Vaimo määrää ja pihtaa.

NoInse

No olemme naimisissa ja lapsia on kaksi.Seksi on ollut hänelle tapa ohjailla menoja ja tulojani.En dokaa ja hoidan hommani muutenkin suht mallikkaasti,tietty joskus voisin olla täysin ohjailtavissa.Yksi päivä oli mykkäkoulu käynnissä sanoin hänelle et vedän käteen ja menin vessaan ja hän oli ihmeissään.Nyt teen sitä aina,kun panettaa ja enpä asialla itseäni vaivaa,koska teen sitä lasten ollessa poissa kotoa.Sitä saa mitä tilaa.

68

5599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakumies671

      Uskollinen pitää olla, jos kotona saa. Nainen ei voi yksipuolisesti päättää että seksi on sun kohdalta loppu, omalta kohdaltaan voi.

      • Anonyymi

        kyllä se nykyään niin tulkitaan. kenenkään ei oo pakko harrastaa seksiä. avioliitossa voi laittaa miehen kitumaan. vallankäyttöä sallittua.


    • Olisi taas mukava kuulla toisen osapuolen versio asiasta.

      No aika heikko luonne on, jos toinen pystyy hallitsemaan seksillä. Kyllä käteenveto mukavan aikuisviihteen kera aina keskinkertaisen avioseksin voittaa.

      • näin_se_on

        Totta puhut!


    • tyypillinsuomilainesuhde

      Pirttihirmu talossa ja äijä alistettuna, kyllä sulla on kusipäinen ämmä.

    • YksKaxPax

      Yhden kerran avioliittomme aikana vaimoni sanoi että hän taitaa ryhtyä seksilakkoon kunnes teen yhden asian. Siihen totesin että jos ajattelit käyttää kiristyskeinona niin tärkeää, intiimiä ja helposti haavoittavaa asiaa kuin seksi niin sitten saat lakkoilla ihan yksiksesi. Minä en sellaista jää katselemaan. Aiheeseen ei sen jälkeen palattu eikä vastaavia yrityksiä ole enää ollut.

      • satuh.....nen

        Juuri noin.


      • Anonyymi

        se vaan on niin ettei seksii tarvii suostua ja näin nainen pääsee kuin koria veräjästä, mies ei voi vaatia, nainen voi olla lakossa ja mykkäkoulussa ties missä mies on aina syyllinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        se vaan on niin ettei seksii tarvii suostua ja näin nainen pääsee kuin koria veräjästä, mies ei voi vaatia, nainen voi olla lakossa ja mykkäkoulussa ties missä mies on aina syyllinen

        Pitääpäs vastata tai osallistua keskusteluun,,,,onkohan ne miehet niitä jotka eivät eroa vaikka suhde ei toimi niitä "järki miehiä" onhan miljoona syytä miksi ei kannata erota jos välit vaimon kanssa ovat asialliset.

        kyllä mieskin ajattelee että miten lapsille ja jopa vaimolle käy jos mies päättääkin että kantapäät vastakkain...ja joskus tällainen ajattelu on ihan perusteltua kun, ei vaimolla välttämättä ole säästöjä saati kunnon ammattia.

        Silti ollaan kuin kämppikset,ei seksiä eikä mitään romantiikkaa ja joissain tapauksissa tämä on vain vaimosta kiinni. Jossain tapauksissa tietty vain miehestä tai molemmista..

        Onko siinä sen kummempaa,kipinää ei vain ole enää, lapset tehty jne ja se siitä...fiksut ilmeisesti hyväksyvät tilanteen ja eroavat sovussa? Onko eri parempi kuin tavan vuoksi yhdessä eläminen. Mies kyllä usein ajattelee että menettää yhteyden lapsiin sillä kellon lyömällä kun erotaan ,harvoin han enää saman katon alle jäädään. Tietty jos lapset on jo kohta muutenkin kotoa pois muuttamassa niin..

        On nämä näitä....

        Itsellä näitä ongelmia siksi kommentoin. Onhan parempi anonyyminä kirjoitella edes täällä kuin se ettei kerro kellekään. Vertaistukea katsos, meitä riittää nääs ;-)

        Tärkeintä lienee hoitaa asiat aikuisten tavalla, asiallisesti ilman turhia draamoja. Lapset etusijalle aina. Lapsistaanhan haluaa aina huolehtia ,erosipa eli ei.


    • EIpakkoseksille

      On totta, että jotkut naiset käyttävät seksiä välineenä saadakseen mitä haluavat.

      Mutta luulenpa, että usein kyse on siitä, että nainen ei halua seksiä. Kun näin on, niin asiat eivät ole kunnossa suhteessa. Jokin asia vaivaa silloin.

      Nainen toimii eri tavalla kuin mies seksiasioissa. Miehelle seksi on seksiä ja sitä voi toki harrastaa vaikka taivas tippuisi niskaan. Naiselle se on usein enemmän. Ei haluta,jos työt töissä tai kotona painaa. Jos on väsynyt lasten hoidosta, rahahuolet vaivaavat jne. Harmi, että miehet eivät yleensä tätä ymmärräkkään.

      Mielessä on vain oma halu ja sen tyydytys. Tämämpä takia minäkin olen kohta eronnut. Ei enää pakkoseksiä, kiukuttelua, mökötystä, syyttelyä. Olen esim. saanut kuulla keksityistä kuukautisista, muista miehistä, lesboksikin on epäilty.

      Hommatkoon uuden pantavan "kodinkoneen". Ja mies vaan miettii, että mikä vikana...

      Puhuttu ja selitetty on. Ei mene perille. Ahdistaa. Kyllä miesten nyt pitäisi herätä tähän päivään. Naiset ovat seksuaalisesti kokonaisvaltasia, tuntevia ihmisiä. Ei mitään tarpeen tyydytyskoneita, vaikka pappi olisikin vihkinyt liittoon...

      • NäinMeillä

        Luonnollisesti nainen saa päättää itse haluamisistaan tai haluamattomuuksistaan. Ainoa vain on että kyllä sen naisen pitää tajuta että hänen teoillaan on myös vaikutuksia parisuhteeseen. Pysyvä parisuhde on samalla myös lupaus huolehtia sen toisen osapuolen kohtuullisista (huom! kohtuullisista) tarpeista. Jos vaimon päätä särkee kolme viikkoa putkeen ja aina on jollain tavalla huono päivä niin kyllä sillä on vaikutusta parisuhteeseen vaikka kuinka naisella on oikeus päättää omasta kehostaan. Harva nainen katsoisi miestä joka olisi vaikkapa kuukauden puhumatta vaimolleen. Puhuminenkin on tietyssä mitassa se perusasia parisuhteessa ja jos sitä ei ole lainkaan niin se vaikuttaa asioihin.
        Kyllä tämä seksiasia on sellainen jossa pitää molemmin puolin joustaa ja löytää ne hyvät kompromissit. Jos ei nappaa juuri koskaan niin kyllä sitä hyvänä pitoa voi sille toiselle osapuolelle silti järjestää jossain muodossa vaikka ei yhdyntää olisikaan. Ja tehdä tämän ihan vain rakkaudesta.


      • ppo98

        "Nainen toimii eri tavalla kuin mies seksiasioissa. Miehelle seksi on seksiä ja sitä voi toki harrastaa vaikka taivas tippuisi niskaan. Naiselle se on usein enemmän. Ei haluta,jos työt töissä tai kotona painaa. Jos on väsynyt lasten hoidosta, rahahuolet vaivaavat jne. Harmi, että miehet eivät yleensä tätä ymmärräkkään."

        Naiselle mies on yleensä "seksikone", täytyy panna kun nainen määrää, kieltäytyä ei saa, jos ei onnistu, naiselta mykkäkoulu koska "mies ei välitä eikä halua tehdä naisen mieliksi", sillä ei ole väliä että ei mies voi sille mitään että ei ole kone.
        -Mies taas haluaisi erotiikkaa, keskustelua , koskettelua, lähellä oloa kun päivän kiireissä ei ehdi hetkeksikkään pysähtyä vierekkäin tai juuri edes hipaista, eli ensin täytyisi virittäytyä kun on niin paljon muuta päällä, eikä sen aina tarvi edes johtaa seksiin. Mutta ei, vaimo vaatii aina nopean kylmän panon ja that's it.
        Näin meillä..


      • Anonyymi

        Tiedätkö että miehet ovat myös sellaisia. Maksetaan vuokrat/lainat, vesi/sähkö/autojen/vakuutus maksut, naisen kauneus menot. Silti useimmat valittavat, vaikka kaikki eo. ovat miehen maksamia.


    • mekkk

      Tarpeeksi kun nainen pihtaa niin mies häkee seksiä jostain muualta ja kohta se nykyinen on entinen. Miksi miehenä annat naisesi sinua pompotta mennen tullen ja pitää sanoa suoraan asiat jos jokin mättää eikä vaan tehdä naisen mielen mukaan.

      • Catttt

        Niinpä , kun mies pihtaa niin nainen hakee sexiä muualta ja kohta jääkin sinne muualle ja ukko on ex.
        Miksi naisena annat ukkosi pomottaa sano suoraan ellei sitä munaa saa niin lähen ,eikä vaan tehdä miehen mielen mukaan.


    • Opitsinäkinjoskus

      Hae muualta sitten. Niin minunkin vaimo sai mitä halusi. Hain seksin muualta. Aina löytyy näitä "varatulle antajia ihan varmasti. Ei tarvi pelätä sen käräyttämistä. Itsehän vaimo tilasi tämän. Tietää nyt että saan. Ei kertaakaan ole nyt kieltäytynyt kun jäin tahallisesti kiinni ihan itse. Sai todisteet ja Katuu kun lakkoon ryhtyi. Nyt kun viestittelen tuon toisen kanssa näytän välillä mitä ja annan ymmärtää että sieltä se vittu löytyy jos kotona en saa. Eikö ole kätevää? Totuutta en tule kertomaan koskaan kummallekaan miksi käytän hyväkseni tilannetta. Vaimo epäilee että lähden tuon toisen kanssa tietäen seksiin ja toinen on ystävä joka ymmärtää mun ongelmia. Nyt ei siis meillä ongelmia kotona eikä tuo ystäväni aavista mihin käytän viestejä. Seksin saanti turvattu. Aina saa kun haluaa.

      • 873587843

        Mun vaimo tietää, että en saa.


      • mitämenetettävää

        Kokeile Opitsinäkinjoskus nikin keinoo.


    • 89787897878

      Oksennus tota alottajan juttua. "Sitä saa mitä tilaa", sitähän toi aloittaja sai. On muuten ihan helvetin hyvä, että en itse ole tollasen nössö-ääliön kanssa. Hyi helvetti. Miten vitussa tommonen kuonakasa on siennyt....

    • kartoitus_paikallaan

      Minäkin olen joskus suutus päissäni sanonut avopuolisolle et menen sit kädelle kun ei ole sulla haluja ole ja siitäkös tuli myräkkä. Avovaimo suuttui meni herne nenään ja sain vaan kulla et iso mies vetelee käteen hyi hitto. No pakkohan se kun ei tussua saa. Mitähän sit sanois jos kävisin vieraissa.

      • 95379824

        Meillä sanoi, että uskotonta voisi edes jotenkin arvostaa muttei runkkaria.


      • 94857643

        Meillä sanoi, että runkkaria voisi edes jotenkin arvostaa muttei pihtaria.


    • 6feetunder

      Meillä seksi väheni totaalisesti ensimmäisen lapsen saatua alkunsa ja toisen jälkeen se vähäinenkin seksi loppui.
      Vaimo käyttää ehkä energiansa lastenhoitoon ja ei häntä kiinnosta kuinka raskasta miehellä on töissä ja kodin remontissa. Kohta loppuu kymmenvuotinen parisuhde minun osaltani, sillä vieraissa en ala käymään. Ero tulee olemaan raskasta lapsilleni, oikeasti ilman heitä kasvaisin jo nurmea kaiken paskan kaatuessa niskaani.

      • geronimovaan

        Öö. Kerro vaimollesi kaikki tämä.
        Tunteella ja tosissaan.
        Sitten hänkin tietää missä mennään.
        Puhukaa asia halki, ette lopeta ennenkuin kaikki on selvitetty.
        Kannattaa.


      • 6feetunder

        Olen asioista jo vihjaissut, eikä ottanut kuuleviin korviinsa. Olen seksuaalisesti todella aktiivinen ja kaikki nämä vuodet olen ollut kuin löysässä hirressä. Olen tehnyt aloitteita seksuaaliseen kanssakäymiseen kymmeniä, ellei satoja kertoja ilman tulosta ja en jaksa enää, olenkin tyytynyt jo kohtalooni. Tästä oravanpyörästä täytyy päästä kauas tai nurmi kutsuu.


    • kieltäytyjä

      Tässä ketjussa on tullut esiin, että yleensä naisen tulisi "olla saatavilla" avioliitossa. Jos ei, niin onko tosiaan niin, että miehen on silloin oikeus pettää puolisoaan? Minun mielestäni ei. Olen aina ollut sitä mieltä, että ei ole naisen hyvä kieltäytyä, mutta käytännössä kuulun nykyisin itsekin samaan kastiin. Syy on se, että mies on niin ilkeä. Miten sitä voisi olla intiimissä kanssakäymisessä miehen kanssa, joka haukkuu niin, että sielu on jo ihan rikki, ja ilmoittaa vihaavansa vaimoaan ja inhoavansa tämän naamaakin. Sitten pitäisi vielä hymyssä suin tai edes hammasta purren innostua intiimihetkistä? Olen pahoillani, en pysty. Pelkkä ajatus miehestäni saa minut itkemään, koska hän on haavoittanut minua sanoillansa niin paljon. Rakastan häntä kyllä edelleen. Eli kyllä syytä on miehissäkin. Onko nyt sitten niin, että on ihan ok, että mies haukkuu ja on ilkeä, mutta koska nainen kieltäytyy, niin mies saa sitten vielä ihan rauhassa pettääkin? Eikö miehenkin tulisi katsoa peiliin, että näkisi, miksi nainen kieltäytyy?

      • Anonyymi

        70 luvulla oli kaikki paremmin. lisäännyttiin ja naiset oli luomuja, oli pääongelmia vähempi.


    • 7369

      Jälleen kerran "pihta, saa, antaa" jne.
      Vaikuttaa hyvin yksipuoliselta ajattelulta!
      Kysehän on kahden ihmisen kanssakäymisestä.
      Tämä ei ole itserakasta jeesustelua mutta tuon laatuisessa kanssakäymisessä tulisi kai pitemmällä tähtäyksellä molempien osapuolten olla "saajina".

      Aktiivi-iässä on usein arkisia häiriötekijöitä mutta ne on vain hyväksyttävä ja yritettävä minimoida esimerkiksi taakan jaolla.
      Esimerkiksi kun vaimoni aikanaan tuli kotiin lauantaisin kassa-askareestaan klo 15 jälkeen, niin oli itsestään selvää, että kotiutuminen tapahtui siivottuun taloon, valmiiksi katettuun kahvipöytään.

      Yksi, minulle käsittämätön asia on henkilöön menevä solvaaminen!?
      Tietenkin tulee tilanteita jolloin tulee sanotuksi kumppanille, että "oliko tuo nyt tarpeen" tai "etkö olisi voinut tehdä tuonkin saman tien" mutta suora tölviminen "sinä olet tuollainen" ei rakenna mitään.

      Eria asteiset aktiivisuudet. Vaimoni ( 69v ) kiinnostuu syvällisemmästä seurustelusta viikkoisin pari kertaa. Koen asian siten, että osoitan häntä kohtaan huomaavaisuutta ollessani halukas jakamaan yhteistä nautintoamme.
      Joskus olen kylläkin kysynyt, että seurustelemmeko keskenämme vai ryhdynkö nyrkkikyllikkiin. Aina tuo on pitänyt itseään kyllikkiä parempana vaihtoehtona.
      Vakavasti sanoen, minä lienen tässä asiassa nemmän "saavana" osapuolena.
      Huolenpito kumppanin kaikinpuolisesta hyvinvoinnista on kuitenkin avainasemassa, ainakin näin ikärinä.

      • Anonyymi

        Ero voimaan ja taloudellinen muttei henkinen konkurssi, jos on tehty Avioehto!

        Toinen voi rahastaa


    • Kahdenhullunvälissä

      Niin meilläkin ja vituttaa kun löysin innokkaan jolle oli aivan sama olenko missä suhteissa ja perkele kiinni jäin. Nyt se valta on täydellinen. Olen täysin sen tossun alla. Senkun nauratte. Taitaa nuo molemmat olla salaisesti sopineet mitä rangaistuksen saan. Olen yrittänyt vakoilla vaimon puhelinta jos sen numero löytyisi tai viestit. Samoin olen tuolta toiselta saada tietooni tai reakoi mitä sanon. Vittu mikä tilanne. Olla kahden hullun välissä enkä kumpaakaan voi syyttää kuka vittu kertoo vaimolle. Ei muutoin selity miten helvetissä se sai niin tarkat tiedot. Vihaan tätä tilannetta jonka itse aiheuttanut juuri pihtaamisesta johtuvasta ajasta. Vituttaa ja väsyttää. Pitää vieläkin mielistellä molemmille etten tule kylillä nolatuksi. Jompikumpi on se joka vittuilee mulle. Vaimon puhelimesta en löytänyt mitään.

    • PaljonnähnytNN

      Aloittaja teki kylllä elämänsä virheen! Nainen kun menettää usein halunsa jos seksiä ei ole, unohtaa, pärjää ilman seksiä tai itsetyydytystä vuosiakin. Halut löytyy sitten kun kiinnostuu jostain uudesta miehestä ja silloin harvoin pidättelee mikään. Ja ilman seksiä ja läheisyyttä nainen kuollettaa tunteensa. Aloittaja pariskunta on varmaan jo rronnut.

      • vierailtasaapyytämättä

        Kun nainen ei huolehdi miehen tarpeista noin käy, minä lähdin vieraisiin kun tulin aina torjutuksi. Nyt sitten nainen niittää sitä satoa ja ihmettelee kun en enää yritä, mitäs sitä turhaa energian kulutusta, tyhjää kun saa pyytämättäkin.


    • voitsiisuss

      Aika hassu aloitus, mä olen luullut että aika monet nykypäivänä on sooloseksiin tutustunut. Mä en kyllä itte oikeen pystyis tommosella uhkailijaa enää pitämään miehenä, pikkupoikahan se on. Kertooko aloittaja ton siksi, että vaimo tulis samalla kädestä pitään. Sit voisit vielä uhmakkaasti ap kertoo, että mualtakin saa.

    • kuinmyös1

      Jännä juttu, voin ihan täysin samaistua lukemaani. Avopuolisoni ei ymmärrä sitä että mies vetää käteen, olen kerran "kärähtänyt" silloin kuului et mitä ihmettä teet. Kun tulin vessasta ei katsonut muija edes silmiin sanoi vain karkeasti ja tuomitsevasti et kai pyhit jälkesi. Ei auta muukaan, käteenvetämiseksi on mennyt jo pitkän aikaa sitten, silti muija tuomitsee mutta seksiin ei kuitenkaan ole itse halukas. Olen sanonutkin että ei tarvitsis jos edes joskus olisi seksiä. Sitten taas hiljenee. Sama tuo vaikka vieraissa kävisi ei se mitään muuttaisi ilman saisi silti olla kuten nytkin joten mitään menetettävää ei olisi. Kerran on myös avopuoliso ottanut eroamisen esille kun meni huonosti, sanoin et sopii mulle kyllä mä pärjään mutta siihen se naisen arohalu katosikin tiesi kuitenkin että hälle hankalampaa kuin mulle.

      • 874287358

        Nainen ajattelee vaistomaisesti, että hän on valloituksen kohde. Jos mies ei saa seksiä, hän ei ole onnistunut valloittamaan naista. Ei nainen edes välttämättä tiedä, mikä hänet saa innostumaan -- se ei ole naisen ongelma vaan miehen.

        Jos mies on uskoton tai tyydyttää itsensä, hän pettää naistaan, koska nainen edellyttää, että mies puutteessaan kohdistaa kaiken seksuaalisen tarmonsa naiseen.

        Turha miehen muuten valehdella itselleen ja muille, että itsetyydytys olisi jotenkin suoraan sidoksissa seksin määrään. Kukaan yksittäinen nainen ei pysty viemään mieheltä itsetyydytyksen tarvetta. Siihen tarvittaisiin kokonainen haaremi.

        Joka tapauksessa elämä menee niin, että sekä mies että nainen joutuvat pettymään. Ensin pettyy nainen, kun hän huomaa, ettei olekaan miehen universumin keskipiste vaan mies vaan haluaa p*llua. Sitten pettyy mies, kun hän ei saakaan sitä p*llua.


      • Anonyymi
        874287358 kirjoitti:

        Nainen ajattelee vaistomaisesti, että hän on valloituksen kohde. Jos mies ei saa seksiä, hän ei ole onnistunut valloittamaan naista. Ei nainen edes välttämättä tiedä, mikä hänet saa innostumaan -- se ei ole naisen ongelma vaan miehen.

        Jos mies on uskoton tai tyydyttää itsensä, hän pettää naistaan, koska nainen edellyttää, että mies puutteessaan kohdistaa kaiken seksuaalisen tarmonsa naiseen.

        Turha miehen muuten valehdella itselleen ja muille, että itsetyydytys olisi jotenkin suoraan sidoksissa seksin määrään. Kukaan yksittäinen nainen ei pysty viemään mieheltä itsetyydytyksen tarvetta. Siihen tarvittaisiin kokonainen haaremi.

        Joka tapauksessa elämä menee niin, että sekä mies että nainen joutuvat pettymään. Ensin pettyy nainen, kun hän huomaa, ettei olekaan miehen universumin keskipiste vaan mies vaan haluaa p*llua. Sitten pettyy mies, kun hän ei saakaan sitä p*llua.

        Nämä "roolit" voi olla juurikin päinvastoin.


    • sinnevaan

      Menkää ao terapiaan. Se auttaa, selvitätte kaiken ja elämä hymyilee taas (tai sitten ei). Terapia on ratkaisu kaikkeen.

      • Anonyymi

        tosi, kannattaa kokeilla, taitaa olla ilmaistakin, kuntapuolella.
        ohikulkija ♋︎


    • Anonyymi

      Kaikki vetää käteen

    • Anonyymi

      Hqnki jotain seksikköitä arki baatteita vaikka nahka housut ja nahka hame ja ala pitää niitä pivälläkin ja kengät sappaat sisällä. Kos vaikka lakaa kiinnostaa

    • Anonyymi

      Aivan tunnekylmää touhua. Härskiä.

      t. Nainen

    • Anonyymi

      Miksi et dokaa jos pihtaa?

    • Anonyymi

      Dokaa ja lujaa

    • Anonyymi

      Aikoinaan asumukset sijaitsi hieman syrjemmällä , ns, mökki asumuksia, jos siellä eukko lakoi pomotteleen, niin isäntä antoi remmin laulaa ja taas oli arki kunnossa. kaikinpulin.

    • Anonyymi

      Ois ihana vaan antautua😁😂🌊
      Lukee siinä samalla vaikka kirjaa kun toinen on pyllys kii

    • Anonyymi

      Näin vanhana nähnyt ja kuullut useita tunnustuksia. Halut ja tarpeet muuttuu usein ja monesta syystä. kyllä sitä moni äiti ja isä rakastuukin 40v päivien jälkeen omaa sukupuolta oleviin.

      Toisaalta tuo jos saat kuitenkin, pakkottamatta, sehän on laitonta, on asiat vielä hyvin.

      Oletko ajatellut että jos sinulta menee halut ja kyvyt ja nainen haluaa. Se on vakavampi paikka. Naiset saa miestä paljon helpommin ja pystyy salaisempiin suhteisiin.

      On paljon ongelmia joiden kanssa on vain elettävä, ero ja uusi suhde ei aina ole parempi vaikka sitä ulospäin taas oma aikansa yritetään kerskailla.

      ohikulkija ♋︎

    • Anonyymi

      Naisilla on tapana käyttää seksiä kiristyskeinona joissakin asioissa, toiset onnistuu toiset ei. En ole moiseen alistunut.

    • Anonyymi

      En ymmärrä tuota pihtaamista. Minusta nainen saa olla onnellinen miehen osoittaessa aktiin johtavaa seksuaalista aktiivisuutta.
      Kokeilepa "lakkoa"!

      Tosin vaimonikin "pihtasi" aikanaan. Sanoi, ettei heti heräämisen jälkeen ole sillä tuulella. En pitänyt sitä vakavana. Olihan vuorokaudessa tunteja jäljellä.

      Tullakseni tuohon käteen vetämiseen niin 74v ikäinen vaimoni elintoiminnot määrittävät frekvenssin. Aktien välipäivinä vedän käteen ja joskus olen kysynyt vaimoltani runkkaanko vai pyllyilemmekö,
      Tänään vaimo ehdotti tuota viimemainittua ilma turhaa kysymystä.

      Mutta, mielestäni asia kiteytyy kahteen ensimmäiseen riviini!

    • Onhan taas ollut onnellinen parisuhde. Toivottavasti ovat eronneet.

    • Anonyymi

      Vaimoni pihtailee, mutta ei se haittaa. Huonon seksin tilalle olen olen valinnut piereskelyn ja ryypiskelyn.

    • Anonyymi

      Akka alko pihtaan, no aikani koitin anellakin, kunnes tajusin, etsiä muualta erotiikkaa ja yllätyin kuinka paljon erotiikkaa oli tarjolla. meni pari vuotta ja akka jäi kuin nalli kalliolle, itki ja sitteli vaatien takaisin, vaihdoin numeron ja piste.

      • Anonyymi

        Ukko alko pihtaan, kun oli impotentti , no aikani koitin anellakin, kunnes tajusin, etsiä muualta erotiikkaa ja yllätyin kuinka paljon erotiikkaa oli tarjolla. meni pari vuotta ja ukko jäi kuin nalli kalliolle, raivosi ja soitteli vaatien takaisin, vaihdoin numeron ja piste.


    • Anonyymi

      Miehet ovat vallankäyttäjiä, ei aina naiset.
      Mieheni on aina ollut vähemmän aktiivisempi seksissä ja nyt lopettanut kaiken. Välttää yhteistä nukkumaanmenoa jo vuosia ja nyt ei kuulemma millään seiso.
      En halua kirjautua minnekkään sivustoihin, mutta on aika löytää muualta seksiä. Kun kaikki muu menee vaimon edelle, niin sillä mennään.

    • Anonyymi

      Kun luen näitä niin mietin vaan että onkohan kysymys nyt kuitenkin siitä ettei nainen nauti kanssasi seksistä tai se on jotenkin tylsää . Jos ihminen jotain haluaa ja pitää siitä niin yleensä siihen myös panostetaan. Tai sitten hän on kyllästynyt suhteeseen ei näe sitä sen arvoisena että siihen kannattaisi panostaa. Eikä itsetyydytys kuulu mielestäni kumppanille. Se on sinun vehje teet mitä teet. Ei kenelläkään ole oikeutta sitä kontrolloida.

    • Anonyymi

      puhukaa asioista useita kertoja. jos puhuminen ei auta erotkaa.

      • Anonyymi

        Siinähän hyvä neuvo. Kun ottaa asiat puheeksi useita kertoja eikä pelkää kova äänistäkään keskustelua niin saahan palkaksi ainakin totuuden että mikä toista pännii ja mitä toinen todella ajattelee. Onko niin ettei se totuus satu vaikka paljastuisikin yllättäen vaan se ettei puhuta eikä kommunikoida eikä ymmärretä toista.


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä se vaimos tekee tiedolla, että nyt vedän käteen? Ihme juttuja täällä, oonko ainoa jonka mielestä jutut täällä on outoja. Siis mä ihmettelen tommosta uhoamista mitä aloituksesta välittyy. Mun mielestä seksi on kaunis kahden ihmisen välinen juttu ja myös itsetyydytys on normaalia. Öykkäröinti, kilpailu ym. vie siitä maun. Vastenmielinen alotus.

    • Anonyymi

      En ihmettele sitä asiaa lainkaan,jos ei parisuhde toimi kotona niin jostakin sitä on haettava.
      Itse päädyin tämänpapaiseen vaihtoehotoon joitain vuosia sitten.
      Jospa viellä kohdataan!
      Ei kukaan halua elää ilman ,jos ei saa läheisyyttä,rakautta puhumatikaan jos toista ei kiinosta rakastelu lainkaan.
      Onneksi on niitäkin naisia jota kiinostaa,läheisyys ja rakastelu tunteella nautien.
      Päivittäistä haukkumista hän nainen on aina oikessa,mieliala heitää ihan häränpyllyä
      hänellä.
      Se vaan tulee esille,jos on ollut lapsuuden ajan ongelmia kotona,nämä tulee esille nyt
      myöhemmässä vaiheessa.
      Sopii olla tarkkana kun tekee valinnan elämänkumppanistaan,eli ei kannata olla se pelastaja!
      Jos on mutasukainen alussa heti,se vaan pahenee ajanmyöten näin se vaan on tosi.
      Nainen määrää kaiken talossa mitä mies saa tehdä,onko tämä sitä tasa-arvoa kysyn vaan (Naisliikeen asianajajilta)
      Käteni löi sylyttyyn valinassa,josta itse kärsin nyt.

    • Anonyymi

      Se ettei ole seksiä...ehkä on keskinäisiä selvittämättömiä asioita ja kun niitä ei ole selvitetty asiat menevät lukkoon eikä seksiä ja läheisyyttä ole enää ehkä näinkin ja miten kelläkin.


      Niinhän sitä sanotaan että puhuminen auttaa, ainakin vihanpito toivottavasti loppuu jos sellaista on. Mestari ja täydellinen ei ole kukaan jos on aina mielestään oikeassa ja toinen väärässä ,ei ikinä mene hyvin.

    • Anonyymi

      Pitää olla sellainen rakastaja että vaimokaan ei pysty pihtaamaan....:D En ymmärrä yhtään mitenkä se seksillä määräily vaikuttaa sun tuloihin ja menoihin. Otappa joku kuukauden tauko, että et tee pienintäkään aloitetta ja hellyyden elettä. Jos ei naisella äänimuutu kellossa/huolestu niin sitten lähdet nykimään. Tuolle kumartelule ei kuule loppua tule.

      Ja tottakai itsetukistelu on paikallaan. Oletko minkälainen mies arjessa ja sängyssä. Siivoaako ja laittaako nainen aina ruuat, pesee sun kalsarit ja sukat. Ja sitten pitäisi vielä imaista spermat kusimutterista kitusiin iltapalaksi. Kyllä on tervettä miettiä myös mitä itse tuot sun naisen elämään.

      • Anonyymi

        Jostainhan se aina johtuu jos seksi loppuu ei ole muistettu tehdä töitä suhteen eteen ei sitä aina edes tiedä jos toinen on luonteeltaan määrätynlainen..mutta molempien tekemisissä on yleensä jotain...Aika monisyinen asiahan se on ettei välttämättä niin mustavalkoinen..Jos on ollut pitkään yhdessä eikä enää kipunoi se ei riitä kaikille ja sitten päätöksiä suuntaan tai toiseen moni ei varmaan edes yritä korjata tilannetta jos toteaa että se on toivotontonta ja sellaisenahan sitä on pakko kelvata jollainen on ,ellei niin sitten päätöksiä.

        Jos on aina epätyytymättömyyttä ja pitää aina tehdä suhteen eteen paljon töitä eikä sekään riitä tietenkin tulee mieleen synkkaako oikein muutenkaan..


    • Anonyymi

      Jos mikään ei suju ja aina on kurjaa ja ankeaa niin erotkaa ei se sen kummempaa voi sitte kumpikin päättää jatkaako pihtaamista jatkossakin vai ei

    • Anonyymi

      Vaimo luulee olevansa kypsä ja aikuinen ja minä mukamas en...tämä on naurettavaa kuka tuo joka euron meidän talouteen koettakaas arvata.kaikki hyvinvointi loppuisi siihen paikkaa ilman minun panosta.miehet jotka olette sinkkuja annetaan tuhannen taalan vihje: ottakaa selvää millainen luonne naisella on siis todella millainen se on,sitä ei voi muuttaa se on mikä se on

    • Anonyymi

      Meikäläisen vaimo mahdollisesti pettää,on vain niin taitava että vaikea todistaa mitään.

      Jos vain tunnustaisi tai jäisi kiinni niin siinä se olisi minun puolestani. Lapsiakin on kolme joten heille järjestäisin kaiken niin helpoksi kuin pystyisin ikinä mutta vaimolle ei olisi kyllä enää mitään sanottavaa sen jälkeen ymmärrettävistä syistä saisi mun puolesta jatkaa valitsemallaan tiellä ihan vapaasti.

    • Anonyymi

      Se on yleensä selvä merkki,että pettää, kun suojellaan puhelinta, ei pitäisi olla vaikeaa arvata miksi...

      Eikö olisi yksinkertaisempaa vain tunnustaa niin liitto olisi mitätöity samantien...

    • Anonyymi

      Ottaa kyl päähän kaikki hankalat luonnevikaiset naiset.

    • Anonyymi

      Eikä. Voi hitsi vitsi sentään!

    • Anonyymi

      Pettävän puolison tunnistaa kyllä, hän laittauttu...ja kun ei laittaudu puolison takia niin...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe