KUKA ON PROFEETTA ja profeetan tehtävät?

Opetelkaa

5 Moos 18:20 Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'
5 Moos 18:22 kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä."

Raamatun opetus on yksiselitteisen selvä siitä jos ”profeetta” puhuu Herran nimessä ja jos hänen sanansa eivät käy toteen, niin Herra ei ole puhunut tätä” profeetan sanaa. Profeetta puhuukin vain silloin Herran nimessä, kun Herra on puhunut hänelle.

1 Sam 10:5, 6; Senjälkeen sinä tulet Jumalan Gibeaan, jossa filistealaisten maaherrat ovat. Ja tullessasi sinne kaupunkiin sinä kohtaat joukon profeettoja, jotka tulevat alas uhrikukkulalta hurmoksissaan, harppu, vaskirumpu, huilu ja kannel edellänsä. Ja Herran henki tulee sinuun, ja sinäkin joudut hurmoksiin niinkuin hekin; ja sinä muutut toiseksi mieheksi.

Nämä profeetat eivät olleet sellaisessa holtittomassa hurmostilassa kuin valitettavasti usein tämä 33/38 Raamattuun käännetty hurmos sana ymmärretään. Tässä tämä hurmos sana on naba(profetoida). Nämä profeetat profetoivat sitä mikä on Jumalan ilmoitus ja tahto Israelin kansalle. Kun ihmisen sydämen valtaa Jumalan antama näky niin hän totisesti muuttuu Pyhän Hengen ja sanan kautta ja alkaa elää Jumalalta saamaansa näkyä todeksi.
Profeetta puhuu Herran nimessä

4Moos 12:6 Ja Herra sanoi: "Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa.

Herra ilmestyy ja puhuu profeetalle mm. näkyjen ja unien kautta.


Väärät profeetat


Matteuksen 24: 24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.

Raamattu puhuu ja varoittaa vääristä profeetoista, jotka eksyttävät. Väärän profeetan sanoma on eksytystä. Samoin väärä profeetta saattaa tehdä tunnustekoja ja ihmeitä, joilla he myös eksyttävät.

Profeetan sana

Apt 21:10 Siellä me viivyimme useita päiviä. Niin tuli sinne Juudeasta eräs profeetta, nimeltä Agabus. Ja tultuaan meidän luoksemme hän otti Paavalin vyön, sitoi sillä jalkansa ja kätensä ja lausui: "Näin sanoo Pyhä Henki: 'Sen miehen, jonka vyö tämä on, juutalaiset näin sitovat Jerusalemissa ja antavat pakanain käsiin'.

Profeetta tuo myös sanan ja ilmoituksen sen hetkiseen tilanteeseen ja tulevaisuuteen.

Julistaa tulevaisia

Apt 11: 27 Siihen aikaan tuli profeettoja Jerusalemista Antiokiaan. Ja eräs heistä, nimeltä Agabus, nousi ja antoi Hengen vaikutuksesta tiedoksi, että oli tuleva suuri nälkä kaikkeen maailmaan; ja se tulikin Klaudiuksen aikana.

Profeetta ilmoittaa myös tulevia tapahtumia. Profeetta ei ole ennustaja, vaan Jumalan sanan tuoja sekä kykenee tuomaan esiin tulevia tapahtumia.

Profeetta nuhtelee synnistä

1 Sam 12:1-7 Ja Herra lähetti Naatanin Daavidin tykö. Kun hän tuli hänen tykönsä, sanoi hän hänelle: "Kaksi miestä oli samassa kaupungissa, toinen rikas ja toinen köyhä. Rikkaalla oli lampaita ja raavaita hyvin paljon. Mutta köyhällä ei ollut muuta kuin yksi ainoa pieni karitsa, jonka hän oli ostanut. Hän elätti sitä, ja se kasvoi hänen luonansa yhdessä hänen lastensa kanssa: se söi hänen leipäpalastansa, joi hänen maljastansa, makasi hänen sylissään ja oli hänelle niinkuin tytär. Niin rikkaalle miehelle tuli vieras. Mutta hän ei raskinut ottaa omia lampaitansa eikä raavaitansa valmistaakseen ruokaa matkamiehelle, joka oli tullut hänen luoksensa; vaan hän otti köyhän miehen karitsan ja valmisti sen miehelle, joka oli tullut hänen luoksensa." Niin Daavid vihastui kovin siihen mieheen ja sanoi Naatanille: "Niin totta kuin Herra elää: mies, joka tämän on tehnyt, on kuoleman oma. Ja karitsa hänen on korvattava nelinkertaisesti, koska hän teki näin ja koska hän ei sääliä tuntenut." Mutta Naatan sanoi Daavidille: "Sinä olet se mies. Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: 'Minä olen voidellut sinut Israelin kuninkaaksi ja pelastanut sinut Saulin käsistä.

Kun on syntiä tehty Jumalaa vastaan, silloin Jumala saattaa lähettää profeetan nuhtelemaan synnintekijää niin kuin Daavidin tapauksessa kävi. Herra puhuu kyllä uskovan sydämelle, silloin kun uskova tekee syntiä ja kehottaa uskovaa tekemään parannusta omassa elämässään. Mutta joskus käy niin, että uskova ei ikään kuin ymmärrä mitä on tehnyt ja sen tähden Jumala lähettää sananpalvelijan (profeetta) kautta kehotuksen parannuksen tekoon. Toki se voi olla joku muukin kuin profeetta, mutta VT:stä näemme Jumalan lähettäneen profeetan nuhtelemaan synnintekijää, joka on myös yksi alue profeetan tehtävässä.
Lue lisää..
http://www.kotipetripaavola.com/Profeetat.html

36

1199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daaaaddd

      ok..

      • dfggkk

        ok...


    • Jumalan_henkäys

      1.5.2016 23:44

      Jumalan OMA MÄÄRITELMÄ - Profeetan PROFIILI

      -------------------------------

      raamatusta 6.9.2015 20:09

      HeavenHeartin kirjoitus Profeetan profiili 13.12.2007

      Osoitteesta http://heavenheart.hopto.org:443/blogi1/?cat=6

      Jeremia 1:9-10 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: “Katso, Minä panen sanani sinun suuhusi. Katso, Minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan.”

      Raamatussa paljastuu, että Jumalan silmissä profeetat ovat kaikkein korkeimmalla asteikolla palvelustehtävissä ja lähisuhteessa Jumalaan. Kaikki saarnaajat, evankelistat, opettajat ja kaikki ihmiset ovat heidän alapuolellaan Jumalan viran puolesta. He eivät ole ihmisinä toistensa yläpuolella, mutta Jumalan virkalaisina he ovat NIIN. Profeetat ovat jatkuvasti virassa. He eivät ole kenenkään omaisuutta ja eivät kuulu mihinkään seurakuntaan. Heihin ei päde seurakunnan kaavat, heidän on toimittava ulkopuolella ja Jumalan vapaudessa. He eivät ole kenellekään alamaisia, ei yhtään kenellekään palvelusvirkansa tähden.

      Seurakunnissa on toki ihmisiä, joilla on profetoimisen armolahja, mutta he eivät ole profeettoja. Profeetta ei viihdy paikoilla, profeetta ei pitäydy lahkossa, profeetta ei työskentele ihmisille ja laitoksille. Profeetta ei suosi mitään asiaa, joka on maailmassa. Profeetat ovat kaikkien hyljeksimiä ja surkeita ihmisiä, he ovat sopeutumiskyvyttömiä tähän maailmaan. He eivät voi olla vaiti, sillä muuten kivet huutaisivat totuutta. He vaikuttavat jopa itsetuhoisilta, koska he eivät ole hienotunteisia ja he uhmaavat kaikkea maailman asioita. He laittavat kaikkensa likoon, oman elämänsä ja maineensa.

      He ovat yksinäisiä ihmisiä. He ovat heikoista heikoimpia ihmisiä. He ovat mitättömiä ihmisiä. He ovat kaikkien halveksimia ihmisiä. Heille nauretaan ja heitä tuomitaan, heidät ajetaan pois seurakunnista. He ovat ihmisiä, jotka ovat läpinäkyviä Jumalalle ja tälle maailmalle. Mutta se mitä nämä edustavat, sitä kukaan ei tiedä ja omista. Jokainen arvio heistä on väärä. Jokainen heidän etukäteen arvioitu seuraava liike osuu pieleen. He ovat täysin arvaamattomia ihmisille ja itselleen. He syövät Messiasta ja juovat Häntä. He uudistavat Liittonsa päivittäin Jumalan kanssa, nauttivat Hänen lihansa ja verensä niin usein kuin on mahdollista.

      He ovat vihkiytyneet Jumalalle, ja he eivät halua muuta kuin tehdä Jumalan tahdon ja päästä niin perille kuin se on mahdollista. He eivät rakasta omaa elämää, vaan Jumalaa ja he eivät halua muuta omistaa kuin Jumalan ja he eivät muualta saa syödä ja juoda tarpeekseen kuin Jumalasta. He aina valitsevat Jumalan, jokainen asia joka tulee eteen joutuu punnittavaksi, ja jos se on köykäisempi kuin Jumalan kutsu, niin se hyljätään. He tahtovat noudattaa Jumalan Sanaa prikulleen, ja tahtovat tietää kaiken mahdollisen pyhityksestä, ollakseen enemmän Jumalaan kätkettyinä.

      He tahtovat sitä mitä Jumala tahtoo, heillä on Jumalan mieli ja sydän. He uudistaessaan Veriliittonsa Messiaassa, ottavat Jumalan lihasydämen itselleen ja Jumalan mielen. He joka kerta antautuessaan lihassa Jumalalle, kuolevat itselleen ja syövät Jumalan Karitsan lihan jossa on elämä ja juovat pyhityksen veren. He tahtovat olla Jumalan ääniä, he tahtovat edustaa Häntä, he tahtovat että Jumala käyttää heitä. Sillä kun Jumala käyttää heitä, niin he tulevat ylen pieniksi ja Jumala suureksi. He tahtovat sitä että Jumala ilmentää itseään heidän kauttansa, he uhraavat itsensä Hänen käyttöönsä. He kuuntelevat Häntä.

      He rakastavat Jumalaa yli kaiken ja vihaavat kaikkea rakkauden vääristämistä. He vaikuttavat vihaisilta ja rakkaudettomilta, mutta he ovat pyhiä ja pelottavia, niinkuin on Jumala. He ovat saaneet kosketuksen Jumalan suupielistä ja alttarista, jossa on pyhyys, kiivaus, kiihko ja totuus rakkaudessa. He eivät hempeile, he eivät välitä filosrakkaudesta, erosrakkaudesta, ne lajit ovat liian alhaisia ja lihallisia heihin. He ovat Agapella varustettuja, sillä Agape on Jumala ja ylhäisin, ja mikään muu rakkauden laji ei voi tyydyttää, hallita heitä ja heidän elämäänsä sekä tulla ilmi heidän kauttansa, koska he elävät Jumalan kaikkiriittoisuudessa.

      Nämä profeetat ovat supertunteellisia, niinkuin Jumala on joka on Henki. He ovat supereläviä ja supervoimakkaita hengellisesti. Heissä ei ole yksikään Jumalan piirre laimeana, vaan kaikki on vahvaa. He eivät käy selittelemään tekojaan ja sanojaan ihmisille ilman Jumalan lupaa ja viisautta. He eivät maallista hengellisiä asioita koskaan, mutta hengellistävät kaiken kaikessa. He aina kaatavat kumoon kaiken, mikä on maallista. He aina tuomitsevat sen mikä ei ole hengellistä. He mitätöivät kaiken, mikä mitätöi Jumalan Sanaa ja totuuksia. He eivät ole muille alamaisia kuin Jumalalle.

      jatkuu . . .

      • Jumalan_henkäys

        1.5.2016 23:48

        raamatusta 6.9.2015 20:12

        He haluavat elää koko aika Jumalan läsnäolossa. He eivät halua ottaa mieleensä asioita, jotka tuovat sekoitusta ja epäuskoa. He ovat torjuvia ja allergisia kaikille ilmiöille jotka eivät ole pyhiä ja puhtaita. He aina haastavat ihmisiä pidemmälle pyhitykseen, sillä he näkevät että se on mahdollista kaikille. He eivät kesytä ihmisiä, he eivät leiki kissaa ja hiirtä, vaan he ovat aina suoria ja rehellisiä. He tietävät Jumalan mielen, koska elävät Jumalan kautta ja ovat Hänen mielensä alaisuudessa. He tietävät Jumalan tahdon ja asiat kaikesta mikä nousee esteeksi Jumalan tielle, heille kaikki ilmoitetaan ja he sanovat sen ihmisille.

        He eivät toimi seurakunnissa viroissa. He eivät ole paimenten ja vanhemmiston alaisuudessa. He ovat kiertolaisia, he elävät ylipapillisessa kutsumuksessa ja erotuksessa. He ovat voideltuja koko aika tuomaan Jumalan totuuksia esille. He vaikka ovat läpinäkyviä ihmisille, he näkevät myös kaiken ihmisistä Jumalan silmillä ja ymmärryksellä. He tietävät asiat kaikesta, ennenkuin ne heille sanotaan ja näytetään. He näkevät kaiken kaikessa, ja he tuovat esille seurakuntien ja ihmisten epäpyhät asiat piiloistansa. He ovat täynnä pyhyyttä eli Jumalaa.

        Profeetat tuovat sanomaa suoraan Jumalalta. He eivät prosessoi asioita ja tee saarnoja tuntikaupalla miettien ja tutkien kirjoituksia. He kirjoittavat Jumalan Sanan tai julistavat sen voitelussa ajankohtaisesti. Heidän sanansa on elävää Jumalan Sanaa. He eivät suunnittele mitä he sanoisivat ja vastaisivat. He toimivat tilannekohtaisesti, sen mukaan kuin mitä heille annetaan esilletuotavaksi. He ovat ohjaajia kaikessa, he ovat maratoonareita rukouksessa, palveluksessa ja paastossa. He taistelevat perille huipulle Jumalan eteen. Heidän uskonsa ei mistään lannistu, vaan vahvistuu.

        He alati ovat Jumalan edessä läpinäkyvinä ja antavat itsensä Jumalan tutkittavaksi ja tuomittavaksi. He antautuvat koko olemuksestaan Jumalalle, koska he luottavat Jumalaan kaikessa. Jumalan tuomio on heille helpotus ja se sisältää aina armon. Kun he antavat itsensä olla aina Jumalan tuomion alla, he pysyvät Jumalan armossa. He haluavat että heistä tuomitaan pois kaikki epäpyhyys ja kapina Jumalaa kohtaan. He eivät halua armoa ilman tuomiota ja vapautusta ilman erotusleikkausta.

        He kuluttavat aikaansa enemmän rukouksessa ja Jumalan kasvojen edessä, kuin rupatellen ihmisten kanssa. He hakeutuvat mieluummin yksinäisyyteen, kuin ihmisjoukkoihin. He mieluummin tutustuvat Jumalaan kuin ihmisiin. He kiinnittävät mielensä siihen mikä on ylhäällä Taivaissa, eikä siihen mikä on alhaalla maailmassa. Heitä ei tapaa ihmisjoukoista, he vetäytyvät aina pois hälystä. He loistavat kirkkaasti silloin kun he puhuvat ja julistavat, mutta muutoin heitä ei huomata. Heidän olemuksestaan ei voi päätellä keitä he ovat.

        Haluatko sinä olla profeetta? Uudessa Liitossa se on sinulle mahdollista! Jokainen saa Pyhässä Hengessä viran Jumalalta - sinä myös. Profeetan kutsu edellyttää maailman vihaamista, oman maineen, tulevaisuuden ja unelmien tuhoutumista ja menettämistä, kaiken halpana / arvottomana pitämistä Jumalan rinnalla. Se edellyttää yksinäisyyttä, erämaata, paastoja, rukouksia ja paljon paljon itkuja. Paljon vainoja ja syytöksiä. Se edellyttää rakkautta ja intohimoa Jumalaan.

        Se edellyttää sitä, että antautuu Jumalalle ja suostuu maksimaalisesti Hänelle. Jos sinulla on kutsu, tiedät sen kyllä. Jumala on puhunut sinulle siitä, ja se asia on ollut sinussa poltteena ajoittain sisällä.

        Profeetan virassa ei kysytä mielipidettä ihmisiltä, eikä ihmisten palautteiden perusteella muokata käsityksiämme. Silloin kaikki muu, paitsi Jumala jää sivuun. Millään muulla ei ole merkitystä, mikään muu ei ole tärkeämpää kuin kutsuja.

        Hän on Kaikkivaltias Jahve, Hän on sinun varustajasi. Kaikki oleellinen tulee Häneltä. Väärä profeetta ei vaella Jumalan valkeudessa ja totuudessa, vaan lihan vallassa. Mutta sinun ei tarvitse siitä huolehtia, kun pysyt Jumalan pyhyydessä. Silloin erotat nämä väärät oikeista ja osaat ne paljastaa suoraan. Jumalan profeetta tunnistaa toisen Jumalan profeetan, sillä Jumalan Henki todistaa siitä.

        Kiitos Herralle Rakkaalle, että Hän antoi tämän sanoman tulla esille kauttani. Hän niin arvollinen ja hyvä, niin hyvä että me saadaan olla osana Häntä ja sanansaattajina. Ja me saadaan olla viranhaltijoita Jumalan edessä kirkkaudessa ja tuoda tämä kirkkaus ihmisten keskelle. Kirkkaus joka on täynnä Jumalan Kunniaa. Kiitos Hänelle! Ja kiitos sinulle että kuuntelit Häntä.


      • Rakkaat Jumalan Lapset !

        Jumalan Profeetta --- ON ELÄVÄ - Jumalan -TAHTO --- NYT . . .

        . . . ja mennyttä TAHTOA - KERTOVA --- TULEVAA AIKAA ILMOITTAVA . . . !

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
        TÄSSÄ - Jumalan TAHTOA . . .
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala . . . ilmoittaa itsensä . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14263654/jumala-------ilmoittaa-itsensa-------!

        . . . . . . . .

        Jeesus Kristus . . . ELÄÄ - ja - TOIMII . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14436790/jeesus-kristus-------elaa---ja---toimii-------!

        . . . . . . . .

        Kaikkivaltiaan Jumalan . . . KYSYMYS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14190538/kaikkivaltiaan-jumalan-------kysymys-------

        . . . . . . . .

        Tehdäänkö - SE - itse . . . se PARANNUS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14306510/tehdaanko---se---itse-------se-parannus-------

        . . . . . . . .

        Pyhä Henki . . . SYDÄMEEN SAAVU . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14320371/pyha-henki-------sydameen-saavu-------!

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.
        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
        Siunausta ja Herran rauhaa !


      • gffhd
        Jeesus_valitsi_tekstin kirjoitti:

        Jumalan_henkäys

        1.5.2016 23:48

        raamatusta 6.9.2015 20:12

        He haluavat elää koko aika Jumalan läsnäolossa. He eivät halua ottaa mieleensä asioita, jotka tuovat sekoitusta ja epäuskoa. He ovat torjuvia ja allergisia kaikille ilmiöille jotka eivät ole pyhiä ja puhtaita. He aina haastavat ihmisiä pidemmälle pyhitykseen, sillä he näkevät että se on mahdollista kaikille. He eivät kesytä ihmisiä, he eivät leiki kissaa ja hiirtä, vaan he ovat aina suoria ja rehellisiä. He tietävät Jumalan mielen, koska elävät Jumalan kautta ja ovat Hänen mielensä alaisuudessa. He tietävät Jumalan tahdon ja asiat kaikesta mikä nousee esteeksi Jumalan tielle, heille kaikki ilmoitetaan ja he sanovat sen ihmisille.

        He eivät toimi seurakunnissa viroissa. He eivät ole paimenten ja vanhemmiston alaisuudessa. He ovat kiertolaisia, he elävät ylipapillisessa kutsumuksessa ja erotuksessa. He ovat voideltuja koko aika tuomaan Jumalan totuuksia esille. He vaikka ovat läpinäkyviä ihmisille, he näkevät myös kaiken ihmisistä Jumalan silmillä ja ymmärryksellä. He tietävät asiat kaikesta, ennenkuin ne heille sanotaan ja näytetään. He näkevät kaiken kaikessa, ja he tuovat esille seurakuntien ja ihmisten epäpyhät asiat piiloistansa. He ovat täynnä pyhyyttä eli Jumalaa.

        Profeetat tuovat sanomaa suoraan Jumalalta. He eivät prosessoi asioita ja tee saarnoja tuntikaupalla miettien ja tutkien kirjoituksia. He kirjoittavat Jumalan Sanan tai julistavat sen voitelussa ajankohtaisesti. Heidän sanansa on elävää Jumalan Sanaa. He eivät suunnittele mitä he sanoisivat ja vastaisivat. He toimivat tilannekohtaisesti, sen mukaan kuin mitä heille annetaan esilletuotavaksi. He ovat ohjaajia kaikessa, he ovat maratoonareita rukouksessa, palveluksessa ja paastossa. He taistelevat perille huipulle Jumalan eteen. Heidän uskonsa ei mistään lannistu, vaan vahvistuu.

        He alati ovat Jumalan edessä läpinäkyvinä ja antavat itsensä Jumalan tutkittavaksi ja tuomittavaksi. He antautuvat koko olemuksestaan Jumalalle, koska he luottavat Jumalaan kaikessa. Jumalan tuomio on heille helpotus ja se sisältää aina armon. Kun he antavat itsensä olla aina Jumalan tuomion alla, he pysyvät Jumalan armossa. He haluavat että heistä tuomitaan pois kaikki epäpyhyys ja kapina Jumalaa kohtaan. He eivät halua armoa ilman tuomiota ja vapautusta ilman erotusleikkausta.

        He kuluttavat aikaansa enemmän rukouksessa ja Jumalan kasvojen edessä, kuin rupatellen ihmisten kanssa. He hakeutuvat mieluummin yksinäisyyteen, kuin ihmisjoukkoihin. He mieluummin tutustuvat Jumalaan kuin ihmisiin. He kiinnittävät mielensä siihen mikä on ylhäällä Taivaissa, eikä siihen mikä on alhaalla maailmassa. Heitä ei tapaa ihmisjoukoista, he vetäytyvät aina pois hälystä. He loistavat kirkkaasti silloin kun he puhuvat ja julistavat, mutta muutoin heitä ei huomata. Heidän olemuksestaan ei voi päätellä keitä he ovat.

        Haluatko sinä olla profeetta? Uudessa Liitossa se on sinulle mahdollista! Jokainen saa Pyhässä Hengessä viran Jumalalta - sinä myös. Profeetan kutsu edellyttää maailman vihaamista, oman maineen, tulevaisuuden ja unelmien tuhoutumista ja menettämistä, kaiken halpana / arvottomana pitämistä Jumalan rinnalla. Se edellyttää yksinäisyyttä, erämaata, paastoja, rukouksia ja paljon paljon itkuja. Paljon vainoja ja syytöksiä. Se edellyttää rakkautta ja intohimoa Jumalaan.

        Se edellyttää sitä, että antautuu Jumalalle ja suostuu maksimaalisesti Hänelle. Jos sinulla on kutsu, tiedät sen kyllä. Jumala on puhunut sinulle siitä, ja se asia on ollut sinussa poltteena ajoittain sisällä.

        Profeetan virassa ei kysytä mielipidettä ihmisiltä, eikä ihmisten palautteiden perusteella muokata käsityksiämme. Silloin kaikki muu, paitsi Jumala jää sivuun. Millään muulla ei ole merkitystä, mikään muu ei ole tärkeämpää kuin kutsuja.

        Hän on Kaikkivaltias Jahve, Hän on sinun varustajasi. Kaikki oleellinen tulee Häneltä. Väärä profeetta ei vaella Jumalan valkeudessa ja totuudessa, vaan lihan vallassa. Mutta sinun ei tarvitse siitä huolehtia, kun pysyt Jumalan pyhyydessä. Silloin erotat nämä väärät oikeista ja osaat ne paljastaa suoraan. Jumalan profeetta tunnistaa toisen Jumalan profeetan, sillä Jumalan Henki todistaa siitä.

        Kiitos Herralle Rakkaalle, että Hän antoi tämän sanoman tulla esille kauttani. Hän niin arvollinen ja hyvä, niin hyvä että me saadaan olla osana Häntä ja sanansaattajina. Ja me saadaan olla viranhaltijoita Jumalan edessä kirkkaudessa ja tuoda tämä kirkkaus ihmisten keskelle. Kirkkaus joka on täynnä Jumalan Kunniaa. Kiitos Hänelle! Ja kiitos sinulle että kuuntelit Häntä.

        ok--


      • Sanna111111

        Nyt viimeistään kannattaa lukea ilmestyskirja 7 : 1 - 8
        Lopun aika on lähellä.


      • wr44

        ok..


      • Jumalan_henkäys kirjoitti:

        Rakkaat Jumalan Lapset !

        Jumalan Profeetta --- ON ELÄVÄ - Jumalan -TAHTO --- NYT . . .

        . . . ja mennyttä TAHTOA - KERTOVA --- TULEVAA AIKAA ILMOITTAVA . . . !

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
        TÄSSÄ - Jumalan TAHTOA . . .
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala . . . ilmoittaa itsensä . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14263654/jumala-------ilmoittaa-itsensa-------!

        . . . . . . . .

        Jeesus Kristus . . . ELÄÄ - ja - TOIMII . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14436790/jeesus-kristus-------elaa---ja---toimii-------!

        . . . . . . . .

        Kaikkivaltiaan Jumalan . . . KYSYMYS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14190538/kaikkivaltiaan-jumalan-------kysymys-------

        . . . . . . . .

        Tehdäänkö - SE - itse . . . se PARANNUS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14306510/tehdaanko---se---itse-------se-parannus-------

        . . . . . . . .

        Pyhä Henki . . . SYDÄMEEN SAAVU . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14320371/pyha-henki-------sydameen-saavu-------!

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.
        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
        Siunausta ja Herran rauhaa !

        » . . . Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa TAHDON . . .

        . . . mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä.

        Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä.

        . . . Sillä jokaiselta, jolle on paljon ANNETTU, myös paljon VAADITAAN; ja jolle on paljon USKOTTU, siltä sitä enemmän KYSYTÄÄN.

        . . . Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! . . . »

        - Luuk. 12: 47-49 ---> Palvelija, Herran TAHTO - ja - rangaistus NISKUROINNISTA


      • Rakkaat Jumalan Lapset !

        Tämä on - SE - virallinen . . . pelottelu NÄKY . . . !

        » . . . Jukka Rokka: Järkyttävä näky aamulla 16.03.2001 . . . »
        . . . . .......................................................................................... . . . .

        https://suomiprofetiassa.wordpress.com/jukka-rokka-jarkyttava-naky-aamulla-16-03-2001/

        AJANKOHTAINEN - LAINAUS - tekstistä . . .

        ”Varoita kansaasi, sillä apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan. Ellei Suomen kansa tee totista parannusta, se joutuu jälleen kokemaan kuoleman kauhut. Apua ei tule Idästä eikä Lännestä, vaan yksin Minulta, sanoo Herra. Kääntykää kansana Minun puoleeni… Minä vapautan teidät tästä nyt uhkaavasta vaarasta…! Tehkää parannus synneistänne. Minä annan anteeksi, Minä pelastan, Minä parannan haavat, Minä täytän kansani Pyhän Hengen voimalla ja kirkkaudella. Katso, minä tulen pian – pikemmin kuin luulettekaan – sanoo Herra.”
        . . . . .

        NÄKY ja Jumalan SANOMA --- jakautuu VIITEEN OSAAN sisältäen myös lupauksen ARMOSTA sekä Pyhän Hengen VOIMASTA.
        Raamatussa NUMERO 5 on ARMON luku !

        ◾ NÄKY KUVAUS --- Järkyttävä näky Venäjän hyökkäyksestä.

        ◾ VAROITUS --- ...apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan.

        ◾ VAATIMUS PARANNUKSEEN --- Tehkää parannus synneistänne.

        ◾ LUPAUS ARMOSTA --- Minä vapautan teidät tästä nyt uhkaavasta vaarasta…!

        ◾ LUPAUS --- Minä täytän kansani Pyhän Hengen voimalla ja kirkkaudella.
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala on TOTEUTTANUT LUPAUKSENSA . . .

        . . . Minä vapautan teidät tästä nyt uhkaavasta vaarasta . . . !
        . . . ............................................................................................... . . .

        Kaikkivaltias Jumala on --- VAPAUTTANUT --- Suomen - JO - Syksyllä 2016 . . .

        Seuraavaksi . . .

        Miksi ja milloin - Jumala on --- VAPAUTTANUT --- Suomen ?


      • Jumalan_henkäys kirjoitti:

        Rakkaat Jumalan Lapset !

        Jumalan Profeetta --- ON ELÄVÄ - Jumalan -TAHTO --- NYT . . .

        . . . ja mennyttä TAHTOA - KERTOVA --- TULEVAA AIKAA ILMOITTAVA . . . !

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
        TÄSSÄ - Jumalan TAHTOA . . .
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Jumala . . . ilmoittaa itsensä . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14263654/jumala-------ilmoittaa-itsensa-------!

        . . . . . . . .

        Jeesus Kristus . . . ELÄÄ - ja - TOIMII . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14436790/jeesus-kristus-------elaa---ja---toimii-------!

        . . . . . . . .

        Kaikkivaltiaan Jumalan . . . KYSYMYS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14190538/kaikkivaltiaan-jumalan-------kysymys-------

        . . . . . . . .

        Tehdäänkö - SE - itse . . . se PARANNUS . . . ?
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14306510/tehdaanko---se---itse-------se-parannus-------

        . . . . . . . .

        Pyhä Henki . . . SYDÄMEEN SAAVU . . . !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14320371/pyha-henki-------sydameen-saavu-------!

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.
        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
        Siunausta ja Herran rauhaa !

        JUMALAN --- SUURI SUUNNITELMA --- ETENEE . . . ;)


    • mustas

      Kiitos Herralle. Tämä haastoi kyllä.Tuli sana"erottautuminen" tekstistä. Armon tuomion alla pysyminen haastaa itsetutkisteluun.Nöyryys ei todella ole kauppatavaraa,kun se tulee Herralta. Aidosti nöyrä tiedostaa omat heikkoutensa,ja pitää muita parempana kuin itseään. Jeesus pesi opetuslastensa jalat,antaen esimerkin . Antakoon Herra profeetoilleen ja kaikille tämän armon. Sana erottelee vuohet ja lampaat. Profeetta antaa varoituksen ja lohdutuksen sanan Herralta, tuomitsematta ihmisiä, mutta tuomiten synnin. Hän tietää itsekin olevansa syntinen,jopa "syntisistä suurin". Tämä kahtiajakoisuus maailman ja sisäisen tilan välillä on inhimillisesti raastavaa. Mutta ainoa keino kunnioittaa Jumalaa ja pysyä kaidalla tiellä on antaa Sanan puhdistaa joka päivä . Profeetta elää kilvoitteluelämää ,koska tiedostaa itsekkyyden petoksen.vrt.Paavalin huudahdus: "Minä surkea mies ,mikä pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista"!?( tulkinta alkutekstistä)
      ...Jumala on luvannut käyttää niitä joilla on Hänen Poikansa mielenlaatu. Suokoon Herra meille sellaisen ajan ,missä hänen sanansaattajansa tuovat ilmi Jumalan vanhurskaan tahdon, Hengessä ja totuudessa. amen. (ps.ei pitänyt kirjoittaa ensin tähän,mutta laitoin kuitenkin. "tutkikaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on". ahtaisiin aikoihin ollaan menossa, ja tuntuu että joka sanaa pitää puristaa.ehkä Herra on mustasukkainen sanastaan)

      • fggfff

        ok.


      • vbvvbb

        ok--


      • retrt

        ttrt


      • asSSS

        ok...


    • hele88

      Ei niitäprofeettoj apaljon uskalla pilkata kun niiltä tulee tulta suusta. minä teen sanani sinun suussasi tuleksi ja tämän kansan polttopuiksi

      • ryrtu

        ok..


      • puolukatt

        profeetassa on jumalan pyhää henkeä,joten profeetan pilkaaminen on pyhänhengen pilkaa,siitä seuraa kuolema.luulisin isolle joukolle ihmisiä koko kansallekin kenties.isoin profeetta oli jeesus,jeesuksen tappaminen oli pyhänhengen pilkaa josta seurasi esim juutalaisten joukko tuhot,pappien kuoleeksi tuleminen eli he ovat kuolleita jo eläessään,sodat johtuvat pyhänhengen pilkasta joten olkaamme varovaisia profeetan pilkasta,jumala on arka omasta hengestään.


    • Jormanlisäys

      Jorma lisää 5. Mooseksen kirjan 18. lukuun vielä yhden jakeen:

      "Jos profeetan ennustus ei toteudu päivämääränä, jonka hän on antanut, päivämäärä voi silti tarkentua kuukausia, vuosia, kymmeniä vuosia tai satoja tai tuhansia vuosia tulevaisuuteen joten kukaan ei voi sanoa että profeetan ennustus ei toteutunutkaan."

      • dfsgsg

        Ei yksiselitteiseti. Lue Joonasta.


      • fdggfdg

        ok..


      • fhgh

        ok--


      • Jormaheiluu
        dfsgsg kirjoitti:

        Ei yksiselitteiseti. Lue Joonasta.

        Ai niin, tuohan koskee vain Jormaa. Kaikki muut ovat vääriä profeettoja joten ainoastaan Jorman toteutumattomat päivämäärät ovat oikein ja tarkentuvat aina tarvittaessa eteenpäin kun ennustus menee pieleen.


      • Jarmo__EiKirj

        Asia on panettelijoiden käsittelemä!

        Asian voi esittää juuri näinkin, jossa asia esitetään haluamalla tavalla. Siis kerrotaan kaikille tämän olleen näin kuin panettilan tekstissä sanotaan.
        Totuus on silti aivan muuta:

        1. etsikää yksikin paikka missä PROFETOIN päivämäärän. HUOM! Mitä on profetointi? Se on sanomalla "ja tämä on Jumalan sana"... ja mitä taas on asiasta spekuloiminen ja skenaarioiden luominen, Raamatusta päivämäärävaihtoehtojen löytäminen meidän kalenterissa? Se on kaikki pelkästään palavaa Jeesuksen odottamista. Josko huomenna, ensi viikolla, tulevana keväänä jne. EI MUUTA!

        2. Mitä tulee minun profetaalisiin ilmoituksiin, niin niitä on kaksi, joista sanon: "Tämä on Pyhästä Hengestä tullut ilmoitus"!

        Profetia 1. on pelastussanoma itsessään. Ensin temmataan morsian ennen vaivan ajan alkua kuin varkain. Sitten temmataan vihan ajan alussa, eli 7-vuotisen vaivanajan puolessa välissä, silloin otetaan ns. häävieraat, joita on varmasti vähintään 20x määrä morsiameen. Sitten lopuksi Jeesus tulee näkyvällä tavalla, eikä ketään enää temmata yhtään mihinkään.

        Profetia 2. on ilmoitus siitä millainen on Suomen tuleva profeetta ja mistä hän lähtee liikkelle, jotta tämä ei olisi enää sitten kenellekään mikään outo, vaan jokainen voisi sitten tunnistaa hänet. Elikkä hän on jäyhä mies Inarin järven rannalta ja hän tuntee nimekseen Ari. Hän aloittaa työnsä noin 40 päivää morsiamen tempauksen jälkeen. Sitten hän matkaa sieltä Ivalosta hitaasti alas Turkuun josta vasta alkaa se varsinainen suuri herätys. Tämä mies on toinen säkkipukuinen todistaja, joista toinen ilmestyy Israelissa ja tekee about samat asiat siellä ja herättää kansan suureen kahtiajakoon.

        Jos tässä on jotain epäselvää, niin kertokaa ihmeessä!!!


      • Jarmo__EiKirj

        Mitä tulee muihin profetioihin, kuten vaikkapa nämä jotkut unet ja sellaiset. En osaa ottaa kantaa, koska profetiat ovat valjavaisia ja niitä on muutamassa eri tasossa, kuten unet ja näyt sekä sitten nämä Jumalan ilmoitukset.
        Lasken asiat niin että unet ovat ne kaikkein epätarkimmat, sitten tulevat valvella saadut näyt, jotka ovat jo paljon lähempänä sitä mutta nekin vajavaisia. Parhaat profetiat ovat näitä Jumalan ilmoituksia, jotka laskenkin nimellä korotettuina profetaalisiksi ilmoituksiksi. Eivät siis ole unia tai näkyjä, vaan profetaalisia ilmoituksia. Niiden tuleminen on niin konkreettinen tapahtuma, että siinä asia on selkeänä esillä ja siksi uskon että unissa on eniten ns. profetiaalista vajavuutta.

        Täällä palstalla näkyy aina näitä jotka luulevat tietävänsä asioista ja tuntevansa Raamattua. He oikein mielellään lyttäävät allekirjoittaneen sanomiset, etenkin siksi koska puhun Raamatun sanoilla omin sanoin. Se varmaan ärsyttää heitä muttei se muuta sanan alkuperää mitenkään, koska jos Raamattu luettaisiin NYT TEILLE vanhalla hebrealla alkukiellellä, niin uskon ettemme yksikään tunnistaisi sitä nykysuomen kielelle ilmaistuna läimainkaan samana ilmoitguksena. Tästä syystä Jaakob kirjoitti, älkää olko vain sanan kuulijoita, pettäen siten itsenne, vaan olkaa myös sen tekijöitä. Sisäistäkää Raamatun sisältö, koska se on täynnä vertauskuvaa. Siksi Raamattua on hyvä kertoa sen tarkoituksenmukaisuudesta käsin, eikä kääntäjän käännöksestä käsin.


      • Raamattunero

        Totta tosiaan, ei kukaan ymmärtäisi vanhalla hebrealla alkukielellä luettua Raamattua, varsinkaan Uutta testamenttia. Se kun kirjoitettiin kreikan kielellä.

        Onneksi sinä tunnet Raamatun noinkin täydellisesti, kenenkään muun ei tarvitse! :D


      • jaahhas

        Jarmo, olen itse ymmärtänyt näin: Tulevina aikoina ensin nousee "se" profeetta, julistaa loput siitä mitä Tukholmasta jäi puuttumaan, ja se toteutuu, Venäjä vie osan Suomea jne, ja Suomeen tulee lyhyt väkevä herätys, sitten venäläisille tulee kiirus pois, kohta Jeesus hakee omansa Karitsan häihin. Ja sitten vasta alkaa ahdistuksen ajat ym. Ja säkkipukuiset olisivat vasta paljon myöhemmin siellä Jerusalemissa.


      • peacetoallnormal
        Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Mitä tulee muihin profetioihin, kuten vaikkapa nämä jotkut unet ja sellaiset. En osaa ottaa kantaa, koska profetiat ovat valjavaisia ja niitä on muutamassa eri tasossa, kuten unet ja näyt sekä sitten nämä Jumalan ilmoitukset.
        Lasken asiat niin että unet ovat ne kaikkein epätarkimmat, sitten tulevat valvella saadut näyt, jotka ovat jo paljon lähempänä sitä mutta nekin vajavaisia. Parhaat profetiat ovat näitä Jumalan ilmoituksia, jotka laskenkin nimellä korotettuina profetaalisiksi ilmoituksiksi. Eivät siis ole unia tai näkyjä, vaan profetaalisia ilmoituksia. Niiden tuleminen on niin konkreettinen tapahtuma, että siinä asia on selkeänä esillä ja siksi uskon että unissa on eniten ns. profetiaalista vajavuutta.

        Täällä palstalla näkyy aina näitä jotka luulevat tietävänsä asioista ja tuntevansa Raamattua. He oikein mielellään lyttäävät allekirjoittaneen sanomiset, etenkin siksi koska puhun Raamatun sanoilla omin sanoin. Se varmaan ärsyttää heitä muttei se muuta sanan alkuperää mitenkään, koska jos Raamattu luettaisiin NYT TEILLE vanhalla hebrealla alkukiellellä, niin uskon ettemme yksikään tunnistaisi sitä nykysuomen kielelle ilmaistuna läimainkaan samana ilmoitguksena. Tästä syystä Jaakob kirjoitti, älkää olko vain sanan kuulijoita, pettäen siten itsenne, vaan olkaa myös sen tekijöitä. Sisäistäkää Raamatun sisältö, koska se on täynnä vertauskuvaa. Siksi Raamattua on hyvä kertoa sen tarkoituksenmukaisuudesta käsin, eikä kääntäjän käännöksestä käsin.

        Joopa, mene sinne Israiliin täältä, sinne kaltaisiesi seuraan, siellä sinun on parempi olla. Mene pois sekoittamasta uskonnollasi, sinunlaisiasi ei täällä kaivata. Uskonnoista kaikki sodat ovat kotoisin.


      • opihåoidwd

        Pilkkalaulut vaan raikaa! Se on surullista.


    • jaahhas

      Niin, ovatkos sinun mielestäsi häävieraat niitä, jotka ovat tulleet uskoon vasta vaivanajan alkupuoliskolla, tempauksen jälkeen? Mietinpähän vaan, mitäs me tempauksessa lähteneet (ja aiemmin uskossapoisnukkuneeet) sitten teemme sen ajan...valmistaudummeko taivaassa niihin häihin? Vai onko niin, että jos häät kestävät sen 7 vuotta (juutalaiset) niin vieraat tulevat "pitkin matkaa", aitovieriltä ja kujilta, kuka milloinkin kuoltuaan niissä vaikeissa oloissa maanpäällä, ja häät vaan kestävät ja lisää vierasta pukkaa? En ole kuullut että olisi toinen tempaus, vaan se sitten kun Jeesus astuu Öljymäelle.

      • jaahhas

        Minulla unohtui tuossa edellisessä pois tämä (juutalaiset häät kestivät 7 päivää), muuttui siten vuosiksi. Juutalaisissa häissähän vähän sama metodi; sulhanen salaa hakee morsiamen ensin kotiinsa, ja häntä kaunistetaan siellä, sitten kestää ne häät koko viikon. Jos ns Karitsan häillä sitten sama kesto, 7 vuotta. Ja sen puolivälin jälkeen alkaisi kaikki kauheudet täällä maan päällä täysimittaisesti, kun Antikristus nousee Jerusalemin temppeliin julistamaan itsensä jumalaksi? Kertokoon joku, joka ymmärtää syvemmin nuo, itse vaan heitän tänne omia vajavaisia arvelujani.


    • uskosta

      Jeesuksen tulo on kuitenkin lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Aamen.

    • Jarmo__Eklund

      Ja kun tulkitsemme kunkin julistajan tehtävää, niin älkää kaikille pukeko profeetan viittaa. Muuten joudutte niin monelle pukemaan samalla väärän profeetan viittaa ja senkin teette vääryydellä, koska ette välttämättä osaa nähdä kunkin julistajan tehtävää. Kaikki ei ole profeettoja, vaikka julistus saattaa profetoimiselta kuulostaakin. Toiset ovat vartijoita, seurakunnan hereilläpitäjiä ja seurakunnan palvelijoita.

      • Ennustajaeukko

        Eli pitääkö sinua kutsua vaan ennustajaksi?

        (Äläkä väitä, että et ole muka ennustanut mitään. Olet ennustanut vaikka kuinka monia asioita, mm. että Venäjä hyökkää Suomeen 2010-luvulla.)


    • Anonyymi

      Kaikki profeetat tällä palstalla on vääriä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe