Hall of crea shame

Gallupin poikasta; mikä on mielestäsi järjettömin kreationistien väittämä?

49

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KehnoKehnompiKressu

      Jos fossiiliaineiston syntyminen maailmanlaajuisessa tulvassa 4000 vuotta sitten ei ole ykkönen, niin ainakin kärjessä.

      Se on jopa vastoin kressujen absoluuttiseksi totuudeksi vannomaa Raamattua. Raamattu sanoo: "Ja kaikkia elollisia sinun tulee ottaa mukaasi arkkiin kaksi, uros ja naaras, että ne säilyisivät hengissä sinun kanssasi."
      Fossiiliaineisto koostuu kuitenkin suurimmilta osin jo sukupuuttoon kuolleista eläimistä, joten ne eivät ole voineet edes Raamatun mukaan olla vedenpaisumuksen jäänteitä.

      • Epäjumalienkieltäjä

        Tähän voi bonuksena lisätä vielä arkissa matkustaneet "baramini"-lajit, jotka lajiutuivat muka vasta tulvan jälkeen. Fossiiliaineistosta löytyy kuitenkin esimerkiksi kissaeläimiä enemmän kuin niitä nyt on elossa. Eli ennen tulvaa eli fossiilien perusteella lukuisia kissaeläimiä ja toisen selityksen mukaan elikin vian yksi baramani-kissalaji.

        Tämä on tyypillistä kretu-selityksille: ne ovat yksittäisiä selttelyjä eri asioille eikä niiden keskinäisiä ristiriitoja edes mietitä.


      • Raamattuonviaton

        Sikäli kiva juttu että Raamattu ei puhu fossiileista yhtään mitään.


    • tieteenharrastaja

      Ennätystarjokkaani on selitys kalafossiileille Alppien huipulla.

      Ne todistavat vedenpaisumuksesta, jossa kalat pääsivät kauimmaksi tulvaa pakoon."

      • Jyrivähänoikoo

        Paitsi että Raamattu ei puhu noista mitään. Ei muuta kuin että "Vuoret nousivat".

        Eivät uitenkaan välttämättä kaikkii vuoret syntyneet vedenpaisumuksessa mutta jotkut ovat hyvinkin voineet nousta. Ei sitä kieltääkään voi,

        Ja tokihan alitkin ovat joskus nousseet kalaffossiileineen meren pohjasta. Kukaan ei tiedä että milloin. EI Raamattukaan sitä sano.


      • Epäjumalienkieltäjä
        Jyrivähänoikoo kirjoitti:

        Paitsi että Raamattu ei puhu noista mitään. Ei muuta kuin että "Vuoret nousivat".

        Eivät uitenkaan välttämättä kaikkii vuoret syntyneet vedenpaisumuksessa mutta jotkut ovat hyvinkin voineet nousta. Ei sitä kieltääkään voi,

        Ja tokihan alitkin ovat joskus nousseet kalaffossiileineen meren pohjasta. Kukaan ei tiedä että milloin. EI Raamattukaan sitä sano.

        <<Paitsi että Raamattu ei puhu noista mitään. Ei muuta kuin että "Vuoret nousivat". >>

        Raamattu ei kerro, että vedenpaisumuksen yhteydessä vuoret olisivat muuttuneet yhtään mitenkään. Luomisen yhteydessä psalmien mukaan "vuoret nousivat alkumerestä", mutta sehän sopii Genesiksen ensimmäisen luvun egyptiläistyyppiseen luomiskertomukseen, jossa maailma syntyi kaoottisesta "suosta", jossa ei ollut erikseen maata eikä vettä.

        Vuorien korkeuksien muutokset tai merien syvyyksien muutokset ovat puhtaasti kreationistien keksimiä selittelyjä ja lisäyksiä Raamattuun.


    • Järjettömiä väitteitä kreationisteilla toki on lukemattomia. Evoluutiota ei tapahdu on tietysti täysin suorien havaintojen vastainen järjettömyys. Mutta eniten minua on naurattanut se kreationistinen väite, että tulta syöksevät lohikäärmeet olivat dinosauruksia, jotka maailman muuttuessa vedenpaisumuksessa vähähappiseksi joutuivat hengittämään niin kiivaasti, että niiden sieraimet kuumenivat ja näin syöksivät tulta. Tämä väite on esitetty mm. kreationistisen luennoitsijan toimesta kreationistien omassa tilaisuudessa, joka on videoitu.

      • Siitässaittyhmä

        Raitsi että niin se vain on että lukemattomista evoluution todisteistasi sinä olet täysin kyvytön esittään ainoatakaan , hehe.
        ---Ja onneksi Raamattu ei puhu dinosauruksista yhtään mitään vaikka onkin kuvakielisiä ilmauksia täynnä alusta loppuun. Siis niitä joista kaltaisesi evokit eivät tajua hölkäsen päläystä johtuen siitä että te teette kaikkenne ollksennne ymmärtämättä niitä.

        Mutta kas, toimintanne olikin ennustettu etukäteen Raamatussa:

        Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. Heheh.


    • "Evoluution oppien mukaan noiden fossiilien pitäisi olla 40 km syvyydessä" vai miten se Mark5in pari kertaa mainitsema lause menikään...

    • heshes

      Stratosfäärissä leijuva kilometrien paksuinen koko maapalloa ympäröivä taikajäävaippa.

    • ParasiittiOskari

      Ennen vedenpaisumusta ei ollut korkeita vuoria. Sitten tuli vedenpaisumus, joka peitti "korkeimmatkin vuoret" . Vedenpaisumuksen jälkeen mantereet spurttasivat nykyisille paikoilleen ja vuoristot syntyivät. Baraminit rappeutuivat nopeasti nykyisiksi eläinlajeiksi, mutta evoluutiotahan EI ole.

      • kovinta-kreationismia

        Kokonaisuutena "tulvageologia" on oma suosikkini "tieteellisten" kreationistien kehittelyistä. Se paljastaa niin täydellisesti, että kreationismi ei ole tiedettä vaan puhdasta fundisuskontoa. Jos se olisi tiedettä, niin tietenkään mitään tulvageologiaa ei tarvitsisi kehitellä, koska ei olisi syytä takertua Raamatun (väärään) kuvaan luonnonhistoriasta. Tulvaa ei olisi ollut, joten olisi vain yksi ja sama geologia kretuille ja evoille.

        Totta kai on kaikkea muuta pienempää hölmöilyä kuten lohikäärmeiden sierainten kuumeneminen, dinosaurusten ja ihmisten yhteiselo. Nämä ovat sellaisia yksittäisiä, vähän humoristisia kuriositeetteja. Tulvageologia sen sijaan on kreationistien Hall of Shamen michael jordan ja lebron james: absolutely best of the best.


    • Krearea-79

      Kreationistit ovat jättäneet avauksen huomioitta?

    • Joseikerranhyvälläniin

      Kreationistien hassuin väite on se että heidän mielestään se ei ole luonnollista että evomiehet pökkivät toisiaan persauksiin ja papit siunaavat tuon toimituksen.

      Ehdotan että kaikki kreationistit pakkoeheytettäisiin kansan enemmistön tämän päivän moraaliarvoihin.

      • hehehhehghhhheheehe

        Siis eheytetään vaikkapa näihin kirkon hyväksymiin:

        http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-2000005090440.html

        Juolahti tuossa mieleen että jos kerran evoluutiolla ei ole suuntaa niin mitähän Olli tekisi sitten jos alkaisi taas Ollittamaan? Hehehe. Ei muuta kuin puukko kouraan taas hehehe, ja silikonit veke.


      • Selkärangattomuutta

        Erään kreationistin hassu väite oli, että hän lopettaa homojutuista kirjoittamisen. Holistisen pakkomielteen valtaamalle kaappihomolle sellaisen lupauksen pitäminen osoittautui tietenkin mahdottomaksi, minkä kaikki palstan täysipäiset ihmiset toki arvasivat ennakkoon.
        Onkimadon suoraselkäisyys, kuten useimmilla kressuilla.


      • Ffffrfrfrf
        Selkärangattomuutta kirjoitti:

        Erään kreationistin hassu väite oli, että hän lopettaa homojutuista kirjoittamisen. Holistisen pakkomielteen valtaamalle kaappihomolle sellaisen lupauksen pitäminen osoittautui tietenkin mahdottomaksi, minkä kaikki palstan täysipäiset ihmiset toki arvasivat ennakkoon.
        Onkimadon suoraselkäisyys, kuten useimmilla kressuilla.

        Tyhmä. Tyhmä.
        Jyrihän vain sanoi ettei hän enää väitä sitä vastaan että evokeille on luonnollista pökkiä toisiaan persauksiin. Mitäs sitä havaittua faktaa kieltämään.

        Vai oletko eri mieltä?


    • Epäjumalienkieltäjä

      Listassa on monta hyvää ehdokasta, mutta otetaan yksi vähän erilainen kreatu-väite:
      Tiedemaailmassa joutuu vaikeuksiin jos pystyy todistamaan, että jossain vakiintuneessa teoriassa (kuten evoluutioteoria) on virhe tai puute.

      • Epäilijä

        Jep.
        Olisikohan tuo ajatus peräisin uskonnollisten yhteisöjen maailmasta.
        Uskonnollisissa yhteisössä joutuu aivan varmasti vaikeuksiin jos osoittaa sormella uskonnon vikaa.
        Mitä fundamentalistisempi uskonto on, sitä kovempia seuraamuksia saa.


      • AlussaJumalaLoiKaiken

        Virhe tai puute, kyllä, tai että perustavanlaatuisesti koko kuvitelma on mahdoton. Aivan, vilpittömyydellä ei nykyisessä pahuuden yhteiskunnassa hanki apurahoja eikä artikkeleita lehtiin eikä saa kirjojaan julki. Jos haluaa 'menestyä' (taloudellisesti) 'tiedemiehenä' tai melkein missä työssä tahansa nykyisin, on seurattava johtajaa eikä saa sanoa, että johtajan uudet vaatteet eivät ole olemassakaan, vaan että hänen häpeänsä näkyy kaikille. Jos haluaa päästä ylenantoon haastateltavaksi 'asiantuntijana', pitää muistaa puhua ilmastonmuutosuskosta, globalismista, ekumeniasta, evoluutiouskosta, humanismista, homouden arvokkuudesta, monikulttuuristamisen hyödyistä, eläinten oikeuksista (yli ihmisten oikeuksien), ja pitää pilkata Trumpia, kristittyjä, hetoroita (varsinkin heteromiehiä), suomalaisia, työttömiä, köyhiä. Helppo koodi 'menestymiseen', eikö totta? Ja samalla yhteiskunta mädäntyy taas lisää.

        Mikä on naurettavinta, mitä evouskovaiset toistelevat? Päähulluus on se, että ainesosista koskaan, milloinkaan, alkaisi syntyä jotain monimutkaista; tosiasiassahan suunta on aina päinvastoin. Toinen virheellinen väittämä on, että tuohon vastoin kaikkea todennäköisyyttä ja mahdollisuutta itsestään muotoutuneeseen alkusoluun olisi jostain vaan ilmestynyt elämä, joka sitten jatkui, kun solu jakautui, ja edelleen jatkui, kun solu edelleen kehittyi ja muuttui yhä useammaksi lajiksi, ja ilman mitään sitä ohjaavaa voimaa. Nuo kaksi ovat niin suurta humpuukia, että normaali ihminen ei voi muuta kuin nauraa, herättyään itse tuosta aivopesusta. Kuunnelkaa Kent Hovindia, harva puhuu luomisesta ja dinosauruksista paremmin kuin hän. Pekka Reinikainenkin puhuu, ja ihan suomeksi, ja hänkin hyvin.


      • hgfhghgfh
        AlussaJumalaLoiKaiken kirjoitti:

        Virhe tai puute, kyllä, tai että perustavanlaatuisesti koko kuvitelma on mahdoton. Aivan, vilpittömyydellä ei nykyisessä pahuuden yhteiskunnassa hanki apurahoja eikä artikkeleita lehtiin eikä saa kirjojaan julki. Jos haluaa 'menestyä' (taloudellisesti) 'tiedemiehenä' tai melkein missä työssä tahansa nykyisin, on seurattava johtajaa eikä saa sanoa, että johtajan uudet vaatteet eivät ole olemassakaan, vaan että hänen häpeänsä näkyy kaikille. Jos haluaa päästä ylenantoon haastateltavaksi 'asiantuntijana', pitää muistaa puhua ilmastonmuutosuskosta, globalismista, ekumeniasta, evoluutiouskosta, humanismista, homouden arvokkuudesta, monikulttuuristamisen hyödyistä, eläinten oikeuksista (yli ihmisten oikeuksien), ja pitää pilkata Trumpia, kristittyjä, hetoroita (varsinkin heteromiehiä), suomalaisia, työttömiä, köyhiä. Helppo koodi 'menestymiseen', eikö totta? Ja samalla yhteiskunta mädäntyy taas lisää.

        Mikä on naurettavinta, mitä evouskovaiset toistelevat? Päähulluus on se, että ainesosista koskaan, milloinkaan, alkaisi syntyä jotain monimutkaista; tosiasiassahan suunta on aina päinvastoin. Toinen virheellinen väittämä on, että tuohon vastoin kaikkea todennäköisyyttä ja mahdollisuutta itsestään muotoutuneeseen alkusoluun olisi jostain vaan ilmestynyt elämä, joka sitten jatkui, kun solu jakautui, ja edelleen jatkui, kun solu edelleen kehittyi ja muuttui yhä useammaksi lajiksi, ja ilman mitään sitä ohjaavaa voimaa. Nuo kaksi ovat niin suurta humpuukia, että normaali ihminen ei voi muuta kuin nauraa, herättyään itse tuosta aivopesusta. Kuunnelkaa Kent Hovindia, harva puhuu luomisesta ja dinosauruksista paremmin kuin hän. Pekka Reinikainenkin puhuu, ja ihan suomeksi, ja hänkin hyvin.

        "...on seurattava johtajaa eikä saa sanoa, että johtajan uudet vaatteet eivät ole olemassakaan, vaan että hänen häpeänsä näkyy kaikille."

        Tunnen nuoren ihmisen, joka jo gradutyössään osoitti ryhmäänsä johtaneen professorin pientä osa-aluetta käsittelevän teorian vääräksi. Gradu palkittiin sen vuoden parhaana kyseisessä yliopistossa.

        Kreationistien häpeä näkyy heidän tietämättömyydessään.


      • Epäjumalienkieltäjä
        hgfhghgfh kirjoitti:

        "...on seurattava johtajaa eikä saa sanoa, että johtajan uudet vaatteet eivät ole olemassakaan, vaan että hänen häpeänsä näkyy kaikille."

        Tunnen nuoren ihmisen, joka jo gradutyössään osoitti ryhmäänsä johtaneen professorin pientä osa-aluetta käsittelevän teorian vääräksi. Gradu palkittiin sen vuoden parhaana kyseisessä yliopistossa.

        Kreationistien häpeä näkyy heidän tietämättömyydessään.

        Jotta kretujen suuri salaliittoteoria voisi olla totta, se edellyttäisi ensinnäkin mekanismia, jolla keskenään kilpailevia yliopistoja ja noissa yliopistoissa työskenteleviä ja keskenään kilpailevia tieteentekijöitä pystyttäisiin keskitysti ohjaamaan. Eli yliopistojen ja niissä työskentelevien tutkijoiden pitäisi kieltäytyä maineesta ja kunniasta (jopa kuolemattomasta maineesta) jota oikeiden tulosten tuottaminen toisi - vastineeksi mistä?

        Tuon ohjaavan "instanssin" pitäisi olla myös niin ylimaallisen (sic!) pätevä että se etukäteen pystyisi tunnistamaan mitkä tutkimustulokset ja suunnat tulevat johtamaan "saatanallisen salaliiton" vaalimien totuuksien kannalta haitallisiin lopputuloksiin. Tiedehän on käytännössä pieniä askeleita, joista jotkut avaavatkin myöhemmin tarkasteltuna kokonaan uusia polkuja uudenlaisiin tuloksiin. Eli kaikki pitäisi oikeastaan jo tietää ja sitten vain päätettäisiin minkälaisissa paloissa totuutta annostellaan julkisuuteen.

        Käsittääkseni yksin USA:ssa tehdään noin 50.000 väitöskirjaa vuosittain. Suuri osa on tietenkin muita kuin luonnontieteellisiä, mutta vastaavasti luonnontieteitä tutkivia yliopistoja riittää USA:n ulkopuolellakin. Mikä olisi edes teoriassa se mekanismi jolla voitaisiin keskitetysti seuloa ja sensuroida joka arkipäivä 200 väitöskirjaa, niin että niihin ei lipsahda "vaarallisia" ajatuksia?

        Kreationistien vaalima kuvitelma "tieteen saatanallisesta salaliitosta" on yksi absurdeimmista salaliittoteorioista ikinä. Kuuhun laskeutumisen lavastaminen, Kenedyn salamurhan lavastaminen tai Elviksen valekuolema olisi ollut todella helppo rakentaa ja ylläpitää verrattuna tähän.


      • ghghjgjhhjghj
        Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:

        Jotta kretujen suuri salaliittoteoria voisi olla totta, se edellyttäisi ensinnäkin mekanismia, jolla keskenään kilpailevia yliopistoja ja noissa yliopistoissa työskenteleviä ja keskenään kilpailevia tieteentekijöitä pystyttäisiin keskitysti ohjaamaan. Eli yliopistojen ja niissä työskentelevien tutkijoiden pitäisi kieltäytyä maineesta ja kunniasta (jopa kuolemattomasta maineesta) jota oikeiden tulosten tuottaminen toisi - vastineeksi mistä?

        Tuon ohjaavan "instanssin" pitäisi olla myös niin ylimaallisen (sic!) pätevä että se etukäteen pystyisi tunnistamaan mitkä tutkimustulokset ja suunnat tulevat johtamaan "saatanallisen salaliiton" vaalimien totuuksien kannalta haitallisiin lopputuloksiin. Tiedehän on käytännössä pieniä askeleita, joista jotkut avaavatkin myöhemmin tarkasteltuna kokonaan uusia polkuja uudenlaisiin tuloksiin. Eli kaikki pitäisi oikeastaan jo tietää ja sitten vain päätettäisiin minkälaisissa paloissa totuutta annostellaan julkisuuteen.

        Käsittääkseni yksin USA:ssa tehdään noin 50.000 väitöskirjaa vuosittain. Suuri osa on tietenkin muita kuin luonnontieteellisiä, mutta vastaavasti luonnontieteitä tutkivia yliopistoja riittää USA:n ulkopuolellakin. Mikä olisi edes teoriassa se mekanismi jolla voitaisiin keskitetysti seuloa ja sensuroida joka arkipäivä 200 väitöskirjaa, niin että niihin ei lipsahda "vaarallisia" ajatuksia?

        Kreationistien vaalima kuvitelma "tieteen saatanallisesta salaliitosta" on yksi absurdeimmista salaliittoteorioista ikinä. Kuuhun laskeutumisen lavastaminen, Kenedyn salamurhan lavastaminen tai Elviksen valekuolema olisi ollut todella helppo rakentaa ja ylläpitää verrattuna tähän.

        "Mikä olisi edes teoriassa se mekanismi jolla voitaisiin keskitetysti seuloa ja sensuroida joka arkipäivä 200 väitöskirjaa, niin että niihin ei lipsahda "vaarallisia" ajatuksia?"

        Ja kun vielä jokaista väitöskirjaa kohti on julkaistava 3-4 tutkimusartikkelia, niin määrä kasvaa moninkertaiseksi.


    • Juuri tuli äsken muistutuksena yksi Tomin höperöimmän höyrypäisistä väitteistä uudestaan ja tarjosi aamun parhaimmat naurut. Kun eri kettulajeilla on eri määrä kromosomeja, niin vähempikormosomisissa lajeissa on muka rappeutunut puolet kromosomeista pois perimästä. :D

      • Epäjumalienkieltäjä

        Tämä on todella hauska selitys. ROT ei ole ilmeisesti huomannut, että hänen "kromosomimäärä vähenee lajiutumisissa" pätee myös ihmiseen:

        Puoliapinoilla (esimerkiksi makit) on lajista riippuen noin 60 kromosomia, uuden maailman apinoista esimerkiksi kapusiinilla on 54 kromosomia, simpanssilla on 48 kromosomia ja ihmisellä 46. Noihin väleihinkin saisi ehkä sopivia kromosomimääriä muiltakin.

        Tästä saadaan siis ROT-tyyliin (lajinimet tietenkin englanniksi, kuten ROT:n Jeesus todistuksissakin aina on) "pitävä" todiste ihmisen polviutumisesta:

        Ring-tailed lemur 2n=56
        Capuchin monkey 2n=54
        chimpanzee 2n=48
        Human 2n=46

        ROT-logiikalla ihminen on siis "kromosomikadon" takia rappeutunut puoliapina. MOT.


      • Epäjumalienkieltäjä kirjoitti:

        Tämä on todella hauska selitys. ROT ei ole ilmeisesti huomannut, että hänen "kromosomimäärä vähenee lajiutumisissa" pätee myös ihmiseen:

        Puoliapinoilla (esimerkiksi makit) on lajista riippuen noin 60 kromosomia, uuden maailman apinoista esimerkiksi kapusiinilla on 54 kromosomia, simpanssilla on 48 kromosomia ja ihmisellä 46. Noihin väleihinkin saisi ehkä sopivia kromosomimääriä muiltakin.

        Tästä saadaan siis ROT-tyyliin (lajinimet tietenkin englanniksi, kuten ROT:n Jeesus todistuksissakin aina on) "pitävä" todiste ihmisen polviutumisesta:

        Ring-tailed lemur 2n=56
        Capuchin monkey 2n=54
        chimpanzee 2n=48
        Human 2n=46

        ROT-logiikalla ihminen on siis "kromosomikadon" takia rappeutunut puoliapina. MOT.

        Mikä merkitys kromosomi määrällä on tässä aiheyhteydessä? Symboliikkaa ja jonkinansteista identiteetti kriisiä?


      • Tuosta kädellisten "rappeutumisdevoluutiosta" tuli mieleen vielä semmoinen juttu, että kun kretut ja myös Biibeli mielellään vetävät kummallisen, olemattoman rajan "mikroevoluution" ja "makroevoluution" välille, joista jälkimmäinen usein määritellään kokonaan uuden elimen tai rakenteen syntymiseksi joka on mahdotonta, niin nähdäkseni sen mukaan kädellisten evoluutio olisi sitten sitä mikroevoluutiota.


      • Epäjumalienkieltäjä
        ravenlored kirjoitti:

        Mikä merkitys kromosomi määrällä on tässä aiheyhteydessä? Symboliikkaa ja jonkinansteista identiteetti kriisiä?

        Minä pelkään, että ROT on niin pihalla, että ainakin alkujaan luuli kromosomiluvun muutoksen tarkoittavan, että kromosomojen geeneineen päivineen oikeasti katoaisi mutaation seurauksena. Siihen ainakin ROT:n kettuhöpötykset viittaavat.


    • KlaariOSanoFöriäijä

      Mantereiden syntyminen vedenpaisumuksen jälkeen on mielestäni yksi hupaisimmista väitteistä. Sehän toki selittää, miten pussieläimet ovat päässeet Australiaan ja kolmivarvaslaiskiaiset Etelä-Amerikkaan.
      Atlantti levenee n. 2 cm/v, joten se olisi nykyvauhdilla kerinnyt laajentua Nooan päivistä osapuilleen niin leveäksi, kuin Aurajoki on förin kohdalta.

      • ytuyityo

        Kent Hovind selittää vedenpaisumuksen parhaiten, mitä tiedän. Hänen teoriansa kuulostaa minusta loogiselta, vaikka tietysti kukaan ei tänä päivänä voi todistaa mitä tuhansia vuosia sitten tapahtui, saati jos olisi miljoonia vuosia sitten.

        Yritän itse vajavaisesti laittaa muutamalla sanalla, mitä Hovindilta käsitin, mutta suosittelen kuuntelemaan häntä itseään. Maapalloon törmäsi jotain, josta paloja osui myös kuuhun aiheuttaen sen kraaterit. Tuo isku aiheutti repeämän maankuoreen ja maankuoren alla olevat vesivarastot alkoivat suihkuta ylös. Repeämän laajetessa maankuori alkoi mennä kurttuun ja kohoilla, ikäänkuin mattoa puristaisi sivuilta. Satoi, vettä pulppusi alhaalta ja satoi ylhäältä. Mannerten kohotessa (huomaatteko, miten vuorijonot ovat mannerlaattojen repeämien suuntaisia, tosiaan ikäänkuin matto kurtussa) mannerten huiput alkoivat paljastua veden alta. Siinä sitten kehittyi myös jääkausi. Se tuli niin nopeasti, että Siperian mammutteja kuoli seisaalleen, ruokaa suussaan, eli tuliko yhtäkkiä valtavat lumisateet, jossa nuo eläimet yrittivät tarpoa, mutta johon ne lopulta tukehtuivat. Ilma muuttui harvemmaksi, ja monet suuret maaeläimet eivät enää pystyneet elämään.

        Oikeastaan alan oivaltaa, että juuri evoluutioteorian valheiden kumoaminen on hyvin tärkeää ihmisten voittamiseksi kristinuskoon. Koetan itsekin omistautua tälle tehtävälle yhä enenevässä määrin. Se on kristityn velvollisuus, ymmärrän nyt.


      • hjgjhgjhghghj
        ytuyityo kirjoitti:

        Kent Hovind selittää vedenpaisumuksen parhaiten, mitä tiedän. Hänen teoriansa kuulostaa minusta loogiselta, vaikka tietysti kukaan ei tänä päivänä voi todistaa mitä tuhansia vuosia sitten tapahtui, saati jos olisi miljoonia vuosia sitten.

        Yritän itse vajavaisesti laittaa muutamalla sanalla, mitä Hovindilta käsitin, mutta suosittelen kuuntelemaan häntä itseään. Maapalloon törmäsi jotain, josta paloja osui myös kuuhun aiheuttaen sen kraaterit. Tuo isku aiheutti repeämän maankuoreen ja maankuoren alla olevat vesivarastot alkoivat suihkuta ylös. Repeämän laajetessa maankuori alkoi mennä kurttuun ja kohoilla, ikäänkuin mattoa puristaisi sivuilta. Satoi, vettä pulppusi alhaalta ja satoi ylhäältä. Mannerten kohotessa (huomaatteko, miten vuorijonot ovat mannerlaattojen repeämien suuntaisia, tosiaan ikäänkuin matto kurtussa) mannerten huiput alkoivat paljastua veden alta. Siinä sitten kehittyi myös jääkausi. Se tuli niin nopeasti, että Siperian mammutteja kuoli seisaalleen, ruokaa suussaan, eli tuliko yhtäkkiä valtavat lumisateet, jossa nuo eläimet yrittivät tarpoa, mutta johon ne lopulta tukehtuivat. Ilma muuttui harvemmaksi, ja monet suuret maaeläimet eivät enää pystyneet elämään.

        Oikeastaan alan oivaltaa, että juuri evoluutioteorian valheiden kumoaminen on hyvin tärkeää ihmisten voittamiseksi kristinuskoon. Koetan itsekin omistautua tälle tehtävälle yhä enenevässä määrin. Se on kristityn velvollisuus, ymmärrän nyt.

        Tuo Hovilandin juttu sopi aloituksen aiheeseen kuin nenä päähän. Harvoin olen tuon pöljempää kuullut edes kreationisteilta.

        Tuo kaikki siis tapahti n. 4000 vuotta sitten. Eikä törmäyksestä ole jäänyt havaittavaa merkkiä. Suomestakin löytyy törmäyskraatereita ja maailmalta vaikka kuinka paljon, mutta mikään niistä ei olisi voinut saada tuollaista aikaan. Törmäyksen olisi pitänyt olla paljon massiivisempi kuin mikään muu, mutta nykyään siitä ei kuitenkaan ole jälkiä pierun varjon vertaa.

        Ei hyvää päivää. Yksi hömelö selittää juttujaan ja toiset uskovat. Vain sysipimeä tietämättömyys ja suoranainen typeryys mahdollistaa Hovilandin kaltaisten huuhareiden juttujen uskomisen.

        Juttusi ovat niin poskettomia, etteivät ne uppoa edes peruskoulunuorisosta kuin aivan pahnanpohjimmaisiin. Noilla jutuilla vedät vain mattoa kreationismin alta ja saatat uskonlahkosi naurun alaiseksi.
        Mutta kuten sanottu, hyvin sopi aloituksen aiheeseen.


      • etkö.tiennyt
        hjgjhgjhghghj kirjoitti:

        Tuo Hovilandin juttu sopi aloituksen aiheeseen kuin nenä päähän. Harvoin olen tuon pöljempää kuullut edes kreationisteilta.

        Tuo kaikki siis tapahti n. 4000 vuotta sitten. Eikä törmäyksestä ole jäänyt havaittavaa merkkiä. Suomestakin löytyy törmäyskraatereita ja maailmalta vaikka kuinka paljon, mutta mikään niistä ei olisi voinut saada tuollaista aikaan. Törmäyksen olisi pitänyt olla paljon massiivisempi kuin mikään muu, mutta nykyään siitä ei kuitenkaan ole jälkiä pierun varjon vertaa.

        Ei hyvää päivää. Yksi hömelö selittää juttujaan ja toiset uskovat. Vain sysipimeä tietämättömyys ja suoranainen typeryys mahdollistaa Hovilandin kaltaisten huuhareiden juttujen uskomisen.

        Juttusi ovat niin poskettomia, etteivät ne uppoa edes peruskoulunuorisosta kuin aivan pahnanpohjimmaisiin. Noilla jutuilla vedät vain mattoa kreationismin alta ja saatat uskonlahkosi naurun alaiseksi.
        Mutta kuten sanottu, hyvin sopi aloituksen aiheeseen.

        Miten niin ei ole todistetta?!? Katso taivaalle! Ja sitten kartalle! Siinä on sinulle todiste!

        Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä. Koko Tyynivaltameri on suuri kraateri ja siitä törmäyksessä irronnut pala muodostui kuuksi!


      • ihihlh
        etkö.tiennyt kirjoitti:

        Miten niin ei ole todistetta?!? Katso taivaalle! Ja sitten kartalle! Siinä on sinulle todiste!

        Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä. Koko Tyynivaltameri on suuri kraateri ja siitä törmäyksessä irronnut pala muodostui kuuksi!

        Tirsk :)


      • etkö.tiennyt kirjoitti:

        Miten niin ei ole todistetta?!? Katso taivaalle! Ja sitten kartalle! Siinä on sinulle todiste!

        Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä. Koko Tyynivaltameri on suuri kraateri ja siitä törmäyksessä irronnut pala muodostui kuuksi!

        Sinänsä pelottavaa, ko ei ota selvää onko kretu tosissaan vai harjoitaako parodiaa..


      • ytuyityo kirjoitti:

        Kent Hovind selittää vedenpaisumuksen parhaiten, mitä tiedän. Hänen teoriansa kuulostaa minusta loogiselta, vaikka tietysti kukaan ei tänä päivänä voi todistaa mitä tuhansia vuosia sitten tapahtui, saati jos olisi miljoonia vuosia sitten.

        Yritän itse vajavaisesti laittaa muutamalla sanalla, mitä Hovindilta käsitin, mutta suosittelen kuuntelemaan häntä itseään. Maapalloon törmäsi jotain, josta paloja osui myös kuuhun aiheuttaen sen kraaterit. Tuo isku aiheutti repeämän maankuoreen ja maankuoren alla olevat vesivarastot alkoivat suihkuta ylös. Repeämän laajetessa maankuori alkoi mennä kurttuun ja kohoilla, ikäänkuin mattoa puristaisi sivuilta. Satoi, vettä pulppusi alhaalta ja satoi ylhäältä. Mannerten kohotessa (huomaatteko, miten vuorijonot ovat mannerlaattojen repeämien suuntaisia, tosiaan ikäänkuin matto kurtussa) mannerten huiput alkoivat paljastua veden alta. Siinä sitten kehittyi myös jääkausi. Se tuli niin nopeasti, että Siperian mammutteja kuoli seisaalleen, ruokaa suussaan, eli tuliko yhtäkkiä valtavat lumisateet, jossa nuo eläimet yrittivät tarpoa, mutta johon ne lopulta tukehtuivat. Ilma muuttui harvemmaksi, ja monet suuret maaeläimet eivät enää pystyneet elämään.

        Oikeastaan alan oivaltaa, että juuri evoluutioteorian valheiden kumoaminen on hyvin tärkeää ihmisten voittamiseksi kristinuskoon. Koetan itsekin omistautua tälle tehtävälle yhä enenevässä määrin. Se on kristityn velvollisuus, ymmärrän nyt.

        Muistutuksena taas Hovind-huijarin "väikkäri", jos joku ei ole vielä perehtynyt tuohon huumoripläjäykseen:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12327096/kent-hovindin-quotvaitoskirjaquot

        On oikeasti aika uskomatonta miten kretut jaksavat fanittaa tuollaisia huijareita aina vain senkin jälkeen kun noiden toiminta on paljastettu ja linnatuomiotkin on jo lusittu.


      • Epäjumalienkieltäjä
        ytuyityo kirjoitti:

        Kent Hovind selittää vedenpaisumuksen parhaiten, mitä tiedän. Hänen teoriansa kuulostaa minusta loogiselta, vaikka tietysti kukaan ei tänä päivänä voi todistaa mitä tuhansia vuosia sitten tapahtui, saati jos olisi miljoonia vuosia sitten.

        Yritän itse vajavaisesti laittaa muutamalla sanalla, mitä Hovindilta käsitin, mutta suosittelen kuuntelemaan häntä itseään. Maapalloon törmäsi jotain, josta paloja osui myös kuuhun aiheuttaen sen kraaterit. Tuo isku aiheutti repeämän maankuoreen ja maankuoren alla olevat vesivarastot alkoivat suihkuta ylös. Repeämän laajetessa maankuori alkoi mennä kurttuun ja kohoilla, ikäänkuin mattoa puristaisi sivuilta. Satoi, vettä pulppusi alhaalta ja satoi ylhäältä. Mannerten kohotessa (huomaatteko, miten vuorijonot ovat mannerlaattojen repeämien suuntaisia, tosiaan ikäänkuin matto kurtussa) mannerten huiput alkoivat paljastua veden alta. Siinä sitten kehittyi myös jääkausi. Se tuli niin nopeasti, että Siperian mammutteja kuoli seisaalleen, ruokaa suussaan, eli tuliko yhtäkkiä valtavat lumisateet, jossa nuo eläimet yrittivät tarpoa, mutta johon ne lopulta tukehtuivat. Ilma muuttui harvemmaksi, ja monet suuret maaeläimet eivät enää pystyneet elämään.

        Oikeastaan alan oivaltaa, että juuri evoluutioteorian valheiden kumoaminen on hyvin tärkeää ihmisten voittamiseksi kristinuskoon. Koetan itsekin omistautua tälle tehtävälle yhä enenevässä määrin. Se on kristityn velvollisuus, ymmärrän nyt.

        <<Kent Hovind selittää vedenpaisumuksen parhaiten, mitä tiedän.>>

        Surullista onkin se, että Hovindin sepustus saattaa olla paras mitä vedenpaisumuksesta on esitetty, mutta sekin on totaalisen epälooginen, täysin havaintoihin sopimaton ja fysiikan lakien vasteinen.

        Maapallon kivikehää ei voi liu'utella paikasta toiseen ja rypistellä kuin räsymattoa aiheuttamatta niin valtavaa määrää kitkaa, että se sulattaisi merkittävän osan maapallon pinnan kivestä. Maapallosta tulisi kaiken elämän tuhoava pätsi eikä se olisi mitään esisoittoa jääkaudelle.

        Liikemäärän kaava on massa * nopeus^2. Kun mannerlaattojen nykyinen liike (sentti tai pari per vuosi) aiheuttaa nykyiset maanjäristykset, tsunamit ja laattojen yhteentörmäyskohtien tulivuoritoiminnan, niin jo metri tai pari vuodessa merkitsisi suuruusluokkaa 10.000 kertaa enemmän maanjäristyksiä eli nyt vuoden pahinta maanjäristystä vastaavia järistyksiä alkaisi useammin kuin kerran tunnissa. Vastaavasti suuri tulivuorenpurkaus, joka nyt tapahtuu esimerkiksi kerran kymmenessä vuodessa tapahtuisi (tai niitä alkaisi) kaksi kertaa päivässä. taivas olisi tuhkan peitossa jatkuvasti. Nyt kerran sadassa vuodessa esiintyviä ennätystsunameja olisi pari kertaa viikossa - eli valtamerten rannat olisivat painajaismaisia ympäristöjä jne.

        Eikä tuo metri tai pari riitä mihinkään, jos mantereet pitää saada liikkumaan tuhansia kilometrejä muutamassa vuodessa.

        Ja tämä oli kretujen paras selitys.


      • etkö.tiennyt kirjoitti:

        Miten niin ei ole todistetta?!? Katso taivaalle! Ja sitten kartalle! Siinä on sinulle todiste!

        Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä. Koko Tyynivaltameri on suuri kraateri ja siitä törmäyksessä irronnut pala muodostui kuuksi!

        Parantaa kuin sika juoksuaan.
        "Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä."

        Eikö Jumala luonutkaan kuuta kolmantena luomispäivänä? Taitaa Hovind olla pahemman luokan kerettiläinen, kun kiistää luomiskertomuksen. Keskiajalla olisi käristynyt roviolla.

        Pakko olla parodiaa.


      • TikahdunNaruun
        agnoskepo kirjoitti:

        Parantaa kuin sika juoksuaan.
        "Kuu on selvästi muodostunut Tyynestä merestä, joka on siis muodostunut juuri tuossa Hovindin mainitsemassa törmäyksessä."

        Eikö Jumala luonutkaan kuuta kolmantena luomispäivänä? Taitaa Hovind olla pahemman luokan kerettiläinen, kun kiistää luomiskertomuksen. Keskiajalla olisi käristynyt roviolla.

        Pakko olla parodiaa.

        Jos ei parodiaa, niin vankka todiste parodiahorisontin ylityksestä.
        Joukko kreationismin arvosteljoita kirjoitti mielestään hölmöimmät tuntemansa kreationistien esittämät väitteet ja sitten tulee kressu ja puhaltaa vasemmalta kärkeen.
        Hykerryttävän koomista.


    • Tieteenharrastaja

      Kyllä kretut on ihan tyhmii kun ne väittää että jostain pitäisi löytyä edes yksi niistä tuhansista apinaihmislajeista jotka ovat apinaa kehittyneempiä mutta ihmistä kehittymättömämpiä.

      Kyllä evoluutioteoriaan voi ihan hyvin uskoa ilman niitäkin. Minä ainakin uskon.

      • kjhkjhkjhhkj

        Luehan Chris Stringerin "Vain yksi jäi." Voist saada vastauksia kysymyksiisi. Tosin sen jälkeen olkiukkojen rakentelu vaatisi tietoista valehtelua. Nyt siihen rittää pelkkä tietämättömyys tyhmyydellä höystettynä.


    • katukylttejä

      Kaikkivaltias Luoja loi evoluutiolla.

      • Mikä niistä monista jumaluuksista? Vai olisko menninkäiset sittekki kyseessä?


    • YlösTempaisen

      Tämä ketju ansaitsee ylösnousemuksen. On se sen verran huvittava. Maailmassa tarvitaan naurua.

    • youneverknowistrue

      Pilkka voi sattua vielä omaan nilkkaan kun joku päivä tajutaan kuinka evoluutioteoria oli samanlaista puutaheinää. Siinä täyttyy hall of evo shame aikamoisella tahdilla.

      • Tässähän on ansiokas kooste kreatinismin sisällöstä ja saavutuksista. Ei ole vaikea tajuta.


    • phäihäi

      >Gallupin poikasta; mikä on mielestäsi järjettömin kreationistien väittämä?

      Tomilta tulee näitä päivittäin mut nämä aivopiereskelyn tuloksena syntyneet olkiukot vois tänne nostaa:

      >Ja kaikkein huvittavinta tässä on se, että evokit kuvittelevat simpanssin genomin rappeutumisen ja kromosomaalisen rekombinaation johtavan ihmisen kasvuun. Eli siis poista informaatiota simpanssin DNA:sta, niin saat ihmisen!

      >Lukekaapa muuten netistä kiinalaisesta miehestä, jolla on 44 kromosomia, eli yksi pari vähemmän kuin tavallisesti. Eikös evolutionistien logiikan mukaan miehen pitäisi olla jo ihan superihminen?

      Näyttää vahvasti siltä, että kromosomeja häviää varsin nopeaan tahtiin. Viitteitä on myös siitä, että n. 60 vuotta sitten ihmisten kromosomimäärä olisi ollut 48.

      ---------------

      Miten tämmönen syyntakeeton ja täysin ajattelukyvytön ihminen voi toimia opettajana?

      • Epäjumalienkieltäjä

        Minusta ROT:n kehitys on ollut aika tyypillinen kretulle. Ensin hän yrittää jonku detaljin avulla selittää evoluutioteoriaa mahdottomaksi ja edes yrittää vedota loogiseen päättelyyn. Sitten into kasvaa samalla kun itsekritiikki vähenee ja päädytään tilanteeseen, jossa tässä tapauksessa ROT keksii kaikkitietävyysharhan vallassa omasta päästä täysin absurdeja väitteitä eikä pysty lainkaan ymmärtämään, että hänen "nerouttaan" ei ymmärretä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe