Uskalla sanoa EI Islamisaatiolle.

325253223523

Pysykää vahvana, kukaan ei halua islamisaatiota Suomeen. Muutakun ehkä ne muutama keppihevospelle jolla ei oo päässä enää mitää muuta kuin hattu.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TOTUUS.ESIIN.NYT

      Juuri näin ja älkää uskoko valtamedian valheisiin yle, hesari, etlari kouvolan sanomat, seura ja apu. Seuratkaa nettiä totuus löytyy keskusteluista, ulkomaalaisilta sivuilta, somesta ja tietysti mv lehti ja paavo tajukangas.com

    • Mehmetti

      Islam on ihmiskunnan syöpä!

      • Äly-hohoi

        Islam on rutto ja syöpä joka tuhoaa kaiken terveen.


    • Halojaasivistys

      Islamilaiset harjoittavat niin kamalaa "uskontoa", että ihme kun sitä ei ole vielä kukistettu 2016 luvulla. Eikö olisi jo aika lopettaa raakuudet??? He ei ikinä tule kehittymään, ei ikinä jos naisen asema on tuollainen. Heillä on tasapainoton kuva seksuaalisuudesta. Eikö he yhtään ymmärrä mistä heidän kehittymättömyytensä johtuu, Haloo??Muslimimiehet kuuluisi suurin osa eliniäksi vankilaan.

      • islamistitout

        Islam ei kuulu sivistysvaltioihin. Millaiset suomalaiset vanhemmat hyväksyisivät tyttärelleen pakolaisstatuksella tulleen islamistiturvapaikan hakijan?


    • ehto

      Pitäis olla ehtoana suomeen saapumiselle, että joka "miehellä" (koska en pidä heitä kunnon miehinä) on oma pumpattava barbara joukossa.

    • Euroopanraunioilla

      Islam ei ole mielestäni uskonto vaan jonkinlainen sairas kultti. Mohammed oli pedofiili ja hänen kannattajansa samoin. Vähä-älyisiä kannattajia on hiekka-aavikot ja savannit täynnä. Kuvitelkaa kun se suuri ryntäys Afrikasta alkaa. Esim Nigeria, Afrikan väkirikkain valtio, kun sieltä alkaa lappaa tänne porukkaa, niin kusessa ollaan. Miksi Eurooppa hyväksyy tämän?

    • 32552523
    • parempimaa

      Ne miehet sais kaikki jättää sinne ja pelastettais vaan naiset ja lapset. Kuka kaipaa tuollaisia henkisesti sairaita muslimimiehiä?

    • ei se islam uskontona eroa paljoa jeesuspaskasta mutta sen harjoittajat on vaan henkisesti kehittymättömiä niille pitää osoittaa hiukan sääliä kuten jalkansa loukanneelle hevoselle

    • 43252352

      Kyllä se pedariuskonto nyt eroaa melkosen merkittävästi. Vielä kun kamelinnussijat uskoo sitä 110%

    • geghehegwegrgr
    • ergergergergqrgqrgr

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan
      nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

      Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille.

      Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen.

      Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa.

      Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan lähinnä Unkariin ja Espanjaan.

      Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

      Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashke-natsi) polveutuvan kasaareista. (Itäjuutalaiset valloittivat Palestiinan)

      Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi.

      http://aijaa.com/Nq2eX2

      Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

      Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen.

      Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

      Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin.

    • 3542523523

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe