Ensitreffit alttarilla

Onneaheidille

Voi että tuo Mikko on itsekäs. Heidi on tosi fiksu nainen joka on selvästikin halukas sopeutumaan, mutta miten tuollaisen jästipään rinnalla noin herttainen nainen jaksaa olla. Voimia Heidille. Unohda Mikko. Ansaitset parempaa.

Ps. Ja Milla menköön myös sinne minne Mikko

33

1156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yäk

      Hyi kauhee, onko ne tehnyt tuollaisenkin idioottisarjan, palkkää ohjelma-ajan tuhlaamista, koko TV-ohjelmisto alkaa vaikuttaa samanlaiselta moskalta nykyään.

    • Eiline

      Kävi todella Heidi sääliksi. Näki, että oli onneton.

    • ekattreffit

      Ihmettelen asiantuntijoiden valintoja tänä vuonna. Mitkään parit eivät mielestäni sovi toisilleen. Jokaisessa parissa toinen on paljon dominoivampi. Milla ja Mikko ovat kovin itsekkäitä, puolison pitäisi aina tanssia heidän pillinsä mukaan. Huumoria ei löydy. Milla räksyttää jatkuvasti Kimmon olemassaolosta. Teki Kimmo niin tai näin , niin aina meni väärinpäin. Miksi Milla ei sano Kimmolle, että haluaisi enemmän omaa aikaa. Mikko keskittyy vain omiin harrastuksiinsa ja töihinsä, luulee että Heidi on onnellinen, kun saa jatkuvasti limaisia pusuja. Tuo pussailu on ärsyttänyt ainakin minua jo heti alusta saakka. Pusut ovat vain mekaanisia toimia, joissa ei ole tunnetta mukana. Tiina ja Samuel ovat ehkä ainoa pontentiaalinen pariskunta, jolla on jotain mahdollisuuksia jatkaa avioliittoaan... jos Samuel jaksaa myötäillä Tiinan tahtoa... Heillä on kuitenkin usein hauskaa yhdessä.

      • väärinvalittu

        Oikeassa oot ekat treffit. Miten "asiantuntijat" päätyivätkin valitsemaan tuollaiset parit? Näki heti, että sopivat huonosti toisilleen. Luulisi että satojen/tuhannen hakijan joukosta olisi löytynyt enemmänkin sopivia pareja?
        Ulkoisesti esim. huomattavat pituuerot ovat paha virhe ja ne kalskahti heti silmään. eivät.


      • Mikkosucksass

        No Millasta ja Mikosta ei voi puhua edes samana päivänä. Mikko täysin patologinen ja kontrolloiva. Millalla mennyt vaan hermot Kimmon kiltteyteen. Selkeästi vaan ärsyttää, että saisi edes jonkun reaktion irti siitä tahdottomasti vässykästä. Mutta totaalinen epäonnistuminen kyllä asiantuntijoilta, että tuo Mikko on päässyt minkään seulan läpi, elleivät halunneet tahallaan nöyryyttää sitä televisiossa ja näyttää, miten narsisti parisuhteessa käyttäytyy ja kuinka se laitetaan aisoihin.


      • mikkosucks2

        ugh.


    • turhayrittää

      Nyky avioliitot kestää 1-3 vuoteen, sitten on taas aika vaihtaa. Naiset on nykyään niin päällepäsmäreitä, että miehet tuskin alistuu tossukoiksi. J os avioliittossa ei olla tasavertaisia, niin ei tule onnistumaan, toinen ei voi olla pomo ja toinen alamainen. Tuttavapiirissä kaikki tuommoiset avioliitot on loppuneet lyhyeen, jossa toisella vain on määräysvalta.

    • Minäitekaikkitännemulle

      Olen toimitusjohtaja ja ajelen Audilla ja ostelen kalliita taloja pitkin Suomea ja kaikkien on toteltava minua ja VAIN MINUA. Suuta en saa auki mutta kaikkien pitää tehdä juuri niin kuin minä sanon MINÄ MINÖ.

    • Tuttuotunne

      Ei oikein hyvälle näytä tämä Mikon ja Heidin liitto.
      Vaikka Heidi on päättänyt tehdä perhaansa ja vakaasti tuntuu olevan sitä mieltä , että avioliitto on tahdon asia,
      Ei se yksin onnistu.
      Jollei Mikko ala huomioimaan vaimoaan , ei hyvä seuraa.

      Surullista katsottavaa , kun Heidi on surullinen ja alistuu. Mikon mielestä salsan harrastaminen pitäisi jättää pois, vaikka itse golffaa.

    • näkeehänsen

      Tuo Milla ei kyllä tykkää yhtään Kimmosta. Teennäinen nauru aina kun kamerat kuvaa ja tuo puhetyyli tosi epämiellyttävä. Kimmo on muuttunut epävarmaksi kun koko ajan Milla viestittää että oot täys tolvana.

      • ilmanpärjääparemmin

        Totta puhut. Milla jatkakoot vanhanapiikana.


      • huonotparivalinnat

        Niin Milla kuin Kimmokin ovat molemmat hyviä tyyppejä, eivät vaan sovi yhteen.


    • 30857

      En pidä Millasta minäkään. Heidi on kyllä ammattiloukkaantuja ja Mikko tyypillinen suomalainen mies, nyt kun se lopetti sen imuttelun. Tuo pari eroaa. Niin taitaa käydä myös Millalle ja Kimmolle. Kimmo ansaitsee paremman ja mukavamman ihmisen rinnalleen, sellaisen, joka arvostaa ja rakastaa.
      Tiona ja Samuel vähän likaa esittää kameroille, mutta ihan kiva pari varmasti ja heillä on hauskaa keskenään. Onko Tiina läheisriippuvainen? (tekstailut työpaikalle ja varmistelut, ettei Samppa oo unohtanut etc...? Koko ajan epäilee, tykkääkö Samuel!

      • Heidionihana

        Heidillä on paljonkin syytä loukkaantua, koska Mikko ei ole kypsä parisuhteeseen, eikä tule ehkä luonteensa puolesta koskaan olemaankaan. Mikko ei osaa toimia riitatilanteessa oikein, vaan loukkaa Heidiä sen sijaan että yrittäisi ratkaista asiaa.


    • MeidänMikko

      Mikko on suoraselkäinen suomalainen mies. Mikko on lisäksi määrätietoinen, eteenpäin pyrkivä ja tietää mitä tahtoo. Hänellä on hyvä toimeentulo ja fyysistä pituutta riittävästi. Mikko puhuu ja pussaa. Tässähän tulikin jo melkein kaikki mitä nainen toivoo mieheltä.
      Mikko on siis oikea naisten toivemies ja varmasti löytää uuden naisen jos Heidi päättää lähteä. Luulenpa että naisia on jonoksi asti.

    • pitkäpoikamies

      Pitkä on mutta puhuu mutisten ja sipsuttaa ja luulee että koko ajan pitää pussailla kun kamera käy. Ei ole aito.

      • Aienhaluuuuuu

        Heh.ihanasti kommentoit. Just ku mulle.lyhyttyttönainen


    • Tunnentapauksen

      Mikkohan on NARSISTI! Nyt tässä jaksossa se tuli hyvin selväksi. Ei osaa riidellä, haluaa vaan olla puheen ylläpitäjänä ja alentaa Heidiä. Nyt jos koskaan Heidi kiireesti karkuun tuon luota!

      • Yäk

        Amen to that! Haluaa eristää Heidin ystävistään laittamalla kissanvahdiksi. Heidi ei saa salsata, ei suuttua, ei puhua väärällä äänensävyllä. Koska Mikko tienaa enemmän rahaa, Heidin täytyy tehdä niin kuin Mikko sanoo.
        Mikko on todella todella surullinen tapaus. Vieläpä täysin karismaton, vaikka yleensä narsisitit hurmaavat juuri karismallaan. Ei tule saamaan hyvää naista enää hetkeksikään tämän esityksen jälkeen eikä varmasti muutenkaan saisi.


      • Jasoneiosaa

        Ja ei tule kukaan enää hakemaan tuohon ohjelmaankaan, kun tuollainen pohjanoteeraus kuin Mikko on paritettu noin hyvälle naiselle kuin Heidi. Wtf?


    • ihana-päivä

      Heidi on ihana. Toivottavasti löytää mukavan miehen kumppanikseen.

      • mustakylki

        Ei oo ihana. Näki heti että vaikea luonne ja Mikko samanlainen. Eivät sovi yhteen.


      • Abdi115

        Kompitan. Nätti meikattuna, mutta vaikea luonne ja aika karu ilmestys arjessa. En paniloisi. Tuleva yksinhuoltaja jollekin huippuosaajalle joka osaa salssata.


    • epäsopivuus

      Olipa Heidin ja Mikon riidassa havaittavissa selvät ongelmat Mikon yrityksissä kontrolloida ja alistaa Heidiä. Mikko moitti Heidin persoonaa ja tekemisiä, sanoja ja äänenpainoja siihen malliin ettei Heidi tuntunut osaavan tehdä mitään oikein. Heidi on aikuinen ja ihana ihminen. Toivottavasti Heidi löytää itselleen fiksun miehen, joka ymmärtää arvostaa ihanaa Heidiä.

      • HeidilleOnneaVapauteen

        Ja aina kun Heidi yritti jotain sanoa, niin Mikko-herra että: Taas sinä puolustelet. Ja jatkoi vaan Heidin moittimista. Ja tuohan oli vaan kuvattu pätkä. Todellinen riita on ollut todennäköisesti vielä irvokkaampi Heidin mollausepisodi.

        Jotkut ihmiset eivät aikuistu koskaan. Tasavertainen parisuhde ei tiettyjen henkilöiden kanssa vaan onnistu.


    • pariTuotantokauttaJo

      Kyllästyttää nyt.

    • Psygologi-

      Mikko on sairas narsisti.

      • iiuhgff

        Kieltämättä hänessä on selkeitä narsistin ominaisuuksia.


    • treffitnahkusinorsilla

      Mikolle asioista sopinen tarkoittaa muiden tekevän ja olevan niin kuin Mikko haluaa.

    • Yäkmikkoyäk

      Miten Mikon vanhemmat olivat niin mukavia ja rentoja ja rakastavia ja lämpimiä ihmisiä kun pojasta on tullut tollanen itsekeskeinen, materialistinen narsisti?

    • Niisku1234

      Kieltämättä järyä nähdä, että seulan on läpäissyt noin selkeä patologinen narsisti kuin Mikko.
      Narsismi näkyy vasta lähisuhteessa, niinpä Mikon rodellinen joustamattomuus on varmaan ollut yllätys näille asiantuntijoille.
      Mikko sanoi lopuksikin, että tekisi kaiken samoin. Hän ei kadu mitään, hänessä ei ole virheitä, toisen pitäisi muuttua aina. Toisessa on aina vika.
      Hyvä ettei Heidi lähtenyt siihen sovitteluun ja hyvittelyyn. Ehkäpä asiantuntijat kulisseissa sqnoivat Heidille, että juokse!! Sori, ei tajuttu!!
      Kun Heidi itki, Mikko ei edes lohduta vaan näyttää vaivautunerlta ja loukkaantuneelta. Äitiä ja palvelijaa se haki, eikä tasa-arvoista naista.
      Kukahan sen kissaa hoiti kun asui yksin?

    • ReettaK4

      Johanna ja Markus olivat soututapahtumassa.

      • kurpparönttä

        No voe kauhia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe