Kiinnostuksen merkit

Keskelläelämää

Jos toinen on kovin heteronoloinen, niin mistä olet kuitenkin päätellyt hänen olevan kiinnostunut naisista? Ja mistä olet päätellyt jonkun olevan kiinnostunut juuri sinusta?

11

725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keppiajvdjdk

      Tää on aina hyvä kysymys, mutta kyllähän sen toisen katseensa ja olemuksesta jo näkee melko hyvin.. Mut toisinaan joku voi kiusoitellakseen myös tehdä sitä..

    • Sekaisinsinusta

      Samaa pohdin minäkin. Olen itsekkin aika vaikeasti luettava ja ihmiset pitävät minua heterona ja sellaisen kuvan olen ehkä heille antanutkin kun olen pelännyt heidän reagtioitaan. Olen kuitenkin pohjattoman ihastunut uuteen kaveriini, jota en kovin hyvin vielä edes tunne. Haluaisin vain niin kovasti uskoa, että hänen katseessaan voisi olla muutakin kuin ystävällisyyttä, mutta taidan herätellä vain turhia toiveita.

      • Lauttia

        Minne päin menee?


      • eiollutmuuta

        Joo, on toivottu että olisi muutakinkun ystävällinen ihminen. No ei tainnut olla. Mutta toisaalta, ystävällisiäkin on aika harvassa.

        Mikä on lesbon katse?


    • Luulenettä

      Se lesbokatse..?

    • Sateenkaarenalla

      Mää kun pidän paljon niistä poikamaisista/androgyyneistä tai vähän butcheista naisista, niin monesti olen saanut huomata, että heterohan se siinä menee tai sit bi, joka sattuu sillä hetkellä olemaan miehen kanssa, kun aina jostain putkahtaa mies siihen rinnalle ja joskus perässä seuraa vielä lapsiakin. Niin sanotusta heteronnäköisestä ei yleensä näy päällepäin, jos pitää naisista, kun ei ole stereotypisen näköinen, vaan perusnaisellisesta tyttömäiseen ja joskus jopa supernaiselliseen ja monestikaan ei ole edes mitään sateenkaarilipun väristä vaatteissa tai asusteissa. No, eivät kaikki minustakaan hoksaa, jos näkevät minut että pidän naisista, kun en kävele ympäriinsä torvet soiden ja megafoni kädessä ja sateenkaarilippua pään päällä heilutellen. Jotkut ovat sen tajunneet, ainakin jotkut jotka itsekin todennäköisesti lesboja tai vähintään biseksuaaleja. Jotkut lapset ovat sitten vain sen takia arvelleet minun olevan lesbo, kun minulla on nyt ollut lyhyt poikamainen tukka(aion kasvattaa sen vähän pidemmäksi, koska haluan enemmän tyttömäisyyttä/naisellisuutta tyyliini, vaikka edelleen pidän myös poikamaisestakin tyylistä, mutta koska pidän kaikenlaisista naisellisiksi mielletyistä asioista kuten hameista ja mekoista ja värikkäistä huiveista ja koruista ja laukuista eikä mulla ole mitään poikamaisia harrastuksia kuten skeittaaminen, jalkapallo tai jääkiekko eikä mun elehtiminenkään aina ole kovin poikamaista, joskaan ei aina 100% tosi leidimäistäkään, niin en voi olla tosi poikamainen). Itse kuitenkin tiedän mistä pidän ja jos jotkut olettavat minun olevan hetero, niin sitten olettavat, eihän pärstäkertoimen perusteella aina voi toisesta sanoa mistä hän pitää ja mistä ei.

    • Ladycatcher

      Kannattaa ensinnäkin itse pitää huoli että ihastus tietää sinun olevan naisiin päin ja vapaalla jalalla. Tämän tiedon voi johonkin sivulauseeseen ujuttaa.

    • Katseestasi

      Olen useamman kerran arvannut katseesta. Enkä nyt tarkoita mitään ihastunutta katsetta vaan katsetta, joka neutraalisti vaan kertoo asian laidan. Jonkinlainen yhteys tai tunnistaminen? Toinen juttu on sitten se ihastunut katse, mutta silloin osalliset tietävät kyllä tarkalleen mistä on kyse...

    • Sbttuuri

      Mä en ole varma kiinnostuksen merkeistä (niissä omat tunteet saattaa sotkea liikaa), mutta mulla lesbo/bi tutka toimii jotenkin melko luotettavasti kun omat tunteet ko. hlöä kohtaan on neutraalit. Ei nyt ihan naamakertoimen (tai muunkaan ulkokuoren) perusteella voi sanoa yleensäkään luotettavasti mitään, mutta muutamien minuuttien juttelu avaa tilannetta jo melko paljon.

      En osaa sanoa millä periaatteella, mutta ehkä se on joku mun sisäinen tapa huomata asioita. Olen myös melko hyvä huomaamaan monia muitakin juttuja, kuten ihmisten piiloteltuja huolia tai muuta. Mä varmaan alitajuisesti huomaan usein ihmisissä erilaisia merkkejä monista erilaisista asioista, ja niitä kun summaa niin tulee tietty tulos? Jotain synnynnäistä sosiaalista ihmisten lukutaitoa? :D

      • miettimismyssy

        Entä jos joku nainen ei tiedä itsekään, onko hän lesbo. Pystyykö lesbotutkan avulla toinen ihminen huomaamaan sen?


      • vaistot

        Pystyy, naisesta joka pukeutuu miesmäisesti ja käyttäytyy dominoivasti ja on kasvoiltaan miehinen.
        Naisellisista taas huomaa katseista, puheista ja mielenkiinnon kohteista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe