Onko tämä jo eläinrääkkäystä?

pakastinarkku

9

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastuuntuntoista

      Jutussa kerrotaan että, Isäntä sai vaimolta vielä luvan saksanpaimenkoiraan kun suostui imuroimaan.

    • rautajarski

      sopu sijaa antaa. Mitäs ihmeellistä tuossa on? Siinähän nuo kaikki menee helposti.

    • eioleminusta

      Eipä tuossa mitään kovin ihmeellistä omasta mielestäni ole, jos kaikki elukat ja lapset kuitenkin hoidetaan kunnolla ja kaikille on aikaa ja koirat pääsevät kunnon lenkeille. Hieman tosin voisivat miettiä asennettaan sen suhteen että heittävät kahmalokaupalla kamaa roskiin, sille voisi keksiä jonkun paremman ratkaisun.

    • saalem

      Luulisi ettei Keminmaalla neliöhinnat ole pilvissä ja ok-talonkin saisi halvalla ostettua tai vuokrattua. Mukavampihan se varmasti kaikille olisi, jos tilaa olisi hitusen verran enempi.

      "Tähän ollaan jääty ja lapsetkin ovat niin isoja jo, että kohtahan he muuttavat pois, Erika tuumaa."

      Niin siis lapset ovat iältään 8, 6, 11, ja 14 -vuotiaita. Ei se vanhin lapsi nyt välttämättä edes muuta pois heti 18-vuotiaana ellei vanhemmat sitten pakota. Kyllä nuo nuoremmat vielä ainakin asuvat monta vuotta kotonaan, että en tiedä minkälaisessa ajanmääreen käsityksessä talon emäntä elää.

      "Jutussa kerrotaan että, Isäntä sai vaimolta vielä luvan saksanpaimenkoiraan kun suostui imuroimaan."

      Niin tämähän on suoranaista kiristystä emännältä. Tämmöiset sopimukset usein aiheuttavat riitaa perheessä. Koira hankitaan ja hoidetaan yhteistuumin ilman mitään siivoussopimuksia.

      Saksanpaimenkoira on fiksu iso ja aktiivinen rotu joka omaa vahvat vietit. Aivan erilainen kuin Collie mikä perheessä on aiemmin ollut tai Bichonit. Tästä syystä sitä ei mielellään anneta lasten ulkoilutettavaksi. Se tarvitsee luotettavan, osaavan johtajan joka jaksaa harrastaa muutakin kuin hihnalenkkejä. Bichoneja sen sijaan lapsetkin voivat ulkoiluttaa kun niitä pystyvät ainakin hallitsemaan voimalla.

      Äiti tekee 3-vuorotyötä ja isä 2-vuorotyötä. Siihen päälle lasten hoidot, menot, kauppareissut, tavaroiden uudelleen sijoittelu/poisheitto tilan puutten takia yms. Aikamoinen sillisalaatti siis kokonaisuudessaan. Mietin vain, että riittäkö vielä vanhemmilla intoa ja aikaa harrastaa ja kouluttaa saksanpaimenkoiraansa. Myös, jos koira on vartio- suojeluviettinen yksilö voi sen elämä olla stressaavaa noin menevässä perheessä vaikka se pennusta siihen olisi tottunutkin. Toivon mukaan kaikki kuitenkin sujuu hyvin ja perhe ymmärtää kantaa vastuunsa.

    • norsutautossa

      Mielestäni on hölmöä ns. periaatteen vuoksi asua ahtaasti. Vielä oikein ollaan ylpeitä siitä, että kyllä me mahdutaan. Se on sitten eri asia, jos rahat eivät yksinkertaisesti riitä enempään tilaan. Liian ahtaasti asuminen ei ole kenellekään hyväksi.
      Muistan kun eräs tällaisessa samantyyppisessä perheessä elänyt nuori aikuinen kertoi, että haluaa asua yksin rauhassa nyt ja aina kun oli koko elämänsä kuulemma joutunut elämään kuin "sillipurkissa" raivaten tietään siellä.
      Arvostaa vain rauhaa, hiljaisuutta, tilaa ja sietää huonosti hälinää näin aikuisena eikä erityisemmin viihdy ihmisten joukossa. Turha siis hänen vanhempiensa edes kuvitella saavansa jälkikasvua oli hän heille sanonut. Eli voi tämä ahtaasti asuminen tämän tyyppistä oireilua myös aiheuttaa.

    • Mansikkamato

      Ahdashan tuo on mutta jos koirat saa puuhaa ja liikuntaa niin ei varsinaisesti ole ongelmaa mutta tuo seefferin hommaaminen kannattaisi jättää ehdottomasti pois!

    • Onnellisenkoiranomistaja

      En käsitä mitä rääkkäystä tuossa on? Meillä asutaan kerrostalossa, 63 neliön asunnossa, 1 aikuinen 2 lasta (10v. ja 8v.) karhukoira/lapinkoira mix kissa. Hyvin mahdutaan! Koirahan vain nukkuu työpäivät, eikä meillä koskaan leikitetä koiraa sisällä, kyllä koiran liikunta hoidetaan aina ulkona lenkillä ja koirapuistossa. Miksi koira tarvitsisi nukkumiseen isoa tilaa?

      Rauhaa koira saa jos haluaa. Se hakeutuu rauhalliseen nurkkaan tai makkariin nukkumaan. Jos lasten kavereita tulee kylään, päästän sen parvekkeelle jos se haluaa, mutta ei se koskaan halua. Päinvastoin. Menee vaan pörräämään lasten jalkoihin.

      Lenkkejä saa yhden lyhyen pissalla/kakalla käytön aamulla ennen töihin lähtöä 5-6km lenkin töiden jälkeen 3-5km iltalenkin koirapuisto on aivan vieressä, joten siellä käydään aina kun huvittaa.

      En ymmärrä miksi olisi rääkkäystä pitää koiraa pienessä asunnossa, koska ei se koira siellä sisällä liikuntaa saa vaikka olisi miten iso talo. Kyllä se on ulos vietävä liikkumaan ja leikkimään!

      • isompikäymulle

        Jos toinen talo on 300neliötä,ja toinen yksiö,niin kyllä se iso talo musta on parempi.Niin ihmiselle,kun koirallekkin.Se joka muuta väittää,on köyhä ja kade XD


    • savusillipurkki

      Ehkä perhe tuossa nyt on mennyt vähän äärimmäisyyksiin. Eihän liiasta tilasta mitään haittaa ole. Mutta vaikka tilaa olisi paljon talossa niin samoja huoneita sitä silti vain käyttää. Usein turhat huoneet toimittavat varaston virkaa. Joku tekee sitten kuntoiluhuoneen, virittelee säkin kattoon ja uudenvuoden lupausten jälkeen käyttää sitä pari päivää. Sitten sinne alkaa pitkin vuotta valumaan kaikkea rojua ja tammikuussa dumpataan ne toiseen huoneeseen.
      Okt asujallekin, mikäli ei omista hehtaarin tonttia vähintään saattaa naapurit kitistä vaikka mistä. Roskia poltetaan, että savu tulee mukavasti omalle tontille, koirat räkyttää puolin ja toisin pihalla, rajariidat, juhlien järjestämisestä koituva älämölö, mopoja luukutetaan, kyttäily naapuritontille verhojen takaa, myrkkypensaita lähellä tontin rajalle jne. Juuri luin iltapäivälehdestä mistä kaikesta ollaan riidelty. Kyllä ihmiset tukkanuottasille ovat ryhtyneet pikkujutuista.
      Koirat eikä ihmisetkään niin paljon tilaa tarvitse kotona. Ulko-oven kun avaa niin siellähän sitä tilaa on liikkua ja temmeltää. Intiassa vasta ne asuvatkin ahtaasti. Joka ei ole käynyt Tokion aamuruuhka metrossa ei tiedä ahtaudesta mitään:D

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe