Suomen turvallisuus ja hyvinvointi uhattuna

MaahanmuuttoRikastuttaa

Tämä ei kai ole kenellekään epäselvää, kun suomen rajojen läpi on virrannut suuri joukko turvapaikanhakijoita joiden mukana on mitä todennäköisimmin myös radikaalimilitantti islamisteja. Naton Euroopan joukkojen komentaja on todennut, että tuhannet terroristit ja ISIS-taistelijat ovat tulleet eurooppaan turvapaikanhakijoiden mukana. Myös Isis itse on ilmoittanut, että se on soluttanut jo tuhansia ”taistelijoitaan” Eurooppaan.

Ulkomaisten arvostettujen sanomalehtien mukaan Euroopassaon maahanmuuton myötä alkanut toimia useita liikkeitä, jotka pyrkivät šarian mukaiseen lakiin vähintäinkin muslimiväestölle, lopullisena päämääränään alistaa kaikki islamin lain alle, tämä on uhkakuva joka tulee ottaa tosissaan. Jos vähänkään seuraa kansainvälistä mediaa, ei voi välttyä huomaamasta sitä tosiasiaa, mitä liiallinen massamuutto aiheuttaa eli väkivaltaa, sekasortoa ja mellakointia.Ei me suomessakaan enää eletä missään lintukodossa jossa pahaa ei voisi tapahtua.

Jos maahantunkeutumista ei saada kuriin on vain ajan kysymys milloin suomessakin saadaan kokea väkivaltaa, sekasortoa ja mellakointia. Nyt olisi päättäjien ja suvaitsevien otettava pää pois sieltä minne ei aurinko paista, arvaatte kyllä mistä. Poliittinen eliitti vain hihkuu (hihkui) innoissaan että suomi tarvitsee maahanmuuttoa, työperäistä eikä maahantunkeutumista mitä se on pääosin on, työperäinen maahanmuutto on vain sangen pientä nykyiseen maahantunkeutumiseen verrattuna. Ylioptimistiset odotukset siitä että turvapaikanhakijoissa olisi koulutettua väkeä, olivatkin totaalisen vääriä. TEM:n mukaan ammatillista koulutusta ei kovin paljoa ole, sitä löytyy noin 10–20 prosentilta, korkeasti koulutettuja on selvästi alle 10 prosenttia, Lisäksi joka viides ei ole edes omalla äidinkielellään luku- ja kirjoitustaitoinen ja englantia hakijoista osaa enimmillään joka kymmenes. mitä hyötyä suomelle on täysin erilaisesta kultuurista tulevista, luku ja kirjoitustaidottomista, joiden integroituminen suomeen tulee olemaan todella vaikeaa ehkä mahdotonta. Puhutaan kotouttamisesta niinkuin se poistaisi ongelmat, kautta aikain kotouttaminen ei ole onnistunut hyvin, miten se muka nyt onnistuisi paremmin, Kotouttaminen ei muuallakaan euroopassa ole onnistunut hyvin, miten suomi olisi jotenkin parempi siinä suhteessa.

Täysin erilaisesta kulttuurista tulevan, täysin erilaiset eettiset arvot ja asenteet omaavan henkilön kotiutuminen ei ole helppoa. Vallitsevaan kulttuuriin sopeutuminen voi olla hyvin vaikeaa koska kukapa haluaisi luopua oppimistaan tavoista ja arvoistaan. vapaaehtoisesti Joillakin on halu ja kyky siihen jotkut eivät sitä halua.

Miten voidaan pitää perusteltuna sitä, että Suomeen otetaan elätettäväksi valtava määrä luku- ja kirjoitustaidottomia ihmisiä, joiden kulttuuri, uskonto ja ihmiskäsitykset ovat täysin erilaisia kuin kantasuomalaisilla?

Päättäjät myös kilvan kiljuvat maahantulijoiden työllistämisestä, mihin töihin? Somaliasta ja Irakista kotoisin olevat ovat työllistyneet heikosti kantaväestöön verrattuna myös pitkällä aikavälillä, Vuosina 2003–2011 Suomeen muuttaneilla työllisyysaste oli vain noin 10–15 %. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vain noin 25% työvoimaan kuuluvasta irakilaisväestöstä on työllisiä tai yrittäjiä, 75% ei työllisiä .Suomessa on jo omasta takaa suuri joukko työttömiä. Myöskään mitkään risu,lumi ja muut aputyöt ei suomen taloutta edistä, jostakinhan se rahan täytyy tulla, no sehän revitään veronmaksajien selkänahasta. Ai niin mehän rikastutaan tällä totesi eräs poliitikko, samaan aikaan kun valtion pitää ottaa lisää velkaa maahanmuutto kustannuksiin.Sisäministeri Petteri Orpo totesi vuonna 2015 että turvapaikanhakijoista aiheutuvat lisäkulut katetaan ottamalla lisää velkaa. "Tämä on sellainen asia, ettei sitä kannata hoitaa lisäleikkauksilla" Hallitus esittää, että maahanmuutosta ja turvapaikanhakijoiden määrän kasvun aiheutuviin kuluihin varataan vuonna 2016 452 miljoonaa euroa lisää rahaa. Satoja miljoonia jo mennyt ja satoja miljoonia menee, eihän suomen talous tälläista kestä, jos meno jatkuu yhtä holtittomana, saamme heittää hyvästit hyvinvointivaltiolle.

Viimevuoden puolella irakin suurlähettiläs Kindeel totesi että monissa Irakin maakunnissa on turvallista ja siellä vietetään normaalia elämää. Poikkeuksia ovat ne osat maasta, jotka käyvät sotaa Daeshia (Isis) vastaan. Jos pysyy poissa sota-alueelta, Irakissa on turvallista, Kindeel selvitti. Kuitenkin suuri osa irakilaisista saa suomesta turvapaikan. Älytöntä on myös se, että vaikka on minkälainen rikollinen niin suomesta ei karkoteta pois, ja tämän kyllä rikolliset tietävät.

Ihmetyttää myös se että jotkut sanovat maahanmuuton rikastuttavan,millä tavoin??Jospa joku vois kertoa kuinka se oikein rikastuttaa, vaan eipä vastausta taida kuulua. Itselleni ja varmasti valtaosalle suomalaisia ei tule mitään sellaista mieleen joka rikastuttaisi tavallisen suomalaisen elämää millään tavoin. Ihan on mukavaa ja on pärjätty tähänkin asti ilman rikastusta.

13

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ErkkiIsTheBest

      Moi Erkki! Miten kirppiksellä käy väkeä???

    • internationalisti

      Tuskin tuo avaaja erkki on, hänhän on kertonut itsekin hoitavansa ulkomaalaisten asioita ja auttavansa heitä. Erkki on kansainvälinen mies, joka ymmärtää reaaliteetit.

      • syyrial

        Kuinkahan monta erkki on luvannut elättää näistä maahantulioista


    • OsanOttoniPuolestanne

      Oikein. Kannattaa olla varuillaan Maahanmuuttjien suhteen koska heillä voi olla syvät traumat, mielenvikaisuutta, huumeiden käyttöä ja muuta taparikollisuutta, narsismia jota ohjaillaan isis.istä käsin.... Olen syvästi sitä mieltä että muuttakaa pois alueilta joilla maahanmuuttaja vastaanottokeskuksia on, koska se ei todellakaan vakauta alueen rauhaa. Omassa kunnassani olivat sen verran kaukonäköisiä että kieltäytyivät kunniasta. Viisasta niin. Karanteeni heille, kunnes siilotaan sekopäät ja saadaan heidät hoitoon.

    • Leo58

      Kirjoittaja on täysin oikeassa. Islaminuskoiset eivät sopeudu länsimaiseen kulttuuriin, eivätkä edes halua, koska heidän uskonsa kieltää sen. Mitä enemmän heitä on yhdessä, sitä vaarallisemmaksi se käy etenkin nuorille naisille. Heidän kulttuurinsa ei ole kunnostautunut tasa-arvon lipunkantajana, joten vaikeuksia tulee. Suomen puolueista etenkin Vihreät ja Vasemmistoliitto liputtavat sinisilmäisesti maahanmuuton puolesta täysin sinisilmäisesti ja kustannuksista välittämättä. Inhimillinen saa olla, mutta ei hölmö idealismista johtuen.

    • wanha.sinisilmä

      Eiköhän näiden siirtolaistemme kotouttaminen onnistu pardmmin ainakin siinä suhteessa, että oppivat uuden kotimaansa kielen kirjoitusasun paremmin kuin nämä persejalkaiset kantasuomalaiset ovat apukoulussa oppineet. Piti olla paremmin...liputtavat sinisilmäisesti maahanmuuton puolesta täysin sinisilmäisesti jne.

    • PARDMMIN

      "Eiköhän näiden siirtolaistemme kotouttaminen onnistu pardmmin ainakin siinä suhteessa, että oppivat uuden kotimaansa kielen kirjoitusasun paremmin kuin nämä persejalkaiset kantasuomalaiset ovat apukoulussa oppineet."

      HEH niinpä juuri pardmmin, oppimistä näköjään olisi kirjoitusasussa.....

      Tosiaan varmaan oppivat paremmin nekin turvapaikanhakijat jotka omalla äidinkielelläänkin luku ja kirjoitustaidottomia, onhan suomen kielen oppiminen todella helppoa.

      • MA.Gisteri

        Viisi virhettäpä onnistuit itsekin tekemään.


    • Laittomia

      Ja eivät turvapaikanhakijat ole siirtolaisia vaan laittomia siirtolaisia.

      • sitähän_ne-on

        Laittomia maahantunkeutujia jos oikeaa nimitystä käytetään.


    • EkiRules11

      Hyvä avaus Ekilt!

    • weljexet.motissa

      Ei oo erkin kirjoittama, lokikirjansa mukaan heräsi ko pnä vasta 06.30. MOT.

      • EkiIsTheBest

        On Ekin tekemä avaus. Tämä on varma ja varmistettu tieto.

        Ihmisoikeustaistelija ei mene nukkumaan, kun vasta puolenyön jälkeen. Eki nukkuu muutaman tunnin yössä, koska on toimitusjohtajakoulun vetäjänä ja menestyneenä yrityspamppuna hionut lepotekniikat huippuunsa. Eki on suoraan kuin elokuvasta inception: kun Eki nukkuu, niin ekillä on uni, jonka sisällä on uni ja sen sisällä on uni. Toisin sanoen Eki tarvitsee vain kolmanneksen siitä, mitä me tavalliset ihmiset.

        Eki voisi blogeissaan kertoa enemmän myös näitä asioita, jotta me kuolevaiset oppisimme jotain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1753
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1431
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      219
      832
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe