Sosku ei maksa muksun yo-kemuja!!!!

PahoinvointiSuomi

Kivat vaan teillekin! Alkakaahan selittää mistä taijoin kaakut ja shamppakaljat 107 vieraalle???? Ei sitten saada juhlia muksun suurinta sssaavutusta elämässä vai tähän mennessä?? Ihan kiva kun ex-mieskin tulee vaimonsa kanssa ja ei ole sitten mitään tarjota.

19

302

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kekekeiriririri

      Jos vaikka kokeilivat ihan itse ensin maksella ne, ja jos ei onnistu niin peilin eteen vain tuijottelemaan .

    • nykypäivää

      No just joo. Vai tämänkin pitäisi yhteiskunta maksaa. Mikä järki on tuollaisella vierasmäärällä yleensäkin, jos kerran raha on tiukalla ja mainitsemasi shammakaljoilla. Osta Pommac juomaa, niin siinä säästät jo monta euroa.

    • hulluutta

      Eihän tollasia vierasmääriä kukaan nykyään kutsu, vai oletteko Lestaadiolaisia ja sukua piisaa ??

      Kutsu vain juhlakalulle tärkeät ihmiset ja se isäkin joka on velvollinen kustannuksiin.

      Katsele tarjouksia kaupoista ja leivo itse jos osaat. Pistä juhlakalukin leipomaan jotta pärjää sit leivonnaisten osalta myöhemmin elämässään.
      Tarjoa siis vain kakkukaffeet. Ne ei paljoa maksa ja unohda samppanja ja tarjoa skumppaa. Niin suurin osa muistakin tekee.

      Voit tehdä myös hedelmäsalaattia. Katsele hedelmätarjouksia. Omppuja saa 1 e/kg, viinirypäleitä 1,25 e rasia, banaaneja 1,25 kg, päärynöitä 2 e kg, purista appelsiinimehua sekaan 1,50 e kg ja vatkaa kermavaahtoa kastikkeeksi.

      Pärjäät jos on järkeä ja mielikuvitusta.

    • meetöihinheti

      Kannattaa mennä töihin niin saa rahaa, ja voi maksaa vappupileet ym api pileet, ei me veronmaksat maksella kenenkään pirkseitä.
      Mee töihin ja hae kahta duunii niin saat riemukkaat pirksuleet.

    • sinäsejaksatnäitä

      ..sinulla sitä riittää näihin provoihin energiaa. Ylppärijuhlat järjestää suuremmalekin sakille pienellä rahalla. Pantilliset pullot ja tölkit keräten, niin on ylppärijuhliin vielä sen verran aikaa, että hyvin ehtii panteilla juhlatarpeet hankkimaan, eikä tee edes kovin tiukkaa!
      Kermakakut sokerikakkupohjineen on niitä halvimpia tarjottavia, kun raaka-aineet ei maksa juuri mitään. Jos otat vielä keliakot ja laktoosivaivaiset huomioon, niin teet täytekakut perunajauhopohjiin ja kuorrutat laktoosittomilla kermoilla.
      Samppakaljat ehdit hyvin hakemaan vaikka Tallinnasta jollain ilmaisella tai puoli-ilmaisella laivaristeilyllä, halpisbussilla pääset muutamalla eurolla satamaan vaikka Oulusta. Pari laatikollista samppakaljaa ei kummoisia maksa esim. http://www.viinarannasta.com/articlesr.php?sid=16&gid=12, lapsille ja autoilijoille voit ostaa pommacit.
      Ruokapuolta voi tarjota sitten vaikkapa perunasalaattia, se ei paljoa maksa vaikka teet sitä kottikärryllisen. http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/8010/Helppo perunasalaatti/
      Voileipäkakkuja voit tietty tehdä (leipää saa ilmaiseksi monesta paikkaa), ei ole kalliita tehdä nekään, juuri nyt saa järvistä rupulikalaa helposti saavillisen taikka kaksi, niistä perkaamalla ja savustamalla saat hyvät täyteet voileipäkakkuihin, pakastat vaan peratut kalat hyvissä ajoin valmiiksi, niin ei tule kiirettä juhlien alla. http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/66880/Voileipäkakku (kala)/

      Me on nimittäin pidetty useammatkin kotijuhlat suuremmallekin sakille ihan taskurahoilla, ei ole koskaan ollut kustannuksista mitään huolta, kohtuu budjetilla on aina pärjätty. Kotimehuja on juotettu vieraille ja kahvia ja teetä tarjottu, ruokia on aina tehty itse. Kylmäsäilytystilaa saa kätevästi, kun katsoo lahjoitetaan osastoilta jonkun kylmiön taikka jääviileäkaapin, johon voi laittaa ruokia viileään.
      Kerrankin järjestettiin yhdet juhlat maaseudulla nuorisoseurantalolla, jossa ei ollut kunnon kylmätiloja, niin haettiin sinne lahjoitetaan osastolta kylmälaitteet, jätettiin ne sitten niille sinne seuraavia juhlijoita varten, meidän ei tarvinnu maksaa edes vuokraa siitä talosta, kun ne kylmälaitteet riitti vuokraan.
      Ei nämä mitään vaikeita juttuja ole!

      • dshshfksjhfsk

        Aivan. Jotkut osaa ja tekee mitä vaan (= sinä) , joku toinen ei vappunakaan saa muuta aikaiseksi kuin näitä iänikuisia, väsyneitä ja umpityperiä provoja :D


      • Ankeaa_on
        dshshfksjhfsk kirjoitti:

        Aivan. Jotkut osaa ja tekee mitä vaan (= sinä) , joku toinen ei vappunakaan saa muuta aikaiseksi kuin näitä iänikuisia, väsyneitä ja umpityperiä provoja :D

        Saa joka ketjussa orgasmin pullojenkeräämisestä ja perunasalaatista.


      • dshshfksjhfsk

        Sehän on mahtavasti paljon parempi kuin se että koko elämän sisältä on miljoonan samalaisen provo-määkimisen laatiminen S24:n palstoille.


      • eisiinäorgasmiavaan
        Ankeaa_on kirjoitti:

        Saa joka ketjussa orgasmin pullojenkeräämisestä ja perunasalaatista.

        Pulloja ja tölkkien kerääminen on vain yksi keino hankkia rahaa ja ihan konkreettinen. Niitä pantteja nimittäin löytyy ihan mahdottomasti luonnosta ja roskiksista, joita keräämällä saa akuutin pienenrahan puutteen korjattua tosi helposti.
        Itsekin kerään aina kohdalle osuneet pantit talteen, niistä kertyy viikoittain n. 6€, kun vien ne palautukseen, vaikka en niitä keräämällä kerää. Kaverini kerää tietyt paikat säännöllisesti ja viikonlopun saalis pantteja n. 100€, ei mikään väheksyttävä (verollinen) lisätulo!


    • lahjarahat_sileeks

      Pikavippiä ottamaan mars! Vipin maksatte sitten pois lahjarahoilla. Sata vierasta tuo n. 5000 euroa lahjarahaa. Kyllä sillä jonkin moiset pirskeet pitää.

      • halvatbileet

        Ei köyhän kannata lahjarahoja laittaa sileäksi. Kyllä yhdet ylppärit järjestää pienellä budjetilla ja niistä jää sitten rahaa opiskeluihinkin myöhempiin koitoksiin.
        Sata vierasta on helppo ja halpa ruokkia!


    • adspgojadg

      On se perkele törkeää kun ei makseta yli sadan hengen syömisiä ja juomisia. Pitäisi saada viiden tonnin maksusitoumus, saisi kunnon juhlat!

      • itsejuhlansamaksanut

        No, mitkähän on ne kunnon juhlat? Laitahan juhlien menu, niin tiedetään opastaa, että kuinka ne saadaan halvalla tai vastaavat juhlat köyhän budjetille sopivaksi.


    • haetöitöheti

      Knnattaa mennä töitä hakemaan. Viel on hyvää aikaa paiskia töitä ennen kun ostaa ylioppilas kakkuja ja kahvia.
      Mars töitä hakeen, ei kenenkään muun tarvi niitä maksella, vai meinaatko että naapurit maksaa kun juhlit ?

    • tf24gt42g

      Pidät nyyttikestit .

      • naapruiauttaa

        Naapurin lapsen kanssa samat juhlat ja syötte siellä naapurissa.


    • OtaLainaa
    • ABC-kirja

      Aloittaja voi taijoa (sic) itselleen Aapisen.

    • roskiksestalöytyy

      Dyykkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe