Mistä tykkäätte eniten

aloituksia

Jos kysytään ekana:

Moi, mitä kuuluu?

vai

Moi, mites on viikko lähtenyt käyntiin?

tai

Moi, mites siellä on syksy lähtenyt käyntiin?

Mihin on teidän mielestä helpoin vastata, mikä toimii aloituksena parhaiten?

26

1517

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvapehko

      Moi, mitä kuuluu, on ihan hyvä. Jos tyyppi on kiinnostunut, vastaa se siihen kyllä.

      • hfghfghjfg

        Mutta aika moni nainen kirjoittaa tinderin profiilissaan nimenomaan että eivät vastaa jos miehet kysyvät moi mitä kuuluu.
        Naiset on mun mielestä kohtuuttomia, eihän keskustelunaloituksen idea ole olla mitään mullistavaa vaan pelkkä tapa saada keskustelu alkamaan..
        Naisilla menee ns suosio hattuun.


      • Karvapehko

        Juu, ne on sitten vähän bimpoja ! Ne on niitä, joille pitää sanoa että voi kuinka kaunis olet. Itse en tykkää siitä avauksesta. Saa tuntemaan että olen tyhmä, ja valmis lähtemään heti minne vaan. Ihan tavallinen Moikka on hyvä. Huumoria vaan kehiin ja pientä flirttiä rivien väliin.


    • PettynytNaisiin86

      Sillä mitä sanot, ei ole naisille mitään väliä. Kaikki riippuu ulkonäöstäsi. Unelmien miehetkään eivät saa enää mitään huomiota naisilta, elleivät ole tajuttoman hyvännäköisiä.

    • syksysaapuutaas

      Typeriä aloituksia kaikki.
      Sillä, mitä sanot on hyvinkin paljon merkitystä. Ei tarvitse olla pitkiä sepustuksia, mutta voisihan siihen alkuun vähän enemmän panostaa.

      • Upeeta_mahtavaa

        Hieno analyysi.

        Mitä jos antaisit meille vähemmän briljanteille vaikka pari esimerkkiä aloituksista, joihin on panostettu?


    • ggghhh

      Minulle on naiset avanneet tyyliin -Moikka, hoten liekkö se sen kummempaa miehiltäkää vaadi.

    • naisenmielipide

      Kaikki nuo aloitukset ovat typeriä. Inhoan chat- tyyppistä viestittelyä, enkä sellaisen aloittajalle vastaa koskaan. Olen itse panostanut profiiliini jossa kerron itsestäni varsin kattavasti. Jos mies ei osaa tehdä samoin, ei minulla ole sellaiselle mitään sanottavaa.

      • Vaikkakaan nyttemmin en enää ole deittipalstoilla, niin mielenkiinnosta tiedistelisin, mitä sinä haluaisit sen viestin sisältävän?

        Kommentteja ja ajatuksia profiilistasi/ajatuksella kirjoitetusta tekstistä?

        Itse koin viestin teon vaikeaksi, koska harvemmissa profiileissa oli sellaista persoonallista tarruntapintaa, jota kommentoisi tai josta kyselisi lisää. Myöskin mikäli on profiiliin jo suht kattavasti esittelyä tehnyt, niin vaikutti hölmöltä samoja asioita rustailla uudestaan.


      • naisenmielipide

        Mies voisi kertoa viestissään ihan niitä samoja asioita itsestään kuin omassa profiilissani kerron minusta. Profiilini on kuvaton, mutta kuvailen ulkomuotoani tyyliin: olen pitkä/pätkä/tumma/vaalea/jne. Etsin seuraa pitkästä/pätkästä/tummasta/vaaleasta tai sen, ettei noilla ole mitään väliä. Teen vapaa- ajallani tätä tätä ja tätä, pitäisin, jos nainen olisi sitä, tätä ja tuota, haluan/en halua vakavaa parisuhdetta jne...

        Ymmärrätkö? Jokainen tapaus on erilainen, mutta yksi vaatimus on, josta en jousta. Se on keskustelukyky. Haluan, että mies osaa puhua ilman, että minun tarvitsee kiskoa jokaista asiaa hohtimilla. Samoin kyky ymmärtää luettua tekstiä on tarpeen. Jos jo profiilissani ilmoitan, että haen esim. itseni ikäistä miestä vakavaan suhteeseen, niin sen minua kymmenen vuotta nuoremman on aivan turha kuvitella saavansa minusta seksiseuraa. Silti näitä luku- ja kirjoitustaidottomia viestittelijöitä on todella paljon.


    • Skunkkix

      Miehet on perseestä

      • ygh

        se oli homo


      • Yritä_uudelleen
        ygh kirjoitti:

        se oli homo

        Jos ollaan ihan tarkkoja, edes homot ei ole sieltä.

        Mitäs jos palattaisiin aloituksen keskusteluaiheeseen: Keskustelunavaukset somessa ja nettitreffeillä


    • Älämölöttäjä

      Minusta pitkät jorinat ja panostukset kattavaan esittelyyn ovat rasittavia. Moni sortuu itsekehuun, joka ampuu yli. Paperilla kaikki näyttää ihanne kumppaneilta. En jaksa lukea monasti loppuun. Tiivistä oleellinen, on minun neuvoni, jota myös itse noudatan. Olen mainonnan ammattilainen, ja minua tympii, kun törmään esittelyihin, joissa on yritetty tehdä kovin myyvä teksti.
      Joskus tulee vastaan kovin humoristisia miesten profiileja jotka saa hymyn huulille.
      Sama aloitusviestissä.

      • Itselleni taas kovin tiivistetyt tekstit olivat kammotus, sillä useimmiten niistä paistoi läpi kaavamaisuus ja persoonatomuus. Erittäin harvassa tiivistetyssä tekstissä paljon puhuttu huumorikaan ei näkynyt.
        Pudemmässä tekstisä persoonallisuus tulee paremmin esille. Ei tosin aina.


      • hittikärpänen
        pete_pjn kirjoitti:

        Itselleni taas kovin tiivistetyt tekstit olivat kammotus, sillä useimmiten niistä paistoi läpi kaavamaisuus ja persoonatomuus. Erittäin harvassa tiivistetyssä tekstissä paljon puhuttu huumorikaan ei näkynyt.
        Pudemmässä tekstisä persoonallisuus tulee paremmin esille. Ei tosin aina.

        Pitäisi myös harjoitella oikeinkirjoitusta!


      • Heh. Myönnetään. Oikeinkirjoitus ei ole vahvimpia puoliani. "guilty as charged"

        Tosin näillä nakkisormilla näppäilyvirheitä tulee myös usiasti, kin kännykällä töissä hätäisesti töitten lomassa kirjoittelee. Ei tosin ole puolustus kielioppitaitojen heikkoudelle.


    • miksietvastaa

      Hei. mitä kuuluu ?

    • kaikkihuonoja

      Mikään noista ei toimi. Tuollaisiin vastataan aina tyyliin "hyvin, entä sulla?", ja toinen vastaa myös "hyvin". Siihen se sitten tyssääkin.

      Parempi olisi kysyä vaikka "mitä olet tänään puuhannut ja onko mitään suunnitelmia?", kun siihen vastataan monisanaisesti. Jos joku vastaa ettei ole puuhannut mitään, eikä ole suunnitelmia, niin ei kiinnosta tuollaisen lusmun kanssa enempää kirjoitellakaan.

    • Jaa, minä puolestani olen aina miettinyt, että mitä ihmettä tuollaisen aloitusviestin lähettäjä oikein toivoo saavansa vastaukseksi.

      Kysymyksestä ”mitä kuuluu?” tulee minulle jotenkin sellainen kuva, että pitäisi selvittää juuri sen hetkinen mielentilansa kysyjälle mahdollisimman tarkasti, ja pedanttina ihmisenä tietysti pidän luonnollisena, että myös syy ilmoitetaan. (Esim. ”V*tuttaa, kun on menkat tulossa ja koko ajan nälkä, ja lisäksi vr:n lippujen hinnat on nykyään ihan mitä sattuu, eikä ikinä voi tietää paljonko joutuu maksamaan.”)

      Kysymykset ”miten on viikko/syksy lähtenyt käyntiin?” ovat tavallaan vielä haastavampia, koska niissä nähtävästi edellytetään että pitäisi tehdä jonkinlainen yhteenveto mielialan kehittymisestä ja syistä koko kyseisen ajanjakson ajalta, mikä voi olla turhan suuri urakka, jos vaihtoehtona on vastata jonkun toisen lähettämään hieman kohdennetumpaan kysymykseen...

      No, pilailu sikseen. Mutta olen kyllä itse sitä mieltä, ettei noilla avauksilla ja niihin odotettavissa olevilla vastauksilla oikein se tutustuminen lähde välttämättä kovin hyvin käyntiin. Ja tutustumista vartenhan minä siellä treffipalstalla roikun, joten kyllä siinä helposti kiilaa ohi joku muu joka edes yrittää herättää viestissään myös minun kiinnostukseni ja siten osoittaa todellista kiinnostusta tutustumaan.

      • Niin, ja vielä voisin lisätä, ettei sen viestin kuitenkaan tarvitse olla monimutkainen tai pitkä ollakseen toimiva.

        Esimerkiksi yksinkertainen ”Haluaisitko tutustua?” on jo ihan eri maata kuin nuo aiemmat. Siihen vastatakseen ei tarvitse miettiä päätään puhki että mitä tähän nyt vastaisi, vaan voi tarkistaa lähettäjän profiilista että minkä oloinen/millä spekseillä varustettu ihminen on kyseessä ja vastata sitten ihan rehellisesti oman mielipiteensä perusteella.

        Tämän avauksen toimiminen toki edellyttää, että kysyjä on siihen profiiliinsa edes muutamaan kohtaan onnistunut jonkinlaisen täpän laittamaan. Jos mies ei esimerkiksi tiedä että onko sinkku tai onko hänellä lapsia, niin sit voi olla että jääpi vastaamatta näinkin loisteliaaseen avaukseen…


      • crux
        stellaria81 kirjoitti:

        Niin, ja vielä voisin lisätä, ettei sen viestin kuitenkaan tarvitse olla monimutkainen tai pitkä ollakseen toimiva.

        Esimerkiksi yksinkertainen ”Haluaisitko tutustua?” on jo ihan eri maata kuin nuo aiemmat. Siihen vastatakseen ei tarvitse miettiä päätään puhki että mitä tähän nyt vastaisi, vaan voi tarkistaa lähettäjän profiilista että minkä oloinen/millä spekseillä varustettu ihminen on kyseessä ja vastata sitten ihan rehellisesti oman mielipiteensä perusteella.

        Tämän avauksen toimiminen toki edellyttää, että kysyjä on siihen profiiliinsa edes muutamaan kohtaan onnistunut jonkinlaisen täpän laittamaan. Jos mies ei esimerkiksi tiedä että onko sinkku tai onko hänellä lapsia, niin sit voi olla että jääpi vastaamatta näinkin loisteliaaseen avaukseen…

        Sinä varmaan asiantuntijana kirjoitat hienoja avausviestejä miehille? Vai jääkö tämä kaikki osaaminen teorian tasolle?


      • No myönnettäköön ettei tässä ole paljoa ehtinyt itse miesten profiileja edes etsimään kun viestejä tulee uuteen profiiliin sellaista tahtia etten pysty kaikkiin vastaamaan, ja kuitenkin mielelläni yritän vastata kaikille jotka ovat edes jotain kirjoittaneet.

        Tiedän kyllä kokemuksesta että se viestitulva jossain vaiheessa hiipuu ja sitten aionkin laitella miehille itse sellaisia lyhyehköjä "kiinnostaisiko tutustua" -tyyppisiä viestejä. Profiilissani on tarinaa sen verran ettei sitä nyt ole järkeä alkaa avausviestissä toistamaan, ja toisaalta sen perusteella luulisi pystyvän edes alustavasti tuohon kiinnostavuusasiaan vastaamaan.

        Kyllä minä nyt noihin "mitä kuuluu"-viesteihinkin yleensä jotain vastaan, mutta pointtini oli vain se, että niihin on jotenkin huomattavasti hankalampaa keksiä mitään järkevää vastausta kuin yksinkertaiseen "kiinnostaako"-viestiin.


    • 184

      Kaikki mulle ihan hyviä aloituksia. Ehkä parhaiten tuo mites viikko jne.
      Siihen voi vastailla perusympäripyöreitä ja sen tiimoilta jonkun vastakysymyksen.

      Esim. Jos huomenna kysyy joku miten on viikko lähtenyt käyntiin niin
      vastaisin tyyliin "työpäivä takana, auton rengaspaineet kävin äsken tarkastamassa.
      Onko sulla talvirenkaat vaihdettu?"
      Tuohon kun toinen vastaa niin keskustelu onkin jo käynnissä.

    • tavallinenmiekkonen

      Miehenä vastaisin varmaan noihin kaikkiin. Ajavat asiansa. Eli kiinnostuksen osoitus ja keskustelun avaus, josta on helppo jatkaa. Jos profiili jolta viesti tuli, ei kuitenkaan vaikuta kiinnostavalta, niin keskustelun etenemiseksi pitäisi viestittäjän kyllä nähdä jatkossa enemmän vaivaa, muuttaakseen käsitykseni hänestä. Parhaiten se onnistui kun tuli nopea pyyntö treffeille. Se teki aina vaikutuksen naisen suunnalta.

      Käytin itsekkin paljon noita, mutta lisäksi vielä kyselin kohteelta jotain lisätietoja jostain profiilista bongatusta / itseäni kiinnostavista jutuista. Ja kerroin vähän enemmän itsestäni ja omista puuhistani. Sellaista kevyttä keskustelua, johon on helppo tarttua. Todella harva kuitenkaan tarttui... :D Mutta ne jotka itse kirjoittivat ja ne jotka tarttuivat, tulikin treffattua oikeastaan kaikki. Eli valinta on naisella nettideiteillä. Voit joko treffailla, tai olla treffailematta. Ei se väärin ole...

    • Ihanvinkkinä

      Yksikään noista ei toimi aloituksena, kuin ehkä murto-osalle ihmisistä. Jos noilla menet niin kauan saat tahkota jos tuloksia meinaat saada.
      Nainen saattaa saada kymmeniä ellei satoja samanlaisia aloituksia, niin onko ihme ettei halua vastata sadannelle miten hänelle menee, jollekkin joka täysin tuntematon hänelle myös. Ensin pitää saada yhteys vähän kuin soittaisi oikeaan numeroon puhelimella. Jos ei tiedä numeroa miten siellä muka ketään vastaisi.
      Sitten kun tietää numeron voi jatkaa aloittajan mainitsemilla aloituksilla.
      Jos jatkaa pitkään samoilla jutuilla niin nainen pyyhkii aloittajan numeron yhteystiedoista.
      Pitää siis osata myös huolehtia siitä että nainen viihtyy. Ei pelkästään se että tietää numeron.
      Nainen ei kerro numeroaan suoraan, se olisi liian helppoa. Tai sitten siihen sisältyy tyhmyyttä.
      Pitää miehellä olla jotain saavutettavaa jotta mielenkiinto voisi syntyä.
      Ota selvää numerosta ja soita siihen. Se mistä sinä olet kiinostunut ei välttämättä kiinnosta naista yhtään. Haluaisitko itse kuunnella juttua mikä ei kiinnosta ollenkaan.
      Siis paras on puhua aiheeesta mikä kiinnostaa naista.
      Huonolla yhteydellä ei tee mitään, puhelu katkeaa nopeasti tai sitten ei kuule mitä toinen sanoi ja katkaisee puhelun kuitenkin.
      Loput teidän pitää keksiä itse vai pitääkö muiden vielä elääkin teidän puolesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe