn spermalla raskaaksi tulleen naisen rooliin.
        Hän hipelöi ärsyttävästi, ihan jatkuvasti sitä tekomahaansa, kuin peläten sen putoavan mekon alta. Vai pitikö hän sitä pömppöään, jonain käsinojana.
        Ohjaajana olisin jo huomauttanut. Nyt näpit irti siitä mahasta!


    • keps

      Kartanon uusi isäntä, kukas muukaan se on kuin Frank Tate =D

    • Emmestiina

      Oi ei! Nyt on varmaan aika palata Emmerdaleen takaisin. Monta kuukautta olen pitänyt taukoa, luulin jättäneeni koko sarjan, mutta tämän informatiivisen ketjun luettuani kuulen taas Emmen kutsun!

    • tauonpaikka

      Robertti saapui :(

    • Homefarmi

      Onko kellään tietoa, mitä kartanoon kuuluu Englannin ajassa?

      • näinonasiat

        no ihan normimeininkiä aamusin kahvin keittoa että herätään kunnolla uuteen päivään. Sitten töiden tekoa ja pubissa illalla kaljalla istuen ne päivät kuluu.


      • Eimemnäasioideedel

        Mooseksen äiti lupasi lisätä pojan isän nimen syntymä todistukseen..


      • DillaDalla
        näinonasiat kirjoitti:

        no ihan normimeininkiä aamusin kahvin keittoa että herätään kunnolla uuteen päivään. Sitten töiden tekoa ja pubissa illalla kaljalla istuen ne päivät kuluu.

        Just tätä vastausta haettiin...


    • Robertonkiinnostava

      Lawrence on vanha ilkeä kulissi liitoissa elävä kaappihomo. Lawrencen saamme pian nähdä pilkkamaassa Rossia, särkemässä hänen tavaroitaan ja heittämässä niitä roviolle ulos. Toisaalta L teettää myöhemmin jotain pimeää josta josta Ross saa nipun rahaa. Ross suree vielä Donnaa, ehkä autokaupat ja petipuuhat Charityn kanssa auttaa. Nykyisestä Robertista todella pidän. Näyttelijä Hawley on hyvä,sarjan parhaimpia. Jännittäviä tapahtumia odotellessa.

      • uskomennyt

        Vieläkin odotan, mutta en enää kauan, että kehuttu Robert näyttäisi ne salaiset taitonsa


      • EmmedaleParasSarja

        Luetko kirjankin niin että,ensimmäisen sivun jälkeen menet lukemaan kärsimättömänä viimeistä sivua tai siirryt elokuvan alun jälkeen loppuun? Emmerdale on valittu aivan äsken parhaaksi sarjaksi lajissaan Englannissa.
        Ammattimaisesti tehtyä ja näyteltyä kerrontaa. Ensi syksyn suurta tapahtuma jaksoa jo suunnitellaan. Vuoden 2015 vastaava iso jakso Summer Fate oli menestys.


    • Huomioita_sohvalta

      Kenenhän kanssa Lawrence elää kulissiliitossa? Ei näy hänellä olevan elämässään ketään vaimontapaista. Eikö hän ole leski? Komea ja charmikas hän kyllä on noin vanhaksi mieheksi. Mutta ei tämän uuden kartanonherran rooli ainakaan vielä, ole mitään muuta antanut. Kuin tätä nahistelua eitoivotun vävynsä kanssa ja mitä nyt näitä kartanon työtehtäviä kyläläisille tarjonnut.
      Whiten maatalouskonefirmaakin taitaa pyörittää nyt jotkut muut, kun pappa on jämähti kartanolleen pyörimään.
      Eikä Robertkaan ole tähän asti muuta tehnyt, kuin oikutellut. Pirulliset ilmeet hänellä ainakin on hallussa. Minulle ei ainakaan ole vielä selvinnyt, miksi hän palasi sarjaan ja mitähän tuo sälli on vailla? Tuliko aikuinen Robert vain jatkamaan sitä, vuosien takaista pirullista ja lapsellista, kaunaista kiukutteluaan ottoveljelleen Andylle?

      Edellisessä jaksossa, kartanon tapahtumia katsellessa mietitytti myös. Puuttuukohan kartanolta, kylmätilat, tai jääkaappi? Vai eikö kokkaamisesta innostuneella Victorialla ole ruoansäilytyshommat hallussa? Lasagnevuoka oli jätetty seisomaan pöydälle, odottamaan haudalle jorisemaan lähteneitä ruokailijoita. Ruoka oli ilman kanttakin, tuskin pysyy noin edes lämpimänä.
      Kartanon herra ei ainakaan omaa hyviä tapoja, kauhoi vaan suoraan vuoasta suuhunsa, muille tarkoitettua ruokaa.
      Omituista oli tämä haudalle kokoontuminenkin, ei ole moista nähty Sugdenin haudalla, ennen Robertin paluuta. Olikohan kyse jonkunlaisista uusintahautajaisista, kun uusintahäitäkin sarjassa vietetään?

      • SuosittelenMuillekin

        Minä en vanhoja muistele, en muista enkä välitä vaan keskityn nykyiseen Robert hahmoon.


      • Emmerdaleparassarja

        Odottakaa nyt vähän aikaa niin alkaa tapahtua. Sarja onkin ajoittain kuin thrilleriä ja elokuvaa. Salasuhteitakin..Itse jo tiedän tulevista jotain mikä harmi toisaalta. Sarja käsittelee vaikeitakin aiheita, näyttelijät hyviä. Jotkut hahmot ovat vain kiinnostavimpia kuin toiset.


    • Kylän_koomikko

      Jimmy King on paljon hauskempaa seurattavaa, kuin tylsä ja eripurainen kartanon sakki.
      Jimmy on nykyään sarjan koomisin hauskuuttaja.

      • uskomennyt

        Minunkin mielestäni Jimmy jos kukaan on kehittynyt vuosien kuluessa. Aluksi en pitänyt hänestä ollenkaan, jäi jotenkin veljiensä varjoon, mutta nykyään tai jo pitemmän aikaan ollut parhaita tyyppejä


    • JimmyFani

      Yhdyn edellisiin. Jimmy ei ole tekohauska, vaan aidosti hauska. Hän on sarjan paras viihdyttäjä ja hänen toivoisi jatkavan Emmessä vielä monta vuotta.

    • krfx

      No, se riippuu varmaan mistä pitää. Henkilökohtaisesti en kaipaa komediaa draamasarjaan, se on vain "täytettä" - jos kaipaan komediaa, katson ihan varsinaista komediasarjaa. Onneksi nämä komediahetket ovat yleensä sopivan vähäisiä ja keskittyvät vain tiettyihin hahmoihin, joten helppo ohittaa.

      • Ajatuksiajuurinyt

        Samaa mieltä,en halua katsoa tyhmää hassuttelua. Cain,Debbie,Rosskin ollut suosikkini vuosia. Minua kiinnostaa nyt eniten Robert Sugdenin asiat. Pidän Hawleyta jopa koko sarjan parhaana näyttelijänä. Olen katsonut tulevia,nykyhetkeä ja jatko kiinnostaa mitä aikovat käsikirjoittajat tehdä? Osa hahmoista alkaa todella ärsyttää kuten Aaron koska on niin vihainen ongelma tapaus että tarvitaan aina muita Cain,Paddy ym sen sotkuja selvittämään.Luolamies parrat Adamilla,Andylla,Aaronilla ällöttäviä.Chas on välillä järkevä sitten taas pöhkö. Kartanon väki kiinnostaa enempi kuin aikaisemmin. Katsojilla on toiveita hahmojen kehitystä kohtaan ja jos ne ei toteudu oikealla uskottavalla tavalla tuntee pettymystä,turhautumista. Yli vuoden viive nykyhetkeen. Kun on alkanut seurata myös nyky jaksoja sitä ei voi lopettaa.


    • Robronialkaa

      Aaron tuntee vetoa Robertiin joka alkanut tuntea samoin. Aaron on vain niin ongelmainen onneton vihan puuskineen että ongelmia tulee tietysti myöhemmin ja katsojan kärsivällisyyttä koetellaan. Danny Millerilla ei ole näyttelijän koulutusta enkä pidä häntä kiinnostavana homon Aaronin roolissa,se kai miellyttää monia,eniten teinejä.
      Kiinnostavampi persoona on Robert.

      • epänormaaliako

        ootsä ittekin homo kun niin hehkutat tätä asiaa. Mua ainakin oksettaa seurata tollasta


      • Cainmoira

        Toivon ettei tuottaja ja käsikirjoittajat tee jatkossa Robertista täysin homoa koska se olisi roolin ja lahjakkaan näyttelijän kykyjen tuhlausta. Tuottajan kuvaus alunperin on : Robert on hahmo joka pystyy tuntemaan vetoa kumpaakin sukupuoleen. Robert hakee jännitystä,kokemuksia elämäänsä. Toivon katsojana että Robert palaa naisten pariin. Katsojaa kiinnostaa tarinat,juonet,hahmojen kehitys,hyvin näytelty rooli. Eikä ole kysymys mistään homohehkutuksesta.


      • Glub
        epänormaaliako kirjoitti:

        ootsä ittekin homo kun niin hehkutat tätä asiaa. Mua ainakin oksettaa seurata tollasta

        Lol - miksi katot?


    • Eeva_Epänormaali

      Minustakin Robert on kiinnostavampi persoona kuin Aaron. Toisaalta ei Aaronissakaan mitään varsinaista vikaa ole, rooli ei vain tarjoa kovin paljon. Robertin mielitietyssä Chrissiessä on särmää ja jännä nähdä millaiseksi hänen roolinsa kehittyy. Myös hänen Isukkinsa on mielenkiintoinen tapaus: olevinaan "kaapissa", mutta sormet syyhyvät kovasti nuorempien miesten perään.

    • Hämeenlikka

      Mä en jaksa tuollaista Robertin kaltaista tyyppiä, joka on koko ajan ilkeä muille.
      Miksi tähän kylään pitää aina tuollaisia rahdata?

      • Roberthyvätyyppi

        Robert on katkera aiheesta ja syistä koska Jack Sudgenin ainoana oikeana poikana tuntee itsensä syrjityksi koska Diane äitipuolet ja isä suosivat ei sukua olevan adoptoitua Andya,jonka isä oli tappaja ym. rötöstelijä. Robertilla ja Victorialla on sama isä mutta eri äiti ja onnneksi heidän välinsä ovat hyvät. Eikä R lapsuus perheessä ollut niin hyvä kun isällä vaihtui naiset. Kuka katsoisi sarjaa jonka hahmot ovat naiveja nösssöjä ja hössöjä kuten esim Asley,Laurel,Marlon,Jimmy,Nicola,Alicia,Leyla,Pollacit? Paddy sentään osallisena usein kylän salaisuuksissa Aaroniin liittyvissä tapahtumissa.
        Robert on komea,nokkela ja taitava sosiaalisesti ja liikeasioissa.Loisto hahmo. Eri ihmiset näkee eri asioita. Näyttelijä Ryan Hawley on taitava Robertin roolissaan,silmät,katse,ilmeet,eleet osaa kuvata eri tunne tiloja ja tilanteita hienosti. Aaron on kiinnostunut miehestä ja siitä seuraa yhtä suntoista..


      • kumunianuoli

        Makuja on monia sano koira


      • RobertIsSunshine
        Roberthyvätyyppi kirjoitti:

        Robert on katkera aiheesta ja syistä koska Jack Sudgenin ainoana oikeana poikana tuntee itsensä syrjityksi koska Diane äitipuolet ja isä suosivat ei sukua olevan adoptoitua Andya,jonka isä oli tappaja ym. rötöstelijä. Robertilla ja Victorialla on sama isä mutta eri äiti ja onnneksi heidän välinsä ovat hyvät. Eikä R lapsuus perheessä ollut niin hyvä kun isällä vaihtui naiset. Kuka katsoisi sarjaa jonka hahmot ovat naiveja nösssöjä ja hössöjä kuten esim Asley,Laurel,Marlon,Jimmy,Nicola,Alicia,Leyla,Pollacit? Paddy sentään osallisena usein kylän salaisuuksissa Aaroniin liittyvissä tapahtumissa.
        Robert on komea,nokkela ja taitava sosiaalisesti ja liikeasioissa.Loisto hahmo. Eri ihmiset näkee eri asioita. Näyttelijä Ryan Hawley on taitava Robertin roolissaan,silmät,katse,ilmeet,eleet osaa kuvata eri tunne tiloja ja tilanteita hienosti. Aaron on kiinnostunut miehestä ja siitä seuraa yhtä suntoista..

        Emmerdalessa on hyviä käsikirjoittajia ja hahmojen kehitystä,selviytymistä,vaikeuksien voittamista ja muuttumista. Katsojalle se on kiinnostavaa ja palkitsevaa. Niin käy nytkin Aaron ja Robertin kohdalla. Näyttelijöiden välinen ns. kemia toimii erittäin hyvin. He yrittävät tehdä kohtaukset niin kuin ne olisivat totta. Emmerdale seuraaminen vaatii kärsivällisyyttä.


      • Ilmeet_kertoo_paljon
        Roberthyvätyyppi kirjoitti:

        Robert on katkera aiheesta ja syistä koska Jack Sudgenin ainoana oikeana poikana tuntee itsensä syrjityksi koska Diane äitipuolet ja isä suosivat ei sukua olevan adoptoitua Andya,jonka isä oli tappaja ym. rötöstelijä. Robertilla ja Victorialla on sama isä mutta eri äiti ja onnneksi heidän välinsä ovat hyvät. Eikä R lapsuus perheessä ollut niin hyvä kun isällä vaihtui naiset. Kuka katsoisi sarjaa jonka hahmot ovat naiveja nösssöjä ja hössöjä kuten esim Asley,Laurel,Marlon,Jimmy,Nicola,Alicia,Leyla,Pollacit? Paddy sentään osallisena usein kylän salaisuuksissa Aaroniin liittyvissä tapahtumissa.
        Robert on komea,nokkela ja taitava sosiaalisesti ja liikeasioissa.Loisto hahmo. Eri ihmiset näkee eri asioita. Näyttelijä Ryan Hawley on taitava Robertin roolissaan,silmät,katse,ilmeet,eleet osaa kuvata eri tunne tiloja ja tilanteita hienosti. Aaron on kiinnostunut miehestä ja siitä seuraa yhtä suntoista..

        Mielestäni Ryan Hawleyn ilmeet on teennäisiä ja jos tarkemmin katsoo, hänellä on hieman kieroonkatsovat silmät. Niiden katse antaa tyypistä, jotenkin mitättömän yksinkertaisen ilkeilevän pyrkyrin ja kuvan. Pullaposkisella Adam Bartonillakin on samanlaiset lievästi kieroonkatsovat silmät.
        Robertin pirullinen vakiohymy on aina samanlainen. Hänen avovaimonsa Chrissiekään ei saa nelikulmaisille laatikkokasvoilleen, monia ilmeitä.
        Yhtä ärsyttäviä puunaamaisia hahmoja, kuin James Barton jolla on kirveelläveistetyissä kasvoissaan kummalliset, koholleen jämähtäneet kulmakarvat ja aina se sama huolestunut ryppyotsainen"kyllä isätietää&osaa" ilme. Näyttelijöillä pitäisi olla paremmin ilmeet hallussa. Sillä repliikkien lisäksi, nekin kertoo paljon. Nicola sai aikaan todella huvittavan ilmeen, kun Georgia kuiskasi hänelle, miten tehdään poikalapsia. Hän on moni-ilmeinen ja etevä näyttelijä. Vanessalla on myös vaihtelevat ilmeet hallussa.
        Belle Dinglen ilmeet on myös naurettavan teennäisiä.


    • Tätämieltä

      mielestäni Ilmeet-kertoo-paljon on hieman eksyksissä. Eivät nimittäin ilmeet tee näyttelijästä hyvää. Liikaa ilmehtivä näyttelijä antaa itsestään helposti hieman koomisen kuvan. Pienet eleet ja kasvojen eri vivahteet kertovat paljon enemmän. Joillakin näyttelijöillä on ilmeikkäät kasvot jo synnyinlahjana, mutta silti he eivät erotu massasta. James Bartonia esittävä heppu on tosin erehtynyt väärään osaan, mutta kolmannen luokan gangsterina hän olisi kenties hyvinkin uskottava. Itse pidän Ryan Hawleyn Robertia onnistuneena. Ei hänen tarvitse ilmehtiä. Haluaako edellinen kirjoittaja hänestä kenties uuden Marlonin?

      Belle Dinglen ilmeistä samaa mieltä. Ei vakuuttavaa. Häntä näyttelevä tyttö muistaakseni palkitaan, mutta toistaiseksi en ole nähnyt palkitsemisen arvoista suoritusta.

      • Hawleygivesyaall

        Ryan Hawley Robertina on mainio hahmo. Näyttelijä pystyy tekemään monenlaisia tulkintoja,tilanteita,puhumaan,käyttäytymään sekä ihastuttavan aurinkoisesti ja pelottavasti. Hawleyn taidot riittävät elokuviin ja suuriin muihin rooleihin. Hän tuskin jää vuosiksi sarjaan.


    • UlrikaEleonora

      Huomioita_sohvalta kysyi: Kenenhän kanssa Lawrence elää kulissiliitossa? Vastaan, että nykyään Bernicen kanssa.

      • Muitakinlainailujatulee

        Huomatkaa viittaukset vanhaan tunnettuun romaaniin Lawrence,Lady Chattereleyn rakastaja.


    • Huomioita_sohvalta

      http://www.koulukino.fi/?id=2033
      Tarkoitin näyttelijöiden ilmeillä. lähinnä tätä.

      UlrikaEleonora. Kiitän vastauksestasi, vaikka en olisi halunnut tietää etukäteen näiden kahden kulissisuhteesta.

    • EDparassarja

      Tämänpäivän jaksoissa Robert ja Aaron tutustuvat sitten toisiinsa lähemmin. Jakso esitettiin Englannissa 4.12.2014. Tuotanto on todella tehnyt hyviä ja jännittäviä tarinoita seuraavan vuoden aikana keskeisistä perhe hahmoista Dingle,White,Barton,Sugden. Vauhdikasta menoa. Kun lueskellut ja katsellut YT videoita yhä enemmän viime vuoden aikana niin nyt pääsee näkemään koko jaksot täydellisinä. Sarjaa tehty 43 vuotta ja onnistuu todella hyvin pitämään katsojien kiinnostusta yllä ja parantamaan tasoaan.

      • Tunnemyrskyjätulossa

        Aaronin eka seksi suhde oli Victoria Sugdenin kanssa,sitten Holly Bartonin jonka jälkeen Aaron tajusi olevansa homo. Ensin sisko ja nyt sen biseksuaali veli Robert. Salasuhteen vainuaa taas ensin Paddy ja Chas,muut ei huomaa pitkään aikaan. Debbiellä oli myös nuorempana suhde Robertiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe