Huonot ajat myös Miljonääri-JUSSILLA !

Herrrliinin.Sanomat

Pääministeri Juha Sipilä on myynyt Kempeleen kotinsa. Kauppahinta on Maanmittauslaitoksen kiinteistötietojärjestelmän mukaan 570 000 euroa. Talosta oli aiemmin pyydetty jopa yli miljoona euroa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Lehden mukaan kauppa on tehty 21. maaliskuuta.

Juha Sipilä lupasi viime syksynä majoittaa turvapaikanhakijoita kotiinsa. Kyseessä oli sama talo Kempeleellä. Tarkoitus oli majoittaa mamuja veronmaksajien kustannuksella ts. tehdä hyvää bisnestä. Kun asia sai kuitenkin paljon kielteistä julkisuutta, päätti kempeleen miljonääri-JUSSI käyttää tilaisuutta hyväkseen ilmaisena mainoksena. Iltapäivälehdet esittelivät sipilän pöksää ilmaiseksi.

Sipilän avustaja vahvisti HS:lle, että Sipilä on vaihtanut kotinsa pienempään, edelleen Kempeleellä. Kotipaikka ja vaalipiiri pysyvät siis samoina. Miljonäärijussimmekin liittyi tuhnuttelijoiden suureen joukkoon. Sipilän tapauksessa, mitä ilmeisimmin odottelijoiden osastolle. Tarkoitus on ampua muutama summamutikkalaukaus SOPULEIDEN joukkoon ja katsoa ensin, miten ne reagoivat

27

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myi sukulaiselle, siksi hinta sopiva. Veronkiertoako ?

      • halavalla.män

        Tuskimpa, saihan sukulainen sananmukaisesti HALAVALLA: 40 eur/m2


    • lukihäiriöinen

      Antoiko sipilä varat siis rahat nyt pakolaisten auttamiseen?

      Vai lyhentikö suomen velkaa?

    • lukihäiriöinen

      Vielä kysyisin teiltä palstan tietäjiltä,että miten sieltä kempeleeltä saa myytyä,ja media ei edes tienyt?

      Kansa odotti sipilän antavan käyttöön koko talonsa ,siis antavan.

      Vai oliko nyt kumminkin otava osapuolena?

      • Kepu pettää aina sopii kai nyt teemaan. Niin ja persut perseilee ja punikit kaipaa sosialismiä vaivoiksemme. Yritä täällä nyt sitten elää...

        570000 OK-talosta Kempeleellä on kyllä hatunnoston arvoinen suoritus. Alueen talojen keskihinta lienee 100000 kantturassa. Tutkikoon asiaa ken tahtoo. Omani on silkka arvaus.


      • rommaaaahan

        Nii .. in !

        Vain 40 neliö. Revi siittä.
        Roommiahan se


    • lukihäiriöinen

      Niin miten on se edes mahdollista?myydä tuolla hintaa?

      No muuta ei ole kuin että hintaa laskettu yli 50%. varmaan liki 70%.

      • Lue enemmän, niin ymmärrät. MYI SUKULAISELLE !


      • lukihäiriöinen

        No nyt pasahti ja kunnolla jos möi sukulaiselle,mikäli laki koskee häntä,no tietysti on koskemattomuus siinäkin.

        Siinähän tulee hirmuiset lahjaverot kun on sukulainen.


      • Ok----Loordi

        Lahjavero menee vain lahjasta, kaupasta menee varainsiirtovero ja sen maksaa ostaja. Tosin jos lahjaveroa yrittää kiertää myymällä esim. omalle lapselleen reaaliarvoa halvemmalla niin verottaja pamauttaa lahjaveron myyntihinnan ja reaaliarvon erotukselle, esim. jos myy 300.000€ talon 100.000€:lla niin joutuu maksamaan 200.000€ edestä lahjaveroa.


      • lukihäiriöinen

        Kohde oli alihintainen ja kun kyseessä oli sukulainen on kohteessa lahjaveron maksu.


      • Huomatkaa, että Sipilästä tuli vähemmistöosakas talon omistuksessa, ilmeisesti veroteknisistä syistä. Lisäveroja siis on paperiteknisen osaamisen takia tuskin luvassa. Mitä tästä opimme. Fiksut pärjää aina.


    • lukihäiriöinen

      Tilanne on ollut tälläinen jos sipilä olisi vuokrannut.

      Sipilälle 6000 euron kuukausitulot kotimajoituksesta?
      24.9.2015 20:12



      Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen esitti tänään eduskunnan kyselytunnilla, että turvapaikan kotiinmajoittajalle maksettaisiin 10 euro/yö/henkilö. Kuukaudessa yhdestä pakolaisesta kotimajoittaja saisi n. 300 euroa.

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118150-pakolaisen-majoittavalle-10-euyo-...

      Pääministeri Sipilä lupasi majoittaa 20 henkilöä kotiinsa. Sipilällä on hulppea talo/linna Kempelessä ja se on jäämässä tyhjilleen.

      Mikäli eduskunta hyväksyy Kaikkosen aloitteen Sipilän tulot olisivat talosta 200 euroa/yö ja kuukaudessa vuokratulot n.6000 euroa.

      Sipilä riensi eduskunnassa kannatamaan Kaikkosen esitystä, koska talosta olisi moninkertaiset vuoratulot verrattuna vaikkapa, jos suomalainen perhe vuokraisi talon.

      Kotimajoutuksen maksaisi tietenkin suomalaiset veronmaksajat ja ne otettaisiin valtion ja kuntien budjetista.

      Hätä ei lue lakia -sanotaan.

      • SuomalaisetTärkeimpiä

        Tuostakin näkee, onko sipilälle tärkeämpiä suomalaisten asiat ja edut vai muunmaalaisten ja itsensä.
        Minulla oli sellainen käsitys, että päättäjät valitaan ajamaan suomen ja suomalaisten asioita.


      • Jonskuna

        No kasva aikuiseksi ja ymmärrä et päättäjät päättävät ulkomaalaisten asioista myös.


    • Cusetuksenmakua

      Tämä ei ole normaali kauppa. Sipilä on edelleen osaomistajana talossa. Miksi hinta on lätkäisty noin poskettomaksi en tiedä.

      • tuli.on.hyvä.isäntä

        Ehkä se talo palaa jossakin vaiheessa ja nyt on esittää tuore paperi että talo vaihtanut omistajaa suolaisella hinnalla. Eli parempia vakuutuskorvauksia on ainakin luvassa.


    • dareswhowins

      Verottajalta on haettu alin lahjaveroton myyntihinta ja osaomistuksen jättö itselle pienentää rajahintaa entisestään. Pääministeri kyllä saa sellaisen arvion vaikka sinä tai minä emme saisi.

      Tuo 570 on aika tarkasti talon rakennuskulut. Juha sitten nimellisvuokraa oman osuutensa pääosan ostaneelle. Lainassa Juha on varmasti itse lainanantajana, vähintään takaajana, korko nollassa ja juttu setvitään loppuun vasta perinnönjaossa Juhan kuoltua. Perintöveron kiertämistä kun ei ole suitsittu, vaikka verottomia eläkkeitä onkin. Kirjat sopivaan maahan pariksi vuodeksi ja se on siinä, myös suomalaisperinnön verovapaus.

      Kempele ei ole mikään takapajula, vaan miljonäärien tyyssija vailla vertaa. EOulun teknologiakupla nostatti sinne miljoonataloja poikineen. No nyt rommin jälkeen ne ovat 300-500 tonnin taloja.

      Uskovaiset ovat kaikkein ahneimpia ja pihimpiä. Se on monesti tullut merkillepantua.

      • lukihäiriöinen

        Mitä ettäkö

        "Kempele ei ole mikään takapajula"

        Kyllä se minulle on sellainen korpi että kuuset vain suhisee.

        Jokainen käsittää ettei kehä 3 kolmen jälkeen kannata maksaa juuri mitään,saatikka 500000 tuhansia,ei ei ei.

        Ei sinne edes kannata rakentaa nykyään eikä sieltä kannata omistaa ,johan tuo sipilän kauppa todisti tuonkin.


      • dareswhowins
        lukihäiriöinen kirjoitti:

        Mitä ettäkö

        "Kempele ei ole mikään takapajula"

        Kyllä se minulle on sellainen korpi että kuuset vain suhisee.

        Jokainen käsittää ettei kehä 3 kolmen jälkeen kannata maksaa juuri mitään,saatikka 500000 tuhansia,ei ei ei.

        Ei sinne edes kannata rakentaa nykyään eikä sieltä kannata omistaa ,johan tuo sipilän kauppa todisti tuonkin.

        Jos puhutaan hienoista taloista Kempeleessä tai Salossa vs. muualla, on iso ero siinä että Kempeleen ja Salon hienot ja kalliit talot on rakennettu teknologiakuplasta saaduilla omilla rahoilla. Muualla Suomessa kalliit talot on rakennettu velkarahalla.

        Teknologiakuplassa ko. firmoissa perustyötä tehneet duunarit rakensivat talonsa velalla siinä missä poliisit, konttoristit ja muut työläisetkin. Heille ei kertynyt Nokiasta ja muusta mitään pääomia, pelkästään ammattiliittojen sopimat pienet taulukkopalkat pikkuliukumin.

        Sipilän ja vastaavien tilintehneiden kohdalla joku 500 tonnin rommi talossa ei merkkaa sitä eikä tätä, massia on miljoonia. Velalla Älvärin Kempeleelle rakentaneen TES -duunarin talon jo tapahtunut rommaus on sen sijaan kohtalokas. Ansiosidonnaiselta on jo pudottu, mitään duunia ei löydy ja rommi vei kaiken sen mitä nousussa sai taloon sijoitettuna säästetyksi.

        Kempele on takapajula vain pääomaköyhälle duunarille ja työttömälle. Se ei ole sitä varakkaille teknologiakuplarahastajille. Päinvastoin, nyt on aikaa ja rahaa reissailla, lojua paljussa Salossa tai Kempeleessä ja ihmetellä revontulia.

        Moni ei käsitä sitä millaisen kultapossukerhon teknologiakupla Suomeen loi. Heitä peesanneet ihan rehditkin muiden alojen yrittäjät menivät sokeina huumaan mukaan, moni maksajan roolissa sijoittajina ja nyt juuri he ovat duunarien tapaan pulassa.
        Samoin kävi monille palstalla öyhöttäville ylivelka-asujillekin. Lama tuli, söi ensin arvonnousuodotelmat, sitten velanmaksukykyä ja lopulta se johtaa surkeaan köyhtymiseen. Poikkeuksia on, mutta arvonnousuodotelmat ovat kaikilta jo kaatuneet. Sen huomaa pakonomaisesta vertailutarpeesta vuokralla asuviin, vaikka alunperin tarkoituksena lainaa ottaessa oli lopullisen pesäeron teko vuokralaisiin. Nyt sitä eroa haetaan sitten väkisin suurennuslasilla jostain 300 eur vastike vs. 650 eur vuokrasta.


      • Joo. Lehmätkin kuunlemma lentävät kempeleellä. Siellä kun teknolokiakuplarahoilla saa "perä" moottorin lehmänsä takamukseen kiinnitettäväksi kun osaajia riittää. Senverran ufoihmistä ja rikasta purjehtijaa siellä takapajulassa asuu. Tai sitten edellinen kirjoittaja on ihan yhtä kuutamolla fantasioineen kuin aikaisemmknkin.


    • takkiin.tulee
      • Talo_vain_minua_varten

        Eikö tällainen lopputulos ole ihan odotettavissa ilman mitään erityistä rommiakin? Kaveri rikastuu ja rakennuttaa täysin omien mieltymystensä mukaisen ökytalon. Sellainen tietysti maksaa paljon, sanokaamme kaksi miljoonaa.

        Kun myyntihetki tulee, useimpien ostajien mielestä talo on suunniteltu omituisesti, täynnä tarpeettomia vimpaimia ja hintapyyntö järjetön. Pitäisi siis löytää joku jolla on paljon rahaa ja samat mielihalut. Monimiljonäärejä on varsin vähän. Lisäksi sellaisilla tyypeillä yleensä on jo oma toivetalonsa ennestään, ja ellei ole, sellaisen voi rakennuttaa kahdella miljoonalla tarvitsematta tinkiä mistään.

        Lopputulos on, että kahden miljoonan talo on myytävä puoleen hintaan, jotta uusi omistaja voi muuttaa sen itselleen mieluisaksi ja kokonaishinta jää vielä reilusti alle uuden talon.


      • luu.käteen

        Aivan, aivan ! Ja kun vielä huijarit iski ja kaiken kukkuraksi virolaiset tekivät sutta.

        "Jari Sarasvuon talo olikin 1,5 miljoonaa kalliimpi kuin piti"
        Torstai 14.8.2014
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081418572166_uu.shtml

        Omakotitalosta kun se on vanha, ei kannata mennä maksamaan missään oloissa 100 000 euroa enempää kasvukeskuksessakaan, sillä isot rempat odottaa takuulla.
        Aivan kuten vanhassa autossa.

        Yleisesti ottaen, takkiin on tullut yhdelle jos toiselle julkkikselle, jotka ovat lähteneet seikkailemaan ikuisen "kasvun" toivossa ja nyt hinnat suorastaan murenevat käsiin. Pihvi on kadonnut kokonaan ja luu jää jäljelle vaan.

        Sipilän talohan oli taas enemmänkin pieni hotelli tai majatalo kuin "koti" ja riskin otti, jos yli 500t maksoi.


      • Ok----Loordi
        luu.käteen kirjoitti:

        Aivan, aivan ! Ja kun vielä huijarit iski ja kaiken kukkuraksi virolaiset tekivät sutta.

        "Jari Sarasvuon talo olikin 1,5 miljoonaa kalliimpi kuin piti"
        Torstai 14.8.2014
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081418572166_uu.shtml

        Omakotitalosta kun se on vanha, ei kannata mennä maksamaan missään oloissa 100 000 euroa enempää kasvukeskuksessakaan, sillä isot rempat odottaa takuulla.
        Aivan kuten vanhassa autossa.

        Yleisesti ottaen, takkiin on tullut yhdelle jos toiselle julkkikselle, jotka ovat lähteneet seikkailemaan ikuisen "kasvun" toivossa ja nyt hinnat suorastaan murenevat käsiin. Pihvi on kadonnut kokonaan ja luu jää jäljelle vaan.

        Sipilän talohan oli taas enemmänkin pieni hotelli tai majatalo kuin "koti" ja riskin otti, jos yli 500t maksoi.

        Auto kuluu vähän erilailla kuin talo, auto on 15-vuotiaana jo ikäloppu kun talo on vielä kohtalaisen uusi. Mitä remppoja uuteen taloon tulee ensimmäisen 15 vuoden aikana muka?


    • nauran.päin.naamaa

      Ootko paljonki jo tehny "tiukkoja" 100ke tarjouksia miljoonakohteista? Kerros vähän kuinka niihin on suhtauduttu ja/tai onko "napannut" vielä?

    • petossoinin.loppu

      Miljonääri-JUSSILLE tuli muutenkin nyt takkiin, kun parin vuoden takainen vaalivoitto ja suurimman puolueen asema 21 %:n kannatuksella vaihtui RÖKÄLE-tappion myötä kolmanteen sijaan 17,5 %:n kannatuksella.
      Kätyripuolue persesutit kärsivät vieläkin paskasemman lopun ja se tietää Petos-SOINIn loppua näissä peleissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe