Kopterionnettomuus meni överiksi

Harmitustustus

Harmittaa, että Peten ja Debbien juonikuvio haudattiin kopteriturman alle. Mitä merkitystä heidän väleillään on turman rinnalla. Ja niin mehevästi kuin Petelle paljastui Debbien petos; olisi ollut mukava sitä märehtiä muutama jakso.

38

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nythänsevastaalko

      No älähän hätäile, kyllä sitäkin keretään jatkossa vatvoa. Ootellaanhan ens viikkoon, kun jälkipyykki tästä kaikesta alkaa. Sehän se sitten onkin oikein pitkä ja mielenkiintonen!

      • Kiitoskiitoskiitos

        Kiitos lohdutuksesta, toivottavasti keretään sitäkin vatvoa :)


    • AinaJotainDraamaaHäissä

      Eihän häät voi onnistua Emmerdalessa

    • Eipäshätäillä

      Aloittaja ei huomaa eikä tiedä miten iso juttu tästä alkoi. Tapahtuu isompia asioita kuin parin vihkasu. Lähes koko cast on mukana tapahtumissa,kuvattiin viikkoja. Monen henki on vaarassa,kopteri putosi keskelle juhlapaikkaa ja Adam nukkuu humalassa srapiksen pihassa autossa jota tulen liekit ympäröivät. Eric pisti ja lukitsi Valin ja Dianan peilihuoneeseen. Ross hyppäsi autosta louhoksen syvään veteen..jne

      • Sitähänminätarkoitin

        Niin. Tuo on pointtini. Peten ja Debbien juttu jää kaiken tuon sekaan, vaikka sitä olisi voinut märehtiä ihan sellaisenaan.


      • Glub

        No, näinhän tämän juuri pitikin mennä. :)


    • Huomioita_sohvalta

      Onnistui se vihkiminen tälläkertaa, mutta loppu menikin sitten ns."ihan pipariksi"
      Pakko se on nyt uskoa, että emmerdalen tekijöillä on suorastaan joku himo saada pilattua keinolla millä hyvänsä kaikki häät. Kun tuskin enää lentokoneen aiheuttamia onnettomuuksia kehtaavat toistamiseen käyttää, juhlintaa katkaisemaan, tai jonkun kieroa sukulaista hääparin välissä sähläämässä.
      Niin, seuraavalle hääparille toivottaisinkin epäonnea emmerdalen tapaan, vaikka viimeistään heidän häämatkalleen. Hääparillehan voisi käydä viimeistään honeymoon reissullaan jotenkin kalpaten. Voi-voi pitikin sattua taas näin, noin onnelliselle ja rakastuneelle hääparille, ai-jai. Näin me katsojat voitaisiin päätämme pidellen kauhistella, tämänkin kirotun emmerdalelaisen hääparin kauheaa epäonnea.

      • Glub

        Tätä esimerkiksi Aaronin esittäjä Danny Miller on kommentoinut, kun on aikanaan kysytty, että toivoisiko Aaronin ja Robertin menevän jonain päivänä naimisiin esimerkiksi kylässä, niin, että jos niin kävisi, niin todennäköisesti helikopteri putoaisi keskelle vastaanottoa ja/tai ihmisiä kuolisi, joten mahdollisesti olisi turvallisempaa mennä naimisiin esimerkiksi Las Vegasissa. :)


    • Glub

      Näin sen juuri pitikin mennä. Ns. "häät" olivat vain tausta suuronnettomuudelle, jonka Chrissie raivoamisellaan (tarkoituksetta) aiheutti. Tässä on paljon enemmän kyse siitä, miten Chrissien ja Robertin välit etenevät, saadaanko selville, miten onnettomuus tapahtui, ja mitä kaikesta seuraa.

      • Pointtihukassa

        Eipäs kun tässä on nimenomaan kyse Peten ja Rossin välisestä riidasta, joka nyt juuri kunnolla alkoi. Jotkut Chrissie ja Robert ovat pikku juttu sen rinnalla.

        Mutta tietenkään sinä et voi tätä ymmärtää, kun et suostu näkemään koko kuvaa Robronin ohi ;)


      • Syyskuussa25

        Robert on mukana nyt White perheen yhteydessä tulevat viikot,kuukaudet eikä liity Aaroniin. Onnettomuus ja sen seuraukset. Bartonin pojilla ja Debbiellä oma juttunsa. Nyt on menossa elokuun alun tapahtuma 2015 ja seuraava iso pulma tulee kylässsä syyskuun lopulla.


    • ex-pistemies

      Kova paikka asua Emmerdalen kylässä. Ross meinasi hukkua, Adam nukkui räjähdykseen, josta osa kimposi helikopteriin, joka taas tipahti kirkon päälle täynnä ihmisiä, kaikki saman tunnin aikana :)

    • Pieni_huomautus

      Ei se ollut kirkko, se oli juhlateltta, mihin kopteri romahti.

      • Huomennatiedetään

        Se oli kylätalo,oikea rakennus joka oli koristettu. Adam oli autossa ja kuka pelastaa hänet?


    • Sisustus_hämäsi

      Juhlateltalta se sisustus kieltämättä kyllä näytti, kun ne sisätilat oli vuorattu suurilla verhoilla ja joillain ledvaloilla. Ei näkynyt tavallisia talon seiniä ja ikkunoita. Paitsi yhdessä kohtaa, kun Marlon jutteli keittiössä Rhonan kanssa. Ulkoapäin talo näkyi vasta kun kopteri syöksyi sen kattoa kohti.

      • Glub

        Niin, se oli sisustettu nimenomaan pitkällisesti näyttävästi tätä helikopteritapahtumaa varten.


      • Valinlähtö

        Cain ja Debbie seisoivat talon edessä ja muutkin vieraat kulkivat ovesta sisään. Miten joidenkin huomio kyvyttömyys on noin huono?
        Helikopteri putosi keskelle taloa savuten ja katto romahtaa.
        Jakso alkoi kun Cain ja Ross katseli toisiaan aamulla kuin länkkäri leffassa. Sama fiilis tulee muuten myöhemmin eräässä muussa yhteydessä vuoden vaihteessa.


    • huomasin

      Cainin isä on siis lempannut eukkonsa, kun häntä ei häissä näkynyt. Alkaako styylaamaan lapsenlapsen huoltajan kanssa. On jättänyt lätsänkin sivuun.

      • Hyshysshhhh

        Lisa on jotain mummoa hoitamassa. Juonipaljastuksissa selviää muistaakseni enemmän, tai ainakin googlettamalla.


    • Kaarina-mummu

      Taitaa olla rasvaimussa tai jossakin muussa operaatiossa - meinaan Jane Cox. Ei nimittäin sujunut Lisan laihduttaminen ihmepillereillä ja koko juonentynkä unohdettiin saman tien. Voihän Lisa tietenkin tulla samannäköisenä takaisin kuin mitä oli lähtiessäänkin, mutta yleensä tällaisten pidempien poissaolojen aikana naisnäyttelijät vaikuttavat nuorentuvan. Joka tapauksessa aviomiehen silmä tuntuu lepäävän aivan muualla elikkä Joanie B:ssä. Tuleekohan kunnon naispainia kun nämä rotevat naiset ottavat yhteen? Ei tietenkään juonipaljastuksia tänne, tulipahan vain mieleen tästä Lisan poissaolosta

      • NImimimimimimii

        Jänskätään mitä tapahtuu. Joanie tuntuu kuitenkin olevan terhakka nainen, harrasti jo yhden yön seksiä Rodneyn kanssa :)


      • Dingttympii

        Lisa puhuu todella huonosti, vääntää sanoja. Dinlet ovat kuluneita saisi heivata jo pois. Joanie on fiksumpi kuin LäskiLisa.


    • Kaikkipieleen

      Aloitusta märehtien; Petestä tuli ykkösinhokki jopa Jain ohi, en ole ikinä edes pitänyt tästä tyypistä, suu vääntyy vähän väliä kuin Chrissiellä ja lammasmaisuudestaan huolimatta on aina ollut äkkipikainen, nyt sitten veljen tappaa ja heittää ojaan kuin roskan ja menee vaan jatkamaan elämää normaalisti, yök.

    • Huomioita_sohvalta

      Avaukseen putkahtanut Lisa Dingle ei kyllä oikeastaan kuulu tähän kopterin aiheuttamaan onnettomuuteen. Kun koko eukkoa ei ole nähty hetkeen mailla, eikä halmeilla. Mutta koska hänestäkin nyt kuitenkin tuli puhe, niin kyllä Joanie hänet monessa asiassa peittoaa. Lisa on ollut aina ärsyttävä, hysteerisyyteen taipuvainen meuhkaaja ja yliherkkä lässyttäjä.

      Lisa on samanlainen heikkohermoinen typerys, kuin toinen Sharman tehdastyöläisnainen, tämä Ali. Jonka shokkireaktioita joudumme seuraamaan, nyt kun hän menetti puolisonsa Rubyn. Miten hänkin nyt sinkkuna elämäänsä jatkaa, eihän tuollaiselta pikku kylältä löydy hänelle uutta, epäheteroa kumppania tuosta vaan. Näinköhän poistuu kokonaan sarjasta, tämäkin kiukkuisesti mulkoileva ja ja karhealla äänellä räyhäävä, pikkumyytä muistuttava meuhkaaja. Vai jääkö hän silmienräpyttäjä siskonsa kanssa taistelemaan Archiesta Jaita vastaan, tästä ainoasta lapsesta, kun mistään lisääkään ei sellaisia saada.

      Pete Barton, hän tosiaan esittää "lammasmaista aviomiestä" Debbielle ja perheenisää hänen lapsilleen. Mutta suuttuessaan, vaihtaakin äkkiä lampaan vaatteet suden turkkiin. Tämä nähtiin, ilmeitä myöten sairaalassa, kun hyökkäili
      muristen veljensä kimppuun ja myöhemmin mätki tämän lähes hengiltä ja kippasi kylmästi verisen velipojan ojaan. Överiksi meni siis tuo Peten raivokin, kun sai tietää veljensä vehdanneen tuoreen vaimonsa kanssa. Nyt mies muka katuu äkkipikaista reaktiotaan.

      Hän jää epätoivoisesti roikkumaan Debsiin, ymmärtämättä ettei Debbien kaltainen Cainin ja Charityn jälkeläinen pysty elämään tälläistä auvoista perhe-elämää Bartonskana.
      Debbiekin uskottelee itselleen rakastavansa lampaita, vaikka sudet on aina kiehtoneet enemmän. En siis usko tämän"sää, mää ja lampaanpää" avioliiton pysyvän kauan kasassa, kuten Finn taisi myös todeta. Tuskin tätä Peten lammastelua jaksaisi pidempään edes katsella. Vaikka yorkshiren maisemissa ollaankin. Liittoa pitkitetään kai vaan siksi vielä jonkun aikaa, että tämä lammas saa tunnustettua Debbielle olleensa hetkellisesti paha, paha susi veljelleen.

      Ärsyttävyyksiä kun vatvotaan, niin James Bartonkin toi taas esille ne tutut ärsyttävät eleensä, keskustellessaan Peten kanssa. Takalitteän tukan peittämä laatikkopää ponnahti taas kaularangan varasta eteenpäin, kuin jokin vieterin päässä oleva loota, melkein kiinni Peten naamaan. Kulmat kohollaan, otsa syvillä rypyillä ja suu tiukkana viivana hän vakuutteli pojalleen olevansa tämän puolella. Tämä tästä tähän, viimeisimmistä huomioiduista övereistä.

      • öldskflödskf

        Sulla on tarkka silmä :D


      • Tarinaariiittää

        Ross on kyllä pahempi roisto kuin Pete. Vuoden loppuun mennnessä saadaan monia asioita selvitetyksi ja uudet odottaa.


    • Henrikkson

      Menkäähän taaperot nyt kiltisti istumaan isin polvelle ja jättäkää kirjoittelut vanhemmille sedille ja tädeille.

    • Pipppii

      Kuka nyt siis kuoli? Menny jokunen jakso ohi...

      • vastatatata

        Rube, Valerie ja tuntematon helikopterilentäjä.


      • KundiNakkilasta

        Oisko Henrikssonin sedällä namuja tarjota ;)


    • Glub

      Tapahtuma oli hienon näköinen, ja teknisesti hyvin toteutettu, sen sijaan
      "uhrit" eivät olleet ollenkaan merkittäviä. Ruby oli viimeisimpiä henkilöitä, kenen olisi tullut poistua, oli mahtava tyyppi ja hänelle nimenomaan olisi pitänyt kirjoittaa enemmän, korkean profiilin juonikuvioita. Val sai lähteä, mutta hänen olisi pitänyt lähteä arvolleen sopivalla tavalla, eli lavastaa nimenomaan kuolemansa, ja matkustaa salaa rannalle Meksikoon. Ja esimerkiksi Alicia, joka tiedettiin, että on lähdössä sarjasta joka tapauksessa, olisi voinut varsin hyvin kuolla tässä onnettomuudessa.

      Uhrit nyt vaikuttavat minimaalisesti tarinaan, erityisesti kun alunperin mainostettiin, että "4, jopa 7 "pää"henkilöä kuolee". Val ja Ruby nyt eivät kummatkaan ole päähenkilöitä, vaikka Valilla onkin ollut aikoinaan korkean profiilin tarinoita, niistä on jo pitkä aika. Rossin kuolema olisi ollut tietenkin hyvä asia, se, että sitten paljastuu, että Ross ei kuollutkaan, vesittää asian. Eikä Rossin kuolema edes olisi liittynyt koko onnettomuuteen, vaikka se olisi pitänyt paikkansakin.

      Eniten pidän tässä tarinassa kuitenkin siitä, miten tämä sai kaikki alkunsa pääjuoni Aaron/Robert/Chrissiesta ja Chrissien raivosta, ja kuinka siitä tulee seuraamuksia tähän suureen sateenvarjotarinaan. :)

    • DinglettympiijaBaronkin

      Aloitus on vain hassu. Jos Pete ei olisi tilannut kopterimatkaa niin koko tuhoa ei olisi tapahtunut. Ketku Debbie vehtasi kummakin Bartonin kanssa. Toivottovasti Debbie ei palaa äitiyslomalta on jo niin nähty ja evvk. Parasta on että Ali ja Rachel lähtee pois sarjasta. Kiinnostavin tapahtuu White,Sugden ja Aaron,Chas.

    • Huomioita_sohvalta

      Eikö Ali tule edes suremaan Rubya hautajaisiin, jos näitä edes nähdäänkään?
      Sitten ei enää nähdä sarjassa herttaista Ameliaa, eikä Seaniakaan.
      Rachel kun lähtee, tulee Samistakin jälleen sinkku ja Archie jää ilmeisesti sittenkin isälleen, vai lähteekö Rachelin ja Jain kiistakapulakin sarjasta? Ei kyllä tule yhtään ikävä näitä kilahtelevia Brecklen siskoksia. Suurimman osan kylässä asuessaan, vain raivosivat ja riitelivät jostakin ja harrastivat omituisia suhteita. Ali oli lesbo ja Rachel rakastui hiukan höynähtäneeseen Sam Dingleen.
      Kukahan muuttaa Rachelin asuntoon, tähän alkujaan Sugdenien taloon?

      • batmani

        Eipä taida tulla Valin lapsetkaan äitinsä hautajaisiin.
        Amelia jää varmaan isälleen, Sean taitaa olla huonossa hapessa?
        Mihin Jimin perhe muuttaa, ettei vaan Rachelin asuntoon.
        Ja eikö tulevaisuudessa tule uusiakin ihmisiä, kenen yläkertaan he sijoitetaan?


    • Huomioita_sohvalta

      Tulihan se Ali vielä vetistelemään ainakin Rubyn hautajaisiin. Mutta eipä taida enää jäädä leskenä lesbottomalle kylälle pyörimään. Joten muuttanee pian siskonsa kanssa pois kylästä. Hermostunut ja jatkuvasti kireäilmeinen ja Samia vahingoittava Rachelkaan ei ole enää ollenkaan mieluinen miniäehdokas, riitelelyyn ja väkivaltaan tottuneille, hieman tekopyhille Dingeille, joten tämäkin varmasti jouduttaa hermoheikon Rachelin lähtöä kylästä. Valin hautajaiset vieraineen on vielä näkemättä. Mutta jonkinlainen show niistä on tulossa, jos videon välityksellä saadut Valin viimeiset toivomukset huomioidaan.

      Vapaita asuntoja löytynee kohta kylästä enemmänkin, Rachelin asunnon lisäksi, kun Jimmyn Rakeshille myymä talokin remontoidaan ja sinne tehdään useampia asuntoja. Kuten kaikki varmaan jo tietävät, myös Edan talo vapautuu pian.
      Jääköhän edes Eric suureen taloonsa yksin, vai ottaako sinne kämppiksiä?
      Jimmy ainakin muuttaa tyttärensä kanssa Rakeshin ja Priyan asuntoon, joka on juuri sopivan kokoinen heille. Bernice on ehkä muuttamassa väliaikaisesti kartanoon, tai villapakan yläkertaan Gabbyn kanssa. Mihin Megan mahtaa muuttaa erottuaan Jaista? Muuttoruljanssia siis on ainakin piakkoin luvassa ja ehkä niitä uusia asukkaitakin.

    • Likeee

      Vahvistan, että olen myös saanut lainaa rahaa 96 tuntia sosiaalisen lainan organisaatio vetosi kaikille niille, jotka tarvitsevat rahoitusta 1000 euroa 30 miljoonaa euroa saatavilla kaikille, jotka kykenevät palauttamaan kanssa korko 3% vuodessa. Takaisinmaksuaika on 1-25 vuotta riippuen määrästä
      https://web.facebook.com/profile.php?id=100010905638155
      Mail: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe