Hiusten kasvu nopeammaksi?

Eveliina28

Oon tässä hetken kattellu netistä, että miten sais hiuksia kasvatettua nopeammin. No luin et sinapilla sais mutta en oikeen usko että se kovin kannattavaa olis..

Mut jos teillä olis jotain vinkkejä miten kasvattaa hiuksia nopeemmin niin otan kaikki vinkit vastaan. :) Kertokaa myös toimiiko tuo sinappijuttu vai ei. ;)

11

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TotallyAnonymous

      No siis.. Monet sanoo ettei sitä voi nopeuttaa, mutta kyllähän hiuksia voi vahvistaa.
      Vahvistamisen myötä ne sitten jotenkin hassunhauskasti kasvavat ilmeisesti nopeammin. Apteekista saa vaikka mitä ravinnelisä -juttuja mutta niitä en suosittele sillä itselläni ei kokemusta niistä. Päänahkahieronta vahvistaa päänahkaa (jos niin voisi sanoa), joka sitten auttaa myös hiuksia kasvamaan nopeammin. Eli jos ei perheessäsi ole ketään joka suostuisi hieroa päänahkaasi, suosittelen että ostat päähieronnan ja siinä samalla vaikka selkähieronnan jos sinne asti pääset. Vältä myös kuumakäsittelyä, sillä se pistää hiukset helposti katkeilemaan. Myös hiustenvärjäys katkoo hiuksia. Värjäsin hiukset punaisiksi tässä muutama kuukausi sitten, ja katkeilleet vähän väliä.
      Suosittelen myös käyttämään vaikkapa sitä Google kuvahakua inspiraation ja motivaation aikaansaamiseksi. Kirjoitat vaikkapa, ''Pretty girl with long hair'' ja tada!
      En ole ammattilainen, älä tule itkemään olkapäälle jos eivät toimi.

      • Juurikasvu

        Ei hiusten kasvua voi mitenkään manipuloida, ne kasvaa sen 1- 1,5 cm /kk ja sillä siisti, ja hiuslaatu on vanhemmilta peritty tai sukulaisilta.
        Jos hiukset katkeilee värjätessä ,niin sillä ei ole mitään merkitystä hiuksen kasvuun, hiuksethan kasvaa juuresta, ei latvasta.


    • olentyhmämuttasilti

      Itse leikkautin oikein lyhyet hiukset ja inhoan niitä yli kaiken.

      Huhujen mukaan ainakin MSM- tabletit ja eläimille tarkoitetut biotiini tabut kiihdyttäisivät hiusten kasvua. Lisäksi tilaisn netistä FAST shampoon ja hoitoaineen , joidenka pitäisi myös kiihdyttää kasvua. Lisäksi huuhtelen pään jääkylmällä vedellä aamuisin ja iltaisin ... se siis kiihdyttää päänahan verenkiertoa ja ehkä myös hiustenkasvua :D

      Itse en usko, että hiustren kasvunopeutta voi mitenkään nopeuttaa. Mutta syän silti noita juttuja ja käytän fast shampoota ja jääkylmää vettä. Jos ne kuitenkin tehoaisivat :D ...

    • KasvaaTodellakin

      Tässä takuuvarma resepti, huomaat noin 2 kuukaudessa valtavan kasvu´n ja vahvistumisen!
      Sisäisesti: Vähennä viljoja, erityisesti valkoinen vehnä POIS kokonaan.
      Syö runsaasti KANANMUNIA keitettyinä tai paistettuina, mutta syö vain maksimissaan 2 kpl keltuaisia per päivä koska niiden kerrotaan kohottavan kolestrolia ylenmäärin syötyinä. Voit kuitenkin syödä kananmunien valkuisia useita päivässä esim. paista valkuaisista munakas ja jätä joskus keltuaiset pois jotta niitä ei tule kovin montaa päivässä. Kananmunat vahvistavat takuulla hiuksia!
      Jätä roskaruoka ja sokeri, karkit, suklaa yms pois. Pähkinöitä voi syödä!
      Ota hyviä öljyjä, camelina, avokado ja kalaöljy!
      Monivitamiini, biotiini, b-vitamiinit, piitä.

      Ulkoisesti aivan ehdoton tuote: Nisim FAST shampoo ja hoitoaine, sulfaattivapaa shampoo on ihoystävällinen. Tämä on ihmetuote, perustuu valkuaisaineisiin. Hiukset vahvistuu nopeasti ja alkaa kasvamaan ainakin mulla jo parin viikon kuluessa selvää vahvistumista ja parturissa pitäisi käydä 3 viikon välein!!!! Kannattaa kokeilla, hae FAST shampoo, myy Suomessa edullisesti.

      Ulkoisesti myös voi tehdä sekoituksen raaka kananmuna ja konjakkia,se päähän noin 1 tunniksi ja pese pois FAST shampoolla.

      • Shanpoohumpuukia

        En usko et joku shampoo imeytyy päänahan läpi ja stimuloi hiusjuurta kasvamaan nopeammin ja paksummaksi, onko sinulla sitte ne hiusjuuret paljonkin paksummat kun muuhius.
        Monipuolinen ruoka nyt vaikuttaa koko ihmiskehoon myönteisesti.


      • Humpuukituote

        Minulle tuo Fast shampoo teki julmetusti hilsettä ,koko päänahka ikäänkuin tulehtui.
        Ihan paska tuote.


    • räjähtävä-kasvu

      Teille kyllä mielellään myydään vaikka mitä konsteja ja tuotteita hiusten nopeaan kasvuun ja vahvistumiseen. Eipä kannata kaikkea uskoa.

    • kghjghfgdfg

      Jossain artikkelissa sanottiin, että ravintolisien vaikuttavuudesta on suppea näyttö hiusten kasvattajana. Teho ei välttämättä eroa plasebovaikutuksesta, joka on 10 - 30 %. Eli yhdestä kolmeen kymmenestä koehenkilöstä kokee lumevaikutustuotteesta hyötyä. Vaikka sanoisin, että juomalla 10 l tislattua vettä päivässä saa vahvemmat hiukset, niin aika moni kokee saavansa hoidosta hyötyä.

      Hiuksiin vaikuttavat ensinnäkin geenit. Vahvahiuksisen hiukset eivät ehkä kärsi, vaikka mitä tekisi. Heikkohiuksisella taas hiukset reagoivat kaikkeen: stressi, laihdutus, hormonimuutokset, ikääntyminen, lääkitykset, sairaudet jne. Todennäköisesti sairaudesta johtuvat hiusongelmat näkyvät myös elottomina hiuksina. Jos on luonnostaan ohuet ja harvat hiukset, ne voivat silti olla kiiltävät ja hyvinvoivat (näin itselläni).

      Et voi parantaa hiuslaatuasi siitä, mitä geenisi määräävät. Sen sijaan voit karsia niitä tekijöitä, jotka heikentävät hiusta. Jos laihdutat, ala syödä kunnolla. Mieti, mitä kemikaaleja päähäsi työnnät. Hiusvärit ovat myrkkyjä (puhtaita kasvivärejä lukuunottamatta). Samoin tavanomaiset sampoot ja hiustenhoitotuotteet ovat myrkkykoktaileja. Haitaksi sekä ihmiselle että luonnolle. Siirry mahdollisimman luonnonmukaiseen hiusten hoitoon.

      Jos kärsit anemiasta, hoida asia kuntoon. Rautaa ei saa syödä ilman lääkärin tai hoitajan lupaa, sillä liika rautakin on myrkyllistä. Samoin muut perussairaudet kannattaa hoitaa. Ne kaikki voivat näkyä hiuksissa.

    • Gygygy

      Kuule kayta Tricoderm shampoota ja ennen pesua Igienit 5 min. Iho hiusten alla pysyy puhtaana , etta hiukset paasee kasvaan ja Tricovit ravinnelisa 3 kuukauttaniin huomaat eron.

    • Auttoi

      Kaveri suositteli Tricovit tabletteja. Yhdessa tabletissa on paivan annos vitamiinia ja muita aineita mita hius tarvii kasvuun. Kokeilin 3 kuukauden ajan ja on hyva tulos. Pesen hiukset ja kallon Tricoderm shampoolla. Tulos on tosi hyva.

      • Kalloatuskinpeset

        tarkoitit varmaan päänahan,reps.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe