Suvaitsematon syrjäytyneistö ja muuta ajankoht.

Suvaitsematon syrjäytyneistö ja muuta ajankohtaista

Suvaitsemattomuutta on eniten siellä, missä on eniten syrjäytymistä ja vähiten koulutusta, esim. Itä-Helsingissä ja Itä-Lontoossa. Vähiten koulutetut ihmiset ovat tyypillisesti vähävaraisimpia ihmisiä, koska paremmalla koulutuksella saa rahakkaamman työn. Vähävaraisimmat ihmiset sijoittuvat asumaan sinne, missä asunnot ovat halvimpia, kauas keskustoista.

Tästä seuraa, että vähän koulutetut ovat se kantaväestön osa, jolla on eniten kosketusta arkipäivän monikulttuurisuuteen. Koska he näkevät omine silminensä, että monikulttuurisuudesta ei ole mitään reaalista hyötyä vaan se ainoastaan kurjistaa elämää entisestään, he omaksuvat katsantokantoja, jotka doktriinin mukaan ovat "suvaitsemattomia".

"Suvaitsevainen" eliitti, jolla on koulutusta (muuten se ei olisi eliittiä) ja rahaa (koska se on eliittiä), asuu itse pääsääntöisesti muualla kuin siellä, minne se on kehitysmaalaiset suojattinsa dumpannut. Koulutetut ovat pääsääntöisesti suvaitsevaisia, koska heillä ei ole kokemusta monikulttuurisuudesta. Asui Helsingissä kuinka paljon maahanmuuttajia hyvänsä, Eira ja Ullanlinna eivät ole monikulttuurisia paikkoja.

Rasismi (erotettuna monikultturismi-kriittisyydestä) ei kuitenkaan ole ainoa ikävä ilmiö, jota monikulttuurisuus ja monikultturismi-uskonto länsimaisessa yhteiskunnassa lisäävät. Poliittiseen korrektiuteensa läkähtyvä ja omien utopioidensa vangiksi jäänyt eliitti on puolustuskyvytön gettoihinsa eristäytyneitä, aggressiivisia ja vihamielisiä maahanmuuttajayhteisöjä vastaan.

Viimeksi mainitut ovat oppineet (esim. Ranskassa ja Britanniassa), että jos he polttavat taloja ja autoja ja tappavat ihmisiä, vastaanottava yhteiskunta ei lähetä kaduille armeijaa panemaan heitä kuriin, vaan antaa lisää vastikkeetonta rahaa, pyytää anteeksi menneitä, nykyisiä, todellisia ja kuviteltuja pahoja tekojaan ja alkaa piehtaroida itsekritiikissä.

Media ja poliittinen eliitti ovat niin kauan selitelleet maahanmuuttajien tekemisiä ja monikulttuurisuuden epäonnistumista parhain päin, että ne ovat luultavasti suurelta osin yksinkertaisesti kyvyttömiä tunnistamaan pahaa pahaksi. Kun autot ja talot palavat ja puukot heiluvat, "suvaitsevaisen" tulkintavalikosta ei enää löydy yksinkertaista selitystä: pahat ihmiset tekevät pahaa, ja se on lopetettava.

Länsimaisesta yhteiskunnasta on tullut selittely-yhteiskunta. "Yksinkertaistamisesta" on tullut synneistä suurin. Naurettavakin selitys on parempi kuin yksinkertainen selitys. Kun roskaväki hilluu, tiedostava media, trendikäs poliitikko ja afrohuiviin pukeutunut tutkijatäti ryhtyvät analysoimaan yhteiskunnan piilosortorakenteita, jotka ovat aiheuttaneet massojen vihaisen reaktion.

Eurooppalaisessa diskurssissa ollaan huolissaan äärioikeistolaisista liikkeistä ja äärioikeiston väkivallasta. "Äärioikeistolainen uhka" on epäeksistentti olkiukko. Sitä ei ole. Viimeisen kymmenen vuoden ajan eurooppalaisia kaupunkeja ovat polttaneet ja muutoin tärvelleet maahanmuuttajat ja vasemmistoaktivistit, eivät äärioikeistolaiset. Tämä tulee jatkumaan, koska mainitut ryhmät eivät kohtaa vastarintaa, ja koska mahdollisuus tuhota kenenkään estelemättä (ja päästä palkinnoksi A-Talkiin näyttämään naamaansa) houkuttelee niin mustia kuin valkoisia barbaareja hillumaan.

------------------------

Postasin tämän tekstin tänne vain siksi, että näkisit kuinka vähän mediakenttä on muuttunut 10:ssä vuodessa. Se jauhaa päivästä toiseen vieläkin samaa valheellista ja asenteellista roskaa mitä maahanmuuttoon tulee. Positiivisia tarinoita kerrotaan päivittäin, riippumatta siitä ovatko ne totta: Toimittajien perustaitoihin ei kuulu enää kyseenalaistaminen.

Tämä kirjoitus sisälsi vain muutaman poiminnan tärähtäneistön raskaasti mustamaalaaman, lahjakkaan ja älykkään poliitikon, Jussi Halla-Ahon yhdestä ainoasta kirjoituksesta 10 vuotta ja 2 kuukautta sitten!

Näitä, ja muita Halla-Ahon tekstejä olisi vaikka kuinka paljon (396 kpl tarkalleen).

Paljonko pitää vielä verta virrata ennenkö myönnetään tosiasiat ja aloitetaan sen pohjalta oikeanlainen, järkevä politiikka ja toimet?

Jokainen voi myös mielessään kuvitella, mitä historiankirjoitus tulee myöhemmin kertomaan Halla-Ahosta verrattuna vaikkapa saamattomaan lapatossuun, nykyiseen Kok. pj. Petteri Orpoon, joka nukkui lapsosen unta koko pakolaiskriisin ajan.

Tekstin lähde: http://www.halla-aho.com/scripta/suvaitsematon_syrjaytyneisto_ja_muuta_ajankohtaista.html

Kaikki Halla-Ahon Scriptan kirjoitukset alkaen vuodesta 2003: http://www.halla-aho.com/scripta/index.html

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AbdiqadirOsmanHussein

      Karkotuspäätöksen saanut 15-vuotiaan Tuulin murhaaja ja 13-vuotiaan tytön raiskaaja vapautuu 1. syyskuuta. Suurin ongelma poliisin mukaan on se, ottaako Somalia miehen vastaan.
      1. syyskuuta astelee elinkautisesta vankeudesta vapauteen Abdiqadir Osman Hussein, 41, joka murhasi 15-vuotiaan Tuulin Tampereella 1995. Kaksi vuotta aikaisemmin mies oli raiskannut 13-vuotiaan tytön Tampereella.

      Elinkautisen vankeustuomion aikana mies syyllistyi vain muutaman tunnin vankilomalla pienen lapsen törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

      Ulkomaalaisvirasto (nyk. Maahanmuuttovirasto) antoi miehestä karkotuspäätöksen jo vuonna 2001. Se on yhä voimassa. Miestä pidettiin päätöksessä vaarallisena.

      Saadaanko mies karkotettua Somaliaan?– Miehen karkottaminen on poliisin tähtäimessä. Siitä lähdemme, että hänet tullaan poistamaan. Asia ei ole kuitenkaan yksinkertainen eikä mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Asia etenee askel askeleelta. Paljon on vielä liikkuvia osia. Miten ja milloin poistaminen tapahtuu, se on vielä auki, komisario Liisa Lintuluoto kommentoi Helsingin poliisilaitokselta.

      Mies on kertonut syntyneensä Mogadishussa, Somaliassa. Maahanmuuttovirasto on muuttanut linjauksiaan Somaliasta turvapaikkapäätösten suhteen ja katsoo, että esimerkiksi Mogadishun turvallisuustilanne on parantunut.

      Lintuluodon mukaan ongelman ydin on juuri Somalia.

      Tätä paskakasaa on ruokittu ja kotoutettu todella isolla rahalla jo vuosikymmenet ,Suomalaiseen vankilakulttuuriin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4157
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4006
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3622
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      63
      2958
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2741
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2508
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2508
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2396
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2289
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2235
    Aihe