Oliko Dingo erikoiskokoonpanolla hyvä?

jätekuski

Paljon on saanut suitsutusta osakseen Rebanen johtama Dingo orkesteri. Pääsikö tämä liivit boys Dingo ollenkaan samalle tasolle? oliko syntikkasoundit hiottu kuin Lapintiellä? Soiko kitara kuin Rebanella, vai oliko vain paljon melua tyhjästä? Kommentoikaa, sana on vapaa.

16

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virorocks

      https://www.youtube.com/watch?v=fphfbmkblN4


      Hmmmm. Mikähän järki oli kokoonpano taas vaihtaa, palattiin sinne takaisin mistä on näilläkin sivuilla rutistu jo yli kymmenen vuotta??????
      Kiitos ja mulle riitti tää, moi moi.

      • Zorlim

        Ei Dingon kokoonpanoa ole nyt menty täysin vaihtamaan. Vain tuo keikan Neumann veti käsittämättömästi Liivit Boys-bändin kanssa mutta Dingo-nimellä. Ei päihitä virolaista Dingoa. Nipa ei voi olla niin tyhmä että päästää hyvän orkesterin hajoamaan. Toivottavasti viro-Dingo jatkaa edelleen tämän jälkeen. Mitähän Rebane ja muut bändin hemmot ajattelevat tästä?


      • bmw520mies

        Jeah Zorlim!!! Kyllä mun mielestä Nipa saa vaihtaa kokoonpanoa vaikka joka vuosi jos soundi ois tälläistä priimaa!!!!
        Saatana koskaan ei ole Dingo näin hyvältä livenä kuulostanut kuin alle linkittämässini videossa. On Neumann karu mies jos tälläisen bändin päästää käsistään!!!!!
        Liivit boysille kaikki pisteet ja kunnia mutta pirusti vaatii vielä treeniä että ollaan tälläisellä tasolla muusikkoina kuin mitä on Viron poijaat ja Lapintie.
        https://www.youtube.com/watch?v=AEyGBdEoNGg


      • bmw520mies

        Aika vähän on Suomessa vapailla markkinoilla muusikoita jotka vetää tällä standardilla kuin mitä linkistä löytyy!!! Latu ois auki isoillekin festareille Dingolla mutta syrjähypyt pitäis nipankin tehdä omalla nimellään. Ja niitä uusia biisejä Dingo kaipaa. Ei se nyt voi niin vaikeeta olla kun porukka on kyllä olemassa jotka haluaa fiilistellä kesäfestareilla tälläista Dingoa!!!
        https://www.youtube.com/watch?v=3il5gThar6E


    • tomrokkaa

      toi vaalea tom on rock, sopis hyvin bändiin.miksei nipa ota kaveria bändiin viron miesten rinnalle.laulaa hyvin stemmoja ja vois soittaa vaikka akustista samalla, kuten nummela taannoin.siinä ois hyvä keitos ja eikös tää tom osaa tehdä biisejäkin ja on kova dingo fani joten vois tulla dingolta kuulostavaa uutta musaakin.

    • dingofaniiiiii

      Tom on hyvä sopis kyllä niin hyvin Dingoon!

    • bmw520mies

      Muu bändi kyllä ei, ketään ei saa moittia mutta kun ei kuulosta Dingolta niin ei kuulosta. Tom on kyllä jees. Toivotaan että Rein ja kumppanit ei ota itseensä tälläisestä touhusta. Itse ottaisin. Dingo veti Kalajoella kesällä keikan joka oli lähes yhtä kova kuin Popedan keikka edellisenä iltana. Sen pohjalta ihmetyttää tälläinen touhu. Ihan kun Nipa ei enään edes haluaisi huipulle asti.
      En moiti tätä bändiä mutta nimi Neuman Band vaikka tälle olisi ihan sopiva.

    • dingoooooo

      Kyllä, Tom on hyvä tosta liivit boys bändistä, ne muut ei sitten niinkään dingoon, johonkin muuhun kyllä varmasti. ne Kesän keikat oli tosi hyviä, mitä nyt on mahtanut tapahtua dingolle. on ainoastaan 2 keikkaa loppuvuodeksi keikkalistassa, Neumann keikkoja muutamia... Olisi kiva kun vetäis noita Dingo keikkoja noiden virolaisten kanssa esim. klubeilla koska ne kuulostaa todella hyvältä.

      • Kunha_maestro_o_paikal

        Se on nyt aivan se ja sama vaikka me kirjoitettaisiin keskustelupalstat täyteen siitä, että pitäisikö Nipan nykyisissä taustabändeissä soittaa virolaisia, turkulaisia tai vaikka vaasalaisia soittajia tai "kuuluuko" hänen esiintyä yhden, kahden vaiko vaikkapa viiden "Dingon nokilla".

        Neumann tekee niin kuin tekee ja kuitenkin "se suuri yleisö" käy diggailemassa ja bilettämässä noita ikivihreitä miehen/bändin hittejä.

        Tuskinpa sieltä mitään suuria musiikillisia yksilösuorituksia käydään hakemassa.


    • saksofonit

      No edellä kirjoittanut ei varmaan koska ei osaa soittaa kuin suutaan. Itse näin muusikkona diggailin viime kesän kokoonpanosta raumanmeren juhannusjuhlilla. Oli tiukkaa soittoa joka osa-alueella. Varsinkin basistin ja rumpalin yhteistyö ja kosketinsoittajan taikoma kasariajan valli kuulostivat erittäin hyviltä.
      Toivottavasti sama ryhmä on raumanmerellä myös ensi kesänä ja samalla kokoonpanolla.

    • Zorlim
    • kissisbest

      Ainakin Dingolla on keikkoja myytynä myös vuodelle 2017. Kyllä se meetvursti Nipan leivälle edelleen tulee Dingo ja soolokeikoista. Voihan sitä sitten harrastaa musiikkia muutenkin.
      Toki hyvä jos uutta musaa vielä joskus saa Dingolle tehtyä. Melkein 100% varma että virolaiset jatkaa, ei Suomesssa ole vapaana yhtä taitavia soittajapoikia. Rebane on kitaristina samalla tasolla kuin Popedan Costello Hautamäki,kesällä pääsin lähietäisyydeltä asiaa todistamaan Kalajoella, jäätävän hyvää työtä kitaran varressa. Ainoa murhe silloin oli että miksi Neumann on vuosia käyttänyt epäpäteviä soittajia bändissä.
      Enkä tarkoita Esim. Erik Valkamaa joka oli kyllä kanssa aivan huikea kitaristi.

    • kissisbest

      Kiitoksia Zorlimille linkistä Nipan haastatteluun. Oli todella mukava kuulla Nipan mietteitä. Nipa puhuu kyllä asiaa. RMJssä ja Kalajoella kun pitkästä aikaa Dingon näin viime kesänä niin kyllä voin täysin Nipan sanoman allekirjoittaa. Dingossa on ihmeellistä taikaa edelleen. Nipa suotta tuossa haastattelussa puhuu valkoisen paperin kammostaan, ihan hyviä biisejä oli noilla Dingon 2000-luvun Purppuraa ja Humisevan harjun paluu levyillä. Isoin ongelma niillä levyillä oli tuotantopuolella, ei niinkään biiseissä. Musta leski, laivauutisia ja scorpioninainen on aivan hyvää Dingo matskua ja kestää vertailun vanhoihin hitteihin.
      Ois kyllä upeaa kuulla uutta tuotantoa missä ois Neumann, Rebane, Lapintie, Vildak, Daniel kokoonpano soittamassa. Voishan noi tehdä uuden biisin ja laittaa vaikka facebookiin, spotifyhin ja joillekin radioasemille soittoon ja sitten katsoisivat että synnyttääkö se pöhinää et kannattaako tehdä lisää. Helppoo näinä päivinä. Ei muuta kuin biisiä koukkuun ja katsotaan et nappaako kukaan!!!!

    • erttyy

      Nipa on niitä biisejä kirjoitellut paljon. Tarvitsisi ottaa keikoille mukaan Pyhää klaania ja uusimpia kappaleita myös. Kyllä kaikki Lindholmin ollitkin ovat muitten tekemiä biisejä levyttäneet, ei mikään häpeä vaikka kynä ei enää kirjoittaisikaan entiseen malliin. Ajattelen itse niin naivisti, että alkupään biisit on kirjoitettu arkisista asioista ilman julkisuuden painolastia. Helppo sanoa, mutta nyt voisi kirjoittaa kappaleita ihan vaan pöytälaatikkoon, ja esitellä niitä vaikka jollekin muusikkoystävälle. Jos biisi(t) toimii, niin keikalle mukaan. Youtubeen ynnä muuhun.

    • kissisbest

      Juurikin noin. Ei Nipan tarvitse enään todistella kenellekään mitään. Miehen vanha tuotanto jää historiaan. Neumannin vanha tuotanto on niin ajatonta musaa että sitä soitetaan vielä sittenkin kun meistä on aika jättänyt. Uusia biisejä mies voi tehdä Dingolle aivan täysin vailla paineita. Lähinnä uudet lauut toisivat livetilanteeseen vähän vaihtelua, livenä voisi tulla vaikka pari uutta biisiä sekä vaikka joku Pyhän Klaanin tai Via Finlandia levyn biisi.

      Virossa luulisi olevan studioajan aika halpaa. Kannattaishan noiden kokeilla, ei siinä ainakaan mitää hävittävää ole. Rebanella ja kumppaneilla on varmasti kontakteja Tallinnan studioihin.

      • dingooooooooo

        Via Finlandia levyltä Elämäni sankari biisiä on soitettu keikoilla jo monia vuosia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe