Napakymppi

asioiden-pohtija

Onko täällä ketään joka olisi ollut Napakympissä tai tuntisi jonkun joka on ollut? Katsoin sitä vuosikaudet enkä ikinä nähnyt siinä ketään tuttua. Olisi hauska lukea omakohtaisia kokemuksia, minkälaista oli.

3

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • television_katsoja

      Tunnen yhden miehen joka siinä oli kisailemassa. Hän oli siellä kolmen joukossa pönöttämässä, eli ei ollut se kyselevä herra X.

      Ihan hyvin se häneltä sujui, ei näyttänyt televisioruudusta katsottuna jännittävän ollenkaan ja se jäi mieleen että kun se kyselijä eli neiti X kysyi "mikä on tärkeintä naisessa?" niin tämä herra ei suinkaan valehdellut että "luonne tietenkin" vaan pamautti suoraan että "ulkonäkö on tärkeintä". Eikä suoraan sanottuna tämä tuttavamies itsekään ollut mikään seinästä reväisty vaan helvetin komea salskea mies ja vieläpä ammatiltaan poliisi. En muista tuliko se hänen ammattinsa siinä ohjelmassa esille, mutta neiti X:n matkaseuralaiseksi hän ei päässyt.

      ----------------------------------------------------------------------

      Ajoin joskus työkseni bussia ja kerran olin kuskina eräällä eläkeläisseurueella joka meni yleisöksi Napakymppiin. Kun minulla ei ollut mitään muuta tekemistä niin menin sitten sinne joukon jatkoksi mukaan yleisöön ja silloin pääsin näkemään hiukan sitä nauhoitustakin. Tästä on niin paljon jo aikaa että en muista enää nauhoitettiinko sen minun kuskaamani yleisön edessä yksi vaiko kaksi ohjelmaa.

      Sen muistan että kun lavalle tuli se "herra X" kyselemään kolmelta naiselta asioita, niin hän oli niin pirusti juovuksissa että hänet piti lopulta taluttaa pois lavalta kun ei siitä hommasta tullut yhtään mitään. Sitten otettiin vaan uusi herra X kulisseista tilalle kyselijäksi, ja kyllähän Salmelainen jonkun vitsin murjaisi siitäkin kun humalaista äxää lavalta pois autettiin. Ja kun se varaherra X oli lavalla ja nauhoitus alkoi, niin Salmelainen vielä joillain sanoilla vihjasi että nyt kävi edelliselle herralle niin ja näin, ja tämä oli kuulemma tullut televisiostakin mutta minä en sitä sen kertaista ohjelmaa enää telkkarista katsonut.

      Sitten kun oli vuorostaan se "neiti X" kyselemässä, niin niiden kolmen matkalle pyrkijän joukossa oli yksi mies joka jännitti selvästi muita enemmän. Se oli naamaltaan ihan valkoinen, puristi käsiään nyrkissä rystyset valkoisina ja puhe oli sellaista jännittävän ihmisen pienoista änkytystä. Kaveri muuttui koko ajan valkoisemmaksi, kunnes ihan ykskaks yllättäen oksensi mahalaukkunsa sisällön syliinsä, lattialle ja vieruskaverin kengille. Muistaakseni tämä herra sai jatkaa kisailua, kun paha tuli ensin mahasta pois, hänelle vaan haettiin jostain puvustamosta uudet lainavaatteet, samoin kuin sille vieruskaverille uudet kengät ja housut kun sitä oksennusta roiskui myös lahkeille. Muistaakseni Salmelainen ei tästä oksennusepisodista ollut ollenkaan niin huvittunut ja vitsikäs kuin siitä aiemmin lavalla käyneestä humalaisesta, vaan jopa hiukan pottuuntuneen oloinen sekä naamaltaan että puheiltaan.

      En tiedä olivatko Napakympin nauhoitukset useinkin tällaisia, mutta sillä kertaa tämmöistä sattui kun minä siellä yleisön joukossa istuin.

    • Hetkestävaari

      Pari pariskuntaa näillä seuduilla on. Toinen pari oli mukana kisassa. Ehkei heitä ihan napakympiksi oltu arvioitu, mutta tälläkin hetkellä asuvat yhteistä kotia.
      Toisesta Napakymppipariskunnasta muistaakseni vain nainen oli kisassa. Ohjelmaa katsonut mies bongasi hänet. Pariskunta on yhdessä ja lapsetkin jo aikuistumassa.

    • salmelainenbackiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe