Aamuposti pyyhintään

Hesarilainen

Lehti täynnä sitä itseään. Koittaa räpistellä ennen konkkaa. Toimittajat pahinta ö-ryhmää. En tilaa, luen Hesaria.

47

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hesarisux

      Hesari on mamutuksen puolestapuhuja, Aamuposti on parempi

      • Listen.and.learn

        Aamupostin toimittajat ovat äärimmäisen mamumyönteisiä ja se kyllä näkyy lehden linjassa. Aina on mamuista saatava jotain lehteen ja huom. aina myönteisessä valossa. Löydetään heinäsuovasta se yksi lääkäri ja se yksi insinööri ja väsätään juttu "huippuosaajista", vaikka muilla vastaanottokeskuksen asukeilla olisi vain kamelikuskin tai vuohipaimenen pätevyys, mutta mitäpä siitä kertomaan.

        Moni hyvinkääläinen tuntee suurta huolta siitä, että vastaanottokeskuksen asukkailla on työkokemusta tarkka-ampujina, kurkunleikkaajina ja päänroikottajina. Mutta mitä siitäkään kertomaan.


      • Aivopierutoimittaja
        Listen.and.learn kirjoitti:

        Aamupostin toimittajat ovat äärimmäisen mamumyönteisiä ja se kyllä näkyy lehden linjassa. Aina on mamuista saatava jotain lehteen ja huom. aina myönteisessä valossa. Löydetään heinäsuovasta se yksi lääkäri ja se yksi insinööri ja väsätään juttu "huippuosaajista", vaikka muilla vastaanottokeskuksen asukeilla olisi vain kamelikuskin tai vuohipaimenen pätevyys, mutta mitäpä siitä kertomaan.

        Moni hyvinkääläinen tuntee suurta huolta siitä, että vastaanottokeskuksen asukkailla on työkokemusta tarkka-ampujina, kurkunleikkaajina ja päänroikottajina. Mutta mitä siitäkään kertomaan.

        Yksi toimittaja on ottanut silmätikukseen Hyvinkään ainoan kansanedustajan, joka suhtautuu matuihin realistisesti. Näin ainakin oli alkuvuodesta enkä nykytilannetta tiedä koska lehteä ei enään tule. Kyläireissuilla tulee joskus vilkaistua jos mahdollisesti joskus taas tilaisi sen. Oikea toimittaja on puolueeton aiheeseen josta kirjoittaa ja tutkii asiat kaikilta näkökannoilta. Vain puolueiden pää-äänenkannattajalehdet voivat kirjoittaa puolueellisesti mutta niitä ei muut tilaakaan. Aiheesta on täällä aiemminkin kirjoiteltu eri ketjuissa.


      • yle.vaikenee.peittelee

        Hyysärisanomat yäk. GOOGLE : Olavi Mäenpää


    • Enlueaamupostia

      Ei ole innostanut vuosiin ko.julkaisu.

    • hehehhjichjj

      Onnea vaan nopon ja kaltevan asukkaat! Nyt on syytä suvaitsevaisuuteen kun sotarikolliset pyörivät kotinurkilla..

    • Stubbendo

      raiskaavathan ja tappavathan suomalaisetkin. Ei mulla muuta

      • mustasotarikollinen

        ja se on sit syy ottaa ulkomaita pahantekijöitä lisää???????? GOOGLE : Murkut.org


    • Pervako

      Stubbiko se sielä kommentoi

      • tutki.sisimpääsi

        Siis tunnistatko vai etkö tunnista itseäsi ko. artikkelista?


      • Who.let.the.dogs.out

        Kyllä kaikista heikoin älykkyysosamäärä on koiranomistajilla. Muuten ei voi ymmärtää sitä, että rakki kakkii toisten pihaan, eikä omistaja muka voi asialle mitään.


    • ninimby

      Lehti ei uskallta kritisoida kaupungin tekemisiä ja verovarojen käyttöä. Vain hymistystä. Mitkä olivatkaan kokonaiskustannukset keskustan automarketista asukkaille kaupungin taloineen jne?

      • Lipo-lipoo

        Lehden nykyinen päätoimittaja on mukana paikallisen kauppakamarin toiminnassa. Siinä on mukana myös paikallisia poliitikkoja, jotka erinomaisesti osaavat ainakin jäävätä itsensä silloin kun päättävä kokous tekee päätöksiä. Valmistelevista kukaan ei puhu mitään. Paikallislehden on "nuoltava" liike-elämää, muuten loppuu mainostulot. Näin on tapahtunut jo vuosikymmeniä myös Hyvinkään Sanomien ajoilta asti.


      • Elättien.kustantaja

        Paikallislehden tulisi olla puolueeton ja kirjoittaa asioista rehellisesti lukijoille. Ihmisten turvallisuuteen liittyviä asioita ei saisi pimittää, kuten jokin aika sitten tehtiin kun poliisi etsiskeli karkureita sikalan vok.n läheltä. Kuitenkin tunnetulle suvakkitoimittajalle kerrotaan asiat kolumnia varten "totuutena". Kansalaiset saavat aina tietoa vaikka sensuuri olisi päällä, kuten sota-aika opetti. Luulin ettei sensuuria enään ole, mutta pitihän sekin nyt nähdä.


    • Niititkinpuuttuu

      Mielestäni siinä on aivan liikaa kaikenmaailman urheilujuttuja ja varsinkin kulttuuria. Muutenkin sen linja on 'kevyt hömppä'. Kerran kuukaudessa saattaa olla jokin lukemisenarvoinen juttu, sekin usein jonkin muun kuin AP:n toimittajien kirjoittama.

    • Aapoonkintotuudentorvi

      Arkadianmäki - meillä on ongelma!

      Metsät täynnä islamistisia partisaaneja!

      Hyvinkäällä epäillään, että Tervamäen vastaanottokeskuksen lähimetsissä majailee kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita.

      Asiasta kertoo sanomalehti Aamuposti.

      Komisario Joni Tonteri Itä-Uudenmaan poliisista ei ole tietoinen nimenomaan Tervamäen seudusta. Tarkastuksia kuitenkin tehdään, viimeksi torstaina juuri Hyvinkäällä.

      Tonterin mukaan poliisi pyytää tietoja, jos jossakin havaitaan ulkomaalaisia leiriytyjiä. Kesällä tämä on ajankohtaista, kun Suomeen saapuu muun muassa Romanian romaneja. Heidän laittomasta leiriytymisestään voi tehdä ilmoituksen hätäkeskukseen.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/399012-epaily-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saaneita-leireilee-metsassa

    • Järkyttynyt

      Olisikohan aika Hyvinkäälläkin julkaista kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden valokuvia, niin olisi kiinni otto helpompaa. Poliisi on vastuussa kuntalaisten turvallisuudesta, ei Odinit. Poliisin on nyt aika tehdä jotain Tervamäen islamistisille partisaaneille!

    • sadisti.mamut.väijyy

      YKSITTAISTAPAUS.COM

    • porssex

      Mitään ei ole tapahtunut. Hajaantukaa.

    • Monikulttuuriavaruuteen

      Alkaa olla Aamupostin tilaus katkolla tuon Marjamäen mamuhihhulointijuttujen takia. Asenteellisempaa toimittajaa saa hakea.

    • Leftari

      Missä tuo Marjamäki on ja mitä siellä tapahtui ?

      • Marjamäki.vaihtoon

        Toivottavasti pian työttömyyskortistossa.


    • Sannixter

      Että mitähän Vi###a

    • Epävarma36

      Onko Aamuposti parantanut tasoaan. Kannattaisko kokasta ?

    • Ihmetouhua

      Aamupas... toimittaja roikkuu hyvinkääläisten suljetulla palstalla kommentoimassa omia uutisiaan.Uskomatonta ja röyhkeää toimintaa.

    • Reiskavaankavereille

      Juu..tuota kannattaisi varmaan jonkun medioita valvovan toimielimen vähän tutkia. Minustakin täällä on erittäin ihmeellistä touhua ollut jo pitempään.

    • Miisantyttö

      Minkä puolueen äänenkannattaja ko. lehti on ? Onhan toi tosi outoa jos joku media häärää jollakin suljetulla saitilla. Laittakaa vinkkiä Hesariin jos tutkisivat asiaa.

      • erakko.pirtti

        MV- lehden tutkivat toimittajat ovat jo varmaan jäljillä. Ja nyt vaan odotetaan mitä löytyy.


      • Tarkkaan.seuraava

        Toi on hyvä kysymys. Hyvinkään Sanomissa oli aina lehden yhteystietojen ohessa maininta "Sitoutumaton paikallislehti". Nykyisestä lehdestä sellaista ei löydy. Päätoimittaja mainittiin erään kokoomusta lähellä olevan järjestö mediayhdyshenkilönä ja yksi ongelmatoimittaja haalii usein haastateltavakseen saman puolueen jäsentä, joka usein jäävää itsensä nimellisistä päätöksistä pois. Lisäksi hän irvailee kaupungin raha-asioista huolissaan olevan valtuutetun toimista toistuvasti. Puolueetonta toimittajan työtä tuollainen ei ole. Asiaan ei auta yhtään että mennään "toimittajan henkilökohtainen kolumni" määritelmän taakse.


    • AJärvinen

      Lähetin kerran s-postia päätoimittajalle siitä, että lehden tilaushinta pysyi samana, vaikka sen sisältö pieneni hyvinkääläisille neljäsosaan. Sain vastauksen ja kiitokseksi kommentista puolen vuoden nettilukuoikeuden. P-toimittaja totesi saman kuin minäkin, sisältö ei ole kaikkia kiinnostava, mutta asiaa mietitään hiki hikinauhassa.
      Lopetin paperilehden tilauksen ja luen Apostia nykyään 12.5 eurolla kuukaudessa läppärilläni. Etuna on se, että saan lukea sitä ilman postinjakelun takertelua, ja missä tahansa, kuten talvimökillä palmun alla. Sitä en ole vielä kokeillut, mitä sanktioita tulisi tai tulisiko niitä lainkaan, jos joku sattuisi vahingossa näkemään kirjautumistunnukseni ja alkaisi käyttää niitä minun lisäkseni, ja lukea Apeetä jatkuvasti. Keskisuomen Mediahan näkee tietenkin jokaisen kirjautumisen. Onkohan sillä lehtitalolla ohjelma, jolla se kyttää IP-numeroita? Eli jos samana päivänä kirjaudutaan kahdella eri koneella lehteen, soiko summeri jossain? Ainakin kotonani lehteä luetaan kahdella läppärillä samaan aikaankin, eukolla on oma, ja hän on kirjautunut minun tunnuksillani.
      Siitä olen samaa mieltä, että lehti on sisäänlämpenevä, puolueellinen ja kaikki kiinnostavat uutisjutut mitä siihen on präntätty, on kuultu ja nähty moneen kertaan edellisenä päivänä. Loppilaisten pottujutut eivät jaksa kiinnostaa hyvinkääläisiä pätkääkään. Rmäkeläisten kunnallispolitiikka on aika masentavaa. Itse asiassa Aamupostissa parasta on B.Virtanen.

      • Ou.kei

        Joten lopetetaan lehden tilaus heti. Oli niin hyvä myyntipuhe.


    • Hemamaan

      Ei tuo lehti nyt niin huono ole

    • Puavooooo

      Vai ei, Riihimäkeä täynnä koko lehti.

    • Hakalanmäki

      Onhan se ihme paperi, koittavat tehdä jymyjuttuja lehmän poikimisesta ja autojen korjaamisesta jne.. Tavan normijutut saa ihmemuotoja. Tuo painotus Riihimäkeen kanssa kyllä ärsyttää. Pitäs varmaan lopettaa tilaus ja lukea jotain muuta.

    • GallenKalle

      Jännä juttu miksi Rmk ja Hyvinkää samassa lehdessä...väitän että 99 % hyvinkääläisistä ei välitä paskaakaan Riksusta. Hyvinkääläisten katse on etelään päin, ei täällä ketään kiinnosta miten Riksussa menee. Ainoat paremmat asiat siellä on:
      - pikajunat pysähtyy, koska päärata haarautuu, mitään muuta syytä siihen ei ole
      - lähin naapurikaupunki huomattavasti mukavampi, dynaamisempi ja populaltaan 50 % isompi

      • ehkä.noin

        Luulempa, että varttuneemmassa väestön osassa on kuitenkin hämekaipuuta. Ei tästä montaa vuotta ole aikaa, kun täällä vielä kaivattiin ja vaivattiin kutaliitosta hämäläisten kanssa.


    • GallenKalle

      Hyvinkään tulevaisuus pitää olla ihan muualla kuin Riksun suunnassa, niin se vaan on. Vanhempi väestö haikailee mitä sattuu...monien mielestä keskustan vanha postitalokin olis pitäny säilyttä-)

      • EipäsHaahuilla

        Vanhempi väestö ei todellakaan kaipaa eikä ole haikaillut. Edellisten kunnallisvaalien aikaan juuri he painottivat pysymistä Uudenmaan maakunnassa ja HUS.n sairaanhoitopiirissä. Haikailijoita ovat olleet nämä kauppakamariväen edustajat joilla on nytkin toimintaa maakuntarajan yli ja yhteinen järjestökin. Jäljet johtavat "sylttytehtaalle", mutta nimiä en uskalla laittaa, kun en voi tosipaikan tullen jäävätä itseäni. Vanhempi väestö on näissäkin asioissa kokenutta, eivätkä haikaile esim. TAYS.n piiriin tai tulevaan Kanta-Hämeen soteen. Aapossa on todellakin liikaa juttuja Riksusta ja mmutenkin muualta, sekä turhan usein yhdeltä Lopen kaikkitietävältä. Eri torikeskusteluissa on tämä tehty selväksi Aapon edustajillekin. Kuinkahan monta Aapon toimittajaa asuu Hyvinkäällä ja tuntisi kotiseuturakkautta.


      • ehkä.noin

        Näin se on ihmisten muisti, kuin joku, mutta tiedä sitten noista sote asioista...
        Mutta toivottavasti kehitys on(olisi)yhtä nopeaa.


      • tupu2000
        EipäsHaahuilla kirjoitti:

        Vanhempi väestö ei todellakaan kaipaa eikä ole haikaillut. Edellisten kunnallisvaalien aikaan juuri he painottivat pysymistä Uudenmaan maakunnassa ja HUS.n sairaanhoitopiirissä. Haikailijoita ovat olleet nämä kauppakamariväen edustajat joilla on nytkin toimintaa maakuntarajan yli ja yhteinen järjestökin. Jäljet johtavat "sylttytehtaalle", mutta nimiä en uskalla laittaa, kun en voi tosipaikan tullen jäävätä itseäni. Vanhempi väestö on näissäkin asioissa kokenutta, eivätkä haikaile esim. TAYS.n piiriin tai tulevaan Kanta-Hämeen soteen. Aapossa on todellakin liikaa juttuja Riksusta ja mmutenkin muualta, sekä turhan usein yhdeltä Lopen kaikkitietävältä. Eri torikeskusteluissa on tämä tehty selväksi Aapon edustajillekin. Kuinkahan monta Aapon toimittajaa asuu Hyvinkäällä ja tuntisi kotiseuturakkautta.

        Eiks Hyvinkää ole ennen oo olla kiintee osa hausjärvi-nurmijärvi akselii?


      • aksellusta
        tupu2000 kirjoitti:

        Eiks Hyvinkää ole ennen oo olla kiintee osa hausjärvi-nurmijärvi akselii?

        Pääosin Nurmijärveä ja siivu Hausjärveä. Uudenmaan lääni oli josilloin, nykyisin maakunta. Hämeen lääniä on pilkottu kolmeen maakuntaan. Kanta-Häme on nykyisi raja maakuntana. Poliitikkojen keinotekoisia luomuksia jotta poliittisia suojatyöpaikkoja saatiin lisää.


    • Suljettupiiri

      Missä sananvapaus ja vapaa lehdistö?

      • vapaus.harha

        No sepä se, kaikilla lehdillä on joku, joka omistaa. Ka kyllä pomollakin on pomo.


      • Havaintoja
        vapaus.harha kirjoitti:

        No sepä se, kaikilla lehdillä on joku, joka omistaa. Ka kyllä pomollakin on pomo.

        Harvassa on täysin sitoutumattomat lehdet. Osalla vieläkin käytössä Kekkosen ajoilta tuttu itsesensuuri. Asia kerrotaan omien mieltymysten mukaan ja täysin epämieluisat asiat jätetään kertomatta. Toimi hyvin pitkään tällä periaatteella, mutta netti ja muutama nettilehti avasi sensuurin. Joillakin meni vähän yli, mutta pääasia oli itsesensuurin poistuminen osittain. Ei nytkään kaikkea kerrota lukijoille.


    • rapsu.tapsu

      Just kokeilin...ei pukamat kyll oikeen tykännynnä.

    • seontodellista

      Onkohan se Aamupostin pakinoija Ap Pietilä jäänyt joskus ilman joululahjoja, kun se aina kiukuttelee kaikille?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe