Prisman touhu

Avoin_kirje

Taitaa olla paikallisen Prisman johto Keskon leivissä. Ennen Prismaa oltiin Tradekan leivissä ja niin saatiin sekin nurin. Enemmän kiinnostusta osuuskunta-aatteeseen kuin itse myymälän pyörittämiseen. Toki on myymälää pyöritetty vaihtelemalla järjestystä ja irtisanomisten avulla.

Hyllyt sekaisin ja tietoista pelaamista tavaralla eli väline on viesti vai mitä. Hallinnossa istuu kuuluisan kadonneen sionistinaisen jälkeläinen. Sipilätkään eivät käy kaupassa vaan masariinit ostetaan Tampereen Säästötexistä. Jussilatkin pyörivät K- Citymarketin tiskin edessä suolalihaa ja munkkeja kuolaten. Rautapuolen myymälän myynti on jo jaettu lähinnä vastapäiselle K-Raudalle.

Itäpuolen pääty on ollut jo pitkän aikaa ihan tyhjä ja antaa jo sisääntullessa viestin että menkää toiseen kauppaan. Laittaisivat tyhjään tilaan vaikka duudsonipuiston eläköityneille aluekehittäjille ettei tarvitse pyöriä kuin puolukka ****ssa S-Pankin ja Emotionin välissä. Johtaja jo eläkeiässä ja meidän jälkeemme vedenpaisumus kuten Kehittämiskeskuksessa?

Mitä tuohon tilaan tulee kun kauppa on saatu nurin? Nykyistä isompi Keskon tarvaratalo? Tradekan vanhaan tilaan tuli kun se oli saatu nurin pieni S-Market. Tämän jälkeen valikoimaa laajennettiin myös Postilla kun se oppikirjan mukaisesti oli ensin ns. avattu kilpailulle. Mainioita esimerkkejä maanvaltauksesta.

34

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tänäänkävin

      En tajua. Onko tuo Kemin Prismasta.

      • hfgher

        Laittavatko ruokaan jotakin kun et tajua?


      • jottatiedämmeettäet
        hfgher kirjoitti:

        Laittavatko ruokaan jotakin kun et tajua?

        Mikä tila on tyhjä?


    • ihan_helppoa

      Löysin mitä tarvitsin.

    • Mörmanni

      Prisma on hyvä kauppa. Sieltä löytyy päivittäistavarat nopeasti. Tuotteet ovat huomattavasti edullisempia kuin Citymarketissa. Citymarketista ovat alkaneet asiakkaat vähetä. Citymarketin keskeisempi sijainti houkuttelee sinne vielä vanhuksia. Citymarketin henkilökunta on töykeää. Se ilmaisee liikkeen sisäisen ilmapiirin. Yleensä henkilökunnan töykeä käytös kertoo ensimmäiseksi, että liikettä ollaan lopettamassa. Henkilökunnalla ei ole enää kiinnostusta palvella asiakkaita.

      • Hyviä_kauppoja

        Tykkään Citymarketin tuotteista ja käynkin siinä yleensä, koska se on lähempänä kuin Prisma. Joskus haen jotain Tokmannilta kuten paperia.


      • jölasdkgjaäs
        Hyviä_kauppoja kirjoitti:

        Tykkään Citymarketin tuotteista ja käynkin siinä yleensä, koska se on lähempänä kuin Prisma. Joskus haen jotain Tokmannilta kuten paperia.

        "Tykkään Citymarketin tuotteista ja käynkin siinä yleensä, koska se on lähempänä kuin Prisma. Joskus haen jotain Tokmannilta kuten paperia. "

        Suurin syy käydä Citymarketissa on juuri se, että kauppa on lähellä omaa kotia. Toinen juttu on, että kannattaako paperia lähteä hakemaan kuitenkin Tokmannilta, jos sitä kuluu vähän. Se tietenkin riippuu takapuolen syvyydestä ja laajuudesta.


      • nimi--
        jölasdkgjaäs kirjoitti:

        "Tykkään Citymarketin tuotteista ja käynkin siinä yleensä, koska se on lähempänä kuin Prisma. Joskus haen jotain Tokmannilta kuten paperia. "

        Suurin syy käydä Citymarketissa on juuri se, että kauppa on lähellä omaa kotia. Toinen juttu on, että kannattaako paperia lähteä hakemaan kuitenkin Tokmannilta, jos sitä kuluu vähän. Se tietenkin riippuu takapuolen syvyydestä ja laajuudesta.

        Tokmannissa oli hyvää serlan valkoista talouspaperia alennuksessa.
        En tykkää kuvioiduista papereista.


    • Kaupassa_käynyt

      "Hyllyt sekaisin ja tietoista pelaamista tavaralla "

      Asiakkaathan niitä hyllyjä sekoittavat. Ei jokaisen asiakkaan perässä voi myyjä kulkea palauttamassa tavarat oikeille paikoilleen suoriin pinoihin. Kaupassa pelataan nimenomaan joko tavaroilla tai palveluilla. Ei siinä ole mitään uutta tai poikkeavaa.

    • fgfhfh

      Kemin ystävällisimmät ja palvelualttiimmat kassat ja myyjät ovat Kemin Tampereen Texissä. Menkääpä sinne, niin huomaatte sen. Kokemusta on joka puolelta. Prisma ja City Market jäävät selvästi toiseksi.

      • AnniHömpsylä

        On Kemin Tampereen Texissä yksi ystävällinen myyjä, siinä olet oikeassa. Ei pidä kuitenkaan yleistää koskemaan koko henkilökuntaa. Siellä on paljon kertakäyttötavaraa, joiden ostaminen tulee pitkän päälle kovin kalliiksi.


    • fgfhfh

      Kyllä yleiskuva henkilökunnasta on positiivinen. Osataan käytöstavat: ole hyvä ja kiitos ja tervehtiminen kun astuu kauppaan, sitä ei joka paikassa saakaan osakseen . Nythän ei ollutkaan kyse tavaroista vaan ihmisistä. Jokainenhan voi valita mille panee painoa, palvelulle vai hinnoille. Kyllähän palvelullakin on paljon merkitystä. On kauppoja, joissa tuntee olevansa asiakkaanakin häiriöksi. Se kyllä tekee kaupan vastenmieliseksi, mutta jaloillaan voi aina äänestää jos niin tuntee. Tamppiksessa ei tällaista tunnetta ole tullut.

      • asiakasnumero_61332871

        "Jokainenhan voi valita mille panee painoa, palvelulle vai hinnoille."

        No joo, onhan tuokin aika outo painotus. Yleensä tärkein valintakriteeri on, että kaupasta löytyy juuri sitä tarviketta tai tavaraa, jota juuri sillä hetkellä tarvitaan. Toinen tärkeä valintakriteeri on tavaran sopivuus, laatu ja kestävyys. Jos ostetaan tavaraa, jota käytetään päivittäin, esim. kengät, kiinnitetään huomiota laatuun ja henkilökohtaiseen sopivuuteen. Jos kenkien lesti on sellainen, että niillä ei kerta kaikkiaan pysty kävelemään, en osta niitä vaikka myyjä olisi kuinka ystävällinen tai vaikka kengät saisi puoli-ilmaiseksi. Kolmantena valintakriteerinä lienee sitten hinta. Henkilökunnan ystävällisyys huomioidaan, jos samaa tavaraa saa useasta kaupasta lähes samaan hintaan.
        Se mitä aloittaja tarkoittaa mainitessaan, että Prismassa on ollut tietoista pelaamista tavaroilla, jää hämärän peittoon. Kaupoissa pelataan tavaroilla, ei siitä pääse mihinkään. Hyllyt saattavat olla sekaisin loppupäivästä. Se johtuu kilpailusta. Henkilökunta pyritään pitämään mahdollisimman vähäisenä, jotta palkkakulut olisivat pienet. Asiakkaat maksavat loppujen lopuksi henkilökunnan palkatkin tavaroiden hinnoissa. Jos henkilökuntaa on vain vättämätön määrä liiketoiminnan pyörittämiseksi, hinnat voidaan pitää alhaisina. Tavaroita järjestellään seuraavaa päivää varten sitten, kun kauppa suljetaan. Tosin en ole Prismassa huomannut, että tavarat olisivat oikeasti sekaisin. Joillakin asiakkailla on sellainen tapa, että muuttavat mieltään ostoskierroksen aikana ja jättävät nakkipaketin maitohyllyyn tms..


      • SlumpströmStefan

        "Osataan käytöstavat: ole hyvä ja kiitos ja tervehtiminen kun astuu kauppaan, sitä ei joka paikassa saakaan osakseen . Nythän ei ollutkaan kyse tavaroista vaan ihmisistä."
        Nyt on kyse tavaroista eli "tavaroilla pelaamisesta", kuten aloittaja asian ilmaisee. Henkilökunnan ystävällisyys on plussaa kaupalle. Tärkeitä on kuitenkin tavaravalikoima. Köyhän ei kannata ostaa lyhytikäisiä tuotteita, jos niitä aikoo käyttää päivittäin. Kun ostat vaatteita ja kenkiä, kiinnitä huomiota laatuun ja henkilökohtaiseen sopivuuteen. Pelkkä kokonumero ja hinta ei aina ratkaise. Kenkiä, housuja ja takkeja kannattaa sovittaa ennen kuin tekee ostopäätöksen. Paitojen, housujen ja takkien tulisi kestää myös käyttöä ja pesua. Usein tuote on ostettaessa halpa mutta käytössä kallis, koska se ei kestä käyttöä.


    • tamppikaula

      Eikohän tuo K-City mene ensin nurin tai ainakin omistaja vahtuu. Ei ole ostajia

      • kemiläisasiakas

        Kemin isommilla kaupoilla menee hyvin, mikä on asiakkaille hyödyksi. En tiedä, miten pienemmät liikkeet pärjäävät Kemissä, toivottavasti hyvin. Velvollisuudentunnosta käyn silloin tällöin ostamassa jotain muualtakin kuin marketista.


    • Asiakastyytyväisyys

      Kemin Citymarket ja Prisma "varjotavarataloja" verrattuna esim Rovaniemen vastaaviin. Tavarat hajallaan, tyhjiä hyllyjä, valikoimat huonoja, palvelua et saa ja kassalla näytetään hapanta naamaa.

      • siihennähden--

        Onhan Kemillä ja Rovaniemellä muutamia muitakin eroja, kuten asukasmäärä.


      • 1hki

        Entäs Rovaniemen tavaratalot verrattuna Helsinkiin.


      • oliskoEroa
        1hki kirjoitti:

        Entäs Rovaniemen tavaratalot verrattuna Helsinkiin.

        Entäs Helsingin tavaratalot verrattuna Tukholmaan?


      • Anni.Peppula
        oliskoEroa kirjoitti:

        Entäs Helsingin tavaratalot verrattuna Tukholmaan?

        "Entäs Helsingin tavaratalot verrattuna Tukholmaan? "

        Entäs New Yorkin tavaratalot verrattuna Tokion tavarataloihin? Kumpaa Kemin Prisma muistuttaa enmmän?
        Miten muuten Rovaniemen ja Helsingin tavaratalot liittyvät Kemiin? Eiväthän ne ole Kemissä.


    • jkll

      Menkää Kemin tamppikseen, siellä huomataan asiakas ja huomioidaan. Kemin parhaat kassat ja myyjät.

      • KallistaOn

        Tamppiksessa on kallista ruokaa, ei siellä köyhän kannata asioida.


    • Pian voi samalla kauppa,-ja pankkiasoilla käydä myös samoissa tiloissa myös lääkärillä.
      Ajatelkaa kuinka kätevää. Vielä kun Prisman tiloihin saadaan Alko ja apteekki, niin johan on kaupassa käynti kätevää. Lisäksi kun sinne sais parkkihallin niin autoilijatkin olisivat tyytyväisiä.
      Tässä tieto siitä lääkäriaseman tulosta:
      https://www.mehilainen.fi/lehdistotiedote/mehilainen-avaa-laakarikeskuksen-kemiin

      • Hmmmn

        Mahtaakohan lääkäri käyntimaksusta saada bonusta?


      • Sehän
        Hmmmn kirjoitti:

        Mahtaakohan lääkäri käyntimaksusta saada bonusta?

        olis asiakasomistajille pelkkää plussaa.


      • Aahjee

        Kyllä nyt viimeistään pitää liittyä ja saada sitä kautta kaikki mahdolliset bonukset ja plussat talteen.
        Tiedä vaikka kuollessasi kauppa hoitaa hautajaiset ja kaikki muut kulut bonuspisteilläsi?


      • 87989

        Älä ole huolissasi, ei hoida, omaisesi saavat hoitaa ja lopuista riitelevät. Osula ja Kesko maksavat bonarisi toimareilleen. Toisen kuolema on toisen leipä.


      • Aahjee
        87989 kirjoitti:

        Älä ole huolissasi, ei hoida, omaisesi saavat hoitaa ja lopuista riitelevät. Osula ja Kesko maksavat bonarisi toimareilleen. Toisen kuolema on toisen leipä.

        Kyl ne bonukset johonki katoaa, mutta saman talouden osakkaat saa hautajaisista alenusta. Elikkä jos kertyneitä boonuksia 230€ ne voidaan käyttää hautajaisiin mut ei lähiomaisten käteisiksi.


      • Anonyymi

        Alko tuli Prismaan, mutta ostoksista ei vielä bonusta saa. Apteekkia odotellessa.


    • Hendrik_Knulla

      "Hyllyt sekaisin ja tietoista pelaamista tavaralla eli väline on viesti vai mitä."

      Miksi kaikissa kaupoissa pelataan tavaroilla ja maksuvälineillä eli rahalla?
      Jumalan palveleminen on jäänyt taka-alalle.

    • Maire_Taka-Vako

      "Ennen Prismaa oltiin Tradekan leivissä "

      Niin ne leivät ja leipomot vaihtuvat. Pääasia on kuitenkin, että ruisleipää löytyy. Voita ei tarvita.

      • Anonyymi

        ikivanha ketju, uusien aloitusten puuttuessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ikivanha ketju, uusien aloitusten puuttuessa

        Et vissiin ymmärrä? Tähänkin tuli nyt täydennyksenä aloitukseen, että Alko on nykyään Prismassa ja Apteekkia odotellaan.
        Kannattaa olla itse oma-aloitteinen ja liikkua kaupungilla, löytää sieltä mahdollisesti jotain uutta tarinaa, tai valittamista. Toki voit mennä muille palstoille etsimään uusia juttuja. Tämä Suomi 24 sisältää tuhansia eri aiheita ja 22 eri paikkakunta sivustoa satoine kaupunkiaiheineen. Avarra sinäkin maailmankatsomustasi, eläkä elä vain yhden ja saman keskustelusivun varassa.
        TV Anno Anonyymi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3179
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1559
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe