vähintään 20 venepaikkaa Regatta Resortsille

poismuuttaja

Otsikko on suora lainaus kaupungi ja RR:n välisestä salaisesta sopimuksesta. Herääkin kysymys paljonko on vähintään 20 venepaikkaa? Onko kyse paikoista soutuvenille tai suuremmille, vaikka yli 15 metrisille? aikill mökkikylän asukeille on kuulemma luvattu venepaikka. Asuntoja on 43 kpl.

10

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmeellistä

      Tarkalleen näin "Kaupunki sitoutuu osoittamaan kylpylän käyttöön yhteensä vähintään 20 venepaikkaa erikseen sovittavilta paikoilta Itäsatamasta viimeistään, kun Hyvinvointikeskuksen kylpylärakennus valmistuu ja otetaan käyttöön". Eli, ensi kevään mennessä tiedetään.

    • sdfghi

      Jos niitä paikkoja aletaan olemassa olevilta laitureilta jakamaan niin se on suoraan matkailutuloista pois.

      • Joshuatree

        Näin se menee. Kurmuuttaminen. Toisaalta, ei ole puhuttu mitään hinnasta. Osoitetusta venepaikasta voitaneen perua käypä hinta, mikä tässä tapauksessa on 2500 euroa vuodessa. Kumpaan yhtiöön lasku lähetetään? Kaksikymmentä paikkaa on 50.000 euroa vuodessa.


    • fiirailija

      Tosi salainen tuo sopimus kun sitä kaikki pääsee vapaasti lainailemaan. Kaupunki saa tuloja venepaikoista ja regatta joutuu ite kustantamaan laiturinsa rakentamisen.

    • tenunenä

      sisältyyky se paikka johon ne laiturit rakennetaan tohon 1miljoonaan,sillä rahalla saa ilmeisesti hangosta aika paljon??

    • aatunenä

      Jos yksityisasunnot oltais rakennettu Kuningattarenvuorelle, niinkuin piti, niin ei olisi nyt laituripaikoista ongelmia. Tässä taas esimerkki (katu ym.parkkiongelmien lisäksi) siitä kuinka väärään paikkaan väkisin tungettu rakentaminen aiheuttaa loputtomiin kiistelyä. Oletteko muuten katsoneet kuinka täynnä Tehtaanniemi nyt jo on? Ja sinne pitäisi vielä mahtua hotelli parkki- ja liitännäistoimintoineen. Siinä taitaa Hangon puistomiljöö lopullisesti kaatua. Sehän on meidän matkailuvaltti.

      • poliisiasia

        Ja kaikki tehdään asemakaavamääräysten vastaisesti. Toimilla rikotaan törkeästi Maankäyttö-ja Rakennuslakia. Kaavoituksella kunnan tulee ohjata tulevaa rakentamista ja parantamaan kuntalaisten elinympäristöä tulevaisuudessa.
        Hangossa, valitettavasti kaavoitusta ja tulevaa kuntalaisten elinympäristöä, sen hunontamista, toteuttaa Regatta Resorts Kavanderin ja muun kaupungin johdon avuustuksella.Laskettakoon joukkoon myös kaupungin geodeetti Luukkonen, Raaseporin kaupunginhallituksen varapj. demari, jolla luulisi olevan tarvittavaa tietoa miten kaavoitukseen asiat, päätökset ja valvonta tulee hoitaa.


    • skudaagen

      Kuningatarvuorelle rakennetaan yksityisasuntoja ja sinnekkin tulee laitureita. Tehtaanniemelle rakennetaan yksityisasuntoja, joissa ei saa asua vakituisesti ja joita on vuokrattava eteenpäin.

      • eisemikäänhotelliole

        Vuokrattava eteenpäin! Herää jo pönttö!

        Kesämökkejä keskelle kaupunkia, joille rakennetaan yhteiset vähän paremmat sauna- ja suihkutilat. Siihenkin rahaa kerätty kaupunkilaisilta, että olisi enemmän Panamaan lähetettävää.


      • Notbadatall
        eisemikäänhotelliole kirjoitti:

        Vuokrattava eteenpäin! Herää jo pönttö!

        Kesämökkejä keskelle kaupunkia, joille rakennetaan yhteiset vähän paremmat sauna- ja suihkutilat. Siihenkin rahaa kerätty kaupunkilaisilta, että olisi enemmän Panamaan lähetettävää.

        Ei pahaa. Siimes oli haastateltavana lehdessä jokunen aika sitten, hän näki myös jotain hyvää "Panamasijoituksien" kanssa. Koskee siis Eläkerahastojen sijoitustoiminta. Hän lähti siitä että rahat on sijoitettava tuottavasti, ja verot maksetaan silloin kun eläkkeet tilitetään (maksajat siis eläkeläiset). Miksi verotettaisiin monta kertaa samat tuotot ????


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe