Yksi kerta ja nyt raskaana???

Yhdenillanhupi

Olin lauantai iltana viihteellä ja nyt tänä aamuna alkoi raskausoireet, palelu, kusihätä, kirvelyntunne.

Menkat tulleet: 14-16 elokuuta ja 9-11 syyskuuta. Kierto noin 28 pv aina lähes tulkoon.

Kuvittelin että ovuloin viikkoa aiemmin et menkat tulis ens viikonloppuna mutta aloin laskea niin ovuloin tässä kuussa noin 23-24 pv. Eli juuri perjantaina tai lauantaina.

Ei voi olla todellista, kävin kurkkaamassa ihan ekoja raskausoireita ja nehän täsmää minuun. Muistin sitten, että minulla on ollut noita oireita ennenkin kun olen tullut raskaaksi. Siis voihan vattula!

Kävin tunti sitten apteekissa ja heitin norvelon naamariin 25 min sitten.

Nyt odotellaan. Ehkä en edes ois raskaana tai se munasolu ei ois kiinnittyny tai tulis pois seuraavissa menkoissa. Oon kuullu et suurinosa raskauksista päättyy ennen kun nainen edes huomaa olleensa raskaana kun se ei oo kiinnittyny hyvin niin tulee vaan menkoissa huomaamatta pois.

Tosin jos oon, niin otin pillerin 54 tuntia seksin jälkeen. Naitiin siis sunnuntaina noin 3:30 aamuyöllä ja nyt on tiistai klo 9.

Eli sen pitäis vaikuttaa jos se muodostaa sen kalvon kohtuun ettei se kiinnity. Tosin jossakin luki et tää viivyttää ovulaatiota ja jos on jo ovuloinut pillerillä ei ole vaikutusta.

Eli siis...oonko raskaana vai en ja toimiiko tuo nyt ku ovuloin edellisenä tai samana päivänä seksistä? Vai oisko pitäny naida kierron alussa, ottaa pilleri ja sit ei mitään.

Mut on kai nuo pillerit sen verran vahvoja että ne estää raskauden kun tuossa sanotaan et raskaaksi tulemisen mahdollisuus on 2,3%.. eli aika pieni.

47

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raskaustaitauti

      Jälkiehkäisypillerit eivät estä jo alkanutta raskautta.

      Aika näyttää, mikä on tilanteesi. Oli kuitenkin viisasta ottaa jälkiehkäisy, koska

      Oireet voivat olla myös merkki sukupuolitaudista. Sellaisen varalta kannattaa mennä tutkimuksiin noin viikon kuluttua ja aikaisemmin, jos kirvely äityy pahaksi.

    • Yhdenillanhupi

      Yhdentoista aikaan oireet loppu, huh. Eli kaksi tuntia sitä ku otin pilsun. Nyt valuu jotain outoa p*llusta ja kohdunkaula ei oo enää kova vaan jotenki pehmennyt selkeästi. Tuntuu olo normaalilta. Ehkä se sitten auttoi otin otin niin nopsaan.

    • raskaustaitauti

      On olo mikä tahansa, niin kannattaa tehdä raskaustesti, kun tarpeeksi aikaa on kulunut. Olo ja mahdollinen vuoto, eivät kerro raskaudesta mitään.

      Käytä tulevaisuudessa ehkäisyä.

      • Yhdenillanhupi

        Okei..voi veljet..no toiv en ole. Huh huh...


      • Nainen89_

        Tein juuri terveyskeskuksessa testin, oli nega. Mut ei kai se välttis oikein vielä näytäkkään. Ei todellakaan.

        Tänään on huimannut, pyörryttää, kirvelee, kohdunsuu tuntuu kovalta, palelee mut ei oo kylmä silleen normaalisti, kusettaa jatkuvasti. Itku herkkä. Eilen iho muuttui jotenki tosi pehmeäksi ja naamasta katosi kaikki finnit ja mustapäät. Tainnu laittaa hormonit ihan sekasi tämä pilleri.

        Terveyskeskus sairaanhoitaja ukko oli sitä mieltä et oireet johtuu pilleristä, nää alko kyl jo aiemmin. Hän ei ees tienny mikä se norlevon on...joo teen uuden testin viikon päästä.

        Tänään tuli vaaleanpunaista vessapaperiin kaks kertaa ku kävin kusella..liekkö abortoitumassa ulos...


      • Yhdenillanhupi

        Oho piti laittaa nimimerkillä Yhdenillanhupi


    • veio3

      Sen saa mitä tilaa. Se on elämän laki. Ampua itseään päähän tuo seurauksia. Kuvitteletko olevasi joku onnentytti jonka ei tarvitse ottaa vastuuta teoistaan.?
      Vai oliko kenties niin ettei kukaan ollut kertonut sinulle seurauksista.`?

      • Yhdenillanhupi

        En kuvittele olevani onnentytti, oon melko rankoista oloista joten ei oo tuollasta kusipäisyyttä mulla. Laskin vaan väärin ovulaatiopäiväni.


    • basini

      Olisiko järkevämpää käyttä e- pillereitä, niin ei tarttis olla huolissaan seurauksista. Ja tietysti sen lisäksi vaatia kaverilta kondomin käyttöä, jos kerta irtosuhteita harrastaa. Kaikkea hyvää sulle, tyttö.

    • Yhdenillanhupi

      Nyt taas ihmiset! Auttakaa!

      Perjantaina oli ovis ja pe iltana ja la päivänä tuli harrastettua seksiä 5 kertaa. Raskaaksi tulemisenmahdollisuushan on suurin ennen ovulaatiota. Mietin et ku mies ei tullu mun sisään niin tsäänssi olla raskaana on minimaalinen. Kuitenki alavatsalla ja rinnoissa alkoi eilen yuntua kummalta, kujmotusta, sykettä ja arkuutta. Oon nyt juonu energiajuomia ja syöny ja juonu c vitamiinia että estän raskauden.

      Hakisitteko varalta jälkiehkäisyn itse jos olisitte mun tilanteessa?

      Siittiöiltäkun menee noin 48 h saavuttaa munanjohdin,eli seoisollu su ilta tai ma aamu jamunasolu on pysyny elossa 12-24 h eli pe-la päivän max.

      Energiajuomaa tässä lipitän, kofeiini estää raskaaksi tuloa

    • Yhdenillanhupi

      Poikaystävälle en uskalla kertoa, varmaan jättäis mut jos sais tietää. En usko et hän on kalenteriakaan tarkaillut, kun viikot menee hällä muutenki sekasim. Tosin tietää et 2 vk sitten menkat eli pitäis tajura et nyt oli ovulaatio. Miks en osaa puhua hänelle? En vaan uskalla...:(

    • Yhdenillanhupi

      Auttakaa nyt joku. Keskenmeno vinkit kehiin.

    • kiireon

      Yhdenillan hupi.
      Tuosta on hupi kaukana, jos nyt et haluakaan lasta.
      Ovulaation aikaan nimenomaan yritetään raskautta.
      Mikään jälkiehkäisykään ei estä jo alkanutta raskautta. Aikaakin on kulunut lupaavasti.
      Jos todella et halua nyt tulla raskaaksi, niin ota kiireesti yhteyttä terveyskeskukseen. Järeät jälkiehkäisypillerit (toimivat 5 vrk ajan yhdynnästä, jos hedelmöitystä ei ole tapahtunut) tai kierukka voi ehkä estää raskauden.

      Ei pitäisi olla yhdynnässä, jos ei voi keskustella ehkäisystä ja etenkään sen puuttumisesta miehen kanssa. Toisaalta täytyy sanoa, että mieskin on ollut vastuuton, jos on ollut kanssasi yhdynnässä ilman ehkäisyä.

    • Yhdenillanhupi

      No joo, kiire on. Soitan terkkaan huomenna. Oon nyt juonu kofeiinia sen verranet oireet on loppunu ja jotain valuu *illusta. En tiiä onko keskenmeno vai ehkä herrasmiehen mällit...

    • Yhenillanhupi

      Alaselkää jomottaa, kohdussa tuntuu oudolta, hiukset rasvottuu sika nopeeta. Menkat ei oo vielä myöhässä mutta nämä raskausmerkit viittaa siihen että olen. :_( miten selviän? Vittu... itken! En ol uskaltanu kertoo poikaystävälle tästä mitään. Pelottaa.. nään hänet perjantaina. Mitä ihmettä teen? Tai sanon???

    • Yhdenillanhupi

      No joo..tulin raskaaksi, tarkistin asian terveyskeskuksessa lääkärin tulkitsemista verikoe ja kusinäytteistä. No ei siinä, kun ei voi vieläultrata ja päästää pillerille sairaalaan niin tein kotikutosen abortin, multa saa vinkit vois tarvii joku. Voi luoja...

    • Huihaipaljaallavaan

      Eikä tullut mieleenkään käyttää kortonkia? Parhaassa tapauksessa sait sukupuolitaudin ja olet paksuna.

      • Yhdenillanhupi

        Tulin raskaaksi, en saanu sukupuolitautia. Tein keskeytyksen kun tää herra ei lasta halunnut. Halusi olla mun kaa ja rakastuin häneen mut sit se ei halunnutkaan olla mun kaa. Syynä eri elämäntilanne, hänen vaativa ja aikaa vievä työ jolloin kokosin pettymyksiä pettymysten perään, ikäero, se että mulla on jo lapsi.

        Huomenna käsittelen asiaa kriisikeskuksessa. Herra lupasi tulla mun kaa noihin juttuihin paikan päälle mutta en mä enää halunnut, ilmotin tylysti vaan ku olin tehny sen. Lupasi maksaa kulut, no lähetän sille nuo laskut.


      • Yhdenillanhupi

        Näitä laskuja ei oo vieläkään maksettu.


    • lapsiavielätollasille

      Voiko noin idiootteja olla vielä Suomessa jalatlevälläänjoka kän edessä?

      • Yhdenillanhupi

        Seurustelusuhde oli, tosin lyhyt.


    • johanonjutut

      Seuraavan pano halun iskiessä kannattaa miettiä etukäteen jälkiseuraamuksia. Ettei heti seuraavana aamuna ole raskaus oireita.

      • Yhdenillanhupi

        No joo, kyl kannattaa ja laskee ovulaatiopäivät ja varmat päivät tarkkaan. Huh..mulla raskausoireet alko noin 7 pv panosta.


      • Yhdenillanhupi

        Ja pakko vielä sanoa, että voisi se mies miettiä niitä panohaluja kanssa kun se mua nussi 5 kertaa pe-la välillä ja sitten tulin raskaaks. Ja oireet alko vasta viikon päästä panosta niin olin varma et jotain on. Tätä ennen vähän aavistelin. Ja yli viikko ku oli mennu, olin varma.

        Eli ei ollu heti seuraavana aamuna.


    • Panomies-74

      Sun pitäis vaihtaa se mies osaavampaan. Mä olen monen naisen kanssa nussinut ilman ehkäisyä enkä ikinä ole heistä ketään pannut paksuksi. Se kalu pitää osata vetää ajoissa ulos ja jos jatkaa useamman varvin niin välillä pitää suihkulla pestä huolella putket puti puhtaaksi sillä muuten sieltä valuu pilluun sitä spermaa jota jäi putkiin edellisen laukeamisen jäljiltä. On kiihottavaa naida ilman kumia saatikka ilman muitakaan ehkäisyjä mutta hommat pitää osata eikä saa tuottaa naiselle pettymystä.

      • 8930u

        Keskeytetty yhdyntä toimii vaan 80-prosenttisesti, koska sitä spermaa tulee jo ennen laukeamista. Et varmaan ole kovin aktiivisesti ollut asialla, jos ei raskaus kohdalle osunut tai sitten olet hedelmätön.


      • TiedänAsianKyllä
        8930u kirjoitti:

        Keskeytetty yhdyntä toimii vaan 80-prosenttisesti, koska sitä spermaa tulee jo ennen laukeamista. Et varmaan ole kovin aktiivisesti ollut asialla, jos ei raskaus kohdalle osunut tai sitten olet hedelmätön.

        Ei tule tipan tippaa ennen laukeamista, nyt jauhat täyttää tuubaa.
        Jos tarkoitit että touhutipoissa olisi siittiöitä niin ei ole, se on tutkittu asia!
        Kirkkaissa touhutipoissa on cowperin rauhasten eritettä ja siinä EI OLE siittiöitä. Jos taas nai liian huulille ja herahtaa harmaata, niin siinä sitten on!


      • Yhdenillanhupi

        Oho wau. Okei. En oo tiennytkään. Tää mun mies 22 wee (täytti just 23) ja veti ulos ja kädelle otti lastit. Ei ymmärretty kumpikaa kuinka voin olla raskaana. Tehosiittiöt ja mun hedelmälliset munasolut yhtyivät kuin magneetti. Oon huomannu et jos rakastaa sitä kenen kaa nai niin tulee raskaaks mutta pelkkien panojen kanssa ei tule. Jotenki se kumppani kiihottaa enemmän, ja siihen luottaanii pillu supistelee enemmän ja saa sperman menemään paremmin perille. Kehoantaa luvan raskautua. Kun mietin niin kenelekään en oo raskaaks tullu muutaku näille joista oon todella välittäny..onkohan tässä perää, jonku pitäs tutkia.


    • ääliöittenäiti

      Mikä ääliö älläpuhuu varmoista päivistä ,voiko noin idiotti olla?Sinua saa paneskella kuka vaan ,sinä vaan luotat varmoihinpäiviin!

      • Yhdenillanhupi

        Mitän vittua? Kyllä varmat päivät ovat naisella olemassa,munasolu on elossa vain 12-24 h. Vajaa olet itse. Ja minua ei saa paneskella kuka vaan! Ja muutenki kommenttisi taso on sitä luokkaa ettei näin. Ootko joku katkeroitunu ukko?


      • joseitoivota
        Yhdenillanhupi kirjoitti:

        Mitän vittua? Kyllä varmat päivät ovat naisella olemassa,munasolu on elossa vain 12-24 h. Vajaa olet itse. Ja minua ei saa paneskella kuka vaan! Ja muutenki kommenttisi taso on sitä luokkaa ettei näin. Ootko joku katkeroitunu ukko?

        Ns. varmoihin päiviin ei pidä luottaa. Ennen pitkää nait kuitenkin epävarmoinakin päivinä. Lukemattomat naiset ovat tulleet raskaaksi useita kertoja varmoihin päiviin luottaen.

        Ja huom! Raskaus alkaa yhdestä ainoasta siittiöstä, jonka saat yhdessä ainoassa yhdynnässä. Siis yksi kertaa riittää.

        Miten olisi esim. ehkäisykierukka?


      • Yhdenillanhupi

        On ollu kierukka (kupari) 4 vuotta, oli vaan kamalia vuotoja ja kipuilua ja selkä jomotusta niin poistin. On ollut varmat pvt käytössä vuosia eri suhteissa ja ei oo tullu raskauksii. Tää sattu just ovuloinnin aikaa


    • hyvääyötäsitten

      Mulla on kanssa raskas olo. Söin tukevasti. Väsyttää ja taidan mennä nukkumaan.
      En ota tällä kertaa mitään katumuspilleriä, koska ruoka oli hyvää ja raskas olo saa olla.
      Raskaanaolo on joskus hienoo. Aina ei voi tällaista herkuttelua, kun se on kallista ja varmaan lihottavaakin.

    • SuaEiHalutaEnää

      Tyttö saanut siemenet sisään ja nyt alkaa paisuminen....Taidat pelätä että minkä värinen päälaki on tulossa ulos?

      • Yhdenillanhupi

        Ei ala, tein kesteytyksen. Ja kyllä ihan suomalainen geneettisesti sieltä ois tulossa.


      • Yhdenillanhupi

        Miksi luulet että nussisin jonkun muun kuin suomalasen miehen kanssa?


    • Yhdenillanhupi

      Yhdenillanhupi taas täällä kirjoittelee.

      Tämä tarina ei loppunutkaan sitten tähän :(. Auttakaa hyvät ihmiset.

      Minulla on ollut nyt pari kuukautta kipuja kohdunkaulan alueella. Vähän välein saattaa vihlaista kohdunkaulan alueella ja sitten se loppuu, tätä on jatkunut jo useamman viikon. Menkat ovat tulleet normaalisti. Varasin pari viikkoa sitten lääkäriajan.

      Eilen illalla pyöri tämä kyseinen mies mielessä ihan sika paljon ja kaipasin häntä jostain syystä tosi paljon.

      Olen elänyt kuitenkin täysin normaalia elämää ja unohtanut melkein kokonaan tämän tyypin, eikä hän ole ollut mielessäni.

      Kävin tänään sitten siellä gynekologisella lääkärillä. Lääkäri teki emättimen tutkimuksen ns. ankan nokalla avasi ja sattui vähän. Hän otti papanäytteet ja kolmella eri jutulla otti näytteitä. Sitten hän teki sormitutkimuksen ja kohdun tutkimuksen painemalla. Kaikki näytti olevan ihan hyvin paitsi kohdunkaulan alueella oleva kipu ja hän otti varalta vielä ultran ja laittoi sen emättimeen. Hän kuvasi kohtua ja katsoi, että joo kohtu on pieni 4,5 cm että hyvältä näyttää. Mutta!! Sitten hän huomasi, että kohdussani on jotakin. Siis JOTAKIN! En tiedä mitä eikä tiennyt gyneloginen lääkärikään.

      Sitten minulle tuli muistikuvat tästä itsetehdystä abortista ja koko meidän säädöstä ja tästä miehestä ja siitä että alkion piti tulla ulos joulukuun alussa. Sen jälkeen kuitenkin menkat tavallisesti tulleet ja olen ajatellut että nyt kyllä ne viimeisetkin rippeet alkiosta ym.. on tulleet ulos pakosta. Eihän ne voi menkkojen aikana sinne jäädä tai säilöytyä kun menkat putsaa kohdusta kaiken.

      No rupesimme miettimään asiaa lääkärin kanssa ja kerroin että olen ollut raskaana marraskuussa ja asia on varmistettu verikokeella, lääkäri kertoi asian verikokeiden tulosten saamisesta. Kerroin lääkärille, että voisiko tämä jokin olla kohdussa oleva tai kohtuun jäänyt istukan osa, tai kun se on kiinnittynyt niin hyvin sinne, että se on se osa joku on kiinni kohdussa. Lääkäri oli sitä mieltä että todennäköisesti..

      Mitä ihmettä teen?? Pitäisikö kertoa miehelle?

      En ole ollut siihen yhteydessä pitkään aikaan.. :/ :(

    • Yhdenillanhupi

      Pitäisi kirjoittaa tästä koko tarinasta varmaan joku kirja tai alkaa pitää blogia tästä. Niin ihmeelliseltä tämä tuntuu.

      Kun tulin lääkäristä parkkipaikalle, hyvä kun pystyi kääntämään autoa parkkipaikalla, olin niin sekaisin. Kun tulin kotiovelle, muistin , että piti syödä ja unohdin käydä safkaamassa, mutta en voi ajatella mitään muuta kuin tätä ja syöminen ei ole ensimmäinen asia mielessä.

      Olen kyllä ihmetellyt vatsan alueella olevaa turvotusta lähiaikoina..Onkohan tuolla kohdussa olevalla jollakin jotakin tekemistä tämän kanssa?

    • Yhdenillalhupi

      Jotakin muuta kenellä jäänyt kohtuun joku juttu raskaudesta tai abortista?

      Tai joku yhdenillanjuttu jolle ei voi tästä kertoa? En voi ottaa häneen enää yhteyttä ja kertoa, että kohdussani onkin jotain. Mitä se mieskin ajattelisi, tämänhän piti olla jo ohi ja hoidettu.

      Varmaan ajattelisi, että olen joku kauhea huora :/ :_(

    • Yhdenillanhupi

      Mikä mun kohdussa voi olla?

      Vastauksia..

      Yhdenillan jutusta, joku juttu jäänyt kohtuun :/ mitä teen??

    • Yhdenillanhupi

      Kävin uudestaan lääkärillä vähän aikaa sitten sitten ja se oli edelleen kohdussa. Lääkäri sanoi että uus aika ja sitten suolavedellä putsataan ulos. No nyt kun soittelin uutta aikaa niin joudunki sairaalaan erikoishoitoon tän takii.

      Ei voi olla totta!!

      Miten toimenpide tapahtuu? Kokemuksia

    • Yhdenillanhupi

      Siis kelatkaa nyt, joulukuussa jo tuli ulos niin vieläkin se on sittenki siellä. En uskalla enkä voi kertoa panolleni. Vai pitäskö ottaa kuva siitä sikiöstä kun käyn sairaalassa ja se poistetaan ja lähettää sille watzzupissa et siinä, ole hyvä. Ärsyttää niin paljon. Elkää ihmiset ikinä harrastako yhdenillanjuttuja vaan rakastelkaa seurustelukumppanin kanssa. On tässä kyllä nyt opittu jo läksyt :(

    • Auttaja56

      Voi sinua, parasta olisi saada nyt elämä kuntoon ja tarkastaa myös kohdun tilanne.

    • Ullatäti123

      Toivottavasti sinulla on rakastavia ihmisiä ympärillä nyt, raskaina aikoina. Kyllä se hyvin menee ellei tämä ole trolli

    • yliymmärryksen

      Voiko noin idioottia ollakkaan et pysty huolehtimaan ehkäisystä etkä mistään muustakaan,kiertäkää miehet noi horot kaukaa, ei opi koskaan korvien välissä yhtäpaljon vikaa kun jalkojenkin välissä.

      • Yhdenillanhupi

        Millähän perusteella en osaa huolehtia mistään? Kerrotko mitä nämä asiat on jotka pitäs huolehtia? Vikaa päässä, mitenköhän niin????


    • MunanPuuteOnKova

      Vosu pamahti paksusk? haha hahaaahaa....

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe