Tuossa kirja Kennedyn murhasta

Paksu-Panu172cm

33

102

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JormaKnull
    • Green.ampui

      https://m.youtube.com/watch?v=XEsZK8pvveU

      Kennedyn murhatapa kopioitiin elokuvaan, kuski nappaa ovikotelosta aseen ja ampuu takapenkille.

      Zapruden filmi julkaistiin vasta 12 vuoden päästä tapahtuneesta retusoituna.

      Ratkaisevat ruudut oli tökerösti sutattu, Greenin kädestä poistettu ase ja JFK:n pään vamma käännetty.

      • GeorgeHWBush

        No kuka sitten ampui selkään? Eikö olisi ollut järkevämpää ampua piilosta myös päähän? Eihän tuossa kuvitelmassa, että kuski ampuisi kaikkien nähden, ole mitään järkeä. Täysin järjetöntä.


      • Ja autossa kukaan ei kuule mitään vaikka korvan juuressa paukutellaan...


    • Murhavirhe

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Error

      Conducting his own investigation, Donahue eventually decided that the bullet that struck Kennedy in the head had in fact been fired by Secret Service agent George W. Hickey Jr. from an AR-15 rifle carried in the car immediately following the President's vehicle. The series of events is as follows: After the first shot which hit the street was fired, Hickey turns completely around and acquires Oswald on the sixth floor of the school book depository building. His turned head is documented in an AP photograph by James Altgens. Hickey reaches for the AR-15 under the seat, releases the safety and begins to lift the gun.

      http://www.philly.com/philly/news/Shooting_holes_in_theory_that_a_Secret_Service_a

      Secret Service agent George Hickey is seen brandishing a rifle as the limousine carrying a wounded President Kennedy, with agent Clint Hill on the back, speeds away from Dealey Plaza in Dallas on Nov. 22, 1963. One theory is that Hickey accidentally shot JFK.

      Artikkeli väittää, että agentti Hickey ampui AR-15 kiväärillään "vahingossa" JFK:n pääosuman. Kun sitä ennen oli "vahingossa" komentanut JFK:n autoa jalan seuranneet agentit sivuun.

      Todellisuudessa salaisen murhapalvelun agentti Hickey ampui ENSIMMÄISEN laukauksen Kennedyn yläselkään (Luoti tuli Kennedyn aataminomenasta ulos ja jatkoi matkaa Conallyn olkapäähän), ja sen jälkeen Kennedyn autoa kuljettanut agentti Green ampui Kennedyä otsaan vaimentimella varustetulla, tähän murhaan varta vasten suunnitellulla aseella, luoti oli räjähtävä.

      • GeorgeHWBush

        Huuhaata. Ballistiikat ei täsmää. Luodin olisi myös pitänyt mennä Kennedyn luiden läpi, mistä ei ole näyttöä.
        Täyttä paskaa!


    • Lukilukiluki

      Minkä ihmeen luiden, luoti meni sisään selkärangan oikealta puolelta, kylkiluiden välistä ja tuli ulos aataminomenan vierestä, pelkkää pehmytkudosta.

      Katseleppa vanhoja teloitusfilmejä, kun rintaan ammutun takana hiekkakasa pöllähtää komeasti, ihmiskeho ei tarjoa paljoakaan vastusta kiväärikaliperin luodeille.

      • GeorgeHWBush

        Kaiken lisäksi selän osuma oli alempana, kuin kurkun 5mm:n kokoinen reikä. Vakuuttavaa tosiaan. Lisäksi ruumiinavauksen tehnyt lääkäri kertoi selän haavan olleen vain 2-3 cm syvä. Eli ei luoti ole mennyt läpi. Kaiken lisäksi, jos olisi mennyt, niin ei olisi edes osunut Connallyyn. Connally kaiken lisäksi väitti olevansa varma, että Kennedyyn oli JO osunut aiemmin, kuin se luoti, joka osui häneen.

        Ota asioista selvää, Toope!


      • GeorgeHWBush

        Smoking
        Gun #1:
        (Hi)
        is an anatomical
        impossibility,
        because
        the bullet
        would
        have
        had
        to impact
        bony
        structures.
        Consider,
        for example,
        hypothesis
        (Hl). David
        W.
        Mantik,
        M.D., Ph.D., who
        holds a Ph.D. in physics
        and is also board-certified
        in radiation
        oncology,
        has
        studied
        X-rays
        of the President's
        chest. He has used the cross-section
        of a body
        whose
        upper chest and neck dimensions
        were the same as those of JFK and
        performed
        a simple
        experiment.
        Taking
        the specific locations specified
        by the
        HSCA for the point of entry at the base of the back of the neck and the point of
        exit at the throat,
        he has drawn a straight
        line to represent
        the trajectory
        that any
        bullet would
        have to have taken from that point of entry to that point of exit. Any
        such trajectory
        would
        intersect
        cervical
        vertebrae.
        A CAT scan demonstrating
        Mantik's
        experiment
        has been published
        in a splendid
        study of some of the most
        basic evidence
        in this case by Stewart
        Galanor,
        Cover-Up
        (1998).


    • etjetjejetjetjjrtj

      Viikko ennen presidentin murhaa alkaa järjestelyt, turvallisuutta heikennetään.'

      -Oswaldia syytettiin Tippitin murhasta kl. 19 Dallasin aikaa, se on kl. 14 seuraavana päivänä Uudessa-Seelannissa, sikäläisillä lehdillä oli jo kaikki tiedot 24 vuotiaasta Oswaldista, ateljeevalokuva, elämänkerta, tiedot Neuvostoliitosta, ja lehdet olivat varmoja, että Oswald yksin murhasi Kennedyn, vaikka virallinen syyte luettiin Dallasissa 4 tuntia myöhemmin.

      -Minusta tuntui, että oltiin levittämässä peitetarinaa, kuin Mustassa operaatiossa konsanaan.

      -Palattuani kysyin itseltäni, miksi minut erikoisjoukkojen johtaja, oli lähetetty etelänavalle tehtävään, jonka moni muukin olisi voinut hoitaa. Mahtoiko se johtua siitä, että jos olisin ollut Washingtonissa rutiineihini olisi kuulunut määrätä lisää turvamiehiä Dallasiin.
      sain selville, että joku käski Ford sam Houstonin tiedusteluryhmän pois palveluksesta sinä päivänä, vastoin eversti Reichin protesteja.

      -Dallasin kaltaisessa vihamielisessä kaupungissa on rutiinitoimempide määrätä lisäjoukkoja salaisen palvelun rinnalle.

      -Vaikka emme olisi sallineet hänen ajaa avoautossa, jalkakäytävillä olisi ollut ehdottomasti 100-200 agenttia.
      Kuukautta aikaisemmin suurlähettiläs Stevensonia oli lyöty Dallasissa.
      De Gaullen henki oli yritetty riistää.

      -olisimme tutkinen reitin hyvissä ajoin. Emme olisi sallineet avonaisia ikkunoita dealeylla. Tarkka-ampujia olisi ollut kaikkialla, ikkunan avaamisesta olisi seurannut hälytys. Kukaan ei olisi saanut avata edes sateenvarjoa, eikä limuusiini hidastaa vauhtia alle 10 mailiin, tai kääntyä Houstonin ja Elmin risteyksessä.
      Armeijan läsnäolo olisi tuntunut kaduilla.

      -Mutta mitään ei tehty, rikoimme kaikkia turvamääräyksiä. Ja se on selvin merkki mahtavasta salajuonesta. Kuka olisi pystynyt siihen? Mustat operaatiot, minun väkeni. Esimieheni olisi voinut soittaa Reichille ja sanoa: "Lähetämme toisen turvayksikon, te voitte levätä."
      Dallasissa oli sinä päivänä armeijan tiedusteluväkeä. En tiedä keita ja miksi, mutta he eivät suojelleet asiakkaita. Ja Oswald, tiedusteluväellä oli hänen kansionsa. Ne kansiot on tuhottu.
      tapahtui monia outoja asioita, eikä Oswald liittynyt niihin mitenkään. Koko kabinetti oli Kaukoidässä. Osa taistelurykmentistä oli palaamassa Saksasta, ja lensi Usan yllä ampumisen aikoihin. Kello 12:34 koko Washingtonin puhelinverkkosto mykistyi tunniksi. Washingtoniin palaava lentokone ja Johnson kuulivat radiosta, että salamurhaaja toimi yksin. Kuulostaako se yhteensattumalta? Ei hetkeäkään.

      -Kabinetti oli pois tieltä. mellakantorjuntajoukot olivat ilmassa. Puhelimet eivät toimineet, jos suunnitelma menisi mönkään. Mitään ei jätetty sattuman varaan. Kennedyä ei voitu jättää henkiin, jos suunnitelma epäonnistuisi.
      Sen jälkeen mikään ei ollut ennallaan. Vietnamin tilanne kuumeni ja CIA ja Pentagon uskottelivat kaikenlaista. Väkeni tiesi, että Warrenin komissio oli puppua. Mutta asiaan liittyi jotain isompaa ja rumempaakin. Tunsin Allen Dullesin hivin, kävin hänen kotonaankin. Miksi hänet nimitettiin tutkimaan kennedyn murhaa, vaikka kennedy oli hänet erottanut?
      Dulles oli kenraali Y:n suosija. Erosin 1964.

      -En tajunnut, että Kennedy oli niin vaarallinen valtakoneistolle, sekö oli syynä?

      -Niinhän kysymys kuuluu, miksi? Miten ja ketkä ovat pelkkää silmanlumetta kansalle, Oswals, Ruby Kuuba, mafia, annetaan ihmisten arvailla.
      Se estää kysymästä tärkeintä kysymystä, miksi?
      Miksi Kennedy tapettiin? Kuka siitä hyötyi? Kenellä on valta peitellä totuutta?

      -harva tietää, että 1961, juuri Sikojenlahden jälkeen, laadin kansallisen turvallisuustoiminnan muistioita 55, 56 ja 57. Ne on luokiteltu huippusalaisiksi, niissä Kennedy kertoi komentajaneuvoston kenraali lemnitzerille, että komentajaneuvosto alkaa vastata puolisotilaallisista toimista rauhan aikana, se päätti CIA:n valtakauden. "Rikkoi sen tuhanneksi sirpaleeksi" kuten Kennedy oli luvannut. ja nyt hän määräsi armeija avukseen. Ennenkuulumatonta, se aiheutti hirmuisia shokkiaaltoja vallan käytävillä. Ja tietysti Allan Dullesin, Richard Bissellin ja kenraali Cabellin potkut. He olivat olleet tiedustelupomoja 2. maailmansodasta lähtien. Eräät henkilöt hermostuivat suuresti.

      -Kennedyn käskyjä ei koskaan pantu täytäntöön, byrokraattisista syistä. Seurauksena Kuuban operaatio siirtyi osastolleni, operaatio Mungo, Mungo oli Musta operaatio. Sen tukikohta oli Miamin yliopistolla, jossa sijaitsee CIA:n suurin kotimaan tukikohta. Sen budjetti on satoja miljoonia dollareita, 300 agenttia, 7000 kuubalaista, 50 yritystä rahanpesuun, he kävivät jatkuvaa sotaa Castroa vastaan. Teollisuussabotaaseja, satojen polttamisia jne. kenraali Y valvoi kaikkea. Hän kävi salaista sodankäyntiä nyt kotimaassa. Hänellä oli ihmisiä varusteita ja tukikohtia ja motivaatiota.

      -Älkää aliarvioiko Kennedyn budjettileikkauksia 1963, 52 sotilastukikohtaa 25 osavaltiossa, 21 ulkomaan tukikohtaa, puhumme suurista rahasummista.

      -Montako helikopteria menetimme Vietnamissa, lähes 3000 tähän mennessä. Niitä valmistaa Bel

    • dghdgjdjdgjdd

      -Älkää aliarvioiko Kennedyn budjettileikkauksia 1963, 52 sotilastukikohtaa 25 osavaltiossa, 21 ulkomaan tukikohtaa, puhumme suurista rahasummista.

      -Montako helikopteria menetimme Vietnamissa, lähes 3000 tähän mennessä. Niitä valmistaa Bell Helicopter, kuka sen omistaa? Bell oli konkurssikypsä, kun eräs Bostonin pankki pyysi CIA:ta käyttämään koptereita Indokiinassa.

      -Entä F-11 koneet? General Dynamics, Fort Worth, kuka sen omistaa?

      -Tutkikaa sodan aikaista puolustusbudjettia, 75 miljardia, pian 100 miljardia, 200 miljardia ennen kuin sota loppuu. Vuonna 1949 budjetti oli 49 miljardia, ei sotaa ei rahaa.

      -Jokainen yhteiskunta valmistautuu sodan varalle. Valtion määräysvalta kansalaisiinsa piilee sen sotavoimissa. Rikkaat ihmiset päättävät sodista, ja kennedy halusi lopettaa kylmän sodan toisella kaudellaan. Hän halusi lopettaa kilpailun kuuhun pääsystä, hän vastusti ydinkokeita, hän ei hyökännyt Kuubaan 1962, ja hän aikoi vetäytyä Vietnamista. Tämä kaikki muuttui 22 marraskuuta 1963


      -Lehdistö esitteli "murhaajan" Osvaldin kaikkinen taustatietoineen, neljä tuntia ennen kuin viralliset syytteet luettiin.

      • >>Hän halusi lopettaa kilpailun kuuhun pääsystä<<
        Niinkö...?
        Sikojenlahden maihinnousu oli täysin Kennedyn hyväksymä.


    • Oletkohuumehörhö

      -Kaiken lisäksi selän osuma oli alempana, kuin kurkun 5mm:n kokoinen reikä. Vakuuttavaa tosiaan.

      Niin on, mikä tosiasia vahvistaa sen seikan, että selkäosuma ammuttiin vaakatasosta tai sen alapuolelta, mikä tekee laukauksen kirjavarastosta mahdottomaksi.

      -Lisäksi ruumiinavauksen tehnyt lääkäri kertoi selän haavan olleen vain 2-3 cm syvä. Eli ei luoti ole mennyt läpi.

      Täyttä skeidaa, missä linkki tällaiseen lausuntoon? Sotilaskaliperin luoti ei pysähdy parin sentin syvyyteen pehmytkudoksessa. Keksit koko jutun itse.
      Selkään osunut luoti tuli ulos kurkusta ja osui Conallyn olkapäähän, tätä ei kukaan kiistä, suora linja, siinä ei ole mitään taikuutta.

      -Kaiken lisäksi, jos olisi mennyt, niin ei olisi edes osunut Connallyyn. Connally kaiken lisäksi väitti olevansa varma, että Kennedyyn oli JO osunut aiemmin, kuin se luoti, joka osui häneen.

      Ota asioista selvää, Toope!

      Ja sitten jo seuraavassa lauseessasi oletkin epävarma, että menikö läpi vai ei :D
      Ja taas pistit omia hourailujasi Conallyn suuhun, mitään tällaista Conally ei ole sanonut, Kennedyyn ja Conallyyn osuu sama luoti saman sekunnin sisällä.

      IDIOOTTI!

      • GeorgeHWBush

        Et osaa näköjään itse hakea lähteitä? Oletko simpleton vai kepulainen?


      • GeorgeHWBush

      • GeorgeHWBush
        GeorgeHWBush kirjoitti:

        http://www.wnd.com/2013/10/john-connally-debunked-jfk-single-bullet-theory/

        heh! siinä ...

        * Dr. John Ebersole, who got a look at the back wound during the autopsy, said the wound was near the fourth thoracic vertebra (63:721). This is even slightly lower than where the death certificate places the wound.

        http://miketgriffith.com/files/backwound.htm

        4. I find Gov. Connally's testimony to be persuasive and compelling. Connally was absolutely certain he was hit by a separate bullet, not by the same bullet that struck Kennedy in the back as required by the SBT. He recalled he had already turned to try to look at Kennedy and that he was in the process of turning the other way when he felt a bullet strike him forcibly in the back. Mrs. Connally, who was sitting next to her husband in the limousine, likewise was certain her husband was hit by a different bullet than the one that struck Kennedy.
        Nearly all of the eyewitnesses who commented on the subject believed Kennedy and Connally were hit by separate bullets. The FBI's report on the assassination came to the same conclusion, stating that Kennedy was struck in the back by one bullet and that Connally was then hit by a different bullet.
        If Kennedy's and Connally's non-fatal wounds were caused by separate bullets--as Connally and his wife, the FBI report, and numerous witnesses said--then more than one gunman must have been involved. The SBT was formulated precisely to avoid having to admit that JFK's and Connally's non-fatal wounds were caused by different bullets, since that would mean there was more than one shooter.

        http://www.kenrahn.com/JFK/Issues_and_evidence/Single-Bullet_theory/Ten_reasons.html


      • GeorgeHWBush
        GeorgeHWBush kirjoitti:

        * Dr. John Ebersole, who got a look at the back wound during the autopsy, said the wound was near the fourth thoracic vertebra (63:721). This is even slightly lower than where the death certificate places the wound.

        http://miketgriffith.com/files/backwound.htm

        4. I find Gov. Connally's testimony to be persuasive and compelling. Connally was absolutely certain he was hit by a separate bullet, not by the same bullet that struck Kennedy in the back as required by the SBT. He recalled he had already turned to try to look at Kennedy and that he was in the process of turning the other way when he felt a bullet strike him forcibly in the back. Mrs. Connally, who was sitting next to her husband in the limousine, likewise was certain her husband was hit by a different bullet than the one that struck Kennedy.
        Nearly all of the eyewitnesses who commented on the subject believed Kennedy and Connally were hit by separate bullets. The FBI's report on the assassination came to the same conclusion, stating that Kennedy was struck in the back by one bullet and that Connally was then hit by a different bullet.
        If Kennedy's and Connally's non-fatal wounds were caused by separate bullets--as Connally and his wife, the FBI report, and numerous witnesses said--then more than one gunman must have been involved. The SBT was formulated precisely to avoid having to admit that JFK's and Connally's non-fatal wounds were caused by different bullets, since that would mean there was more than one shooter.

        http://www.kenrahn.com/JFK/Issues_and_evidence/Single-Bullet_theory/Ten_reasons.html

        " Then it goes on to say X rays of the brain area which was removed,
        half of the missile which appeared to enter the back of the
        skull and disintegrated fragments could be observed along the side of the skull.
        The largest description has to do with the examination of the skull.
        Now then he goes on to say during the latter stages of this
        autopsy Dr. Humes located an opening which appeared to be
        a bullet hole which was below the shoulders
        to the right of the middle line of the spinal
        column. This opening was probed by Dr. Humes with the finger
        at which time it was determined that the trajectory of the missile had entered at a downward position for 45 to 60 degrees.
        Further probing determined that the distance traveled
        by this missile was a short distance inasmuch as the end of
        the opening could be felt with the finger, inasmuch as a
        complete bullet of any‘size could be located in the brain
        area and likewise no bullet could be located in the back or
        any other areas. An inspection revealed there was no point
        of exit. The'individuals performing the autopsy were at a
        loss to explain why they could find no bullets."

        from Ebersole's interview with the HSCA FPP
        http://www.paulseaton.com/jfk/boh/boh_found.htm


      • GeorgeHWBush

        Täyttä skeidaa, missä linkki tällaiseen lausuntoon? Sotilaskaliperin luoti ei pysähdy parin sentin syvyyteen pehmytkudoksessa. Keksit koko jutun itse.
        Selkään osunut luoti tuli ulos kurkusta ja osui Conallyn olkapäähän, tätä ei kukaan kiistä, suora linja, siinä ei ole mitään taikuutta.ulostulojäljen? Et ole tainnut ampua edes ilmakiväärillä ikinä?


        -Ja tuollainen luoti jättää Kennedyn kurkkuun muka 3-5 mm:n ulostulojäljen?
        Et ole tainnut ampua edes ilmakiväärillä ikinä?
        TAMPIO!

        Ja sama Hickey tietysti ampui Kennedyä päähänkin...heh!


    • llblbkbkgicucucucycy

      Hickey ampui selkään ja Kuski Green päähän.

      • joullupukkki

        Ja kurkkuun tuli puolen sentin kokoinen ulostulohaava. Tällä selvä...


      • urmaspellinen

        Mutta mutta.. Hickey oli takanaolevan auton kuskinpuoleisella laidalla ja jos olisi ampunut Cenediä selkään, luoti ei olisi voinut tulla ulos kurkusta juuri kerrotusta kohtaa ja sitten osua Conallin oikeaan kainaloon. Täysin mahdoton geometrinen yhtälö. SEHÄN OLISI MYÖS TAIKALUOTI!

        Joten pientä rajaa noihin haavekuviin Cenedin murhan suhteen.


      • team_aluminium
        urmaspellinen kirjoitti:

        Mutta mutta.. Hickey oli takanaolevan auton kuskinpuoleisella laidalla ja jos olisi ampunut Cenediä selkään, luoti ei olisi voinut tulla ulos kurkusta juuri kerrotusta kohtaa ja sitten osua Conallin oikeaan kainaloon. Täysin mahdoton geometrinen yhtälö. SEHÄN OLISI MYÖS TAIKALUOTI!

        Joten pientä rajaa noihin haavekuviin Cenedin murhan suhteen.

        Tosiasiassa liskoihmiset murhasivat JFK:n


      • urmaspellinen
        team_aluminium kirjoitti:

        Tosiasiassa liskoihmiset murhasivat JFK:n

        Ahaa, myönnät häviösi tässä keskustelussa. Vessarunkin kautta sitten menet peiton alle, jookos.


      • GeorgeHWBush
        urmaspellinen kirjoitti:

        Mutta mutta.. Hickey oli takanaolevan auton kuskinpuoleisella laidalla ja jos olisi ampunut Cenediä selkään, luoti ei olisi voinut tulla ulos kurkusta juuri kerrotusta kohtaa ja sitten osua Conallin oikeaan kainaloon. Täysin mahdoton geometrinen yhtälö. SEHÄN OLISI MYÖS TAIKALUOTI!

        Joten pientä rajaa noihin haavekuviin Cenedin murhan suhteen.

        Hyvä havainto Urmakselta. Helppo havaita, että ei ole tuo luoti mahdollinen. Jopa 11-vuotiaan luulisi tajuavan tuon, mutta kekekekeke.....


      • team_aluminium
        urmaspellinen kirjoitti:

        Ahaa, myönnät häviösi tässä keskustelussa. Vessarunkin kautta sitten menet peiton alle, jookos.

        En minä sinun light folio versioihin usko. Olen hardcore folio ja uskon että liskoihmiset murhasivat JFK:n. Sinun teoriasi ovat naurettavia.


    • onko_tarpeeksi_folioo

      Area viisykkösestä paenneet alienit murhasivat JFK:n.

    • Kekkeke

      On tuotu hyviä lähteitä JFK:n murhasta. Paljon kiitoksia. Kerrankin järkevää keskustelua.

    • Oswaldolisyytön

      Jos te ette lue Jim Garrisonin kirjaa Avoin tapaus niin olette todella pihalla Lee Harwey Oswaldin osallisuudesta tuohon ampumiseen. Jim Garrison oli ainoa joka toi esille miten Lee Harwey Oswaldista yritettin tehdä syntipukki noihin ampumisiin ja tuosta salaliitosta Oswaldin takana. Lee Harwey Oswald ei ampunut sen enempää J. F. Kennedyä kuin J. D. Tippitiä. Muuten hyvää tekstiä muista ampujista jotka osallistuivat tuohon ampumiseen.

    • vsgbfsg

      Kiitos linkistä

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe