Matujen paapominen vei yrityshalut

nytriittii

Jään piruuttani kortistoon muutama vuosi ennen eläkeikää kun valtion MATUINVAASIO on saanut niin järjettömät mittasuhteet. Noille en saatana verorahoja kerää. Aivan sama vaikka työvoimatoimisto jollakin verukkeella löisikin karenssia toisensa perään. On onneksi senverran omaisuutta kertynyt että pärjään omillakin ennen eläkeikää.

10

76

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PitkäänAsiaaPohtinut

      Täysin samat ajatukset täällä, päätös on jo tehty. Yrittäjää vituttaa vielä tavallista palkansaajaa enemmän, kun näkee sen rahavirran, mitä valtiolle joutuu tilittämään, pienyrittäjä usein tekee vieläpä itse nuo tilinsiirrot, tämä alkaa jo aiheuttamaan henkistä pahoinvointia, silloin on parempi lopettaa. Onneksi on tullut laitettua sivuun omaisuutta, jonka avulla pärjää, kaikkia ei ole laitettu ylisuuriin YEL-maksuihin, valtiolta otetaan sitten lisää, saapahan omiaan vähän takaisin.

      Kun itse tarvitsee yhteiskunnan apua, ei mitään saa, tein poliisille rikosilmoituksen, todistin tapahtuneen valokuvin ja annoin syyllisen nimenkin, mitään ei tapahdu, poliisilla riittää silti resusseja jahdata ajatusrikollisia, jotka ovat lausuneet julki totuuksia maahan tunkeutuneista muslimeista, näistä yhteiskunnan kultamunista ja eläteistä. Saisin itsekin konnat kuriin ja niitä rankaistua, mutta silloin olisi poliisi kimpussani välittömästi. Tässä on sellainen kuvio meneillään, maksamiani veroja käytetään minua itseäni vastaan. Sille on pakko se mitä voi, verojen maksu loppuu.

      • mutuja.elättää

        Kyllä siinä vati palaa maksat kaiken minne rahat häviää


    • yrittäjä02

      Minä palkkasin yritykseen puolet mamuja ja loput suomalaisia valittajia. Mamut pyörittää yritystä ja ovat ahkeria, asenne kohdallaan ja tekevät innolla kaikki työt.
      Suomessa on aivan liian raskas organisaatiot valtion ja kuntien virastoissa. Ensimmäisenä Avi ja Ely keskukset yhdistetään ja puolelle paperin pyörittäjälle annetaa kenkää.

      • sinuaseurannut

        Taidat olla feikkiyrittäjä kun tulet aina esille tuolla samalla konseptilla. Oikea yrittäjä ei nimittäin palkkaa aivankuin kokeeksi puolet maahanmuuttajia ja puolet Suomalaisia, sen kuvan sinusta saa siksi ei tunnu uskottavalta. Yrittäjällä ei ole oikeasti varaa leikkiä tehottomien työntekijöiden kanssa ei yrittäjä voi olla niin tyhmä.


      • Yrittäjä02

        En ole feikkiyrittäjä, eikä yhtään maahanmuuttajaa tai suomalaista ole palkattu kokeeksi, vaan aina kun rekrytoidaan tarpeeseen.
        Meidän alalle ei saa tarpeeksi suomalaisia ammattilaisia, joten on pakko rekrytoida, oikealla asenteella olevia henkilöitä ja työhaluisia. Joukossa on suoraan töihiin tulevia ja pakolaisena tulleita. Kokemus on opettanut mistä maanosista tulleita kannattee palkata.


    • Appppppp

      Maahanmuuttaja joka tulee oikeasti töihin on eri asia kuin nämä matut jotka tulevat loisimaan tositarkoituksella. Hukkaavat vielä passinsa että voivat valehdella henkilöllisyytensä ja asuinpaikkansa. Turha pettää itseään. Suomi ei vain tule kestämään näitä. Toinen puoli on ISLAM josta emme selviä.

    • Mamujen-2Mrd-E-kulut

      > Minä palkkasin yritykseen puolet mamuja ja loput suomalaisia valittajia.
      > Mamut pyörittää yritystä ja ovat ahkeria, asenne kohdallaan ja tekevät
      > innolla kaikki työt.

      No ei mikään ihme, jos olet rakennusalalla tai vaikka metellialalla tms. Sinne saa aika hyviä timpureita Virosta ja Venäjän puolelta, ja metallipuolen luokkahitsauksen taidon omaavia miehiä saa Puolasta melko vaivattomasti.

      Nuo ovat lähinnä sitä "ulkomaista työvoimaa" eikä suonkaan mamuja. Firman tarpeeseensa hankkimaa ja palkkaamaa ulkomaistakaan työvoimaa, sitä harva vastustaa. Yrittäjistä sitä ei vastusta kukaan. Mutta SAK-työntekijäpuoli kyllä napisee.

      Ne oikeat "mamut" ovat Afrikasta, Afhanistanista ja yleensä islamilaisista maista tulevaa väkeä. Kielitaito on olematon, eivät edes osaa länsimaisia aakkosia, eivätkä usein edes oman kotimaansakaan aakkosia.

      Tämä mamu-porukka on se kallis ja hankala ryhmä. Viime vuonna tulleet 33.000 mamua tarvitsivat 1.5 miljardia euroa Valtion kassasta rahaa. Näiden lisäksi oli vielä edellisten vuosien mamut. Sen lisäksi on Suomen kansallisuuden saaneita mamuja, jotka monet eivät ole tulohetkestään lähtien, 10..15 vuoden takaa olleet päivääkään töissä. Juuri Hesari kertoi yhdestäkin tyällaisesta irakin isästä, joka istui kotonansa.

      Mamujen ylläpito maksaa siis noin 1500 miljoonaa uusien mamujen suhteen, ja noin 1.000 miljoonaa noiden "vakiintuneiden" mamujen kanssa. Kaikki tämä raha otetaan velkana ulkomailta.
      ____
      Juuri tämä toimettomien mamujen invaasio on se joka rassaa. Tänä vuonna tätä turvapaikkasakkia on tullut jo 7.000 henkeä. Turvapaikan saa ehkä kolmannes, mutta uutta ja uutta väkeä tukkii koko ajan maahan.

      Pysyvät, kiinteät kulut ovat miljardiluokkaa vuositasolla. Karjalan evakon pojan, pääministeri Sipilän toimilla tämän summan annetaan kasvaa rajattomasti.

      Tämä on oikeast ise asia joka rassaa, kun ALV.islmoitustansa tekee, ja hikisesti sen 1.500...2.500 euroa joka kuukausi lähettää Sipilälle, mamujen hoitoon käytettäväksi.

    • makepeacenotwar

      Käykäähän kitisijät jos valittamiselta ja kaljanjuonniltanne joskus ehditte katsomassa esim. jossakin palvelutalossa kuinka siellä "mamut loisii".
      Ystävällistä ja toimivaa työntekoa alalla, joka ei kantasuomalaiselle herrarodulle näytä kelpaavan.

      • Ne-oikeet-tekemiset

        Sanos nyt muutamia palvelutaloja nimeltä, jonne voi mennä käymään. Ja jossa noita selvästi pakolaisen, eli mamun näköisiä tummia ihmisiä on hommissa?

        Minä käyn säännöllisesti kahden esivanhemman palvelu/hoitolaitoksissa, ja kyllä siellä on näkemänii mukaan ihan kaikki valkoihoista, suomalaisen näköistä väkeä.

        Olen nähnyt pääkaupunkiseudun sairaaloissa muutamia tummaihoisia laitostyöntekijöinä, eli siis siivoojina. Ihan hyvin tuo kymmenes tumma on siellä 9 valkoihoisen suomalaisen kanssa niitä hommia tehnyt, en sitä kiistä.

        Ne hankalat mamut ovat muslimeja ja muslimeista kuten muustakin väestöstä naisia on puolet. He ovat koko elämänsä työmarkkinoilta ulkona. Eivät voi siivous- tai hoitoalalla toimia, tai ylipäätään laitoksissa joissa on myös miehiä. Kaupan kassalla ei voi olla, matkailuhommissa ei voi olla jne.

        Uskontorajoituksen vuoksi likimain mikään Suomessa oleva länsimainen työpaikka ei käy musliminaisille. Voivat olla tulkkeina tai projektikoordinaattoreina Somalikutttuurin keskuksissa tms. Ja tällaisissa hommissa on joka ikinen julkisuudessa esiiintyvä somalinainen myös. Ne ovat heille erikseen järjestetyissä kulttuurialan suojatyöpaikoissa.

        Suomen vanhus- ja hoitoala ei valitettavasti muslimiuskontoisista miehistä, eikä tasan varmaaan ainakaan yhdestäkään naisesta kostu työpanoksen puolella lainkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe