Oranssit hiukset - lähteekö vaalennuksella?

porkkanakriisi

Elikkäs oma vähän keskiruskeaa vaaleampi tyvikasvu oli kasvanut yli 10 sentin pituiseksi ja kampaajalle ei ollut varaa mennä joten ostin schwarzkopfin vaalennussuihkeen, joka on mietoa tavaraa ja lupaa vaalentaa 1-2 sävyä. Kolmen käyttökerran jälkeen tyvi on semmonen semivaalea oranssi.

Auttaisiko, jos laittasin vaan jotain tuhkansävyistä vaalennusväriä tähän päälle?

Kun tuo suihke on käytännössä vetyperoksidiliuosta, eli hiukset on vähän vaalentuneet, mutta ei tarpeeksi ja siksi oranssit? Vai voiko mennä pahemmaksi? Hyvässä kunnossa on kyllä tukka, joten säästellä ei ainakaan vielä tarvii.
Hopeashampoot ei pure, kuivaan hiukseen laitettunakaan. Apua :(

6

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itekkivaalentanu

      Kyllä minusta se oranssi lähtee, kun ostat kunnon vaalennusaineen.

      • porkkanakriisi

        kiitos, käyköhän siihen ihan vaan joku vahva vaalennusväri vai tarviiko käyttää vaalennusainetta?
        Kun käytännössähän en oo värjänny tukkaa, kun oon luonnolliseen tyveen laittanu vaan miedosti vaalentavaa mömmöä, jossa ei mitään sävyä


      • itekkivaalentanu
        porkkanakriisi kirjoitti:

        kiitos, käyköhän siihen ihan vaan joku vahva vaalennusväri vai tarviiko käyttää vaalennusainetta?
        Kun käytännössähän en oo värjänny tukkaa, kun oon luonnolliseen tyveen laittanu vaan miedosti vaalentavaa mömmöä, jossa ei mitään sävyä

        Osta ihan normaali hiusten vaalennusaine, niin kyllä se sillä vaalenee.


      • edelleenporkkana

        jooh, laitoin garnierin tuhkaan taittavan supervaalentavan värin ja oranssit ne on silti, vähän vaalemmat kyllä mutta oranssit :(. Ei kai tässä mikään auta kun on näköjään punapigmenttiä tukassa niin paljon, vaikka oma väri ei oo ees niin kovin tumma eikä tippaakaan taita oranssiin, mut heti kun laittaa jotain väriä niin se on menoa. Pitää varmaa säästellä pennosia ja sitte kampaajalle


    • lähtee

      Tuo oranssi väri johtuu juurikin siitä, että sulla on ollut käytössä miedosti vaalentava aine.
      Kun värinpoisto poistaa pigmenttiä hiuksista, ensin tulee oranssi, sitten oranssinkeltainen, sitten keltainen ja lopulta ihan puhtaanvaalea/platinablondi.
      Jos kerran hiukset hyvässä kunnossa niin osta kaupasta vaalennusaine joka vaalentaa vähän enemmän kuin 1-2 astetta (jos sun hiusväri on about astetta 5-6 ja nyt muutama aste lähtenyt niin kyllä siihen ainakin 3-4 astetta vaalentavaa vaalennusainetta tarvitaan että blondiks päästään). Päälle joku kylmänsävyinen vaalea hiusväri taittamaan keltaisuutta.
      Ne hiusvärit eivät hiusta vaalenna kun max 2 astetta vaikka olis oma väri, vaaleampaan lopputulokseen tarvitaan aina vaalennusaine/värinpoisto (jotka siis käytännössä sama asia).

    • Vihainenkampaaja

      Näin kampaajana minun on pakko sanoa, että älkää vaan missään nimessä ostako noita hiuksiin suihkutettavia vaalennus suihkeita. Tai siis ostakaahan vaan, jos haluatte että hiukset saattaa katkeilla paikotellet jopa vain muutaman sentin pituisiksi. Suosittelen muutenkin EHDOTTOMASTI mielummin käymään jollain ammattilaisella vaalentamassa ja kävelemään visusti markettien vaalennnuspurkkien ohi vilkaisematta.

      Me kampaajat tiedetään mitä OIKEESTI juuri sun hiukset kestää ja osataan oikeilla aineilla ja vahvuuksilla pelata niin että saadaan vaalennettua hiuksia niin pienillä vahingoilla kun vaan on mahdollista. Kalliimmaksi se sulle tosiaan tulee, kun hiukses sanoo ittensä lopullisesti irti ja katkeilee kunnolla tai muuttuu purkaks, voin sanoa et ne korjaukset kampaajilla tulee tosiaan paljon kalliimmaksi kun se et antasit ammattilaisen hoitaa hommansa, btw peruukit on kans tooosi kalliita et siinäkään et hirveesti säästä kun sellasta joudut shoppailee jos hiukses sanoo ittensä irti ihan totaalisesti.

      Mikä ihme siinä on et kuvitellaan että te jotka ette tiedä värikemiasta tai värjäyksista/vaalennuksista tai mistään niihin liittyvistä mitään ja sit luetaan muutamat tekstit/vinkit netistä ja avot nyt ollaan parempia kun ne jotka on oikeesti siel koulussa päntänny ja vuosia käyny sen jälkeenki koulutuksissa. Hyvä luoja sentään, en mäkään lähtis sähkötöitä tekeen vaan jonkun youtube videon avulla kun joku sanoo että helppoa kun heinän teko, tai tekeen kylppäriremppaa kun joku tero jollai chat sivulla sano et helppo homma.

      Mitäs jos jätetään noi hommat ammattilaisille, ja jos hinnat ei nappaa niin sitten suosittelen ostaan vaikka muutaman euron onnibus lipun jonnekki skutsiin mistä löydät mahd. halvan tekijän. Loukkaavaa tommonen että ei meidän ammattitaitoa sen verran arvosteta, ajatteleppa sitä että kuka ne sun hiukset korjaa sitten kun sä oot ne pilannu. Minä en ainakaan suostus pelastamaan vaikka itku kurkussa tulisit liikkeen ovelle tai sitten velottaisin tuplahinnan niin ehkäpä sitten oppisit arvostamaan muiden ihmisten työtä.

      Pahoittelut jos nyt joku tästä loukkaantui, mutta faktat on faktoja!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2250
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1761
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      160
      1620
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe