Vihaan nuukuutta ja itaruutta

Lupa.vihata

Inhoan ja vihaan kaikenlaista sairaalloista pihtaamista ja nuukailua.Pakkomielteistä rahan ja kaiken muun säästämistä.
Oikein nuukata ja pihit ihmiset tuntuu jotenkin sairailta.Ei osata elää ja käyttää rahaa ja kaikkea muutakin, vaan nuukaillaan sairaalloisesti hautaan asti.
Nuukilla, itarilla ihmisillä on ärsyttäviä tapoja, yrittäessään säästää kaikessa.
Monille raha ja mammona on jonkinlainen Jumala.

17

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakkossmiess

      Monet naiset vihaavat, jos mies on säästäväinen. Aluksi kyllä ollaan mielissään, kun rahat eivät mene esim viinaan ja miehellä on omaisuutta, mutta sitten alkaa kiukuttelu ,jos mies ei panosta ravintolaillallisiin tai matkailuun.

      • seonniinsossua

        Tuo on totta. Ovat lukeneet jostain naisten aivopesulehdistä, että millainen olisi hyvä. Näin eivät sitten kunnioita semmoista, joka ei täytä naistenlehden aivopesun kriteereitä.
        Yhteiskunnassamme ei ole käsitelty ollenkaan naisen tyhmyyttä ja ohjattavuutta. Media ja mainostajat käyttävät sitä hyväkseen säälimättä.
        Arvioisin, että naisista iso osa on vaan tyhmiä. Ne ei tajua, että mitä pajunköyttä niille syötetään myrkyksi, joka pilaa niiden elämän kokonaan.
        Upeaa olisi löytää järkevä nainen, joka ei ole aivopesuun alistunut.


    • Lupa.vihata

      Kuulepas!Säästäväisyys ja itaruus on ihan eri asioita.
      Tuhlaaja ja kerskakuluttajakaan ei pidä olla.Mutta sellainen sairaalloinen nuukuus ja kaikessa pihistely, sellainen vaan pistää silmään ja ärsyttää suunnattomasti minua.Rahankäyttöön vaikuttaa paljon myös se, miten ja mistä ja minkä verran sitä rahaa tulee.Mitä helpommalla se tulee, sen vähemmän sitä arvostaa.
      Ravintolassa syömiseen en minäkään mielelläni rahojani laita.Vaikka näin tietysti tukisin yrittäjiä, jotka elättävät itseään tällä työllä.Kuten ruokakauppiaatkin,
      joilta ostat raaka-aineet kokatessasi kotona.Ulkomaanmatkoihin en laita lainkaan rahojani.Matkustelen vain kotimaassa.Se on helpompaa ja turvallisempaa ja
      euroni menevät kotimaani hyväksi, ei vieraan maan turismilla vaurastumiseen.
      Liian moni unohtaa, että elämä ei ole kovin pitkä ja sitten kun se päättyy.Et saa mitään mukaasi.Ei kannata jättää jälkeensä muille mitään.Vaan elää elämänsä ja käyttää elinaikanaan ihan itse omat rahansa.Jos sitä on ja tulee tasaseen tahtiin reilusti, sitä kannattaa myös käyttää.Opetella elämään ilman sellaista sairaalloista itaruutta.

      • Lupa.vihata

        Totean tähän vielä, että jos tuhlaajat eivät ole oppineet käyttämään rahaa.
        Ei sitä ole oppineet käyttämään myöskään nämä sairaalloiset nihilistit.


      • ainahalvempaa

        Siinähän ärsyttää, siksi suosin maksullista.


    • wefwefwefw

      On aivan makuasia, mikä on pihiyttä ja mikä säästäväisyyttä. Mikä monen mielestä on sairaalloista pihiyttä, on toiselle vain säästäväisyyttä. Esimerkiksi toiset eivät osta kaupasta muovipussia, vaan laittavat ostokset reppuun tai kassiin (itsekin käytän aina reppua kaupassa). Kaikki näistä ei edes nimittäin tee tätä ekologisuuden takia, vaan ainoastaan säästääkseen muovipussin hinnan. Voihan joku pitää sitäkin pihiytenä, jos omistaa auton, mutta kulkee kaikki alle 3 kilometrin matkat kävellen tai pyöräillen säästääkseen autoaan. Itse teen näin ja siksi auto on usein käyttämättömänä viikkojen ajan pihassa.

      Ja onhan järkevää pitää säästöjä pahan päivän varalle. Vaivaiset muutaman kuukauden menojen hätävara katoaa viikossa, jos jotain sattuu. Itse asiassa, jos oikein huonosti käy, esimerkiksi tulee pitkäaikaistyöttömäksi, työkyvyttömäksi jne, jopa 50 000 euroa on pikkuraha ja katoaa hetkessä. Pelkästään joidenkin hoitopaikkojen vuosimaksu on lähes noin suuri Suomessa. Olen itse tuntenut ihmisiä, joiden yli 100 000 euron säästöt ovat kadonneet erilaisten vaikeuksien takia (homeongelmien, sairauksien, työttömyyden jne takia).

      Tuo mainintasi siitä, että kannattaa käyttää rahansa elinaikanaan on siinä mielessä hölmö, että kukaan ei tiedä koska kuolee (ellei sitten tee itsemurhaa). Voi kuolla tänään tai 50 vuoden päästä, kumpikin on täysin yhtä mahdollista. Olettaa voi toki, että elää keskimääräisen eliniän verran, mutta se on pelkkä hatusta vedetty arvaus.

      Ja mielestäni rahojen kuluttamisella ei ole mitään tekemistä "elämän" kanssa. Esimerkiksi, jos käyttää 1000 euroa kännykkään joka vuosi niin "elääkö" kyseinen henkilö paremmin kuin henkilö, joka käyttää 100 euroa kännykkään joka viides vuosi. Ei, toinen vain käyttää rahaa kännykkään enemmän rahaa kuin toinen ja muuta merkitystä asialla ei ole. Se, että kuluttamalla voi "elää" enemmän on naurettava vale. Itse asiassa, joku voi jopa "elää" enemmän ja paremmin vähentämällä kulutusta.

    • Outoa.itaruutta

      Eihän onni tosiaan ostellenkaan tule.Eikä tuhlaillen elämällä.
      Mutta kun on tälläisiäkin outoja itaria ihmisiä.
      Jotka valittavat kokoajan, ettei ole varaa ostaa sitä ja tätä.
      Sellaista kaikkea välttämätöntäkin, mitä todella tarvitsisivat ja hankkia pitäisi.Haluavat ja tarvitsevat kyllä jotain, mutta kun saituruus estää käyttämästä niihin yhtään rahaa.Joten he ovat mielummin ilman ja jatkavat sitä surkeaa ja ärsyttävää ruikutustaan.Eivät edes itse kehtaa sanoa ja myöntää olevansa niin sairaan itaria.Häpevät nuukuuttaan.Siksi he mielummin valehtelevat olevansa muka niin köyhiä.Jankutetaan kaikille, ettei minulla ole varaa.Esitetään kurjaa kerjäläistä.Vaikka ihmiset tietäisivätkin, että kysymys on vain itaruudesta.
      Tälläistä pihtaamista minä ihmettelen ja vihaan.

      • täsmennä_vähän

        kenestä sinä puhut, omista vanhemmistasiko?
        Eivätkö he annakaan sinulle rahojaan ennakkoperintönä?


    • Outoa.itaruutta

      Olen pahoillani, jos kalikkani kalahti sinuun.Mutta tosiasia se vaan on, että tälläisiä yli-itaria ihmisiä on olemassa ja tuollaiset tyypit ärsyttää, perättömällä köyhyyden valittamisellaan ja kaikilla niillä tavoillaan, miten saisivat jotain. Käyttämättä siihen yhtään omia rakkaita rahojaan, tai sitten minimaalisen vähän.

      Puhun yleisesti muutamista tuntemistani ihmisistä.Jotka ovat tavallaan menneet selvästi sekaisin päästään tuon itaruutensa kanssa.He uskovat itsekin jo omiin valheisiinsa, eli olevansa oikeasti köyhiä.Koska eivät kertakaikkiaan voi käyttää jumaloimiaan rahoja mihinkään.Rahaa siis on, mutta ei ole, kun sitä ei pysty nuukuuden vuoksi käyttämään.Lisä raha kyllä kelpaa, mutta mihinkään sitä ei käytetä, eikä kuluteta.
      Kysymykseesi vastaan.Omat vanhemmat eivät jättäneet jälkeensä mitään perittävää ja hyvä niin.Perintöasiat ei muutenkaan näytä olevan aina niin hyvä asia suvuissa.Pahoja riitoja ja muita ongelmia perinnöt on aiheuttaneet monien välille.

    • omaaeriarvot

      En pidä materiaalisesta maailmasta. Miksi ostaisin jotakin krääsää tai palveluita, joita en kaipaa. Aina kyse ei ole siis nuukailusta vaan elämänvalinnoista. Itse liikun paljon luonnossa - aina vaan askeettisemmin. Shoppailu on siis todellinen kirosana minulle. Kun sitten joskus ostan jotakin pitää sen olla todella tarpeen ja hyödyksi, silloin saan vastinetta rahoilleni....

    • kuin.kyykäärmeet

      Petolliset ihmiset sitäkin vihattavampia.

    • Kaikenlaistapaskaa

      Vihaan ahneutta ja röyhkeyttä.

    • asuisi.omassaan

      Oletko ap plaraillut itaroiksi tyypittämittämien ihmisten verkkopankkisivuja? Epäilen ettet olisi.
      Minuakin kyräilläin ja myrkyllisin katsein tylytetään. Pankkikin on minulle yrmeä kun lainaa on heidän mielestään ihan liikaa.

      He ovat oikeassa. Suuresta lainasta huolimatta, omistan vain puolet kiinteistöstä, johon minulla on elinikäinen asumisoikeus.

    • arfegaregaregearg

      Köyhänä on pakko nuukailla. Muuten loppuu rahat kokonaan. Eri asia on sitten nämä rikkaat, joilla riittää varoja, mutta silti nuukailevat.

      • mies.asuu.yksin

        Jostain syystä nyt tekee mieli kylmää olutta. Ruuat olivat tänään hiukan ylisuolaisia.. Rahaa ei kuitenkaan ole olusiin että selviän kuukauden laskuistani.
        Tunnen muutaman ihmisen, jotka eivä nuukuussyistä hankkia kunnon ruoka-aineita vaikka omaisuutta on kuusinumeroisen luvun edestä.
        Sekoitan hanavedestä ja mehutiivisteistä sopivan juoman. Sitä menee vrk 2-3 litraa.


    • muotitukka.lyhyt.mieli

      En vihaa vaan naureskelen pissiksien kirjoituksille. Kun he itse tulevat kolmenkympin ikään, nyt kymmenen vuotta eteen päin syntyneet tytöt nimittelevät heitä mummeleiksi.

    • oppeliini1

      Vihaatko ihmisiä jotka pienestä palkastaan ovat repineet irti oman, maksetun kodin, kesäpaikan, auton? Jotka pienestä palkastaan kerran vuodessa pystyvät tekemää sen Mallorcan matkan?

      Vihaatko ihmisiä jotka eivät levittele pennosiaan roskaruokaan ja kapakoihin (viina räkäloihin)?

      Suomi on vapaa maa, jokaisella on oikeus vihata. Se vain on typerää oman energian tuhlausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe