Pidän Robertista koska

Jawline

Robert Sugden on suuri hahmo, Hänellä on syvyyttä,personallisuutta,taitavuutta,myötätuntoa,älykäs,lojaali,eloisa,huumoria ja todellista välittämistä omaava luonne. Näyttelijä Ryan Hawley onnistuu roolissaan loistavasti,hänellä on hyvä ilmaisukyky ja ajoitus sekä hän on kyennnyt luomaan hienon kemian Danny Millerin (Aaron) kanssa.

17

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Robertin

      pahat teot: Murha/tapon yritys(Paddy), kuolemantuottamus(Katie), järjestetty pahoinpitely(appiukko/tytär)... listaa saa jatkaa.

      • Huhusmuualle

        Tämä on arvostus ketju. Vain myönteisiä asioita. Mene kertomaan siihen toiseen ketjuun jossa ei pidetä Robertista. Kirjoitit muuten Robertista höpön höpöä,siis asoita mitkä ei ole tapahtuneet.


      • batmani
        Huhusmuualle kirjoitti:

        Tämä on arvostus ketju. Vain myönteisiä asioita. Mene kertomaan siihen toiseen ketjuun jossa ei pidetä Robertista. Kirjoitit muuten Robertista höpön höpöä,siis asoita mitkä ei ole tapahtuneet.

        Taitaa jäädä aika lyhyeksi tämä ketju.
        Siinä toisessa ketjussa muuten ylistettiin Robertia, vaikka tarkoitus oli päinvastoin.
        Etkä tunnu kovin tarkkaan seuraavan ohjelmaa, jollet ole lueteltuja asioita huomannut


    • Joo.ja

      velpual äntil 3nro liian piänet t-shirtit.

    • Voihuoh

      Vieläkinkö jaksat täällä meuhata? On kyllä tullut jo harvinaisen selväksi, että olet täysin sokeasti Robertin pauloissa ja aivan ulalla tosiasioista.

      • Haukionkalajalukihäirö

        Kommenttisi on huvittava. Fiktiivisen jatkuvan tv sarjan fiktiivisten hahmojen tosiasiat? Voisitko tarkentaa mitä oikein tarkoitat?


      • Missäkontekstinlukutaito
        Haukionkalajalukihäirö kirjoitti:

        Kommenttisi on huvittava. Fiktiivisen jatkuvan tv sarjan fiktiivisten hahmojen tosiasiat? Voisitko tarkentaa mitä oikein tarkoitat?

        Nimenomaan, itsehän sen juuri sanoit. Fiktiivisen sarjan fiktiivisten hahmojen tosiasiat. Eli faktat fiktion sisällä. Se, mitä tässä fiktiossa on todella tapahtunut, erotuksena siitä, mitä tässä fiktiossa ei ole tapahtunut. Nyt ei olla tosielämä vs fiktio -tasolla vaan fiktion sisäisellä totuus vs. valhe -tasolla. Esim. jos väittäisit, että Jimmy on kuollut, olisi se valhe, koska Jimmy King -niminen fiktiivinen mies on tälläkin hetkellä elossa fiktiivisessä Emmerdale-sarjassa. Jos taas väität, että Carl on kuollut, on se totta, koska Carl King -niminen fiktiivinen mies on kuollut fiktiivisessä Emmerdale-sarjassa. Joko tajusit, vai pitääkö vielä vääntää rautalangasta.


      • Roopenpalsta

        Keskittykää oleelliseen, eikä tyhjästä tinkaamiseen...


    • enää_satunnainen_katsoja

      en pidä Robertista, enkä enää koko sarjasta.
      Koko sarja on pelkkää väkivaltaa, riehumista ja ilkeilyä.
      Ei tollasta saastaa jaksa katsoa illasta toiseen.

      Olen katsonut DVD:ltä ne alkupään jaksot ja ne ovat kuin toiselta planeetalta. Hitaudessaan ja maaseudun kuvauksessaan viihdyttäviä.

    • Annika_S

      Okei, minä pidän Robertista. Ei, en minä hänestä ihmisenä pidä, vaan ainoastaan tästä roolisuorituksesta. Ryan Hawley nimittäin tekee hyvää työtä osassaan, siitä ei ole epäilystäkään. Kaikki vain eivät ymmärrä hänen hienoja vivahteitaan. Tämän tasoisessa päivittäissarjassa ei yleensä näe näin hyviä suorituksia.

    • DaleEmmer

      Pidän Robertista koska... Hän on yksi harvoja saippuoiden ns. legacy charactereitä, eli hahmo syntynyt 30 vuotta sitten sarjassa, kasvanut siinä ja on vieläkin kuviossa mukana ja jota itse on päässyt katsojana seuraamaan usean vuoden ajan. Robert Sugden on myös moniuloitteinen hahmo, eikä mikään yksikerroksinen pahvipökkelö. En ole vieläkään päättänyt onko hän paha tyyppi, joka kykenee hyviin tekoihin vai hyvä tyyppi, joka silloin tällöin päätyy tekemään todella pahoja. Lisäksi pidän Robertista juuri nyt koska häntä näyttelevä Ryan Hawley osaa asiansa. Näyttelijänä on varmaan vaikea astua rooliin, jonka edellinen näyttelijä oli niin suosittu ja hän tiesi varmaan että kaikkea mitä hän tekisi tultaisiin vertaamaan "vanhaan Robertiin", mutta reilun vuoden lämmittelyn jälkeen hän on onnistunut 110% ja tehnyt hahmosta omansa. (kuka ihmeen Karl Davies?) Lisäksi haastettelujen perusteella herra Hawley on antanut itsestään harvinaisen fiksun ja sivistyneen oloisen vaikutelman, joskin myös vähän ujon ja omaa yksityisyyttä arvostavan. Toisaalta nykypäivänä on virkistävää nähdä nuori näyttelijä jolla ei ole twitteriä/instaa tai muuta vastavaa sosiaalista mediaa.

    • Jawline

      Olisi pitänyt aloitukseen kirjoittaa myös Aaronin ja Aaronin ja Robertin merkityksestä sarjassa. Mikä on yleisesti todettu ja tunnustettu asia. Heidän tarinansa on kiehtova ja jännittävä. Koska monet seuraavat vain Suomen ajassa esitettäviä jaksoja niin voi sanoa kovin paljon jatkosta.
      Katsojien luulisi ymmärtävän, että jos vanha hahmo v.1986 lähtien Robert Sugden tulee sarjaan todella hyvän näyttelijän esittämänä niin hän jää pitemmäksi aikaa eikä poistu jonkun typerän onnettomuuden takia.

      • Jawline

        Nyt sitten odotellaan selviääkö Robert julmasta murhayrityksestä. Kuka oli ampuja? Nähdyn perusteella ei voi päätellä. Voimme vain pois sulkea joitakin. Chas se ei voinut olla eikä Aaron vaikka oli vihainen Robertille hän ei olisi voinut tehdä sitä.


    • RealismiRules

      Helvetin perkele, että ottaa päähän tuo jatkuva Robertin/Hawleyn hehkutus. Mikä hitto siinä näyttelijässä muka on niin tavattoman erinomaista? Edustaa aivan tavallista keskitasoa, ja tuossa kyseisessä sarjassa on kuin onkin monta vakuuttavampaa näyttelijää, mutta kukaan ei vain mene Ryan Hawleyn roolisuorituksen edelle, ei helvetissä.

      Tätä se on juuri kun katsotaan kotisohvalta pimppi märkänä saippuasarjojakin, niin menee näyttelijöiden realistinen arviointi päin sitä märkää värkkiä. Mitä enemmän tuota yksilöä täällä hehkutetaan, sitä enemmän hänen puutteensa näyttelijänä korostuu.

      Ihan sama juttu jonkun Johnny Deppin kanssa. "Kun... kun se Zoni vaan on niin ihqu, ni se on maailman paras näyttelijä". Huolimatta siitä, että iso osa hänenkin tuotannostaan on vahvan meikin alla tehtyjä hyvin yliampuvan teatraalisia suorituksia, joihin hän on itse saanut luoda luonteen ja eleet. Ei välttämättä realistinen luonnenäyttely sujuisikaan yhtä jouhevasti. Itseäänhän on aina helppo näytellä.

      • ppppppppppppppppppppp

        hahaa, nää on niin huvittavia aina :D ei ihmistä ota päähän sellaiset asiat, mitkä ei mitenkään itseen liity, kannattaisko miettiä, että miksi häiritsee noin paljon joku tollainen asia ;) sähän saat olla ihan mitä mieltä haluat joka tapauksessa.

        sitäpaitsi noihan on mielipidekysymyksiä, jos sun mielestä Johnny Depp ei oo hyvä näyttelijä, niin mitäs sitten, eihän se kehenkään muuhun liity :)


      • ppppppppppppppppppppp

        Eikä täällä sovi kirota. :)


    • Robertiatarvitaan

      Mitenkähän Robertin vihaajat ja näyttelijän aliarvioijat kestävät katsella jatkossa sarjaa jossa Robert herää,toipuu ja selviää elämässä eteenpäin. Uusi jakso alkaa Robertin elämässä. Odottaessaan avieroa ja Lawrencen rahoja Robert ehtii tehdä muuta tarpeellista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe