Totuus islamista!

yksinkertainenfakta

islam ei ole sitä mitä joku väittää sen olevan, vaan sitä mitä koraanissa lukee.

44

675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Ei ole Jeesusksen sanat totuus, vaan raamatussa lukee JOKA SEURAA MINUN KÄSKYJÄNI JA NEUVOJANI OPPII TUNTEMAAN TOTUUDEN JA TOTUUS TEKEE VAPAAKSI SEKÄ TE VOITTE VAPAASTI TULLA JA MENNÄ JA TE LÖYDÄTTE LAITUMEN. Itse olen löytänyt Jeesuksen ohjeita noudttamalla aivan päinvastaisen totuuden kuin mitä raamatussa lukee.

      Samoin on Koraanin laita. Koraanin on määrä antaa JOHDATUS, EVANKELIUMI, VAROITUS JA RATKAISU. Koraani ei itsessään ole evankeliumi tai johdatus, vaan sitä lukemalla löytää JOHDATUKSEN. Itse sanoisin, että olen lukenut sellaisenkin sanan eräästä kirjasta, että kun Imaami Mahdi tulee hänen vaikutuksestaan jokainen uskovainen saa oman henkilökohtaisen "henkisen" bramiinin JOHDATTAMAAN HÄNTÄ.

      Tietenkin on myös Koraanin kirjaimellista tulkintaa ja noudattamista paljon. Se tuskin ketään pelastaa. Pelastuksen avain islamissa on kuuluminen ummaan ja umma on sellainen joka seuraa tiivisti kalifia eikä niinkään Koraania.

      Monet haluavat pelastua riippumalla kiinni jonkin kirjan kirjaimessa, mutta välttämättä ei ole selvää, että Jumala tai messias tahtoo pelastaa juuri sellaisen henkilön, joka ei ole rohkea, totuudellinen, vaan vain pelokas kirjan kirjaimesta kiinni roikkuja. Tuollaisesta kirjan kirjaimesta kiinni roikkujasta kasvaa ennemmin vastuuta kantamaton perässähiihtäjä kuin todellinen vastuunsa tunteva ja omin aivoin ajatteleva henkilö. Ja jos hän sitten pääsee vastuulliseen virkaan alkaa näyttää siltä, että hänen omat ajatuksensa ovat melkoisia kummajaisia.

      • JoeJordan

        Suomen muslimit ovat 90% elintasopakolaisia, hyödytöntä massaa ja veronmaksajien kkuinen taakka.


      • Itse olen sitä mieltä, että ainoastaa AVOIMUUS kaikessa suhteessa luo tasapainoista ja turvallista maailmaa. Asioista on kerrottava faktat - hyvät ja huonot puolet. Huonoja puolia ei saa pimittää. Asioiden pimittämisestä tulisi rangaista, ei päinvastoin niin kuin meillä nyky-Suomessa.
        Islamin profeetan tekemiä himutekoja ei tulisi pimittää. Yhtälailla ristikiretkeläisten ja kirkkojen hirmuteot ja pedofilia tulisi tuoda päivänvaloon. Uskonnoissa, politiikassa tai muussa ei saisi olla tämän kaltaisia PETOLLISIA TABUJA.
        Mitä mieltä olette?

        Itse koen että on kaksi suuntaa - tie eheyteen ja totuuteen ja päinvastoin. Sisimmässä sisimmässä uskon jokaisen ihmisolennon eheyteen. Totuus parantaa.


    • Helvetinesikartanopoltto
    • Se_ei_paljoa_auta

      mitä Koraanissa lukee, kun omaehtoinen uskonoppinut nirhaa puukolla kurkkuasi poikki Allahia toistellen...

    • Nimimerkille "yksinkertainenfakta"

      Lukeminen ei ole sama asia kuin ymmärtäminen :)

      • Musta.kaapu

        Ongelma varmaan on sitten siinä, että jokainen ymmärtää miten itse haluaa.


    • Korraani

      No mitä siellä koraanissa sitten lukee?. Entäs ne tulkinnat, niistä riippuu aivan kaikki. Perusislamilaisella ei edes ole oikeutta koraanintulkintaan, siihen ovat oikeutettuja vain vähälukuiset uskonnolliset johtajat. Eli koraanin sanomaksi jää aina selittäjiensä siitä kertomat totuudet. Koraanissa on aikanaan pyritty ratkaisemaan mahdollisimman paljon myös arjen kysymyksiä, käytännössä elämän myös muslimimaissa monella tapaa monimutkaistuessa, ei asioihin löydy vastauksia useinkaan enää koraanista. Tällöin nämä selittäjät kehittävät haluamiaan ja oikeina pitämiää vastauksia, nämä ovat silloin samalla yhtä kuin koraanin kirjoitukset!.

    • alfa123om22

      Niin se on totta, että Etelän Kuninkaan joukot saattavat olla aivopestyjä, ehdollistettuja ja väkivaltaan kasvatettuja.

      Itse koen, että kun kerran Europalaiset tuhosivat neljä sukupolvea sitten Amerikan intiaanit kansanmurhin on tässä kyse isien syntien maksamisesta neljänteen polveen asti mikäli jihad pannaan käytäntöön.

      Mitä hyödyttää kuitenkaan vihata ainoaa uskontoa, joka on Jumalan silmissä hyväksyttävä pelkästään sen vuoksi, että tuota uskontoa väärinkäytetään. Aivan samoin Europalaiset tuhosivat rauhassa elävät intiaanit vääristelemällä omaa uskontoaan.

      Mitä auttaa itku markkinoilla? Sitä mitä kylvää sitä myös niittää. Millä mitalla on itse mitannut sillä mitataan takaisin.

      • Karhunkansalainen

        Jaa, että brittien, ranskalaisten, espanjalaisten, belgialaisten ym. suorittamista hirmutöistä täytyy mielestäsi kaikkien Euroopan kansojen maksaa? Käsittääkseni silloin ei ollut Euroopan Unionia, jossa kaikki jäsenmaat olisivat ollet asioista vastuussa. Jo ennen näitä kolonialisointitoimia islamistit sen sijaan terrorisoivat myös Eurooppaa raakoine toimineen "vääräuskoisia" vastaan.

        Suomessa asuttiin silloin turvehönneissä autuaan tietämättöminä muun maailman menosta. Miksi siis esim. meidän pitää kärsiä muiden hölmöilyjen vuoksi?


      • Ajatuslaajemmaksi
        Karhunkansalainen kirjoitti:

        Jaa, että brittien, ranskalaisten, espanjalaisten, belgialaisten ym. suorittamista hirmutöistä täytyy mielestäsi kaikkien Euroopan kansojen maksaa? Käsittääkseni silloin ei ollut Euroopan Unionia, jossa kaikki jäsenmaat olisivat ollet asioista vastuussa. Jo ennen näitä kolonialisointitoimia islamistit sen sijaan terrorisoivat myös Eurooppaa raakoine toimineen "vääräuskoisia" vastaan.

        Suomessa asuttiin silloin turvehönneissä autuaan tietämättöminä muun maailman menosta. Miksi siis esim. meidän pitää kärsiä muiden hölmöilyjen vuoksi?

        Luepa Vanhaa Testamenttia edes pätkä. Sieltä paljastuu, miksi ehkä "kaikkien eurooppalaisten täytyy maksaa". Eihän se tarina sovi länsimaiseen oikeuskäsitykseen valittuine kansoineen ja erinäisine vihastumisineen. Tarkoitus ei ole dissata Raamattua, ei sinne päinkään, vaan siitä, ettei Jumala ole ihmiselle tilivelvollinen ja "saa" tehdä mitä sattuu haluamaan, eikä siinä oikein auta urputtaa.

        Mielestäni tässä Islamin nousussa ei ole kuitenkaan kyse intiaaneista. Ehkä ennemmin siitä, että vaikka Jeesuskin tuli ja meni, suuret massat eivät edelleenkään ymmärrä asiaa oikein. Oman syyllisyyden kohtaaminen ei vain ihmiseltä luonnista millään.

        Minusta intiaanien paras kosto on valkoisen miehen heiltä varastama tupakka: se on tappanut ja tappaa miljoonia ihmisiä. Heh.


    • tällaisenlöysin

      Koraani 5:
      33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

    • bnmbnvmnb
    • Allahisti

      Lukeeko Koraanis että , Allah ajaa kuorma audol päin tavara taloo.

      • räyhää.räyhää

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        (Harhauskoinen =kristityt)

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Ja mitä krisitylle pitäisi tehdä koraanin mukaan, tässä vastaus:

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        Koraanin suomentaja on jättänyt taas pois sanan, joka kuvastaa oikeasti sitä, että uskottomilta pitää nujertaa ensin niskat, siihen saakka kunnes olette tehneet suuren teloituksen heidän keskellään!

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

        Koraani 5:51. Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.

        ....että salama leikkumit kaikille vaan


      • eirauhaailmansotaa
        räyhää.räyhää kirjoitti:

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        (Harhauskoinen =kristityt)

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Ja mitä krisitylle pitäisi tehdä koraanin mukaan, tässä vastaus:

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        Koraanin suomentaja on jättänyt taas pois sanan, joka kuvastaa oikeasti sitä, että uskottomilta pitää nujertaa ensin niskat, siihen saakka kunnes olette tehneet suuren teloituksen heidän keskellään!

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

        Koraani 5:51. Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.

        ....että salama leikkumit kaikille vaan

        Ei koraani tiedä mitään. 1000 vuotta vanhat jutut ei päde nykypäivänä. Pelkkää uskonnon takia tappamista, ei sallita edes kehittymistä, saati yksilölle uutta oppia?

        "Vääräuskoinen" on muslimille ja juutalaiselle kuin roska, tapat ja heität sen puskaan, poissa silmistä, poissa mielistä? Tapat "vääruskoisen" ja siten pääset taivaaseen? Uskooko ne todellakin tohon? Kaikkienhan ihmisten pitäisi sitten tapaa toisensa. Jos maailmassa olisi pelkkiä muslimeja, nekin tappelisi keskenään.


    • alfa123om22

      "Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen."

      Tässä ei ole kyse silmittömästä murhasta, vaan ennemmin pyhien, vanhurskaiden, profeettojen ja todistajien sekä opetuslasten suojelusta. Sillä Profeetta (saas), Ahmad ja Mahdi epäilemättä ovat Puolustaja, Totuuden Henki, Hän, jonka Kristus lupasi Isän luvalla lähettää maan päälle opetuslapsia tukemaan iankaikkisesti.

      Sira kertoo, että aikanaan kun Suomesta tuli edustaja Muhammedin (saas) puheille tehtiin kilpailu väittelyn jälkeen. Profeetta (saas) haastoi suomalaisen sillä, että piti katsoa kummalla tavalla tulee enemmän tuhoa ja ruumiita. Sitenkö, että koko kansa tai kaupunki tuhotaan vai siten että profeetta, opetuslapsi tms. tuhotaan. Eittämättä suomalaisia kiinnosti tuhota pyhiä, opetuslapsia ja profeettoja. Sen sijaan islamia kiinnosti tuhota kansoja ja kaupunkeja, jotka uhkasivat pyhien henkeä.

      Lopussa selviää kummat ovat tuhonneet enemmän. Pitää muistaa ja pitää mielessä, että I maailmansodassa, II maailmansodassa sekä Napoleonin sodissa tuhottiin ne pyhät ja opetuslapset, jotka voitiin tuhota sodan keinoin eli se oli suomalaisten kortti. Sen sijaan islam pyrkii lähinnä tuhoamaan kokonaisia kansoja kuten Armenialaisten tuho. Armenialaiset tosin tuhottiin, mutta pyhien tuhoaminen I ja II maailmansodassa oli mielestäni jossain määrin tuhoisampaa.

      Tänä päivänä tiedämme islamin kirjoituksista, että Irakissa ja Syyriassa asuvat juuri pyhät sekä opetuslapset. Ja sota noita pyhiä vastaan on aiheuttanut suurta tuhoa.
      Islamin tapa tuhota yksi kaupunki tai yksi kansa on mielestäni aiheuttanut vähemmän tuhoa kuin se miten pyhien kimppuun käyminen aiheuttaa tuhonaan.

      Myös Jeshua on sanonut, että se kaupunki joka ei ota vastaan Jumalan valtakunnan paljasjalkaisia lähettiläitä tullaan tuhoamaan. Mutta se, että pyhiä ja opetuslapsia tuhotaan maailmansodissa tai sisällissodissa ei ole sen verettömämpi taistelumuoto.

      TÄMÄ TAISTULU PAKANA KANSAA TAI PAKANA KAUPUNKIA VASTAAN ON TARKOITETTU SILLOIN KUN PROFEETTA (SAAS) ON UHATTUNA TAI OPETUSLAPSET OVAT UHATTUNA.
      SILLÄ KUN GALATIAN ERÄÄT KAUPUNGIT KIELTÄYTYIVÄT OTTAMASTA LÄHETTILÄSTÄ VASTAAN EI SE JÄÄNYT GALATIAN OSALTA SIIHEN. VAAN KUN LÄHETTILÄS LÄHTI MUUALLE NIIN HÄNEN PERÄÄNSÄ LÄHETETTIIN VAINOOJIA JA YLLYTTÄJIÄ YMS. SUORAAN SANOEN EI EDES TUOLLAISTA KAUPUNKIA OLE TARKOITUS TUHOTA, VAAN SE ITSE YRITTÄÄ NIIN SINNIKKÄÄSTI TUHOTA OPETUSLAPSIA, ETTÄ SEN TÄHDEN SE ON VASTENTAHTOISESTI SAATETTAVA TUHOON.

      • eikueikueiku

        Sitä se on kun luetaan ja uskotaan.... ja ajatellaan, että itse on niin oikeassa, että muiden pitää ajatella samoin?


    • TotuusIslamista

      Eiköhän yksinkertainen totuus ole se että jos meillä suomessa ei olisi yhtään 1990 jälkeen tullutta kehitysmaamuslimia, ei meillä olisi yhtään radiklisoitunutta islamisti jihadistiakaan. Nyt suomessa on 350 radikkalisoitunutta kehitysmaamuslimi jihadistia ja määrä kasvaa koko ajan, myös nämä "vääräuskoisten, uskonnottomien" epäsiveiden suomalaisten naisten raiskaukset olisivat jääneet tekemättä. Jos näiden kansanryhmien 17 kertaiset raikaustilastot eivät johdu ahdasmielisestä Islamin uskonnosta ja siihen liittyvistä kulttuureista niin mistä sitten. Onko muuten nämä naamareihin ja kaapuihin pukeutuneet ikänsä suomessa asunneet tai nuorena tänne muuttaneet ihmiset integroituneet hyvin yhteiskuntaan, minusta eivät, varsinkin kun täällä syntyneet ja koulunsakäyneet eivät osaa edes kunnolla suomea. Siksi Islam ei sopedu ikinä suomeen eikä mihinkään länsi-eurooppalaiseen yhteiskuntaan hyvin tai edes välttävästi. Sen osoittaa jo todella alhainen työllistyminen eli voimme hyvin puhua ikuisetielätettävästä kansanryhmästä joka tulee tavoittamaan 100000 rajan nopeammin kuin uskommekaan.

    • Tanekod

      Islam on antikristillinen oppi. Rasistinen ja perustuu vain ihmisten egon korottamiseen. En näe sillä olevan suurta käytännön eroa natsismin tai kommunismin suhteen. Tavoite on yhteiskunnallinen maailmanhistoriantutkimusta, jossa toiset alistetaan tai surmataan.

    • alfa123om22

      Niin, emme tiedä millainen maailma nyt olisi jos Jumala olisi sallinut kaikkien kansojen ottaa islam vastaan. Niin ei kuitenkaan käynyt. Islamissa täyttyi hienosti Ismaelille annettu lupaus suuresta kansakunnasta. Ja paljon muutakin hienoa islamissa täyttyi.

      Mutta jo ennen Koraania oli kirjoitettu paljon tulevaisuutta koskevaa ilmestystä ja profetiaa ylös niin, että ei ole ihme, että ESAU, joutui lähes itkien rukoilemaan Iisakilta: Annan minullekin siunaus! Mutta Iisak vastasi: Ei ole enää maailmassa VAPAITA ALUEITA TAI AIKOJA TOISELLE SIUNAUKSELLE. Sillä koko maailman kaikki hedelmälliset seudut ovat jaettu kansojen kesken.

      Vaan yksin miekan avulla te voitte saavuttaa vapauden ja riistäytyä irti veljenne Jaakobin orjana olemisen pakosta.

      ISLAM olisi voinut voittaa paljon ehkä jopa koko maailman omakseen, mutta Jumalalta oli jo tullut niin paljon muita suunnitelmia ja lupauksia, että Islam joutui tyytymään vähempään kuin mitä se todella ainoana Jumalan hyväksymänä uskontona ansaitsi. Pelkään näet, että myös Imaami Mahdi saattaa olla kaksiteräinen miekka. Sen verran islam vastaisia haditheja on vielä täyttymättä, että Mahdin jälkeen tullee ennemmin suuri ahdingo kuin että tulisi jatkuva pitkäikäinen paratiisimaapallo, mutta sen tietää yksin Jumala.

      Jos islam olisi syntynyt ja kukoistanut 1000-4000 vuotta aiemmin olisi se voinut täyttää koko maailman oikeauskoisuudella.......?? Allahu Akbar!

      • asfasdfasdfasdf

        Minun mielestäni islam on kaikkein alkeellisin uskonto ja Koraani erittäin tyhmä kirja. :-)


      • Onpimeetä

        Elätkö sinä alfa123om22 oikeasti tässä maailmassa, vai oletko joku imbesilli???


      • Oon vähän sivussa maailmasta. Ei ole teeveetä, radiota tai lehtiä. Enkä seuraa poliitikkojen touhuja. Idiootiksi kutsutaan sellaista, joka ei ole kiinnostunut politiikasta eikä imbesilliksi.
        Elän vähän niin kuin kirjojen kautta enkä reaalimaailmassa. Niinkin näkee mihin ollaan menossa, vaikka ei näe sitä missä nyt ollaan. Profetioiden ja näkyjen varassa eläminen on loveen lankeemista ja kakkospalkinto eli lohdutuspalkinto. Olen looseri, joka ei saanut työtä, puolisoa tai lapsia, joten ei kiinnosta tämä aika. TÄMÄN PÄIVÄN ISLAM ON ERI ASIA KUIN KIRJOJEN ISLAM. ISLAM ON VALTAA SAATUAAN MENETTÄNYT VIATTOMUUDEN JA RYVETTYNYT JA TURMELTUNUT NIIN KUIN KÄY KAIKKIEN VALTAA SAAVIEN. Puhun Islamista uskontona enkä VALTAKONEISTONA. Alussa oli niin, että poliittinen valta kuului esim. Qatarin kuninkaille ja islam käytti vain uskonnollista valtaa. Tai ainakin niin piti olla.


      • << Islamissa täyttyi hienosti Ismaelille annettu lupaus suuresta kansakunnasta. >>

        Lupausta ei annettu Ismaelille vaan Haagarille, ja lupaus koski Ismaelia. Tuo profetia jatkuu seuraavasti: "Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa.". Tämähän on toteutunut loistavasti.


    • ttkkl

      Kristinusko on kerrottuna Kristittyin Raamatussa, erityisesti Uudessa Testamentissa!

      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten
      sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Tuo löytyy sen ajan vastustavista kirjoituksista, Foesterin kirjoista!
      Hitler oli yksi antikristus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oliYleisissä Kirkolliskokoiksissa tuomittu Kirkon alkuajoilla!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumaalan Sanoila!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Edellinen Apostoluen teoista jA 1.Johaneksen kitJe 1-luku kirkstettu tetsti

      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!

      "Jumala loi kaiken Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!
      Raamattu, Galattaiskirje 1. luku
      "Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 – 5, ihmettelee heidän pikaista luopumistaan Kristuksen evankeliumista, sanoo sen vääristelijäin olevan kirouksen alaisia 6 – 10 ja osoittaa, ettei hän ole saanut saarnaamaansa evankeliumia ihmisiltä, vaan Jeesuksen Kristuksen hänelle antaman ilmestyksen kautta 11 – 24.

      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;
      12 enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut."

      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole missään opillisesti tärkeissä paikoissa. Eli Uuden Testamentin suomennoksia voi pitää hyvin luotettavina.

    • Täytyy myös ymmärtää mitä Koraanissa lukee ja tulkata se oikein.

    • Uskomuksista

      Olette väärässä . Uskonto muotoutuu sitä harrastavan kansan teoista eläessään . Eihän ole Islamilaisuutta ilman ihmistä joka tunnustautuu uskoon .

    • Kaaskas

      Islamin esiintymismuotoja on vähintään yhtä paljon kuin kristinuskossa. Valtaosa on maltillisia ja harmittomia, molemmissa. Valtaosa täälläkin kommentoijista on asioista pihalla kuin Laura pressanhommista. Sinänsä uskonnoista ihmiskunnan olisi pitänyt päästä eroon jo tuhat vuotta sitten.

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Olet oikeasssa että kaikkista uskonnoista pitäisi päästä eroon, mutta kun se ei ole lyhyellä aikavälillä mahdollista. Sitten se suuri mutta Islamista kun katselin Yle Teema & Femmalta tätä sokerilla kuorrutettua p...aa kun Ramiesa pakeni Somaliasta sotaa ja ja tuli Suomeen 1990 luvun alussa vanhempiensa kanssa. Taas se mutta palasi takaisin ja isä järjesti serkun kanssa Ramiesan naimisiin josta syntyi lapsi jonka kanssa Ramiesa tuli takaisin suomeen kasvattamaan sisäsiittoista tytärtään yhteiskunnan piikkiin jne. Tämä kaunis tarina oli taas yksi osoitus siitä miten nämä ikuisestielätettävät sopeutumattomat ahdasmieliset kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajat käyttävät suomea hyväkseen....... eihän näillä pendelöijillä ole ollut hädän päivää missään vaiheessa. Tätä p..ka sakkia me elätämme ja ”kotoutamme” hautaan saakka, onnea suomen veronmaksajat


      • Et tiedä vaan luulet tietäväsi. Kukaan imaami ei opeta sharia-lakia vastaan.


    • Islam ei ole sitä mitä Koraanissa ja kirjoituksissa lukee, vaan se on valtaa saanut poliittinen ja ryvettynyt viattomuuden menettänyt koneisto.

      Alunperinkään islam ei perustu lahkoihin, jotka tulkitsevat Koraania omien mieltymystensä mukaan, vaan UMMA KOKOONTUU KALIFIN YMPÄRILLE JA TOTTELEE KALIFIA, JOKA SAATTAA TEHDÄ POIKKEAVIA RATKAISUJA KIRJOITUSTEN SUHTEEN TAI ITSE LISÄTÄ KIRJOITUKSIA. ON ESIM. SELLAISIA KALIFEJA, JOTKA OVAT SEPITTÄNEET ITSE LISÄÄ HADITHEJA.

      Kalifin sana on se, joka painaa eikä suinkaan Koraanin.

      Imaami Mahdista on annettu kuva, että hän saattaa jopa puuttua islamin viiteen peruspilariin ja muuttaa islamin perusteita perusteellisesti. Samanlaista asiaa toivoisi kristityiltä, mutta heidänkin pitäisi seurata Imaamin esimerkkiä. Joulujuhlahan on jo ainakin otettu pois ja myös Rooman ja keisarien vanhat lait joutunevat tarkastelun kohteeksi.

      Olisi perin kummallista, jos kalifi olisi sidottu oman aikansa Koraanin kun väitetään sellaistakin, että hän tuo mukanaan 1000 uutta pyhää kirjoitusta.

    • Totuusniinseon

      Kristus tulee kohta kostamaan muslimeille heidän väkivaltaisen uskontonsa. Allah ja muhammed tulevat pian tuomiolle teoistaan. Siellä on hammastenkiristys, itku, valitus ja tulijärvi. Muslimien aseet ja miekat sulavat helvetissä. Koraanista tulee tuhkaa. Islamia ei enää muisteta Paratiisissa Jeesuksen luona. Ei ole Allahia siellä eikä Muhammedia. Ei muslimeja. On vain ilo ja iankaikkisuus Jumalan asuinsijalla. Jumalan kansalla.

      • Restartnow

        Äläs ny luule edelleen olevasi Vanhan Testamentin Israelin kansaa sillä ajalla.
        Jeesus ei katso hyvällä sinunlaisia.
        Lue Uusi Testamentti ja erityisesti Evankeliumit ja tarkkaa mitä Jeesus sanoo tänäkin päivänä.
        Viha ei ole Jumalasta vaan Saatanasta, on aina ollut ja oleva joten ruokkimalla vihaa, yllyttämällä vihaan ruokit Saatanaa.
        Pelokas ihminen on väkivaltainen.
        Kiusaaja on aina heikompi osapuoli.


      • Restartnow kirjoitti:

        Äläs ny luule edelleen olevasi Vanhan Testamentin Israelin kansaa sillä ajalla.
        Jeesus ei katso hyvällä sinunlaisia.
        Lue Uusi Testamentti ja erityisesti Evankeliumit ja tarkkaa mitä Jeesus sanoo tänäkin päivänä.
        Viha ei ole Jumalasta vaan Saatanasta, on aina ollut ja oleva joten ruokkimalla vihaa, yllyttämällä vihaan ruokit Saatanaa.
        Pelokas ihminen on väkivaltainen.
        Kiusaaja on aina heikompi osapuoli.

        Miksi pitäisi valehdella. Totuuden pimittäminen on valehtelemista.


    • Minäsevainolen

      Subhan'Allah 😊

    • SanbaVesikansa

      Vihervasemmisto suomessa haluaa että islam tulee suomeen maahanmuuton mukana. Tällöin tässäkin ketjussa kuvatut kauheat tapahtumat ovat arkipäivää kuten muslimien raiskaukset. Muslimit ovat pohjasakkaa ja ikuinen taakka suomen veronmaksajille. Toivottavasi muslimit raiskaavat ensisijaisesti vihreiden puolueaktiiveja jotta järki pslautuu.

    • tupuna10

      koraani on käännetty vanhasta testamentista Raamatusta taikka oikeammin sanottuna väännös, eli muunneltu vanhaa testamenttia. se tulee esim. selville siinäkin kun lukee koraanista sen kohdan jossa kehutaan israelia. ( en muista suuran kohtaa, voinhan koettaa sen hakea ja ilmoitan myöhemmin)mutta se mikä hulluinta, niin muslimit vihaa juutalaisia. toinen mikä paljastaa muslimien huiputuksen on tämä, että Raamatussa mainitaan Jerusalem satoja kertoja ja että Jerusalem on israelin ikuinen pääkaupunki, kun taas koraanissa Jerusalemia ei mainita kertaakaan. niin siitä vain tuli ykskaks kauhean tärkeä islamisteille. ja tosipuheessa al aksa joka Jerusalemissa on rakennettu Herodeksen temppelin sisäpihalle. koraani on siis huiputusta alusta loppuun. kerran luin eräästä lehdestä, kun heidän imaaminsa sanoi, että koraani on niin vaikea lukuinen kirja. niin. mistähän se johtuu? saavat kysyä sitä itseltään ja katsoa peiliin.

    • tupuna10
    • tupuna10

      ja sitten on taas sekin ongelma vielä olemassa, että kun tätä koraania kritisoi julkisesti, niin heillä on vasalleja jotka sitten ilmoittavat näistä kirjoituksista heidän imaameilleen, jotka muuttavat koraanin kirjoituksia niiltä kohdin, niin että niinkuin niissä ne kirjoitukset olisivat olleet aina.kieroa peliä.

    • tupuna10

      katsoin kerran erään arabimaista tulleen ohjelman, jossa nais toimittaja haastatteli jotakin imaamia. tuo nainen kysyi tuolta imaamilta: kuinka te voitte kritisoida länsimaita, ovathan he koulutetumpia, kuin te yksikään. tarkoitti sitä, että länsimaissa on paljon tutkijoita, jotka tutkivat jopa koraania jne. nämä arabi imaamit eivät ole edes jotkut kouluja käyneet juurikaan, vaan tehdään päätelmiä ihan ruohonjuuri tasolla asioista.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2300
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1781
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1639
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1402
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1398
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1271
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      136
      1133
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe