Mitä kauniimpi nainen sitä varmemmin ei vastaa

DeiteilläJoVuodesta2000

Vuosikausien epätoivoinen deittailu ei voisi paremmin selventää sitä tosiasiaa että miehen sisin ei merkkaa naiselle yhtään mitään. Kattavan profiilini perusteella kuvattomana minuun ihastuisi vaikka kuinka moni nainen mutta auta armias jos/kun tulen kuvineni esiin niin vastaukset on pyöreä nolla. Noin reilu kymmenen vuoden deittailun perusteella voinkin helposti todeta että hakemassani ikäluokassa 27-40 (nyt ajankohta, yleensä -6v) mitä kauniimpi on nainen jota lähestyt sen varmemmin et koskaan saa vastausta takaisin. Kokeeksi olen tehnyt tosi rumille läskeille avauksia ja kaikki ovat vastanneet. He myös tekevät avauksia. Eli siis nainen tiedostaa rumuutensa eikä esim läskinä voi jättää mulle vastaamatta koska hän haluaa edes jonkun vaikka ei kiinnostaisi pätkääkään kun taas kauniit naiset eivät voi missään nimessä minuun ihastua vaikka olisinkin sisäisesti juurikin täydellinen mutta kun heillä on niin suuri valinnanvara komeisiin ei minuun kannata tuhlata aikaa. Siis käsittämättömän pinnallista koko nettideittailu. Toisinsanoen tekstillä ei ole tuontaivaallista virkaa itse esittelyssä. Ainoastaan kuva on se juttu.

39

762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • netissä.ja.livenä

      Tuo on selvä osoitus siitä, että ihmisillä on todellakin tietty markkina-arvo mikä on naisilla hyvin tiedossa.
      Naisten puheet kemioista tai luonteen hyvyydestä eivät pidä paikkansa vaan naiset kiinnostuvat miehestä vain jos hänen ulkonäkönsä tai rahatilanteensa on naista huomattavasti parempi.

      Hyvä pointti, että lihavat ja rumat vastaavat kyllä. Voi vain ihmetellä että miksi sinä olet juuri heidän mieleensä, koska naisillahan on kaikilla omanlainen miesmaku eikä tasoteoriaa ole olemassa?
      Hekin tyytyvät sinuun vaikka haluaisivat sen komean ja pitkän miehen mitä muutkin naiset haluavat.

    • hyvaneuvo

      Itse en sortunut meikattuihin fitness-pimuihin ja ns. kauniisiin maailmanmatkaajiin, tavallisiin normaaleihin tai kohtuudella pyöreähköihin jalat maanpinnalla oleviin itse olen yhteytä ottanut ja päinvastoin, vastaukset tulee aina yhteydenpitokaan ei ole jäänyt yhteen viestiin, kuvanikin kelpaa vaikka en mikään komistus olekaan mutta ehkä omat elämäntavatkin merkitsee joillekin aika paljon, erittäin kiinnostavia naisia on jopa vähän liiankin kanssa.
      Koska se kaikki hyvä löytyy kuitenkin sieltä ulkokuoren sisältä, toisaalta myös se paha.

      Vähän lasket vaatimuksiasi ja muista se sisäinen kauneus ulkokuori ei kaikkea merkitse, fitness-pimu ei välttämättä parhain vaihtoehto ole jolle ulkokuori on tärkein ominaisuus ihmisessä.

      • treenaava.mies

        Jos itse on fitness-mies niin kyllä fitness-pimu on ihan hyvä valinta mielestäni.
        Samankaltaisuus viehättää.


      • 13plus1

        Eiköhän tuossa puhuttu ihan tavallisistakin naisista, joille kelpaa vain ne kympin miehet. Eli ainoa mahdollisuus aapeella on tyytyä rumaan ryhävalaaseen, joka ei kelpaa juuri kenellekään. Sekö on se riman lasku? Miksi miehen pitäisi tyytyä edes johonkin, koska naiset eivät tyydy vaan valitsevat sen parhaan? Miehen tyytyminen on samalla myös petos naisen arvoa kohtaan. Miksi valehdella naiselle rakastavansa, jos ei sellaista oikeasti tunne. Riman lasku ei ole tätä, vaan kyllä miehelläkin joku arvo on oltava.


      • hyvaveuvo

        Sä menet äärimmäisydestä toiseen, ei niin toimita eikä tuomita.


      • Riiiiiiiiii
        13plus1 kirjoitti:

        Eiköhän tuossa puhuttu ihan tavallisistakin naisista, joille kelpaa vain ne kympin miehet. Eli ainoa mahdollisuus aapeella on tyytyä rumaan ryhävalaaseen, joka ei kelpaa juuri kenellekään. Sekö on se riman lasku? Miksi miehen pitäisi tyytyä edes johonkin, koska naiset eivät tyydy vaan valitsevat sen parhaan? Miehen tyytyminen on samalla myös petos naisen arvoa kohtaan. Miksi valehdella naiselle rakastavansa, jos ei sellaista oikeasti tunne. Riman lasku ei ole tätä, vaan kyllä miehelläkin joku arvo on oltava.

        Eiköhän tuossa ollut epäselvää, mikä on aloittajan taso. Ei, kun se olikin selvää: se riitti tavallisiin pyöreisiin naisiin, joita sinä nimittelet ryhävalaaksi.
        Mies ei saa tyytyä, mutta kauniiden naisten pitää vastata kaikille? Mikä se on se miehen harjoittama "tason lasku" tässä tapauksessa?


      • muahhhahaaa.jooo

        Katkeruuksiaan röhkivän palstasovinatsisian "faktat" tiedetään :D


    • jep_jep_

      Tavottelet siis itse vain niitä kauneimpia 10 naisia joille on satoja muitakin (sinua komeampia) ottajia, ja vielä ihmettelet kun ne ei vastaa! Oot niin nirso ettet kelpuuta rumia läskejä (ym. tasoisias) ja haukut muita pinnallisiks! :D
      Millonka tajuat että sillä ulkonäöllä todellakin ON väliä seurustelua ja eroottista suhdetta ajatellen, ja sen on myös miellytettävä?? Ja sillä on väliä ihan jokaiselle, sinullekin vaikket sitä myöntäisikään.

      • DeiteilläJoVuodesta2000

        Henkilöhyökkäyksesi ei poista sitä tosiseikkaa että nuo naiset ovat puheistaan huolimatta pinnallisia. "Muttakun sinä itte" ei edelleenkään poista sitäkään tosiseikkaa että puheet ja käytäntö naisilla ei kohtaa. Mulle riittää ihan tavallinen nainen. Kunhan ei ole läski. Se on ainoa vaatimus mutta tavallisille naisille ei kelpaa tavallinen mies. Sitä kutsutaan hypergamiaksi.


      • hyvanoevo

        Hei, tuo ikäryhmä jossa liikut voi olla osittain ongelmallinen, naisilla on hirveä vauhti vielä päällä törmäillä kuin päätön kana minne milloinkin, ehkäpä eivät ole vielä aikuistuneet tarpeeksi.
        Tää nyt on vaan mun mietteitä en todellisuutta tiedä kun itse liikun vanhemmissa piireissä, ei silti juuri tuo sama ikäluokka jossa sinä liikut on kiinnostunut myös vanhemmista miehistä, tämä siitä päätellen ketä profiilissa käy vierailulla, nämä nuoremmat keskenkasvuiset bilehileet ei kiinnosta pätkääkää mua.


      • ÄläsNy
        DeiteilläJoVuodesta2000 kirjoitti:

        Henkilöhyökkäyksesi ei poista sitä tosiseikkaa että nuo naiset ovat puheistaan huolimatta pinnallisia. "Muttakun sinä itte" ei edelleenkään poista sitäkään tosiseikkaa että puheet ja käytäntö naisilla ei kohtaa. Mulle riittää ihan tavallinen nainen. Kunhan ei ole läski. Se on ainoa vaatimus mutta tavallisille naisille ei kelpaa tavallinen mies. Sitä kutsutaan hypergamiaksi.

        Hieman tekopyhää nimitellä naisia pinnallisiksi, vaikka itsekin olit selvästi kiinnittänyt huomiota naisten ulkonäköön.

        Ja kyllä: Ulkonäöllä on merkitystä. Ne kauneimmat eivät vastaa sinulle, koska heille on tarjolla kymmenen kertaa enemmän miehiä kuin niille vähemmän hyvännäköisille. Luultavasti niistä miehistä löytyy myös sinua kiinnostavampia miehiä. Luultavasti sinäkin ottaisit mielummin sen kauniimman, jos tarjolla olisi kaksi muuten yhtä kiinnostavaa naista.


    • Nasikkala

      Yhyhyyyy, minun täytyy saada kaunis nainen koska en ole pinnallinen. Naiset ovat pinnallisia koska kelpuuttavat vain komeita miehiä. Yhyyyy.

    • kukaIteOot

      KOMEA mies ei v a s t a a ..............

      i t k u a

      kaunotar ei vastaa

    • ikuinen-sinkku

      Mitä taviksempi nainen niin ei vastaa.

      • komekunsusi

        pelimiehelle ei vastaa


    • NiinonsanoMöttönen

      Kaunottarilla menee kaikki aika itsensä peilaamiseen,he ovat rakastuneet omaan peilikuvaansa.Sievät pullukat haluan aina seuraani,he tietävät
      tarkalleen minkä näköisiä ovat,ja heidän kanssaan on aina hauskaa,kun ei
      tartte teeskennellä.Kaunotar hakee nykyään vain rahaa suhteissaan,ei hänellä
      ole kiinnostusta pestä lattioita.Mieluimmin tuijottaa sisäkattoon.

      • Riiiiiiiiii

        Olipa sitten melkoista yleistystä. Jos nainen on kaunis niin hän on automaattisesti rahanahne kana? Pestä lattioita?
        No, hyvä kun olet löytänyt mieleistäsi seuraa:)


    • Määtiärän

      Ryppyisiksi tullaa jokainen,ei se ulkokuori loputtomiin kestä.Pysyvää suhdetta tuskin enää onkaan missään.Hollywoodin huoraamiset ovat muotia,sieltä
      se kaikki on lähtöisin,ja töitä ei tehtäis millään,vaikka niitä olisikin tarjolla ?
      Eletään vain velaksi kuin viimeistä päivää.Jos navan alla tuntuu hyvältä,niin
      se on ainoa seikka joka vetää yhteen.ja siitä ei tule mitään pitemmän päälle.

    • 40v-sinkkumies

      Kukaan ei vastaa, yhä enemmän miehiä jaa sinkuiksi ksoka naisillaon niin kovat kriteerit että ei miehet perässä pysy. 40 v naiset haluaa komean näyttelijä miehen joku johnny deppin joka hakkaa naistaan.

      Onko naiset huomanneet että se komea rikas mies ei aina ole se hyvä kumppani kuten lehdissä viime päivinä lukenut että johnny depp käyttää huumeita ja hakannut naistaan.

      • Ruma.Mies

        Vain saksassa on enemmän sinkkumiehiä kuin suomessa. Niin huonoksi tilanne on mennyt. Asiaa ei edesauta sekään että tänne rahdataan laiva ja lada tolkulla partavauvoja jännine kokemuksineen kostuttamaan loppujenkin muijien haarovälit. No kohta alkaa sota ja sodat karsii miehiä ja lisääntyvyys nousee räjähdysmäisesti. Silloin rumemmatkin miehet kelpaa nykyisin krantuille naisille. Vain alkava sota on enään toivo rumille sinkkumiehille.


    • luovuttanut

      Itse olen ainakin luovuttanut, en saa suoli24 palvelusta kuin pahan mielen. Olen vajaa 180cm pitkä/lyhyt urheileva ja amk-tason koulutettu ihan perusmies. Naamakin ihan ok, ei komea mutta ei rumakaan. Noh ei mulla ole mitään mahdollisuuksia niihin "oman tasoisiin" naisiin, ne kun kelpaavat niille minua komeammille miehille panorinkiin aivan hyvin. Monet jopa preferoivat näitä naapurintyttömäisiä "tavistyttöjä" joilla on vain kroppa kunnossa.

      Itse saan sillon tällöin aloituksia joiltain ylipainoisilta yksinhuoltajilta. Heille minä kelpaisin mutta ei paljon kiinnosta. Onneksi on ravintolat ja tanssilavat. Siellä minullakin menee ihan hyvin ja oman tasoiseni naiset kiinnostuvat vaikka netissä olen täyttä paskaa.

      • tuttua.on

        Joo. Näihin nettideittipalveluihin/tinderiin pitäisi lisätä varoitus että ne ei kuvasta todellista markkina-arvoasi jos olet mies vaan se kilpailu netissä on vaan niin hurjaa että naisilla on varaa olla todella hypergamisia.


      • tyhmäkinvoiolla

        "luovuttanut"
        Jospa sulla itselläsi on liian suuret luulot tasostasi ja kiinnostavuudestasi, et naista saa amk-todistuksellakaan, tai et vaan osaa treffipalstoilla toimia oikein.


      • luovuttanut
        tyhmäkinvoiolla kirjoitti:

        "luovuttanut"
        Jospa sulla itselläsi on liian suuret luulot tasostasi ja kiinnostavuudestasi, et naista saa amk-todistuksellakaan, tai et vaan osaa treffipalstoilla toimia oikein.

        Minulla on täysin realistiset käsitykset omasta tasostani. Ja oman tasoisia naisia tulee nykyään jopa minun juttusille silloin tällöin oikeassa elämässä. Tätä ei tapahtunut koskaan tinderissä tai suoli24 palveluissa.

        En mä sellaiseen baarinkaan mene naisia iskemään jossa on kaksi kolmasosaa miehiä kuten nettideiteillä(pl. pk-seutu).. ellen siis ole helvetin komea ja minä en ole vaan tiedän tasoni. Tämän luulisi olevan ihan päivänselvä asia, että jos kosijoita on helvetisti niin silloin on todellakin varaa valita ihan tavis tiinallakin. Ja tavis timot siinä kärsii. Rumilla miehillähän ei koskaan ole toivoa ollutkaan.


      • minna---

        Aika ikävä toisia halveksiva asenne sulla, ehkä parempi pysytkin yksinäisenä.
        Nousukas jolla pää pilvissä.


      • 19plus12
        minna--- kirjoitti:

        Aika ikävä toisia halveksiva asenne sulla, ehkä parempi pysytkin yksinäisenä.
        Nousukas jolla pää pilvissä.

        Tässä nyt taas nähdään tämä. Miehillä ei saa kertakaikkiaan olla mitään vaatimuksia.. ei yhtikäs mitään. Pitäisi olla nöyrä ja onnellinen että edes joku nainen kiinnostuisi.
        Mutta sitten jos joku tonnikeiju kertoo haluavansa komean miehen, niin selkään taputtelijoita ja "you go girl sä ansaitset mitä haluat!" kehujia riittää.

        Ihan vitun sairasta.


      • 15miinus6
        19plus12 kirjoitti:

        Tässä nyt taas nähdään tämä. Miehillä ei saa kertakaikkiaan olla mitään vaatimuksia.. ei yhtikäs mitään. Pitäisi olla nöyrä ja onnellinen että edes joku nainen kiinnostuisi.
        Mutta sitten jos joku tonnikeiju kertoo haluavansa komean miehen, niin selkään taputtelijoita ja "you go girl sä ansaitset mitä haluat!" kehujia riittää.

        Ihan vitun sairasta.

        Tuossa puhuttiin toisten ihmisten halveksimisesta, ei siitä mitä haluaa tai saa haluta kumppaniltaan.


      • vituntekopyhää

        Niin että naiset ei sais haluta eikä vaatia mitään kumppanilta vaan pitäs kelpuuttaa ihan kuka vaan nirso ja katkera rumilus sattuu kiinnostuun,..jep jep :)

        "Itse saan sillon tällöin aloituksia joiltain ylipainoisilta yksinhuoltajilta. Heille minä kelpaisin mutta ei paljon kiinnosta."

        Valitettavasti se kelle kelpaisit kertoo sen todellisen tasosi, se kenestä itse kiinnostut ja kelle pitäisi mielestäsi kelvata on sitten sitä kuvitelmaa tasostasi. Vaihtoehtosi on siis tyytyä oman tasoiseesi tai jatkaa yksinäistä katkeraa haaveiluasi jostain mitä tuskin onkaan.


      • minna---
        15miinus6 kirjoitti:

        Tuossa puhuttiin toisten ihmisten halveksimisesta, ei siitä mitä haluaa tai saa haluta kumppaniltaan.

        Juuri näin, vaatimuksia saa ja pitää olla mutta jos lähdetään sille linjalle että halveksitaan alemman koulutuksen saaneita.
        Esimerkiksi ammattiputkimies tienaa paremmin kuin useimmat korkeakoulun käyneet, fiksuja ja itsestään huolehtivia siistejä normaaleja miehiä löytyy myös putkimiehistä, ei tarvitse noihin ylpeisiin nenä pystyssä kulkeviin muita halveksiviin insseihin sekaantua mitenkään.


      • s24asiantuntija
        vituntekopyhää kirjoitti:

        Niin että naiset ei sais haluta eikä vaatia mitään kumppanilta vaan pitäs kelpuuttaa ihan kuka vaan nirso ja katkera rumilus sattuu kiinnostuun,..jep jep :)

        "Itse saan sillon tällöin aloituksia joiltain ylipainoisilta yksinhuoltajilta. Heille minä kelpaisin mutta ei paljon kiinnosta."

        Valitettavasti se kelle kelpaisit kertoo sen todellisen tasosi, se kenestä itse kiinnostut ja kelle pitäisi mielestäsi kelvata on sitten sitä kuvitelmaa tasostasi. Vaihtoehtosi on siis tyytyä oman tasoiseesi tai jatkaa yksinäistä katkeraa haaveiluasi jostain mitä tuskin onkaan.

        Palstatussukka ei tuota korkeampaan analyysiin kykene. Luulisi jo perusälykkyyden(onko teillä sitä?) kertovan, että jos palvelussa on 2/3 miehiä, niin koko markkinalueen kysyntä ja tarjonta on täysin vääristynyt. Se, että jonkun tavismiehen "suoli24 arvo" on elämäm koulu tonnikeiju yhäri tasoa, ei tarkoita muuta kuin että palvelu on paska ja miehen taso on vääristynyt alaspäin.

        Tälläisen tavismiehen kannattaa katsella naista sellaisesta paikoista jossa naisia on enemmän. Eli suunnilleen jokaisesta muusta paikasta kuin nettideiteiltä.

        Mutta siinäpähän vaan elättä harhoissanne pikkuhiekkiksillä ja kuvittelette että olette laadukkaitakin naisia kun mailia pukkaa satoja per viikko.


      • s24asiantuntija
        s24asiantuntija kirjoitti:

        Palstatussukka ei tuota korkeampaan analyysiin kykene. Luulisi jo perusälykkyyden(onko teillä sitä?) kertovan, että jos palvelussa on 2/3 miehiä, niin koko markkinalueen kysyntä ja tarjonta on täysin vääristynyt. Se, että jonkun tavismiehen "suoli24 arvo" on elämäm koulu tonnikeiju yhäri tasoa, ei tarkoita muuta kuin että palvelu on paska ja miehen taso on vääristynyt alaspäin.

        Tälläisen tavismiehen kannattaa katsella naista sellaisesta paikoista jossa naisia on enemmän. Eli suunnilleen jokaisesta muusta paikasta kuin nettideiteiltä.

        Mutta siinäpähän vaan elättä harhoissanne pikkuhiekkiksillä ja kuvittelette että olette laadukkaitakin naisia kun mailia pukkaa satoja per viikko.

        Ja anteeksi, että puhun asioista niiden oikeilla nimillä. Jos teitä häiritsee tuollaiset ikävät sanat kuten "tonnikeiju" jne niin korvatkaa ne mielessänne jollakin paremmilla sanoilla. Jos taas yksinkertaisesti uskotte johonkin "kaikki me ollaan yhtä hyviä ja laadukkaita" schaibaan, niin ei meillä sitten ole mitään puhuttavaa.


      • eipä.häiritte.ei
        s24asiantuntija kirjoitti:

        Ja anteeksi, että puhun asioista niiden oikeilla nimillä. Jos teitä häiritsee tuollaiset ikävät sanat kuten "tonnikeiju" jne niin korvatkaa ne mielessänne jollakin paremmilla sanoilla. Jos taas yksinkertaisesti uskotte johonkin "kaikki me ollaan yhtä hyviä ja laadukkaita" schaibaan, niin ei meillä sitten ole mitään puhuttavaa.

        Onhan varmaan tällänen bmi 18,5 omaavakin nirsojen suoli24 kuutostavisukkojen oman "ylevän" tasonsa vääristämissä silmissä joku tonnikeiju...


    • 11111111

      Tarkistaapa niitä kuvia haku toiminnolla,rupeaa totuus paljastumaan.kaapattuja kuvia feikki profiileja,paskaa koko touhu.

    • haistahuilu

      Niinpä niin! Itseäni ärsyttää juuri nuo vain kuviin katsovat. Tiedän, etten itse ole mikään variksenpelätin vielä näin yli viisikymppisenäkään, mutten halua edelleenkään julkaista kuvaani noilla palstoilla ja se myös tuntuu olevan iso kynnys monelle miehelle.:-( Itse en ole myöskään kertaakaan treffannut ns.rumaa kuvatonta profiilimiestä tähän mennessä ja nuo sixpackin esittelijät lähinnä ällöttää! Meitä vaan on moneen junaan edelleenkin. Ja-kauneushan on aina katsojan silmissä!

      • enhaista

        En itsekään kuvaa laita profiiliin enkä hirveän tarkkaan muutakaan sinne laita, tuttavapiirissä saa helposti ivallisia kommentteja joista en välitä, arka kun olen.
        Kuvan voi laittaa kiinnostavalle henkilölle viestin mukana ja muutenkin esitellä itsensä tarkemmin kuin profiilissa, harvoin jos koskaan kukaan alotusviestiä tekee paitsi nämä hoonosoomet, itse teen alotusviestin kiinnostavalle henkilölle, lähtee se näinkin toimimaan.


    • 242016

      Ruma läski nainen voi olla sisäisesti täydellinen

      • 4plus1

        Miksi pitäisi tyytyä rumaan läskiin naiseen koska eihän ne kauniit hoikatkaan välitä. Erittäin helposti todettavissa että ruma läski haluaa sut vain sentakia kun ei saa niitä joita kaikki naiset haluaa. Eli huolii paremman puutteessa. Sitten kun läski päättää laihtua avautuu miestaivas ja läski lähtee. Tässä perussyy miksi ruman miehen ei kannata ottaa edes kunhan olis vaan joku periaatteella läskiä koska ei se läskikään sua halua. Jos kaunis nainen ihastuu sinuun vaikka ottajia olisi tulossa hänelle ovista ja ikkunoista on ihastus silloin aitoa.


    • jooPAjoo888

      Eli kun sä yrität saada niitä kympin naisia ja he eivät vastaa sulle, se on pinnallista. Kun sinä saat viestejä "rumilta läskeiltä" etkä ole heistä kiinnostunut, se ei ole pinnallista? Joku tossa sun logiikassa mättää :D Yritäppä määritellä se tasosi uudelleen tai ainakin korjaa asennettasi.

      Mä olen tavallinen, vain ammattikoulun käynyt ja saan silti hyvännäköisiltä korkeasti koulutetuilta matcheja Tinderissä (muita treffijuttuja en o kokeillu) ja viestejäkin päässyt heidän kanssa vaihtamaan.

    • VoiSuaUkko

      Mitä nuorempia ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe