vuorovaikustusten kirjo

ylihilseen

Miten asperger suhtautuu ja tulkitsee manipulointia? Olettaisin että assi joutuu helpommin kohteeksi, sillä he tuskin itse ovat kovin manipuloivia, jos ollenkaan. Mutta että huomaako assi muiden manipulointiyritykset tai kärsiikö niistä?

Ja voihan olla niinkin. että joissakin vuorovaikutustilanteissa toinen osapuoli alkaa käyttäytyä manipuloivasti kun hakee kontaktipintaa, eikä löydä vastaavuutta syystä tai toisesta, jolloin olettaa syntyneen vajeen johtuvan pelkästään toisen aspergirydestä.

6

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • horisentässävaan

      Ihmiset ovat yksilöitä. Harva on ihmissuhteessa aspergenin kanssa vaan yleensä toinen osapuoli/molemmat ovat ihmisiä erilaisuuksineen. Oma minä ja yksilöllisyys, tietoisuus ja vastuu teoistaan ovat liian rankkoja silloin kun toinen muuttuu lapseksi/aspergeniksi ja vaikenee, mitätöi, hiljee, pakenee omaan päänsisäiseen maailmaansa. Syynsä kaikkeen.

    • Muuten
      • ystävä_387

        Oikeaa infoa saa autisminkirjosta Aspergerinfon ylläpitäjältä. Hän on kokemuskouluttaja. Itsekin Asperger. Älykäs sekä viisas ihminen.


      • homohabilis

        Se että on homosapiens ei merkitse että olisi Asperger. Aspergeriksi ei tee mielikuvitusystävä. Monipersoonallisuuskaan ei Aspergeriksi tee. Koska oikeaa infoa saa autismikirjosta vain Aspergerinfon ylläpitäjältä ystäväänkään ei voi luottaa!


    • manipuloitu

      Kyllä olen joutunut manipuloiduksi erittäin mittavasti ja ymmärtänyt sen vasta 40 vuotiaana. Ilmeisesti älyni sosiaalisten pelien osalta kehittyi vasta tässä iässä, vaikka muuten älyni ihan hyvä ollut aikoinaan.

      Olen vakuuttunut, että minulla on psykopaatti läheinen, hän yrittää juksata minua, että hän on vain nentti ja että minusta hän vaikuttaa hieman oudolle, koska olen aspergeri ja hän nentti. En usko, niin supermanipuloiva hän on.
      Tunnen hänet hyvin, paremmin kuin kukaan muu, mutta ainahan voi selitellä, että vain luulen nenttiä psykopaatiksi, koska olen Aspergeri. Ilmankos hän on niin innostunut Aspergeriudestani.

    • NK-kirjuri

      Riippuupa tuo mihin kirjon kirjoihin on teidän sukunne kirjoitettu. Voit yhtä hyvin olla mikä paatti on lokiin merkattu. ja mikä on saattanut olla merkkaamassa. Aikoinaan papit antoivat diagnoosit koko suvulle. Sattoi olla nero tai hullu - tapauksesta riippuen. Laivoissa kirjauksen teki puosu ja hullujen huoneessa ylihoitaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4197
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4046
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3642
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3059
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2751
    6. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2548
    7. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2538
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2416
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2309
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2255
    Aihe