Sirutuksen esiaste?

666666666

Pankkipalvelut tehdään ainoastaan älypuhelimilla toimiviksi.
Käteinen poistetaan käytöstä.
Pankkikortit poistetaan käytöstä.
Kaikki maksaminen tulee tapahtumaan puhelimilla jolloin niitä on pidettävä mukana ja päällä. Näin liikkumisesi ja tekemisesi tiedetään aina millintarkasti.

Siitä ei ole enää pitkä matka mielipiteen muokkaukselle kaikille asennettavan ihonalaisen sirun käyttöönottoon.
Saatana on voittanut.

33

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miässitnais

      Käteisen poisto avaa tien negatiivisen talletuskoron tulolle.
      Niinkauan kuin käteistä rahaa on saatavilla tili voidaan nostaa pankista kokonaan käteisenä ja välttyä negatiiviselta koronkiskonnalta.

    • KatsotaanKortit

      Perhe, kunnia ja Isänmaa on viety.
      Tilalle ovat tulleet peräsuoliyhdynnän ihannointi ja vallan luovutus kasvottomille ylikansallisille suurpääomille.
      Suomen lipun esilletuonti tulkitaan rasistiseksi teoksi.
      Suomeen on tuotu monikymmentuhantinen islamin armeijat jotka pillin vihellyksestä nousevat ja tulevat aiheuttamaan sekasorron ja sisällissodan.
      Koko Euroopan yli tulee pyyhältämään sotien aalto ja valkoinen rotu tullaan hävittämään.
      Venäjän arot tulevat olemaan rotumme viimeisiä linnakkkeita.

      • huh.huh.huu

        "Suomeen on tuotu monikymmentuhantinen islamin armeijat jotka pillin vihellyksestä nousevat ja tulevat aiheuttamaan sekasorron ja sisällissodan."

        Onneksi tämä on salaliittopalsta eikä liity tosiasioihin. Kauhea skenaario. Siinä ei ehtisi kansa reagoimaan yhtään mitenkään. Hirveä kohtalo olisi. Onneksi niin ei tapahdu.


      • Murhaajat

        Sekasortoa on jo nyt aiheutettu ja kansa on jakaantunut hyppykeppipelleihin jotka eivät ole niin vaarattomia kuin ulkomuotonsa antaisi uskoa.
        Palafacen videolla esiintynyt Puotilan 86- vuotiaan vanhuksen murhaaja on myös Arhinmäen hyvä ystävä.
        Arhinmäki, Palaface ja Suldaan Said Ahmed käyvät varmaankin viemässä murhaaja Al Mehsen Antifanille suklaata Vantaan vankilaan.


      • troi.ja.lai.nen
        Murhaajat kirjoitti:

        Sekasortoa on jo nyt aiheutettu ja kansa on jakaantunut hyppykeppipelleihin jotka eivät ole niin vaarattomia kuin ulkomuotonsa antaisi uskoa.
        Palafacen videolla esiintynyt Puotilan 86- vuotiaan vanhuksen murhaaja on myös Arhinmäen hyvä ystävä.
        Arhinmäki, Palaface ja Suldaan Said Ahmed käyvät varmaankin viemässä murhaaja Al Mehsen Antifanille suklaata Vantaan vankilaan.

        Ovatko klovnipuvut myös vertaus isis-sotilaiden sirkusmaisesta esiintymisestä pakolaisina? Onko Palefacen musiikkivideolla mainittu "sirkuspellearmeija" oikeasti ISIS?


      • PelletTapetaan

        Palafacen kaveriporukka on jo suorittanut yhden murhan.
        Varsinainen sotajoukko on jo maassamme eikä kyllä yhtään naurata. Sotilasikäisiä- ja kuntoisia ripoteltuina ympäri maatamme on todellinen uhka.
        Sirkuspellearmeijat ovat näitä hyysääviä ääliöitä jotka tullaan teurastamaan ensimmäisinä konfliktien syntyessä matujen toimesta.


      • PeräsuolenSeksihistoria

        "Tilalle ovat tulleet peräsuoliyhdynnän ihannointi".

        Lampaan suolta on käytetty kautta historian seksissä Lähi-Idässä, mutta vasta 1490-luvun lopussa sukupuolitautien yleistyessä alettiin käyttää myös kuolleen lampaan irrotettua suolta, josta valmistettiin suojaavia kondomeja.
        http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2015020619155204_se.shtml


      • ArabicAakkoset
        PeräsuolenSeksihistoria kirjoitti:

        "Tilalle ovat tulleet peräsuoliyhdynnän ihannointi".

        Lampaan suolta on käytetty kautta historian seksissä Lähi-Idässä, mutta vasta 1490-luvun lopussa sukupuolitautien yleistyessä alettiin käyttää myös kuolleen lampaan irrotettua suolta, josta valmistettiin suojaavia kondomeja.
        http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2015020619155204_se.shtml

        "Arabimaailman ja nimenomaan islamilaisen, suurin keksintö on kondomi. Tarina kertoo, että arabimuslimit keksivät kondomin siinä 1000-luvulla, he käyttivät kondomina lampaan suolta. Sitten myöhemmin n. 1700-luvulla keksintö kulkeutui Englantiin. Britit ymmärsivät jatkojalostaa keksintöä hieman pitemmälle. He älysivät ottaa sen suolen ensin pois lampaasta.
        Qur’an sisältääkin seikkaperäiset oheet siitä, miten tulee toimia eläimen kassa, johon on yhdytty".


      • Vastausvaari

        Totuus peräsuoliyhdynnästä on se että paikat on tiukat. Sen eteen täytyy nähdä vaivaa että homma onnistuu. Helpompaa on nostaa tukia ja elää rauhallista köyhän elämää. Jos sinulla on tiukat paikat, et tiedäkään kuinka hienoa se on. Älä siis kadehdi muita.


    • ajatuksettä

      Kun matuja alkoi tulla tuolta Irakin ja Syyrian suunnalta, niin jo silloin tuli ennakkoajatus siitä, että alkavat lennättää heitä tänne lentokonelasteittain. Tässä joku päivä sitten kuulin jollain videolla, kun Junes Lokka kertoi, että lennättävät heitä tänne, joten minun ennustus on käynyt toteen. Miksi lennättävät? No, sillä tavalla on nopeampaa. Jos jalkaiseen juoksisivat, menisi kauemmin aikaa. Mikseivät kuitenkaan uutisoi noista lennätyksistä iltapäivälehdissä?

      Sellaisen unen olen nähnyt, että kaaoksen tultua (kolme eri vaihetta) valtion maallinen johto käskyttää mikrosirun. Minulle on myös tullut mieleen tämänhetkisistä johtajista jo aikoja sitten, kuka chippauksen käskyttää.

      • biiloss

        Joo.
        Kun matuja alkoi tulla alkoivat tänä kesänä lammasvarkaudet!


    • Digiorjuus.tulee

      Eikä siinä vielä kaikki että koko rahamaailma menee sirujen kautta,uusimmat sirumallit mittaavat myös terveys ja stressitilan sekä kykenevät kertomaan missä tunnetilassa ja valvetilassa ko ihminen on.
      Kohta sinusta tiedetään vaikka maapallon toisella puolen kaikki,missä olet,mitä ajattelet,oletko fyysisesti tai henkisesti terve vai sairas,rikas vai köyhä,kaikki tietämisen arvoinen.
      Huh huh,tervemenoa viimeisetkin yksityisyyden rippeet.
      Et pysty piiloutumaan mitenkään enää.
      Vaikka saisit kaikki lähelläsi olevat sirutkin pois käytöstä. Nykykamerat ja muut tunnisteet löytävät sinut,liikuitpa missä vaan,sormenjäljet,kasvojen muoto,silmät,dna jäljet,jopa ominaishaju,puhe.Kaikki on rekisteröity sinusta tiedostoihin ja tietokoneet pystyy löytämään sinut hetkessä vaikka olisit myös miten naamioitunut.

      • JaettuMinuus

        Borgi yhteistietoisuus on tulossa.


    • OnneksiKuolenKohta

      Mistä ihmeestä Orwell kaiken tämän tiesi ja näki?
      Onnellisuuspilleri enää puuttuu mutta se tullaan sekoittamaan massoille syötettävään mössöruokaan kunhan ensin maataloutemme on tapettu.

      • höpöpöpö2016

        Pyöri oikeissa piireissä.


    • OrpoPirullePikkusorvi

      Joku vähätteli näitten tuntemattomien joukkojen maahantunkeutumista, miksi. Katso mitä on tapahtunut öljyrikkaassa Libyassa ja parhaillaan Syyriassa.

      • SorvariPorvari

        Tämän takana onkin pyrkimys aiheuttaa sekasortoa yhteiskuntaan, tyhmentää se geneettisesti ja siten helpommin hallittavaksi.


    • 4g35g

      "Mitä ei tiedetä aiemmin Resistance on se, että fyysisen biosiruja ei ole poistettu kokonaan. On olemassa tietty osa biosiruja joka on poistunut kaikki kehittyneet tunnistamiseen ja poistamiseen teknologiat Resistance ja valitettavasti jokaisella ihmisellä on vielä ainakin kolme näistä biosiruja. Nämä kolme biosiruja ovat fyysisiä ankkuripiste kolme tärkeintä plasma implantit, joka sijaitsee otsalohkon ja navan yläpuolella.
      Otsalohkot biosiruja kiinnitetään Näköhermon sekä silmien ja yhdistetty kuuloaivokuorella aivojen keinotekoisilla synapsien. He lähettävät jatkuvasti video virtana mitä nähdä ja kuulla osaksi keskustietokoneen chimerojen ryhmään. Tämä tietokone jatkuvasti valvoo toimintaa pinnan väestöä ja estää kontakti pinnan väestön ja Agartha verkon ja / tai ulkoavaruuden olentojen of Light plasman toplet pommi kosto joustomekanismien edellä navan biosiruja voi tehokkaasti valvoa käyttäytymistä pinnan väestön sähkövirtaa biopalautesilmukka sekoittuminen. "

      Eli meidät on sirutettu jo kauan aikaa sitten. http://2012portal.blogspot.fi/

    • OihHyväJumala

      Hra 4g35g on esivallan kätyri joka pyrkii hämärtämään sirutuksen todellisuutta mielipuolisella höpötyksellään.

      Sirutus tulee olemaan todellisuutta ja älypuhelimien pakkokäyttö on sen esiaste.

    • Putkipalkkimies

      Mitä virkaa on ihon alle asennetulla sirulla, kun lähes jokainen ihminen kantaa jo vapaaehtoisesti mukanaan laitetta, joka näkee, kuulee ja tallentaa kaiken.

      Ja loput tiedot, ystävistään, sukulaisistaan ja ajatuksistaan ihmiset tyrkyttämällä tyrkyttää naamakirjan sivuilla.

      Myös pankkikorteissa ja luottokorteissa on siru, joten mitä lisäarvoa ihon alle asennettu siru enää voi tuoda rikollis eliitille?

      • ehheeii

        Eihän pankkikorttiakaan saa jokainen.
        Eikä kaikki tule hankkimaan älypuhelintakaan. Miksi sen hankkisi vain pankkiasioita varten.


    • Veteranfan

      Mikrosirutusten myötä alkaa orjuus johon valtaa pitävä eliitti on tähdännyt.
      Pankkieliitin toimet kertovat niiden valta-asemasta on eikä sitä minkään maan hallitukset näytä estävän ???

      Pankkieliitti on varjohallitus eli Illuminaatti,johon kuuluvat kaikki Keskuspankit maailmassa ja Maailman Pankki.
      IMF on sotkemassa valtioiden taloutta velkaorjuuteen.

    • ne.siruttaa.meitit

      Käteisen kieltäminen etenee.

      http://tmalinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230460-eu-suunnittelee-kateismaksujen-rajoittamista

      "EU suunnittelee käteismaksujen rajoittamista

      Euroopan komissiolta on tullut huolestuttava ehdotus käteismaksujen rajoittamisesta. Vaikka kyseessä on vain alustava ehdotus, kertoo se, että aihe on korkealla komission prioriteettilistalla. Aloitteessa esitetään, että käteismaksuja rajoitettaisiin terrorismin ja järjestäytyneen rikollisuuden vastaisen taistelun vuoksi. Tämä on luonnollisesti kannatettava tavoite, mutta käteisen kieltäminen rajoittaisi yksilönvapautta sekä alistaisi eurooppalaisten rahankäytön Euroopan keskuspankin (EKP), valtioiden ja komission mielivallan alle.

      Lähtökohtaisesti käteisen kieltäminen altistaisi yhteiskunnan rahoitusmarkkinahäiriöille. Olin Kreikassa kesä-heinäkuun vaihteessa vuonna 2015 todistamassa kuinka nopeasti digitaalinen maksujärjestelmä voi halvaantua. Kreikan hallituksen ja euroryhmän neuvottelujen ajauduttua kriisiin EKP rajoitti hätärahoituksen (ELA) tarjoamista kreikkalaisille pankeille 28. kesäkuuta. Koska Kreikasta oli käynnissä pääomapako muihin euromaihin, kreikkalaisia pankkeja uhkasi välitön maksukyvyttömyys. Tämän seurauksen Kreikkaan julistettiin ns. pankkivapaa, eli pankit pysyivät kiinni, ja Kreikan valtio otti käyttöön pääomanviennin rajoitukset. Kreikkalaisten päivittäinen käteisnostokiintiö asetettiin 50 euroon. Kaikki kolme mukanamme ollut luottokorttia lopettivat toimintansa kahden vuorokauden kuluessa. Kaupoissa, ravintoloissa ja huoltoasemille olleet kortinlukijat joko ”katosivat” tai lopettivat toimintansa samassa ajassa. Kreikan talous toisin sanoen siirtyi puhtaaseen käteistalouteen kahdessa päivässä. Kaikki sai alkunsa EKP:n päätöksestä, jota esim. taloustieteen professori Charles Wyplosz piti poliittisesti motivoituneena ja keskuspankin mandaatin törkeänä rikkomuksena.

      Jotkut saattavat vähätellä pankkikriisien uhkaa ja ajatella, että käteismaksujen rajoittaminen ei haittaisi heitä, koska he maksavat jo muutenkin kaiken korteilla. Jos käteinen kiellettäisiin, valtio ja keskuspankit päättäisivät täysin siitä mitä rahoillemme ja talletuksillemme tapahtuisi. Keskuspankki voisi esim. vapaasti asettaa talletuksille negatiivisen, kuten vaikka -10 % koron. Pankkikriisin tai valtion kassakriisin uhatessa osa talletuksista voitaisiin takavarikoida pankkien ja/tai valtion talouden pelastamiseksi. Valtiolle ja luottokorttiyhtiöille avautuisi mahdollisuus (teknisesti) seurata jokaisen henkilön rahaliikennettä. Tämän estämiseksi voitaisiin tehdä laki, mutta se voitaisiin myöhemmin helposti muuttaa

      Jotkut voivat myös ajatella, että käteiskielto ei haittaisi, koska rahat voisi siirtää muihin digitaalisiin valuuttoihin. Valtio voi kuitenkin helposti estää tämän. Komission aloitteessa todetaan, että jotta ”rikollisuuden torjuminen” onnistuisi, käteismaksukielto pitäisi ulottaa myös kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoineihin. Valtio voisi esim. määrätä, että maksut tulee suorittaa yhtä ainoata, sen hallinnoimaa virtuaalivaluuttaa käyttäen ja, että palkat pitää maksaa pankkitileille. Jos käteistä rahaa ei olisi, tämä kaikki voitaisiin toteuttaa yksinkertaisilla lainmuutoksilla.

      Käteinen raha onkin ennen kaikkea yksilönvapauden tae. Ilman sitä kansalaiset voidaan helposti alistaa valtion tai rahaviranomaisten, kuten keskuspankin, mielivallan alle. Sillä voisi myös olla arvaamattomia taloudellisia vaikutuksia. Pahimmassa, joskin epätodennäköisessä tilanteessa käteisen kieltäminen voi johtaa jopa totalitarismiin. Jostain syystä myös Intiassa toteutettu käteiskieltokokeilu on jäänyt länsimaisessa mediassa hyvin vähälle huomiolle. Sen tulokset ovat kuitenkin olleet musertavia. Käteiskielto on iskenyt pahiten köyhiin ja keskiluokkaan ja Intian talous vaikuttaa olevan syöksykierteessä.

      Kaikki yllä esitetty on, Kreikan ja Intian esimerkkejä lukuun ottamatta, spekulaatiota. Euroopan komission ehdotus kuitenkin kertoo, että käteiskieltoja mietitään Euroopassakin jo tosissaan. Suomalaisten onkin syytä alkaa miettiä, mikä on heille tärkeintä: kaikkialle ulottuvan valtion tuoma näennäinen turvallisuus vai yksilönvapaus?"

    • q5yq35

      Ainoa keino tehokkaaseen torjumiseen on päivitääin sanoa ääneen mihin ei halua osallistua ja tässä tapauksessa se on cabalin maailmanhallinto.

    • Stadin_Rane
    • Venäläiset.oikeassa

      Nämä kaikki yksilörajoitustoimet kertovat vain siitä että koko markkinatalous on tulossa tiensä päähän,pitkään ei mene että se romahtaa omaan mahdottomuuteensa.
      Tätähän Venäjän Lavrov tarkoitti puhuessaan lännen romahduksen olevan tulossa pian.
      Oikeastaan ihan hyvä että tulee ja yksilö oikeudet lisääntyy.

      • VapausOllaSamaaMieltä

        Niin, koska Venäjä onkin malliesimerkki yksilön vapaudesta; sanan varsinaisessa merkityksessä.

        Siellä kun vapaita on vain yksi, Putin.

        Amerikassakin ollaan kovaa menossa samaan suuntaan. Ensin luotiin "vaihtoehtomedia" joka kertoo "vaihtoehtoista totuutta"; ja kun se median avulla saatiin maahan sopiva Presidentti on merkkejä ilmassa missä vapaudet on poistumassa. Ensimmäisenähän se iskee vapaaseen mediaan, jonka Trump nyt on nimennyt vale mediaksi.

        Tulossa lienee executive (execution) order jossa medialla sallitaan vain Valkoisen Talon lisenssoimat uutiset.

        Saa nähdä mennäänkö Suomessa samalle tielle.

        Venäjällähän näin on ollut jo pitkään; ja toisinajattelijat tapetaan.


    • knowingg

      Miepä kerron teille skenaarion....

      Parhaassa taisteluiässä ja koulutetut ammattisotilaat ovat rantautuneet maahamme. Kun pilli viheltää yhtä aikaa kaikkialla euroopassa, nämä raavaat ammattitappajat aloittavat pyhän sotansa. Ensin hyökkäävät sairaaloihin ja ostoskeskuksiin. Seuraavaksi kohteena on poliisi ja armeija, he ottavat poliisien vaatetuksen ja lähtevät taajamiin tappamaan sen jälkeen kun kaupungit on tuhottu. Ovelta ovelle teurastavat ihmisiä taajamissa.

      Ainoa keino selviytyä on lähteä HETI pohjoista kohti sillä rajat suljetaan ja kaupungit eristetään. Ihmiset ovat shokissa eivätkä ymmärrä tapahtunutta joten tämä aika tulee käyttää viisaasti ja samantien hakea kaupasta tölkkiruokaa ja vettä, aseistusta, apteekista lääkkeet ja huoltoasemalta bensaa kanisteriin ja pohjanmaata kohti. Tärkeintä on tässä vaiheessa ymmärtää että pahin uhka on paniikissa olevat ihmiset.

      Lapin erämaahaan tai metsikköön on perustettava tukikohta sillä ihmisiä tullaan etsimään turastettaviksi. Tilanne eskaloituu ja maailmaa kohtaa ydinonnettomuus joten erämökissä on parasta olla bunkkeri, jodia, hengityssuojaimet jne.

      Tämä tulee tapahtumaan hyvin pian.

      • SeisoSanojesiTakana

        Kerrotkos vielä onko tuo sun "hyvin pian" ihmiselämän, ihmiskunnan, vai universumin iän mittakaavassa.

        Ts. viittaatko että tapahtuu lähivuosina, lähi vuosikymmeninä tuhansina vai lähi vuosimiljardeissa?

        Jos väität että tuo tulee tapahtumaan esim. ennen vuotta 2020, tai 2025 uskallatko luvata että mikäli olet väärässä tapat itsesi?

        Minä uskallan luvata että jos olet oikeassa, minä tapan itseni.

        Muuten noin ylipäätään, miksi siis haluat mennä johonkin vitun pohjoiseen? Siellä on saatanan kylmä kesät ja talvet. Eikös olisi paljon mukavampaa muuttaa johonkin missä lunta ei ole kuin vuorilla useamman kilometrin korkeudessa?


    • Vastausvaari

      Pankkipalvelut tehdään ainoastaan älypuhelimilla toimiviksi.
      -- lopetetaan pankin käyttö
      Käteinen poistetaan käytöstä.
      -- vaihdetaan oravan nahkoihin
      Pankkikortit poistetaan käytöstä.
      -- ei tarvett kun on nahat
      Kaikki maksaminen tulee tapahtumaan puhelimilla jolloin niitä on pidettävä mukana ja päällä. Näin liikkumisesi ja tekemisesi tiedetään aina millintarkasti.
      -- väärin. Kenenkään ei tarvitse kantaapuhelinta kulkiessa. 30 vuotta sitten oli vain lankapuhelimet ja me lapset leikimme ulkona eikä kaikillaedes ollut rannekelloa. 60 vuotta sitten lapsilla ei ollut rannekelloa. Voimme elämän taas näin.

      Siitä ei ole enää pitkä matka mielipiteen muokkaukselle kaikille asennettavan ihonalaisen sirun käyttöönottoon.

      -- mielipiteen muokkausta on ollut ja tulee aina olemaan. Ei mitään uutta auringon alla.
      Saatana on voittanut.
      -- ensin on aika, sitten kaksi aika, lopuksi enää puoli ja vasta sitten tulee tuomio. Älä hypi asioiden edelle :)

    • lgbgohgfv

      Vuonna 2014 alussa otin kännykkäni taskusta. Katsoin näyttöä, oli näppäinlukko mennyt pois päältä ja numerot näytössä 666 Tajusin välittömästi, että kännykkä osana Raamatussa Ilmestyskirjassa mainittua antikristuksen pedon merkkiä , joka on ihmisen luku. Peto saa kuvankin puhumaan ja joka ei ota merkkiä oikeaan käteensä tai otsaansa ei voi ostaa eikä myydä ja tapetaan.
      Varoitettu on.
      Jeesus pitää huolen ja pelastaa vihalta ,joka maanpiiriä kohtaa ...
      John: 3:16
      Johanneksen Evankeliumi ,tutustu.

    • Eiorjuutuksille

      Alkaa kyllä vaikuttamaan siltä että pankit ja talous alkaa liikaa määräilemään tavallisten ihmisten elämää joka tavalla.
      Homman pitää puuttua ennenkuin kaikki olemme vain tahdottomia orjia,joiden olemassaololla ei ole mitään väliä.
      Kuinka tällainen välinpitämätön käytös on ollenkaan sallittu päättäjien toimesta?
      Meno ihmetyttää,mutta se on enemmän ja enemmän totta joka päivä. Minkälaista elämää nuoremmille enää jää jos jokainen ei saa elämästään nauttia? Jossain tulee piste että ei enää tätä.

    • hyrjeuh

      Uusinta tekniukkaa, tiedettä on että päässä oleva vehje voidaan ulkoapäin ohjelmoida, käskyttää kantajaa....
      Kumartamaan petoa ja ties mitä....
      Mahtaako ollä ,jotain sellaista biosirutusta ,että tuskaa jos ottaa koska niin Sana sanoo että ..John.Ilmoitus 13:15---

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1696
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      737
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe