HUOM!!!!
En kysy:
- Mitä eroa broilerilla ja kanalla on
- Kanattaako marinoimaton vai marinoitu kanan (BROILERIN) rintafilee tai suikaleet keittää
- Missä muodossa kanaa/broileria on olemassa
- Miten Thaimaassa valmistetaan broileri
- Lapsuuden muistoistasi broilerin suhteen
- Miten yleensä tarjoilet kanaa
- Mitä mieltä olet keittämisestä verrattuna pannulla tai uunissa paistamiseen
- yms
Kysyn:
Kauanko broileria kuuluu keittää? Tässä tapauksessa ihan vaan rintafilee
Broilerin keittoaika?
8
3282
Vastaukset
- 0.5h
Itte oon keitellyt marinoituja siipiä puolisen tuntia. Sitten ruotinut lihat erilleen ja keitellyt liemessä kasvikset sun muut ja lopuksi heittänyt lihat soppaan. Turhat tauhkat kannattaa tietysti lusikoida liemen pinnalta pois.
- 10min
Itse paistan sika-nauta-jauhelihaa kymmenisen minuuttia sipulin kanssa.
- valko_sipulilla
Broileria en kyllä keitä koskaan. Ihan parasta tulee rintafileistä kun käärii pekoniin ja laittaa uuniin 225 astetta puoli tuntia. Toinen vaihtoehto: pilko hillittömästi sipulia, kuullota se pannulla ja "hautaa" file siihen ja uuniin.
Suikaleet: ruskista pannulla, ripota päälle vehnäjauhoja ja (kookos)kermaa. Näin tehdään myös Thaimaassa, lisäksi sitruunaruohoa.
Jos nyt välttämättä haluat keittää rintafileet (miksi?) niin purjon, sipulin ja mausteiden kanssa ja liemestä saa sitten keiton. Semmoinen puoli tuntia riittänee.
Kanan keittäminen on luku sinänsä !- luuta.lakaisee
"Jos nyt välttämättä haluat keittää rintafileet (miksi?)"
Keittäminen on paistamista terveellisempi tapa kypsentää ruokaa, koska keittämisessä ei muodostu syöpää aiheuttavia karsinogeenejä.
Luullinen liha on maukkaampaa, eli sitä kannattaa suosia keittäessäkin. - miten_vaan
Hah.. tulee mieleen se grillausmainos jossa nainen sanoo ryöppäävänsä jauhelihaa :o) Toki keittäminen käy esim naudanlihalle, mutta ei possulle.
Kanalle pakollinen, ei broiskulle. - pahimmat.höyryt
miten_vaan kirjoitti:
Hah.. tulee mieleen se grillausmainos jossa nainen sanoo ryöppäävänsä jauhelihaa :o) Toki keittäminen käy esim naudanlihalle, mutta ei possulle.
Kanalle pakollinen, ei broiskulle.Höyryssä hauduttaminen taitaa olla aromeiden kannalta vielä keittämistäkin parempi tapa.
Jotkut keittelee esim. possunkylkeä, mutta minä grillailen mielummin alusta loppuun. Kestää toki kauemmin, mutta eipä grillaamista pidä kiireaikataululla tehdä muutenkaan. - tapansa_kullakin
pahimmat.höyryt kirjoitti:
Höyryssä hauduttaminen taitaa olla aromeiden kannalta vielä keittämistäkin parempi tapa.
Jotkut keittelee esim. possunkylkeä, mutta minä grillailen mielummin alusta loppuun. Kestää toki kauemmin, mutta eipä grillaamista pidä kiireaikataululla tehdä muutenkaan."Jotkut keittelee esim. possunkylkeä, mutta minä grillailen mielummin alusta loppuun. " jotkut taas hauduttavat pussunkyljen ensin uunissa makuliemessä 3-4h ja sitten grillaavat - ja jotkut myös nauttivat syömisestä.
Höyrytetty kana ei ole hyvää, eikä broilerikaan parane höyryttämisestä.
- Chiken
Broileri on kananpoika, se kertonee hieman asiasta.
Kanasta tehdää keittoa, viilokki ja hyviä liemiä, broilerista sitten muuta, broilerin elinikä on noin 4-6 viikkoa, kanan vuosia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713240
- 2012832
- 222648
- 492608
- 202486
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412325Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101783Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241727- 371600
- 181446