Kaltoinkohtelija

varokaaaa

kaltoin kohtelija ei tunne minkäänlaista katumusta tai häpeää tekemisistään. Hän katsoo, että hänellä on oikeus kiusata ihmisiä, lapsia ja aikuisia mielin määrin. Sen jälkeen hän mieluusti esiintyy iloisena ja maailmanpelastajana suuren yleisön silmissä.

Sanon vaan, varokaa. kiertäkää kaukaa tuo julkisuudenkipeä henkilö. Hän etsii vaikka mistä asiaa, että pääsee julkisuuteen. Hän on kuitenkin aiheuttanut valtavasti kärsimystä lukuisille ihmisille. Kärsimyksen tuottamiseen ovat osallistuneet myös hänen porukkansa.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkupähähähääää

      Suuret taiteiljat! Suuret taiteilijat eivät kiduta toisia. Nämä ovat omalla pikkuruisella tontillaan häärääviä kiusaajia. Pääjehu määrää, mitä tehdään ja porukka tulee mukisematta perässä. Jos pääjehu käskee kiusata, vanhin tytär tekee sen ensimmäisenä. Vanhin tytär on pikkujehu! Esittää niin hienoa ja koulutettua ihmistä. Käyttää pääjehun lailla erilaisia verkostoja hyväksi. Tie on avoinna kaikkialle, kun tuntee oikeat ihmiset ja heidän suhdekuvionsa. Pääsee jopa omat rikoksensa puhdistamaan ja siinä samalla pääjehun lukuisat rikokset. Niin ne asiat on kautta aikaoin suhmuroitu saunailloissa ja kabineteissa. Isot kalat polskuttivat aikoinaan saunailloissa. Pääjehu tykkää kalasta. nam!

      • oujeeeee

        Aj leboxe lylogehes presdenos


    • nähty.on

      Aloitusviestin kirjoittaja on oikeassa.

      Näitä julkisuudenkipeitä ja oman edun tavoittelijoita on myös työpaikoilla sekä harrastuspiireissä.

      Keinot on häikäilemättömiä ja jos taustalla ko. henkilöllä on narsistisuus tms. sairaus esim. heikko itsetunto ja tarve tulla nähdyksi tai hyväksytyksi niin joku aina joutuu uhriksi ja yleensä se on henkilö joka nurkumatta tekee ahkerasti työnsä ilman mitään pyrkimystä hierarkiassa ylöspäin on hän uhka juuri tällaiselle pyrkyrille.

      Ahkera ja hiljainen puurtaja saa osakseen juoruilua ja jopa työn sabotointia.

      Yksi häikäilemätön kaino on nykypäivänä nettikirjoittelu, nimettömät uhkaus-ja solvauskirjeetkin voivat tulla kysymykseen mutta yleensä tällaisissa tapauksissa käy niin että pitkälle ei kiusaaja pääse, saa tosin jonkin verran mielipahaa yms aikaan ennen kuin asia kääntyy itseään kiusaajaa vastaan ja useimmiten fiksu kiusattu väistää.

      • vvghhh

        Nisä sadoy lylogöhä bresenses


      • heikommanpuolesta

        Fiksu ei jätä puolustuskyvyttömiä kiusattavaksi. On helppoa kääntää päänsä ja olla kuin ei huomaisikaan. Nyt olisi syytä varmistaa ennalta, ettei pahuus tapahdu uudelleen. Esitys on näet käynnissä! Uhreja etsitään.


    • hienostotaiteilijat

      Se on muuten kumma, kun huono-osaisia ihmisiä saa loukata, heidän mieltään saa pahoittaa mennen tullen, heitä saa kaltoin kohdella ja leimata miten mielii. Annas olla, kun itseään HYVÄNÄ ihmisenä pitävälle sanot väärän sanan, johan on KAMALAA, miten mieli pahoittuu.

      Ei ole säännöt ja lait samoja itseään hyvinä pitävillä ihmisillä ja huono-osaisilla.
      Miksi jotkut ihmiset katsovat voivansa itse pahoittaa vaikka päivittäin huono-osaisten mieltä, mutta itse loukkaantuvat pienestäkin huomautuksesta.

      Hienoston olisi hyvä tottua siihen, miten itse kohtelevat huono-osaisia.

      Pahimpia ovat ns. nousukkaat, jotka haluavat nousta luokkajärjestelmässä ja joutuvat silmätysten oman alemman luokan kanssa. Jälkikasvusta olisi näet pakko saada parempaa väkeä, mutta kun on niin rahvaanomaista oma käyttäytyminen.

    • minämäärään

      Miksi jotkut ylentävät itsensä ja jälkikasvunsa toisten yläpuolelle? Ei heille kuulu mikään järjestyksenpitovalta. Järkyttävää, kun tuollaisesta paikasta valmistutaan esim. poliisin, lakimiehen tms. ammattiin. Mitenkähän kohtelevat ihmisiä? Kokemukseni eivät valitettavasti ole mitään hyviä. Miksi joku katsoo olevansa sellainen, että koko ajan seuraa toisten tekemistä, mutta itse rikkoo lakia esim. kaltoin kohtelemalla, puhumalla kännykkään, kun auto on täynnä lapsia, kuljettamalla lapsia ilman turvaistuinta. Miksi tuollainen ihminen vahtaa toisten tekemisiä, mutta tekee itse mitä haluaa.

    • menousukkaat

      Kysyn vielä, miksi virkamiehet eivät puutu törkeästi toimivan "nousukkaan" tekemisiin, vaan antavat huono-osaisten kärsiä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1713
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      191
      766
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe