Juutalaiset aiheuttavat traumoja vauvoille. ChildN

vihalintu

Sukupuolielinten silpominen, ympärileikkaus aiheuttaa koko ikäisiä vahinkoja. Mitä nuorempana tätä tekee, sitä muuttomattomaksi trauma muuttuu. Siten kyseinen ympärileikattu tulee kuulumaan sille, kuka sitä ympärileikkasi.

Lääkärikunta elää egossa, koska heillä on pääsy toisten ihmisten kehoon. Kun kehoa avataan, niin kehon "henkilökohtaisuus" periytyy lääkärille ja niin lääkäri saa potilaasta johtoa, voimaa ym.

Sama periaate toimii vauvojen kanssa.
Osittain siksi lääkäripalvelut ovat paisuneita älyttömästi ja ihmiset jopa perustelevat itselleen niiden tarpeellisuutta.

Minua lapsuudessa on "hipelöity" munista lääkärikäynnillä ja siten tietty osa neitsyyttäni on viety. Poikalapsille tehdään munien tarkistuksia. Kun vaimoni pyysi naisgynekologia, niin Seinäjoki ei antanut sellaista, näin vaimon osa kuuluu toiselle miehelle, koka häntä kosketti.

Jeesus eli 2000 vuotta sitten ja sen sininen kausi on nyt täyttynyt. Siinä missä juutalainen oli koko sen ajan tähtikaartia, niin nyt on eri juttu, uskon. Aika siirtyi eteenpäin ja ehkäpä vuoro on valkoisella ihmisella. Buddistit kertovat, että vapahtaja syntyy länteen. Juutalainen kärsii tappiota.

Juutalainen on kuin harma alien, joka vain tekee rumaa jälkeä. Nyt on valkoisen Pleyadin vuoro, joka on siisti, tarkka, teknologinen, yksilö, ihmismäinen, mutta kylmä.

Uskon, että lapseni on vaarassa koska taustalla joku juutalainen haluaa rokottaa lastani, antaa sellaisen ruiskeen, että ihminen vaipuu horrokseen ja saa ensi käden tietoa maailmasta. Sellaista käytäntöä annettiin minulle Torkkelin lukiossa opiskellessani. Voi olla että Torkkelin ortodoksi pappi olisi ollut vakooja. Onko näin? Otin pari opetusta ortodoksisuudesta. Nuori, mustahiuksinen, lyhytotsainen, lihava opettaja, jolla silmälasit.

Perheni on vaarassa edelleen, jos uskoo, että juutalaiset ovat johdossa, myös Suomessa. Onko Sauli Niinistö juutalainen? Onko? Siksi juutalaista vainoajaa ei saa ruotuun. Valkoinen ihminen edelleen jää kakkoseksi, mutta aika muuttuu. Ei voi olla enää juutalaisten aika.

Lapseni on vaarassa koska joku sukutaustalla kummittelee. Ehkpä tarkoituksena lapseni alistaminen heidän tahtoonsa, ehkä vaimoni. Kun kysymme miten juutalainen rakentaa maailmanjohtoaan, niin vastaus on paitsi Beetlehemin tähdellä, mutta myös salakavalalla silpomisella, toisen ruumiiseen sekoittumisella. Hare Krishna liikkeellä on tarkat puhtaus säännöt ja puhtaus on tulevaisuutta, eikä paskassa ryömimistä, vaikka heillekin jätetään oma paikkansa.

Jos Suomen valtio pettää ja antaa lapseni juutalaisten käsiin, niin Suomi menettää vapautensa. Koko EU on juutalaisten koalitiota. Juutalaisen takana on arabi. Mikä painaa juutalaista maahan? Arabi. Mikä voimistaa arabia? Korkeakoulutus. Mutta aika on valkoihmisen ja tulevaisuus voi ola Venäjän maaperällä kaikkien luonnon mullistusten jälkeen mm. veden pinnan nousu jäätiköiden sulattuaan.

10

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siksi me natsit teitä puolustimmekin niiltä saastaisilta jutkuilta

    • vihalintu

      lapseni syntyi ja hänellä oli pieni vika suussa, jota lääkäri halusi hoitaa samassa, koska vika olisi ollut hoidettavissa saman tien. Myöhemmin ymmärsin, että miksi lapseni työnsi kätensä suuhuni koko ajan, kun lapsesti kasvoi isompi ja hänen kasoillaan oli ilkeä ilme. Lääkäri synnytyksen jälkeen vakuutti, että lapsi ei edes tunne mitään. Totuus on toinen. Lapsella on tietoisuutta ja lapsi ihmettelee, että miksi joku teki hänen suulleen kipeää. Tämä on lääkärin aiheuttama trauma. Itse halusin jättää vian miten se on. Kuulemma kasvattuaan lapsi ääntäisi R kirjainta ranskalaisittain. Vaimo suostui, että leikattaisiin. Tässä jälleen kerran todentuu se, että naiset antavat itsensä täysillä lääkärille. "Lääkärit raiskaavat naisia", voi ajatella. Siksi lääkäreillä on egoa. Lapsen kohdalla lapseni "suu nyt kuuluu lääkärille", koska lääkäri teki trauman ekana juuri suun alueelle.

      Näkee toisia vanhempia, jotka tahallaan haluavat lasten kärsivän. He tekevät heille tahallista pahaa, ajatelleen, että lapsesta kasvaa voimakkaampi. Minä en usko tuohon, koska elämän perusvoima on Rakkaus. Minä en usko mihinkään muuhun kuin rakkauteen. Pahan ihmiset nimenomaan elävät kuin iilimadot hyvyydessä. He ovat hyvyyden syöpäläisiä.

      Lasten suojelun aika monet työntekijät, mitä olen huomanut, käyttävät väkivaltaa hyödykseen, että he kiinnittävät lapsia itseensa, rankaisemalla, alistamalla, käskemällä heidät omaan tahtoonsa. Vaikka lapsi vihaisia heitä koko elämänsä tämän jälkeen, niin pointti on se, että lapsi ajattelee heitä koko elämänsä. Tämä side ei ole hyvä, koska on vaara, että jos lapsi ei anna anteeksi, niin lapsesta kasvaa samanlainen alistaja.

      Ihmisen kulttuurievoluutio on erittäin hidista. Toistamme toisten virheitä loputtomasti.

      • vihalintu

        Kun tarkistastelee lasten leikkeja, niin näkee, että lapset nipistävät toisiaan käsistä, Tämä on vaistovaraista siitä ajasta kun heille annettiin piikki olkapäähän. Piikki nipistää ja lapset nipistävät toisiaan matkien piikin kipua.

        Homous voi olla henkinen sivuoire keisarileikkauksesta, koska äidin trauma, että hän ei osanut synnyttää, voi periytyä lapsen kautta, että lapsi harrastaa sellaista seksiä, josta ei synny lapsia. Toiset homouden ilmentymät ovat terapiakaltaisia traumoihin perustuvia. Toistamalla traumojen aiheuttamia tunteita, ehkäpä tarkoitus on päästä traumoista.


    • rikollista-toimintaa

      Muslimien lasten silpomista aloittaja ilmeisesti pitää jotenkin hyväksyttävämpänä
      kuin juutalaisten samaa rikosta. Juutalaiset kuitenkin kustantavat itse nuo toimet,
      eikä maksata niitä veronmaksajille niin kuin muslimit.Rikos sekin silti on ihmisyyttä vastaan.
      Varsinkin tyttöjen silpominen on raaka rikos.

      • Vihalintu

        Juutalainen on alkuaan sama arabi, paitsi juutalainen lähti Lähi-Idästä kauan kauan sitten, josta on kuvauksia pyhissä teksteissä. Juutalainen lähti Afrikkaan, Eurooppaan, Aasiaan ja Amerikkaan. Juutalainen oli eka Globalisti. Samaan aikaan Mustalaiset olivat toinen Globaalikävijä rotu. Uskon kuitenkin, että mustalaiset olivat ennen juutalaisia. Molemmat kävivät ekoina Maailmoja, jos aasialaisten kansojen vaelluksia kymmeniä tuhansia vuosia sitten ei otata lukuun, jotka menivät Amerikkaan. Uudella ajalla siis Globaalisen massiivisesti olivat nämä kaksi, joista sen lisäksi on selkeätä kulttuurista perintöä. Juutalainen on siis arabi, mutta matkan saatossa hän vaalentui. Hänestä tuli valkonaama. Israelissa on iso osa Itä-Euroopan juutalaisia, jotka ovat kuin pohjoinen vaaleatukkainen ja ihoinen ihminen. Mustahiuksiset juutalaiset vihaavat Itä-Euroopan ja Venäjän juutalaisia. Kuitenkin juutalisessa geeni ja oppiperinteessä on jäänteitä arabiajoista, mutta juutalaiset ovat harppaneet leijonaosaa Pohjoisen Ihmisen perinteestä rikastuttaen sitä ja johdattaen sitä. Onko arabialainen mentaliteetti tarttuvaa? Aika monella toimijalla on nimenomaan ongelmia islamilaisen elintavan kanssa. Ja kuinka laajalle Islam on levinyt, jopa täysin erilaiseen Afrikkaa, josta puolet ovat Islamin sukua. Toinen pää levisi Filippiinien ja Etelä-Aasian asti. Uskon ja tuktin netistä, että Arabi olisi tulossa Eu:hun. Voimme ajatella, että Arabi on alkuperäisempi kuin Juutalainen ja siten omana Lähi-Idän kulttuuriltaan voimakkaampi. Kiinnostaa että miten käy Valkoisen ihmisen ja mitä uutta uusi iso kulttuuri tuo Eu:hun ja Pohjoiseen. Eli kun ajattelimme, että juutalainen on paha, niin Lähi-Itää on tulossa lisää.

        Juutalaisen salakavaluus johtuu kulttuuriperinnöstä. Kun ihminen matkustaa, niin häneen kohdistuvat vihat kerääntyvät kulttuuriperintönä, koska ihmisen täytyy selviytyä missä ikinä on. Jokainen haluaa elää. Tahot vaihtavat vaikutuksia toisilleen tavalla ja toisella. Näin ajattelen juutalaisia arabien vakoojina. Israel on portti länteen.

        Poliitikoilla on suurta haastetta kuinka Pohjoinen ja Etelä tulevat kanssakäymään. Kyse on nimenomaan Valkoisesta Pohjoisesta ja Tummasta Etelästä, eikä Vihaisesta Venäjästä ja Paratiisi Eu:sta. Venäjä on Valkoista. Perusvenäläinen on blondi, vaaleaihoinen, jota on rysitty kunnolla historian saatossa Kaukaisuksen vuoriston jengi, kaikenlaiset tunkeutujat. Venäjä on rotusekoitusta kuten Usa, paitsi Venäjällä ei ole paljoakaan afrikkalaisia. Siksi Venäjä on epästabiili ollut aina, koska maa on sulatusuunia.

        Silpominen on traumaa, koska se on kipua. Toisaalta kipua tuottaa myös lääkärikunta, eikä pelkästään sukupuolielimiin kohdistuen. Eka puuttuminen alkaa nykyisin silloin kun Äitiä keisarileikataan, eikä annetaan synnyttää, miten osaa. Silloin äiti luvuttaa oikeuksiaan lapsestaan yhteiskunnalle. Myöhemmin se näkyy siten, että Äiti ei ole voimakas enää pitämään lapsensa oikeuksia kun valtio tahtoo lasten käyvän lasten tarhaa, koulua ja kun valtio valitsee lapselle ammattia. Äitiä on sysätty syrjään ja laitettu naru päälle, ettei räyhtäisi. Tämä on alistamista. Lapsi ei ole oman suvun lapsi. Ihmissuhteet eivät luonnistu. Perhe on rikki, eikä paluuta ole. Suomeen ovat tulleet Mormoonit. Uskon, että Mormooni käytäntä, vaikka suuri osa, uskon, heistä ovat juutalaisia taas kerran, niin heidän tuoma uusi käytäntö, vaikka olisi edelleen puutteelinen, niin sen tarkouituksena on saattaa perhe yhteen, että perhe olisi alkukoti, eikä valtio.

        Metakirjaimellisesti M kirjain tarkoittaa järkeä, päämäärä, päätä; O kirjain on vatsaa, tahtoa, voimaa, raskautta: R kirjain rintakehää, rakkautta, tunteita, jotka ovat suurin elin ihmisessä.......ym

        Perheelle on ennustettu täydellistä muutosta, katastrofia. Siksi kirjoitan tästä, koska asia kiinnostaa, koska se, miten perheitä hoidetaan nyt, niin se ei ole normaalia enää. Jos samaa rataa jatkaa, niin ihmiskunnasta tulee sairasta, vääristynyttä, tuhonomaa. Perhe tarvitsee tukea.


    • Vihalintu

      Katso YouTubesta musiikkivideo:

      Röyksopp - What Else Is There?

      -------

      Siinä on yksinäisen Pohjoismaalaisen tarina nykyajassa. Laulaja on Norjalainen malli. Yksi hienommista videoista ja lauluista. Kanaihofiilistä saan.

      ---------


      Valkoihoisella on sellaista, että sen iho ja hius muuttuu punaiseksi. Norjassa on jotakin jännää, punaisissa Haraldeissa. Itse kun pysyn päivästä toiseen ulkosalla, niin hiusta alkaa punertaa nopeasti. Sanovat, että jos on punaista väriä kehossa, niin on Viikingien verta. Venäjällä on erittäin runsasti punahiuksisia ja vihreäsilmäisiä. Ehkäpä ovat Viikingien jälkeläisiä. Euroopassa punapäät aiheuttivat sekasortoa ja heitä poltettiin noitina. Punahiukset ja vihreäsilmäiset ovat tavallista aktiivisempia toimeissaan, veikkaan. Jännää, että Afganistaanissa on kanssa blondeja, punaisia ja vihreäsilmäisiä.

      Punaisuus on ehkä ihmisyyden kolmas aste. 1 musta, 2 valkoinen, 3 punainen.

      Ajattelen, että vaikka maailmassa tapahtuisi mustan invaasio, niin valkoisella värillä on tapana järjestäytyä saarekkeisiin. Sitä voi verrata musta-valkoisen ajattelemalla pahuuden ja hyvyyden taistona, jossa on sanonta, että mitään ei ole ylitsevoittavasti. Ne ovat suhteessa, niin kuin Kosmoksessa kun katselee, on erittäin runsaasti valkoisia pilkkuja ja niin paljon, että eipä ole melkein tummassa massassa täyttä tasapimeyttä, sen lisäkseen Kosmoksessa on väriä punaisesta vihreään ja keltaiseen ja violetteihin ym. Niinpä kun valkoisia pilkkuja näkyy kaikialla Maapallolla - ja he ovat puhtaita vaikkapa syntyneitä sieluja, lapsia, tai pyhimyksiä ja hyvyyttä, niin juuri pimeyden ja valkoisuuden suhteista kasvaa olemassaolo, jossa toiminta tarkoittaa värissä punaista ja Marsin kaltaista, joka on tehovoimaa, joka sekoittaa, liikuttaa, magneettikenttää, jottei vain tasapaino jähdyttäisi kaiken ja kun tasapaino jäähdyttää, siitä tulee ehkäpä violetti tumma planeetta, joka sen sijaan, että laajenisi poispäin, niin se painuu kasaan ja raskaamman puoleinen ja ehkäpä siitä syntyy musta aukko, kun se painaa niin paljon sisäpuolelle, että ympäristö alkaa pyöriä sen ympäri. Siitä tulee niin sanotusti "tosimusta". Mustan vastapainona on aina valkoinen. Siten Musta aukko on syntymä. O kirjain on kontrasti ja voi tarkoittaa madonreikää, niin kuin peniskukko katsoo vaginaan. Toisaalla on vakuumi ja riippuen syystä, miksi madonreikä aukeni, niin se mitä siitä työntyy sisälle, niin se jää kytemään vakuumin sisälle ja mitä nyt siinä syntyy koskien Luonnon lakia. Vakuumi perustuu Luonnon lakiin, tavallaan avattu toinen tila. Se myös mikä tuli sisälle, se lähtee ulos.

      • vihalintu

        Jossakin horisontaalinen L taso laskee alemmas ja Aasia ja vaikkapa Eun osa ja Afrikan osa kohtaavat. Niin syntyykö silloin Aasian ja EuAfrikan kohtaamista, koska välissä on punainen, vaikka ei se ole täydellisesti punainen, mutta aika paljon, Afganistan, joka jo nyt tuottaa päävaivaa monelle maalle. Oranssi porkkana muuten syntyi Afganistanissa. Maa on ikivanha sivilisaatio. Tästä voi laskeskella mitä ihmettä ja koska Viikingit tulivat ja tekivät Afganistaanissa, jos tulivat, sillä periaatteessa punaisuus on metafyysistä olemassaoloa, vaikka jotta materia kävi todeksi, niin täytyy olla johdattaja, sen pitää olla fyysisesti olemassa, sillä pitää olla johdattajaa olemassa.

        Geenien kehitys pyörii kehää. Turhaa on hakea muuta kuin on. Ehkä. Syntymä käy läpi Kosmista Universaalista olotilaa yhdestä toiseen loogisesti. Tätä kaikkea unohduttaa ja synnyttää Aika, joka pyörii sellaisella asteikoilla, että ei oikein enää muistaa, eikä sille ole olemassa enää numeroa.


      • vihalintu

        Violetin värin jälkeen loogisesti voi seurata punainen taas. Punainen on actionia ja A kirjainta (Allah, ehkäpä islamin ainoa mission on vaikuttaa, olla yhdessä eikä sen syvällisempää ja siksi valkoisen pitää hyväksyä arabi kaverikseen, sillä siitä syntyy uutta). Punainen voi tarkoittaa Mustassa Aukossa räjähdystä, jos tilanne kehittyy pohjaan asti. Toinen mahdollinen variaatio on paluu E siniseen, buddhin tasolle, aste takaisin päin, vaikka puhuvat, että Valkoinen sulkee sisäänsä fysikaalisesti kaikki värit, niin Kruunuchakran päälakin kohdalla on violetti, joka täydessä ymmärryksessä muuttuu valoksi, valkoiseksi ja Rainbowksi. Jos Musta Aukko muuttuu siniseksi, se voi jäätyä kylmäksi taas. Se tila on stabiili vallitsevaa ja siis jotakin jää puuttumaan. Tässä ratkaisee vain Aika ja Tila, mitä ympäristö tuo. Huom! Jokaisen värin takana on kemiallinen ja fysiikan määre, jota Länsimaisen Tieteen opiskelijan kannattaa löytää, jotta hänen näköalansa olisi täydellistä. Silloin katsomalla väriä, joka on visuaalinen helppo koodi sille, mistä materia ja oleva koostuu. Väri käyttäytyy loogisesti ja ymmärtäen miten väri sekoittuu ja toimii - on päävärejä ja sivuvärejä eli sekoituksia, voi ymmärtää Elämän kulun. Kun violetti kehittyy Mustaa Päin, niin jos se ei räjähdä punaisen kautta - ja mitä lie punainen tarkoittaa kemiassa ja fysiikassa ehkäpä liikettä, tulta, ym niin Musta Aukko Valaistuu. Materia painuu kasaan ja leviää ympäristöön. Mustuus syö kovia materian palasia ja onkohan asteroidit niitä kovempia palasia, jotka sitten pisaroina matkaavat ympäri ja ämpäri. Tuhon aste riippuu mistä materia koostuu. Vakuumi luhistuu ja räjähtää jos on räjähtämistä tai vain häviää tyhjyydekseen, jos ei kylmittyy takaisin päin epämääräiseksi nukkuvaksi planeetaksi.


      • vihalintu

        Vakuumin vertauskuvia voi löytää biologiasta. Esim. Sammakon kaulan kurnutusvenytys.

        Jos Allah - arabi on punaista enimmäkseen, niin Valkoinen tarvitsee kaverikseen Mustaa, joita sitten punainen "hoitaa" sekoittaa. Mustaa saadaan Afrikasta ja mustaan tuojaksi lupautuu Arabi!


      • vihalintu

        Valkoinen tai Musta itse valitsee miten rakentaa suhteensa Arabiin. Jos on kovasuhde, niin toimitaan kovilla säännöillä. Jos on pehmeä suhde, niin toimimme pehmeillä säännöillä. Arabi on liikuttaja. Se mistä integroidaan siitä suhde kasvaa. Valkonaama siis itse vaikuttaa kohtaloonsa. Elämme toki kulttuuriperinnössä, joten olemme loogisia toimissamme, vaikka vapaan tahdon pääomaa löytyy tietynlaisesti. Tätä pääomaa kannattaa kerätä, vaikka ennustuksissa puhuivat, että "aika loppuu kesken". Ehkäpä hyvinvointi ja se, että meillä on vapaata aikaa nautiskella, teki tehtävänsä, että emme oikein omaa mitään syvällisempää ja aika loppuu kesken kun joku MUU teki työt. Se MUU tulee siis tänne. Arabi liikuttaa, mutta Afrikka liikuu. Afrikka on paaaaaljon Eurooppaa suurempi. Siellä on paaaaljon kiinnostusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe