Kokoomus on suomen tuhoisin puolue

MikkoAa

Kelataampa Kokoomuksen aikaansaannoksia:
- Terveyden huollon ajasajaminen (ennen valtio hoiti 100% hommasta ja mikäli terveydenhuolto tuotti voittoa, rahat tuli takaisin valtiolle. Nyt voitosta puolet vie yksityiset sijoittajat ulkomailla)
- Työntekijöiden oikeuksien alasajaminen (ensimmäinen vapaapäivä omasta kukkarosta (olen tosin myöskin sitä mieltä että krapula maanantai ei ole oikea syy olla poissa töistä, mutta on myös todellisia sairastumisia))
- Fortumin myynti ulkomaalaisille sijoittajille, jotka sitten maksavat 0% veroa suomeen
- Palkkojen alasvienti (että mukamas saadaan suomesta kannattavampi sijoitus yrittäjille, todellisuudessahan tämä tarkoittaa että suomen sisällä kiertävät eurot tullaan haravoimaan ulkomaille ja suomi näin köyhtyy)
- Harmaan talouden estäminen (http://uusi.voima.fi/artikkeli/2011/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa/)
- Työssäoloikää pidennetään
- Työväelle lisää veroja, maksuja ja pienemmät eläkkeet
- SIKArikkailta verot pois (Sikarikkaiden osuus jotain 0.01% äänestäjistä)
- Myydään kaikki valtion omistamat yritykset ja valehdellaan etteikö hinnat nousisi (Caruna kohu)
- Lisää maahanmuuttajia -> halpaa ulkomaista halpatyövoimaa (ajetaan näin palkkoja alas)
- Kokoomus ajaa 6 päivän työviikkoa
- Kokoomus ajaa ylityökorvauksien vähentämistä / poistoa
- Kokoomus ajaa vuosittaisten lomien vähentämistä
- Kokoomus ajaa Lakko-oikeuden poistamista

Ja silti Kokoomuksella on suomessa 25% kannatus... Mitä vittua siis!?

Ettekö te tajua että jos suomen sisäistä rahaliikennettä vähennetään, se näkyy suoraan suomen taloudessa NEGATIIVISENA? Ja taas leikataan...

Jos kaikki euromäärät mitä suomessa tällä hetkellä on olisi täsmälleen samat ensivuoden alussa, suomi EI OLISI KÖYHTYMÄSSÄ, jos taas 10% euromäärästä liikenteessä menee ulkomaille, vuoden lopussa suomessa on enää 90% alkuperäisestä pääomasta.

Mitä vittua te äänestätte jotain puoluetta joka haluaa ajaa alas tasa-arvoista suomea ja tehdä suomesta joku Kiina 2.0 jolla houkutellaan suomeen teollisuutta ja maksetaan suomalaisille niin matalia palkkoja että ei ole varaa hyvään elämiseen?

Joo "kokoomus ajaa minulle tärkeitä arvoja"? Oletteko jotain saatananpalvojia?

Se että satutte olemaan jotain pikkupomoja yrityksessä, tai että omistatte jonkun Matin-Pizzan jossain kadunnurkassa ei oikeuta teitä tuhoamaan niiden ihmisten elannon JOISTA TE OLETTE RIIPPUVAISIA.

Miten ihmeessä luulette että suomalaisilla on varaa kuluttaa jos palkka pudotetaan 3000 eurosta 2000 euroon? Minne nämä 1000 euroa sitten menevät? Rikkaiden kukkaroihin jonnekkin ulkomaille.

Olemme kyllä saatanan tyhmä kansa, Amerikan kaltaiseksi meitä ollaan kokoajan ajamassa. Pitäisikö meilläkin olla omat ökyrikkaat, eli se 1% eliitti jolla on varaa sitten ostella politiikkaa ja ajaa kaikki työtekijöiden edut alas (esim Trumpin politiikka on laskea minimipalkka 9:stä eurosta 6 euroon).

22

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikkoAa

      Kysymys siis oli: Oletteko saatanan palvojia, vaiko vain muuten tyhmiä ihmisiä?

    • CarunaKohu
    • HelppoJaSimppeli

      Veronkiertäjäyritykset pitäisi lakkauttaa lailla ja siirtää omistus valtiolle.

      Maanpetturit, kuten Katainen pitäisi laittaa elinikäiseen vankeusrangaistukseen taikka karkoittaa maasta.

      Suomen lakiin pykälä jossa myöskin hallituksen hommiin siirtyessä valtiolla on täys oikeus avoimmuuteen palkkojen määrästä eli tulot julkisiksi pankkitililtä, menoja ei tarvitse näyttää.

      Kansanedustajilta evätään oikeudet ulkomaalaisiin pankkitileihin. Mikäli joku salaa avaa pankkitilin ulkomailla, suomen valtiolle annetaan oikeus ottaa haltuun mikä tahansa ulkomaantili ja tuomita kansanedustaja valtionpetoksesta.

    • P.Alkio
    • Mikkoh12

      Kokoomushan alkaa vastata jo kirkon kaltaista instituutiota.

      Paljon luvataan, valehdellaan historiasta, mitään hyvää ei saada aikaan, nuoleskellaan eliittejä, vähätellään köyhää kansaa, kusetetaan tyhjin lupauksin, jotka sitten myöhemmin kumotaan totaalisesti.

      Onko kokoomus saanyt ENSIMMÄISTÄKÄÄN hyvää muutosta aikaan koko suomen historiassa? Sama kuin äänestäisi Saatanaa eduskuntaan, mutta edes saatana yksin ei saisi näin pahaa jälkeä.

    • HelppoJaSimppeli

      "There are horrible people who, instead of solving a problem, tangle it up and make it harder to solve for anyone who wants to deal with it. Whoever does not know how to hit the nail on the head should be asked not to hit it at all."

      Friedrich Nietzsche

      Eli suomeksi:

      On olemassa kokoomuslaisia, jotka sen sijaan että ratkaisisivat köyhyyden ongelman, riistävät köyhiltä, tekevät köyhyyden poistamisesta yhä hankalampaa. Ihmisillä joilla on älykkyysosamäärä pienempi kuin kengännumero pitäisi poistaa äänioikeus.

    • EONVRI

      KOKOOMUS ALAS SUOMI YLÖS!

    • Kysympävain

      Onko kokoomuksella ensimmäistäkään hyvää tekoa eduskunnassa?

      • MattiVS

        Eipä taida yhtään löytyä


    • KokoomusPoisEduskunnasta

      Ei taida politiikoilla olla enää suomessa rohkeutta puhua totta. Ennen oltaisiin heitetty moiset maanpetturit vankilaan ja rankaistu olan takaa veronkiertoa.

      Mitä helvettiä suomi? Minne katosi oikeustaju??

    • VesaKaitera

      MikkoAa kirjoitti: "Pitäisikö meilläkin olla omat ökyrikkaat, eli se 1% eliitti jolla on varaa sitten ostella politiikkaa ja ajaa kaikki työtekijöiden edut alas (esim Trumpin politiikka on laskea minimipalkka 9:stä eurosta 6 euroon)."


      Yhdysvalloissa on todellakin useassa osavaltiossa lakisääteinen minimipalkka, joka vaihtelee kymmenen dollarin molemmin puolin. Amerikkalaisten hyvin suuri enemmistö on vankasti minimipalkan takana, kun taas republikaanit vastustavat sitä. Hillary Clinton on ajanut minimipalkan nostamista viiteentoista dollariin tunnilta ja tämän tason ulottamiseen kaikkiin osavaltioihin. Viisitoista dollaria tunnilta merkitsee noin 2500 dollaria kuussa, ja minusta se on hyvinkin korkea palkka silloin, kun on kyse halpatöistä, joiden tekemiseen riittää sangen vähäinen koulutus. Itse asiassa se olisi niin korkea palkka, ettei työnantajilla useasa tapauksessa olisi varaa maksaa sitä. Miljoonia halvan työn työpaikkoja katoaisi, ja miten tuo puuttuva työ korvattaisiin? Ja mitä työttömmiksi jääneet tekisivät? Perustaisivat oma yrityksen, vaikkei heillä olisi mitään koulutustaa eikä kokemusta yrittämisestä?

      Minusta tuo epärealistisen korkean minimipalkan vaatiminen todistaa hyvin, että huomattavalla osalla amerikkalaisista ei ole kunnon käsitystä siitä, milloin työ on kannattavaa teettää ja milloin ei. Suomessahan ei ole lakisääteistä minimipalkkaa, mutta eri tomialojen TES:sit hoitavat sen asian suhteessa joustavammin. Suomessakin olisi kyllä hyvä päästä eroon sellaisista nollatuntisopimuksista, jotka eivät ole työntekijän aloitteesta solmittuja.

      Hieman asian vierestä, mutta esimerkkinä epärealistisesta ehdotuksesta on Sveitsissä lähiaikoina kansanäänestykseen menevä ehdotus 2800:n Sveitsin frangin kuukausittaisesta perustulosta, joka tulisi automaattisesti kaikille sveitsiläisille. Kannatan periaatteessa perustuloa, mutta kyllä tämä Sveitsissä esitetty malli potee rankkaa realiteettien tajun puutetta. Jos kuukausittainen rahamäärä per henkilö olisi tuossa tuhannen frangin tuntumassa, niin silloin Sveitsin rahat voisivat riittää systeemiin pyörittämiseen, mutta 2800:n frangin kuukausitasolla eivät missään tapauksessa. Huono toteutus on hautaamassa sinänsä hyvän idean.

    • MikkoAa

      "Amerikkalaisten hyvin suuri enemmistö on vankasti minimipalkan takana, kun taas republikaanit vastustavat sitä. Hillary Clinton on ajanut minimipalkan nostamista viiteentoista dollariin tunnilta ja tämän tason ulottamiseen kaikkiin osavaltioihin."

      Mitenköhän se nyt oikeasti menee? Nimenomaan republikaanit noita matalia palkkoja ajavat, kun taas demokraateissa ainoastaan Bernie Sanders on ehdottanut minimipalkan nostamista 15 dollariin tunnilta. Hillary sensijaan on ratsastanut Bernien kelkassa populismin keinoin voimin.

      Ymmärrän kyllä sen argumentin että pitää olla matalapalkka aloja jos yrittää jollain euron juustolla tehdä voittoa. Suurinhan osa palkkatöistä oikeasti voisi helposti nostaa minimipalkan yli helposti, maksakoon se hampurilainen sitten vaikka 4 euroa.

      • VesaKaitera

        MikkoAa kirjoitti: "Nimenomaan republikaanit noita matalia palkkoja ajavat, kun taas demokraateissa ainoastaan Bernie Sanders on ehdottanut minimipalkan nostamista 15 dollariin tunnilta. Hillary sensijaan on ratsastanut Bernien kelkassa populismin keinoin voimin."


        Olet siinä oikeassa, että Bernie Sanders esitti tuota viidentoista dollarin minimipalkkaa ensin, ja kun se sai hyvin vastakaikua demokraattisen puolueen sisällä, niin Hillary Clintonin oli pikku pakko tulla samalle linjalle. Otin Clintonin esimerkiksi, koska hänestä kuitenkin voi tulla USA:n seuraava presidentti, Bernie Sandersistä tuskin. Hyvin selvä enemmistö amerikkalaisita kannattaa minimipalkan nostamista, mutta kaikki heistäkään eivät katso, että viidentoista dollarin tasoon voitaisiin päästä.


        MikkoAa: "Ymmärrän kyllä sen argumentin että pitää olla matalapalkka aloja jos yrittää jollain euron juustolla tehdä voittoa. Suurinhan osa palkkatöistä oikeasti voisi helposti nostaa minimipalkan yli helposti, maksakoon se hampurilainen sitten vaikka 4 euroa."


        Selvää on, että jos työssä tarvitaan kunon koulutusta, niin palkkataso nousee. Väitän, että keskiasteen tutkinnon suoritaneelle voidaan Yhdysvallissa maksaa tuo viisitoista dollaria tunnissa, ja yritykselle jäiai vielä voittoa. Mutta sitten ovat ne varsinaiset matalapalkka-alat kuten siivous, katujen puhdistus, jätehuolto, pesulatoiminta, kenkien kiillottaminen ja mainosten jakaminen. Jos tulee tuo viidentoista dollarin minimipalkka kaikkiin osavaltioihin, niin melkoinen osa suorittavista työpaikoista katoaa lopullisesti. Mutta tämäntapaista työtä tekemään tottunut voi tietenkin yhtiöittää itsensä, ja tehdä hommia alihankkijana hyvin alhaisella korvauksella. Uskon, että siivousta tuossakin skenaariossa tehtäisiin jatkossakin, mutta toisella tavalla organisoituneina kuin nyt.


    • MikkoAa

      Minimipalkan kasvatuksen syy ei ole kansantalouden parantaminen vain nimenomaan niiden minimipalkkojen SAAJIEN elämänlaadun parantaminen.

      Mutta kyllä palkkoja nostolla saadaan hyvää kansantaloudellista kasvua kun se 1500 euron siivooja saakin 2000 euroa käteen, näin sitten se 500 euroa joka olisi viety ulkomaalaisen sijoittajan piikkiin kuluukin suurin osa kotimaassa.

      Jos jonkun alan yrittäminen ei siis ole kannattavaa koska minimipalkka on liian korkea, niin siirretään sitten moinen yrittäminen valtiolle. Miksi ylipäänsä meillä pitää olla yksityisiä siivousfirmoja, mitä silläkin saavutetaan? Siivoojien palkan poljenta sekä kilpailun tuoman voittojen vähentäminen, eli ei käytännössä mitään hyvää seuraa sekä yrittäjälle pitkällä juoksulla, eikä siivoojille.

      • VesaKaitera

        MikkoAa kirjoitti. "Jos jonkun alan yrittäminen ei siis ole kannattavaa koska minimipalkka on liian korkea, niin siirretään sitten moinen yrittäminen valtiolle. "


        Voi Hyvä Jumala, kuinka Suomessa vieläkin voi olla tuollaista ajattelua! Sosialistista taloutta on yritetty useissa maissa, eikä se oikein ole tuottanut tulosta. Niinpä nyt yritetään kapitalistisella mallilla. Se ei ole täydellinen, myönnän, mutta se nyt kuitenkin jotenkin toimii. Valtion omistamilla yrityksillä on kyllä paikkansa, mutta niiden perusfilosofian tulisi olla muutama pykälä dynamisempi kuin mitä aiemmin on ollut.


        MikkoAa: "Miksi ylipäänsä meillä pitää olla yksityisiä siivousfirmoja, mitä silläkin saavutetaan?"


        Matala hiererkia, sivukulut minimiin ja palkat alhaisia. Tuloksena on siivouskustannusten alentuminen. Siivous on muuten se ala, jossa talouden nousu- ja laskukaudet näkyvat hyvin selvästi. Nousukauden aikana yritysten tilat siivotaan yleensä useita kertoja viikossa, ja lopputulos on siisti. Laskukauden aikana siivoukset vähenevät rajusti, joskaan eivät tietenkään kokonaan lopu.


    • OikeaKeskari

      "Ja silti Kokoomuksella on suomessa 25% kannatus... Mitä vittua siis!?"

      Tuota samaa ihmettelen minäkin. Ja olen ihmetellyt jo niin kauan etten edes muista. Otsikko on aivan oikein muotoiltu. Mikäli kokkarit vielä vuoden 2019 jälkeenkin husaavat hallituksessa perpanssien kanssa, ei hyvä heilu. No, ei se Timppa siellä niitten apinoittensa kanssa enää silloin ole, mutta koska maa on täynnä itserakkaita idiootteja, saattaa kokkaripaskat jatkaa vielä silloinkin. Muistakaa siis äänestää niin, etteivät sitä enää pääse tekemään.

      Onneksi Väyrynen pykää jo uutta puoluetta kasaan. Saas nähdä kuinka paljon entisiä kokkareita ja varsinkin keskustalaisia sinne pujahtaa. Veikkaan että paljon!

    • carua_markkinataloutta

      Älkääs nyt riehuko. Kyllä "vastuullinen markkinatalous" ratkaisee kaikki ongelmat. Ainakin mikäli on uskominen Kokoomuksen lapsellista ja sinisilmäistä lässytystä.

      • VesaKaitera

        Kannattaisi peehtyä kapitalistiseen järjestelmään. Me kokoomuslaiset tunnemme sen hyvin, varmaan paremmin kuin useimmat muut Suomessa.


      • SuomiOnMyyty
        VesaKaitera kirjoitti:

        Kannattaisi peehtyä kapitalistiseen järjestelmään. Me kokoomuslaiset tunnemme sen hyvin, varmaan paremmin kuin useimmat muut Suomessa.

        Kannattaisi opetella vähän historiaa ja avartaa maailmaa. Kun varakkuus kasvaa eliitillä, sillä on SUORA KORRELAATIO kansan tyytymättömyyteen ja kurjuuteen, rikollisuuden kasvuun ja ennemmin tai myöhemmin koko järjestelmä romahtaa.

        Valtiolla oli alunperin monopoliasema uutisentuojana, nykyään nämä yksityiset uutismediat on kaapattu, on kaapattu myös ylekin kokoomuksen toimesta, ja MITÄÄN KRITIIKKIÄ ei saa enää heittää, on vain kylmästi todettava että näin on.

        Mitä vittua siis, myytiin omat kansallista turvallisuutta tuovat sähköverkon jonkun ulkomaalaisen veronkiertäjän niskaan. TÄMÄKÖ on sitä asiantuntejuutta? Viedään varat ulkomaille, vaikka veroja maksettaisiinkin, 2 miljardin investointi ei ole mitään kun se maksaa itsensä takaisin 5 vuodessa noiden kiskurihintojen takia.

        Myytiin kaikki valtiolle tärkeät elimet pois ja myytiin terveydenhuoltokin ulkomaalaisille yrityksille ja otettiin halpaa työvoimaa, miksi ei tuettu SUOMALAISTA elämäntapaa? Miksi piti alkaa heittämään rahaa köyhille, sen sijaan että valtio olisi pistänyt köyhät tekemään töitä?

        Saatananmoinen laiskuus sekä täysin holtiton tuhlaaminen, omien varojen myyminen.

        Pian meidät on ryöstetty kaikista kotimaisista yrityksistä ja riistetty velalla. Ostetaan vain amerikkalaisia tuotteita ja palveluita, hyvää tulee! Meidän elokuva teollisuus on romautettu, meidän politiikka on hyydytetty, meidän kansan tahto on vaiennettu.

        Tämä on sitä porvarieliitin aikaansaannosta jolla on hyvin vankka ote hallituksen yllä, eiköhän kohta verot oteta pois hyvintienaavilta, meille maksetaan sitten 3 euroa tunti ja yrityksen johtajille maksetaan 30 000 euroa päivässä, on se sitten kiva kun on varaa ostella mersuja alennetuin veroin ulkomailta ja näin edistää maan köyhtymistä.

        Miksei meillä ole Putinin kaltaisia johtajia jotka kykenevät toimeen? Meillä on ollut täysin mitättömiä presidenttejä, pitäisi vissiin saksasta tuoda suomeen toinen Mannerheimi.


      • OikeaKeskari
        VesaKaitera kirjoitti:

        Kannattaisi peehtyä kapitalistiseen järjestelmään. Me kokoomuslaiset tunnemme sen hyvin, varmaan paremmin kuin useimmat muut Suomessa.

        Onko tämä kommenti OIKEAN Vesa Kaiteran? Uskallan epäillä, mutta väitteeseen on oikein kivasti upotettu valeita joihin kokkarit itse uskovat. Uskovat, vaikkei niille ole mitään todistetta. Päin vastoin, nytkin kokkaripolitiikka perustuu vain leikkauksiin, jotka ovat yhtä kuin veronkorotukset. Ja sitten vielä niihin veronkorotuksiin, jotka ovat yhtä kuin leikkaukset. Tämä hallitus kaikkine kokkareineen, ja muine idiootteineen, ei pysty maata auttamaan, mutta paljon se pystyy tuhoamaan. Tämä on ikävä ja vallitseva fakta. Ns. yhteiskuntaneuvottelujen maratonsarja on vain pelkkää sumutusta.

        Näillä nyt tehdyillä toimenpiteillä ei saavuteta muuta kuin se, että kansa kurjistuu ja valtion velanotto säilyy korkealla tasolla. Tilanne on siis sama kuin tappiota tuottavassa liiketoiminnassa. Mikäli nostat hintojasi, vielä huonommin menee. Ja sitä tämä pässinpää hallitus juuri tekee. Ja samaan aikaan kaikki, jotka asioista vähänkin enemmän ymmärtävät, tietävät sen, ettei tätä maata voi pelastaa mikään muu kuin ihme globaalissa maailmantaloudessa. Ja tuosta menosta me putosimme pois oikeasti jo 1990-luvun alussa. Tämä tosiasia peittyi vain Nokian aiheuttamaan kuplaan, jonka niin ikään globaali talous puhkaisi raa'alla tavalla.

        Ainoa asia, josta kokkarit jotain tietävät, ovat valehtelu, vehkeily, korruptio ja oman edun narsistinen sekä vääjämätön tavoittelu. Omahyväistä paskasakkia koko porukka. No, onneksi tuo itäraja alkaa vuotamaan juuri silloin kun nämä idiootit istuvat niiden perpanssipaskojen kanssa aitiopaikalla tumput suorana miettimässä mistä saisi vielä lisää hynää itselle. Keväällä olemme aivan uuden tilanteen edessä monessakin mielessä. Saksalle pakolaistilanne on tullut maksamaan jo nyt miljardeja. Se ei voi olla ainoa maksuvaltio tässä asiassa, luultiin täällä sitten ihan mitä vain.


    • Suomi.suomalaisille

      Kokoomus on RKP:n apupuolue. Suomenruotsalainen eliitti pitää Suomea otteessaan Kokoomuksen kautta ja Keskusta on lähtenyt samaan kelkkaan. SDP:n oikeistosiipi etupäässä Paavo ja Jutta olivat ja ovat tämän eliitin juoksupoikia.
      Kun vanha SDP ja maltillinen Keskusta olivat hallituksessa, saatiin Suomi nousuun hitaasti, mutta varmasti. Hyvinvointia jaettiin tasaisesti. Palkkaero oli vähäinen ja kaikki tekivät yhteistyötä.

    • MikkoAa

      Nyt vasta tajusin että piti kirjoittaa Harmaan talouden TORJUNNAN estäminen.

      Noh eiköhän jokainen tuosta kirjoituksesta ymmärtänyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1860
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      102
      846
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      45
      689
    Aihe