Kuvapyyntö

Mizell

Mikä ihme mättää lähettämissä kuvissani, olen aika tavallisen näköinen. en ruma, mutten mikään kauniskaan, siis ihan taviksen näköinen, mutta myös nämä miehet joille olen kuvani lähettänyt ovat myös ihan tavallisen näköisiä miehiä. enkä mitään miesmallia ole hakenutkaan. mutta kuvan lähettämisen jälkeen tulee syvä hiljaisuus. mitä helvettiä miehet sitten oikein hakevat. luulevatko olevansa jossain missimarkkinoilla. olen syvästi pettynyt suomi24 treffi palstaan tai oikeastaan niissä oleviin mies profileihin. kuvaani en lähetä enää kenellekkään. haen miestä elävästä elämästä

22

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikea sanoa ilman kuvaa ;)

      • Kuvat_on

        Elä kehtaa.

        Miehet keräilee kuvia. Ei ne aiokaan koskaan tulla treffeille. Koska niiden akka ei päästä.

        Ensimmäiseen tapaamiseen asti voi ihan hyvin olla lähettämättä kuvaa. Jos tapaaminen tyssää siihen, mies ei alkujaankaan ollut tosissaan. Joten seuraavaan ja unohda. Naisella on treffipalstoilla aina valinnanvaraa.


    • asdasdasdagsdfsd

      "myös nämä miehet joille olen kuvani lähettänyt ovat myös ihan tavallisen näköisiä miehiä"

      Nainen kun sanoo "tavallinen" niin se voi oikeasti tarkoittaa miesmallia.
      Naiset arvostelee 80% miehistä rumaksi, se on ihan tutkimustieto.
      Pudota tasoa niin saat vastauksia.

      • rumamaija

        Ei vaan yleensä kun nainen sanoo tavallinen mies, se tarkoittaa tavallista miestä. Olen itsekin koittanut käydä treffeillä laidasta laitaan eli myös niiden tavallisen pulliaisen näköisten kanssa, mutta kun ei niillekään kelpaa kuin kaunis nainen niin on treffit tyssänneet heti ensitapaamiseen.


    • tildatautinen

      Nykyaikana on mennyt sellaiseksi,ettei tavallisen näköinen nainen kelpaa enää kenellekkään.Kun kaikki lehdet tuputtaa silikonitissi/ankanhuulinaisia isoine peffoineen,niin siinä luomutavallinen nainen on hepposta kamaa.

      • fjaköfjkaöjfs

        Tämä se on. miehet katselee kuin katalogia ja oletus on että naisten pitää olla muokattuja ja muovattuja just mieleisiksi, ja täydellisiä. Ihan niille tavallisillekin miehille, mielellään myös rumille. Toista se oli ennen, ei miehet ennen niin mahdottomia vaatineet. Nykyisin seiskan mies vaatii kympin naista.


      • eitäydellinen

        Se on ihan oikeasti mennyt tuohon.Kaikki vaan haluaa kaunista naista.Ei ihme,että tuntee itsensä maailman rumimmaksi ihmiseksi.


      • Nyt tulee kyllä semmosta höpöhöpöä että oksat pois.


      • Pettynyt_Nainen

        Samanlaisia huomioita olen minäkin tehnyt... Miehet ei tajua, kuinka paljon "tavallisen" näköinen 0%-rasvaa-Jutta-superdieetti-vartalo vaatii työtä. En itse ole edes sohvaperuna vaan liikun normaalisti. Mutta kun pitäisi liikkua täyspäiväisesti että kelpaisi. Minä liikun mieluummin sen verran että itsestä tuntuu hyvältä ja odotan vähän kauemmin, että löydän miehen, jolle se kelpaa.


    • mieskaveri85

      Onko tämä trolli? Jos ei niin käydäänkö vaikka kerran pari viikossa ihan vain kaffella töiden jälkeen. Olisi kiva jutella ja kuunnella mitä tässä maailmassa tapahtuu ja susta.

    • SociallyAwkward

      Elät ilmeisesti jossain rinnakkaistodellisuudessa, koska asiahan on täysin päinvastoin, kuin väität. Älykkäät miehet jäävät yksin, ja te kaikki naiset pyöritte samojen narsisti-miesten ympärillä, ja päättelettä tästä kaikkien miesten olevan sikoja. Suomalaisen naisen tyhmyyteen tämä kaikki kiteytyy.

      • maru789

        Älykäs mies kelpaisi mulle enemmän kuin hyvin. Mutta tähän mennessä itseään älykkäiksi kehuvat miehet paljastavat "älykkyytensä" viimeistään kolmannessa viestissä alkamalla kyselemään annanko pillua tai saako panna takaapäin ja vaatimalla tissikuvia...


      • DonKyösti

        Heh, viestisi kulkee käsikädessä vastaamasi viestin kanssa: "Ja te kaikki naiset pyöritte samojen narsisti-miesten ympärillä, ja päättelettä tästä kaikkien miesten olevan sikoja."

        Se, että joku Tauskin olemuksinen narsisti sanoo olevansa älykäs, ei tarkoita sitä, että henkilö on oikeasti älykäs. Kyllä sen älykkyyden huomaa jo profiilitekstistä ja oikeastaan ulkomuodosta.


      • maru789

        Siksipä en enää reagoikaan näihin "olen älykäs ja nuorekas" tyyppeihin ollenkaan ;) Alussa olin vain liin hyväuskoinen :) Ja ei, Tauskin olemuksella varustettu tyyppi on ihan ehdoton ei. Samoin kaikki paidatta pullistelijat. En mä nyt sentään ihan idiootti ole ;) Ja ulkomuodosta puheen ollen, yleensä tyypit jotka mainostavat olevansa nuorekkaita paljastuvat kuvissa ikäistään vähintään kymmenen vuotta vanhemman näköisiksi... tai sitten kaikki valehtelevat ikänsä. Tämän takia en nykyään vastaa kuvattomille ollenkaan.


    • pintaasyvemmälle

      Mulla on taas sellanen ongelma että miehet kehuu jatkuvasti ulkonäköä, lähinnä kasvoja. Mutta kukaan ei juttele mun kanssa asioista niin että saisivat tietää luonteeni. Se vasta ärsyttävää onkin !!! Kun sitä haluaisi tutustua ihmisiin ja jutella kaikenlaista niin nätti naamani ei toimi ollenkaan siten kuin haluaisin >:( Ihan kuin olisin pelkkä esine ! Niin että näinkin päin voi olla :(

      • syvällinen.mies

        Mä voin keskustella sun kanssa, minkälainen luonne sulla on ? Mitä harrastat?


      • DonKyösti

        Laitapa profiiliisi jotain sisältöäkin, eikä vain niitä herutuskuvia. Ja se hymiö esittelytekstinä ei ole sisältöä - vaan kielii tyhjäpäisyydestä.


    • pippelispotie

      Iha sama asia on naisillakin tavallisen näkönen mies ei kelpaa..kuvia pyytävät kai keräilevät niitä itelleen..nää nettitreffit sivustot oovat ihan perseestä..livenä kaikki toimii...jokainen sivusto nykyään vaa rahastusta..

    • ikuinen-sinkku

      Naiset tekee samalla lailla. Kuvan saatuaa katoavat sanaakaan sanomatta vaikka olisi 3 kk kirjoiteltu Ei siis ole mitään nuoria naisia vaan 35-40 v naiset, ilmeisen epäkypsiä tapauksia jotka etsii jotain brätt pittiä.

    • Toivons

      Sama täällä. Olen ihan ns. tavallinen nainen, kun on kuvan lähettänyt, ei edes pyydettäessä saa mitään vastausta.Haluaisin kuulla mielipiteen, vaikka se olisi kuinka negatiivinen.
      Miehet roikkuu täällä vaan ihan huvikseen.

      • gregregrre

        Laita tähän ketjuun tai sähköpostiin kuvasi niin voin katsoa että mistä kiikastaa?


    • Paksunainen

      Mä olen saanut kuvan lähettämisen jälkeen kaksi kohteliasta "et ole minun tyyppiäni"-viestiä, suurin osa on vaiennut tyystin ja pari on uskaltautuneet tapaamiseen. Vahinko kyllä nämä uskallikot pelasivat likaista peliä, varattuja olivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe