harrastiko jeesus

onaniaa

- eli kysymys kuuluu oliko jeesus rukkaaja ? miten jeesus asennoitui onaniaan - kiitos asiallisesta vastauksesta jo etukäteen.

14

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylistys-Jumalalle-

      Jeesus suhtautuu juuri niin, kuin kuin onanialle tapahtui. Muuten onanian kuolemaan johtanut teko ei ollut yhdynnän ehkäisy, vaan se, ettei hän halunnut rakentaa jo kuolleen veljensä huonetta.

      Joh 1:12-13 "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä",

      (Jeesus ei syntynyt miehen tahdosta vaan Jumalasta, sen vuoksi Hän kykenee lupaamaan näin mahtavan lupauksen niille jolka uskovat Hänen nimeensä)

      "jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta."

      allah-ei-siihen-pysty

    • Jeesus-on-Herra-

      Stefanuspaavali:
      http://www.youtube./watch?v=Xqa-PjLgpa0 Uutisvuoto com
      ohjelmassa Pekka Jalava rienasi Päivi Räsästä.
      Merkille pantavaa oli, että vähän ajan kuluttua Pekka Jalava kuoli.
      Tulee mieleen Jumalan Sanan kohdat:
      "Älkää koskeko Herran voideltuihin"
      "Jumala ei salli itseänsä pilkata".
      Paljon puhutaan Armollisesta Jumalasta,

      mutta eihän armollisuutta ole ilman tuomiota.

      On vaarallista väärällä tavalla arvostella Jumalan voideltuja.

    • Pyydä-heti-Jeesus-auta

      Juud. 1:9
      Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!" > Siirry
      5Moos. 34:6 Ja hän hautasi hänet laaksoon Mooabin maahan, vastapäätä Beet-Peoria, mutta ei kukaan ole saanut tietää hänen hautaansa tähän päivään asti. > Siirry
      Sak. 3:2 Ja Herra sanoi saatanalle: "Herra nuhdelkoon sinua, saatana. Nuhdelkoon sinua Herra, joka on valinnut Jerusalemin. Eikö tämä ole kekäle, joka on tulesta temmattu?" > Siirry
      2Piet. 2:11 vaikka enkelitkään, jotka väkevyydeltään ja voimaltaan ovat suuremmat, eivät lausu heitä vastaan herjaavaa tuomiota Herran edessä. > Siirry

      Biblia (1776)
      Mutta Mikael, ylimmäinen enkeli, kuin hän perkeleen kanssa riiteli ja kamppaili Moseksen ruumiista, ei rohjennut sanoa sen pilkan tuomiota, vaan sanoi: Herra sinua rangaiskoon!

      Ruotsi (1917)
      Icke så Mikael, överängeln; när denne tvistade med djävulen angående Moses' kropp, dristade han sig icke att över honom uttala någon smädande dom, utan sade allenast: "Herren näpse dig."

      Englanti (KJV 1789)
      Yet Michael the archangel, when contending with the devil he disputed about the body of Moses, durst not bring against him a railing accusation, but said, The Lord rebuke thee.

    • Opin mukaan siementä ei saisi laskea hukkaan. - Mutta sitten ei riittäisi ruoka maailmassa ? Oliko opin lausuneet tietoisia tilanteesta ?

      Tai oliko muukin kiinnostus omissa unelmissa, esim. lasten sukupuolielinten silvonnassa, tms. ihmisyyttä ylentävässä toimessa ?

      • mielenkiintonenaihe

        Meneekö homostellessa siementä hukkaan ,siis heitetään siemenet lantahuoneeseen ?? - mitähän mieltä jeesus mahtas olla asiasta ?


      • mielenkiintonenaihe kirjoitti:

        Meneekö homostellessa siementä hukkaan ,siis heitetään siemenet lantahuoneeseen ?? - mitähän mieltä jeesus mahtas olla asiasta ?

        Hukkaan menee... turhatoimintaa on....


      • sodoman-synti
        mielenkiintonenaihe kirjoitti:

        Meneekö homostellessa siementä hukkaan ,siis heitetään siemenet lantahuoneeseen ?? - mitähän mieltä jeesus mahtas olla asiasta ?

        "Kun tulette siihen maahan, jonka Herra, teidän Jumalanne, antaa teille, älkää ruvetko noudattamaan siellä asuvien kansojen iljettäviä tapoja. Keskuudessanne ei saa olla ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, ei myöskään ketään taikojen tekijää, enteiden tai ennusmerkkien selittäjää, noitaa, loitsujen lukijaa, henkienmanaajaa, tietäjää eikä ketään, joka kysyy neuvoa kuolleilta. Jokainen, joka sellaista harjoittaa, on iljetys Herralle, " 5. Moos.18:9-14

        (Millä mandaatilla; Kirkon Ulkomaanapu valitsi lähettilääkseen taikuri Noora Karman ja myös homoparin lähetystyöhön Israeliin, mutta onhan kirkolla vielä, profeetta ,-evankelista ja meedio Helena Konttinen.)
        Tuom.19:22 Ja kun he olivat ilahduttamassa sydäntänsä, niin katso, kaupungin miehet,kelvottomat miehet, piirittivät talon, kolkuttivat ovelle ja sanoivat vanhalle miehelle, talon isännälle, näin: "Tuo tänne se mies, joka tuli sinun taloosi, ryhtyäksemme häneen."
        20:13 Luovuttakaa nyt ne Gibean kelvottomat miehet, surmataksemme heidät ja poistaaksemme pahan Israelista." Mutta benjaminilaiset eivät tahtoneet kuulla veljiänsä, israelilaisia.

        Homojen suojelijat raamattu luokittelee myös homoiksi!
        Tuon vuoksi Sodoma ja Gomora poltettiin tulella ja myös tämä näkyvä maailma poltetaan tulessa kunhan ensin lännen kirkkojen synti mitta tulee täyteen.
        Hebrealaisten Jumala rakastaa vanhurskautta enemmän kuin ihmisiä, sen vuoksi hän pelasti vanhurskauden saarnaaja Nooan perheen ja eläimet vedenpaisumuksen yhteydessä. Ja pelasti myös Lootin perheen Gomorasta.
        Jumala vihaa syntiä ja siksi Jeesus käski sanomaan kaikkialla tehkää parannus ja kääntykää, että syntinne pyyhittäisiin pois.


      • Käytetään-järkeä
        mielenkiintonenaihe kirjoitti:

        Meneekö homostellessa siementä hukkaan ,siis heitetään siemenet lantahuoneeseen ?? - mitähän mieltä jeesus mahtas olla asiasta ?

        Opin mukaan siementä ei saisi laskea hukkaan.
        - Mutta sitten ei riittäisi ruoka maailmassa ?
        Oliko opin lausuneet tietoisia tilanteesta ?

        Ihminen saa päättää montako lasta hän haluaa, joten siemeniä ei ole pakko kylvää jos ei halua kahtakymmentä lasta.

        Miehen tahdostahan on kyse. Mutta Abortti ei ole tarkoitettu ehkäisymenetelmäksi. Abortointi on aina MURHA.


    • Jumala-hylkäsi-

      deece: Opin mukaan siementä ei saisi laskea hukkaan. - Mutta sitten ei riittäisi ruoka maailmassa ? Oliko opin lausuneet tietoisia tilanteesta ?
      Ja pakanain apostolin antaa tässä Jumalan mielen mukaisen vastauksen Rm 1: jakeesta 18 eteenpäin

      Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
      sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

      koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

      Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
      vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

    • painettapusseissa

      Jeesus ja opetuslapset vetelivät poikaporukalla oikein rivissä ja kämmenet rakoilla. Niin kuin akattomiksi jääneillä aikamiespojilla yleensä on tapana tehdä.

      • Näin-Jeesus-sanoi-

        Hebr. 4:15
        Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
        Jes. 53:9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        Matt. 4:1 Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi.
        Luuk. 22:28 Mutta te olette pysyneet minun kanssani minun kiusauksissani.
        2Kor. 5:21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.
        Hebr. 2:17 Sentähden piti hänen kaikessa tuleman veljiensä kaltaiseksi, että hänestä tulisi laupias ja uskollinen ylimmäinen pappi tehtävissään Jumalan edessä, sovittaakseen kansan synnit.
        Hebr. 2:18 Sillä sentähden, että hän itse on kärsinyt ja ollut kiusattu, voi hän kiusattuja auttaa.
        1Piet. 2:22 joka "ei syntiä tehnyt ja jonka suussa ei petosta ollut",

        Biblia (1776)
        Sillä ei meillä ole se ylimmäinen pappi, joka ei taida meidän heikkouttamme armahtaa, vaan se, joka kaikissa kiusattu on, niin kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.

        Ruotsi (1917)
        Ty vi hava icke en sådan överstepräst som ej kan hava medlidande med våra svagheter, utan en som har varit frestad i allting, likasom vi, dock utan synd.

        Englanti (KJV 1789)
        For we have not an high priest which cannot be touched with the feeling of our infirmities; but was in all points tempted like as we are, yet without sin.


    • Tyst_Schweigmuller

      Perkele kiusasi erämaassa näin sanoen: Et ikinä saa naista jos vedät kuivat
      kalliolle.

      • sakusammakkotekisitä

        Muistaakseni Jeesus ei saanut naista, eli taisi sitten vetäistä kuivat kalliolle. :D


      • Täysin-virheetön
        sakusammakkotekisitä kirjoitti:

        Muistaakseni Jeesus ei saanut naista, eli taisi sitten vetäistä kuivat kalliolle. :D

        Huom Jeesus sanoo meillekin näin: Joh 8:
        "Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden.

        Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta.

        Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat hänelle: "Emmekö ole oikeassa, kun sanomme, että sinä olet samarialainen ja että sinussa on riivaaja?"

        Jeesus vastasi: "Minussa ei ole riivaajaa, vaan minä kunnioitan Isääni, ja te häpäisette minua. Mutta minä en etsi omaa kunniaani; yksi on, joka etsii ja tuomitsee. Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa."

        Juutalaiset sanoivat hänelle: "Nyt me ymmärrämme, että sinussa on riivaaja. Aabraham on kuollut ja profeetat, ja sinä sanot: 'Jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä maista kuolemaa.' Oletko sinä suurempi kuin isämme Aabraham, joka on kuollut? Ja profeetat ovat kuolleet; keneksi sinä itsesi teet?"

        Jeesus vastasi: "Jos minä itse itselleni otan kunnian, niin minun kunniani ei ole mitään. Minun Isäni on se, joka minulle kunnian antaa, hän, josta te sanotte: 'Hän on meidän Jumalamme', ettekä tunne häntä; mutta minä tunnen hänet. Ja jos sanoisin, etten tunne häntä, niin minä olisin valhettelija niinkuin tekin; mutta minä tunnen hänet ja pidän hänen sanansa. Aabraham, teidän isänne, riemuitsi siitä, että hän oli näkevä minun päiväni; ja hän näki sen ja iloitsi."

        Niin juutalaiset sanoivat hänelle: "Et ole vielä viidenkymmenen vuoden vanha, ja olet nähnyt Aabrahamin!"

        Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, olen minä ollut."

        Silloin he poimivat kiviä heittääksensä häntä niillä; mutta Jeesus lymysi ja lähti pyhäköstä."

        Kuten huomaat ei edes Juutalaiset löytäneet Jeesuksesta mitään syntiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe