Alkaako kolmas

Wwar

Alkaako kolmas maailmansota tänä vuonna? Mistä se voisi alkaa? Minkä maiden välillä?

32

700

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varma-tieto

      Alkaa maaliskuussa. Suomi ja Viro aloittaa.

      • wgkwekogowegokew

        Samaa kuutkautta vähän veikkailin minäkin, toisaalta ihan jees jos pääsis tästä surkesta yhteiskunnasta eroon! Näen Venäläiset meinaan tässä tilanteessa ihan ainoastaan vapauttajina, ja toivona paremmasta Suomesta.


    • Suomalaiset häviää ilman sotiakin, syntyy vähemmän kuin kuolee. Ihonväri muuttuu Suomessa, tulevaisuudessa tummempaa suuntaan. Uskontona on ainoastaan muslimi, tuo rauhan uskonto. Ruotsiin se on tuonut rauhaa ja hyvinvointia jo vuosia.

      • Kbvhfttryu

        Onko muslimi uskonto? Sinä taidat olla kristitty tai persu.


    • Marionov

      ei kai sita nyt tanavuonna, ehtiihan sen aloittaa vaikka ensvuonnakin.

      Ehka se ei ole yksittaisten valtioiden valille. Nakisin sen olevan enemmankin uskontojen ja ideologiain valille. WWI oli luokkasota, jos voidaan sanoa, WWII oli rotusota, ehka se WWIII on sitten uskontojen ja idelogien valilla. Vasemmistojen (luokka), kansallissosialistien (rotu) ja islamin (uskonto) valilla on jo YYA ollu kauan.

      Naiden yhteinen agenda on Israelin ja juutalaisten tuhoaminen. YK:ssa Israel on poistettu rekisterista ja tilalle kirjoitettu "Palestiina" ja Israelin lippu on revitty alas YK:n edesta ja vaihdettu "Palestiinan" lipulla.

      Tama konflikti voisi karjistya paikallisiksi yhteenotoiksi, ei vain Israelin ja islamistien ja heidan liittolaisten valille, vaan se leviaa suurin piirtein koko maailmaa koskevaksi.

      YK on ollu jo kauan islamistien, kv. vasemmistolaisten ja kansallissosialistien komennossa ja puheet, aanestykset ja paatokset ja toimet ovat sitten sen mukaiset.

      Maailmaan muodostuu jompaa kumpaa tukevia blockeja, Israelia tukevat jaavat ala kynteen ja haviavat. Sen jalkeen YK, joka on jo lujasti islamistien komennossa, keraavat suuren kv. armeijan ja se lahtee "vapauttaan palestiinaa".

      Liittoutuma saa turpiinsa Israelilta ja on vahalla sytyttaa ydinsodan. YK tuomitsee Israelin jyrkin sanoin ja komentaa kaikki kansat BDS ohjelmaan ja ankarat ja kovat sanktiot niille jotka eivat siihen lahde.

      Israel ei alistu vapaaehtoisesti, eika vakisin kansalliseen itsemurhaan ja se suututtaa kaikki muut vihan vimmaan.

      Tassa nyt oli tammoinen fiktio ja arvaus.

      • NiinkinMutta

        Israelilla on kyllä aika vahva pakka liittolaismaita. Voiko edes YK niille mitään?

        USA:ssa Trumpin hallinto tukee Israelia. Venäjä auttaa Israelia Syyriassa ja Tsetseniassa tappamalla ääri-islamilaisia.

        USA:lla ja Venäjällä on yhteensä yli 90 prosenttia maailman ydinaseista.

        Toiselle puolelle on vaikea kuvitella mielekästä vastustajaa, vaikka Kiinakin lähtisi islamistien mukaan.

        Sen sijaan islamilaisten järjestöjen terrorismi tulee jatkumaan.


    • 4shit

      Ei välttämättä suoranaisesti sota, vaan maailman valloitus, joka on jo hyvää vauhtia käynnissä islamistien marssiessa ympäri maailmaa vaatimassa omia kasvavia oikeuksiaan. (Ruotsi hyvä esimerkkimaa jossa kantaväestöllä ei ole enää mitään oikeuksia.)

    • sodalla-selviää

      sotia on aina ollut!!
      ja tämä aika kausi (uskonto) sota ei ole poikkeius.... !

    • Ww32017

      Voi alkaa tänä vuonna.
      Yhdessä skenaariossa USA ja Venäjä ajautuvat sotaan joka vetää myös liittolaisia mukaan (USA:lla NATO, Japani, Etelä Korea, ...) (Venäjällä Iran, pienempiä liittolaisia). Kiina pysyisi puolueettomana tai menisi Venäjän puolelle, Intia ja Pakistan olisivat vastakkaisilla puolilla.
      Sotaa käytäisiin (itä)euroopassa, korean niemimaalla, etelä Kiinan merellä, lähi-idässä sekä pienemmin ympäri afrikkaa ja etelä-amerikkaa.

      • SkennarioHorror

        Juu pelkohan "maailmalla" on just tuo että jos kiina ja venäjä tekee jonku sotimis sopimuksen tyyliin jos jompaan kumpaan hyökätään tulee toinen maa avuksi. Kiina ja venäjä jos "yhdistyy" niin siinä ei sit auta enää mikään, ei vaikka kaikki loput maat maailmassa liitoutuis heitä vastaan.


      • sfsfsdf

        kyllä auttaa, eihän venäjä eikä kiina sotakalusto ole niin kehittynyttä.


      • KorkkareistaOpittua

        Heillä nimenomaan on kehittynein sotakalusto ja venäjä on perinteisesti aina ollut ykkös maa raketti ja ohjutekniikassa ja vuosikymmeniä edellä esim usaa, he ei vaan tee niistä asioista elokuvia,mainoksia tai documentteja tms :D.
        Esim kiina on tietotekniikassakin maailman ykkönen heillä on esim ylivoimaisesti maailman nopein supertietokonekkin. Ja esim kaikki laser aseetkin mitä usa kehittelee venakko rakensi jo toimivaksi silloin kylmän sodan aikaan, joten osaaminen on huimasti edellä muuta maailmaa


    • Rudel

      Suomea miehitetään koko ajan islamistien taholta. Sodan jälkeen pelättiin rus cccp miehitystä oli asekätkentä 35000 sissiä olis saatu aseisiin. Nyt saman verran on muslimeita sissinä suomessa....

    • Satunnainen_seikkailija

      Ei ole enää kaukana. Reserviläisliitto haluaa reserviläisille rynnäkkökiväärit kotiin. MTV uutisoi asiasta eilen. Eihän reserviläisliitto tällaista ehdotusta toisi julkisuuteen, ellei sodan uhka olisi todellinen.

      • Syyntakeettomat

        Suomalaiset ei nykytilanteessa saa konetuliaseita kotiin,koska katsotaan että on niin hullu kansa että alkaa vain ampumaan toisiaan,sama homma kuin alkoholin,tupakan ja huumeiden kanssa.
        Hulluksi on tämä kansa leimattu.
        Siitä syystä ajonopeuksia,rattijuopumuksia ja kaikkea epäasiallista käytöstä joudutaan täällä syynäämään koko ajan.


    • Mbnmikj

      Mitäs sitten. Saamamme hyväksytyn esimerkin mukaisesti pötkimme kuolemaa pakoon, sanotaan vaikka Floridaan, kun Kaliforniaan on tulossa se maanjäristys. Menemme ja sanomme että pakko auttaa vai oletteko rasisteja. Siellä on niin rikkaitakin ja kulttuuriväkeä että muutama miljoona elättiä ei haitanne mitään.

    • MainiloitaVaille

      Saattaa alkaa Etelä-Kiinanmereltä. Siellä USA kiertelee sotalaivoineen ärsyttämässä P-Koreaa. Toisaalta myös P-Korea itse odottaa vain tekosyytä saada painaa ydinohjuksen nappia.

      Myös ISIS saattaa aikaansaada maailmansodan, sitähän se kaiken aikaa yrittääkin: tuhota, tappaa ja ryöstää "vääräuskoiset" maat ja ihmiset.

      USA saattaa onnistua mainila-pyrkimyksissään, sillä se on jo kauan ja viimeaikoina enenevässä määrin saartanut sotajoukkoineen Venäjän. Ja josta NATO-jenkkimyönteiset valhemediamme eivät kerro sanaakaan, tai pukahtavat harvoin jonkin manipuloidun "uutisen".

      When Johnny Comes Marching Home
      https://www.youtube.com/watch?v=4tIsXLyZcWI

      Already Happened - Jo Tapahtunut:
      https://twitter.com/m3t4_tr0n
      .

    • sw223

      Syyriasta se voi alkaa.USA lisää siellä joukkojensa määrää jatkuvasti.Miten siihen suhtautuu itse Syyria ja sen liittolaiset?Ragga on kohteena mutta siellä alkaa olla toimijoita ja erilaisia intressejä joista ei ota Erkkikään enää selvää.

      • aprilplay

        saatoit osua naulaan kantaan


    • sotaapukkaa
    • Funlandiankansalainen

      Ensi viikolla on hyvä aloittaa. Trump ei ole saanut kautensa alussa oikeastaan mitään aikaiseksi hyvistä yrityksistä huolimatta, joten on koitetta kikka kolmosta ja siirtää ongelmat omien rajojen ulkopuolelle. Pohjois-Korean Kim on seuraava USA'n uhri ja valtio, johon demokratia on siemennettävä. Se on kaiken lisäksi sopivan pieni uhka USA'lle, mutta Etelä-Korealle varteen otettava vastustaja. Ihanteellien kohde muutenkin USA'n kannalta sijaintinsa johdosta. Pakolaisvirrat menevät joko Kiinaan tai Etelä-Koreaan. Mikä parasta Etelä-Korealla on vara ostaa sotatarvikkeita ja horonetteja.

    • maahanmuuttokriittinen

      Jaa että mistä se voisi alkaa? Helpompi olisi sanoa että mistä se ei todennäköisesti ala.

    • saa.nähdä

      Sota alkaa todennäköisimmin Etelä-Kiinan meren jännitteiden kiristymisestä, alue on jo tällä hetkellä kuin hornankattila.

      Mahdollinen konflikti voisi eskaloitua Malakansalmessa. Malakansalmi on yksi koko maailman merirahtiliikenteen solmukohdista, ja samalla erittäin kapeana meriväylänä oikea pullonkaula.

      Malakansalmi on ahtautensa vuoksi helposti tukittavissa vihollisen merirahtiliikenteeltä konfliktin sattuessa, ja siksi USA ja Kiina keskittävät alueelle valtavasti sotakalustoa.

      Varsinkin Kiinalle Malakansalmi on elinehto, se on merireitti jonka läpi kulkee kaikki rahtiliikenne Kiinaan. Alue kuhisee USA:n laivaston sota-aluksia, ja pienikin liian agressiivinen liike heidän toimestaan voi laukaista Kiinan koko ohjusarsenaalin alueella.

    • MainilatAmmuttiinYöllä

      3. maailmansota alkoi viime yönä.

      Tätä sotaa on pohjustettu monenlaisilla, erilaisilla sotatoimilla ympäri maailman, mutta nk. lähtölaukaus, "mainila", luultavimmin ammuttiin yöllä, ensimmäisen amerikkalaisen tomahawkin noustessa ilmaan Välimerellä, kohti Syyriaa.

      USA on varustellut Euroopan itärajoja jo muutaman vuoden ajan, tietystä hetkestä laskien ensin Puolan, Ukrainan, Baltian, sitten Suomea, sitten Unkaria, Romaniaa.

      Tässä hötäkässä Ruotsin / Rkp:n ja islaminuskon alainen, amerikkalais-lume-"demokraattinen"- ja ISIS-mielinen vihervasemmistomme on omalla tavallaan pohjustanut aikeitaan. Ensitöinään hajoittanut kansamme kahtia, ominpäin jakaen sen mielestään hyvin-korkea-humaanisiin suvakkeihin ja matuihin eli hyviksiin, sekä toisaalla, halveksittaviin, isänmaallisiin maanpuolustajiin, pahiksiin (olkaa hyvä!) ja joita kutsuvat lämpimästi nimellä "rasistit". Näitä olemme me, se osa kansasta joka ei islamia ja sen monirikollista väkivaltaa tahdo, eikä aio laikseen ja uskonnokseen omassa Suomenmaassamme tunnustaa.
      .

      • saas.nähdä

        Nyt lähes puoli vuorokautta iskun jälkeen, on selkeätä ettei ohjusisku itsessään laukaissut mitään tapahtumasarjaa joka olisi sytyttänyt välittömän roihun. Itse isku kohdistettiin syrjäiseen tukikohtaan ja tuhot olivat lähinnä materiaalisia.

        Tällä hetkellä tiedetään se, että Venäjä ja Syyria oli informoitu hyökkäyksestä eikä venäläisiä ollut kohteessa. Tiedetään myös että Venäjällä on alueella kattava ilmapuolustusjärjestelmä, mutta sitä ei edes aktivoitu hyökkäyksen alkaessa. Syystä tai toisesta Venäjä päätti jättää reagoimatta iskuun.

        Tiedetään myös se, että tuollaisen täsmäiskun suorittaminen vaatii pitkän etukäteisvalmistelun, tuollaiseen ei lähdetä hetken mielijohteesta. Isku oli valmisteltu jo paljon aikaisemmin kuin Trumpista tuli presidentti, Trump todennäköisesti ilmoitti joikkojensa johdolle olevansa valmis rajoitettuun iskuun, ja hänelle tarjottiin valikoituja kohteita joista kohteeksi otettiin kyseinen lentokenttä.

        Isku oli tarkkaan harkittu ja se tehtiin siten ettei äkillisen sotatoimien leimahtamisen riskiä ollut. Isku antaa voimakkaan viestin sen puolesta että USA palaa Obamaa edeltäneen ajan lähi-idän geopolitiikkaan, se on valmis aseellisiin toimiin pitääkseen sunnimuslimit alueen vaikutusvaltaisimpana osapuolena.

        Trumpin tilannekuvaa on mahdotonta arvioida vielä, mutta toivottavasti teko ei ollut typerää sisäpoliittista pullistelua yksittäisellä iskulla, sillä Putinille vastakkainasettelut ja jännitteiden rakentaminen ovat arkipäivää. On selvää että maailma on siirtymässä aikaan jossa pelataan ihmishengillä, siinä pelissä pitää osata luoda painetta mutta jättää aina polku palata tukevalle maaperälle. Putin osaa pelin, jää nähtäväksi ymmärtääkö Trump että vain johdonmukaisuudella voi estää tuhon.


    • muutakinkuinkokardi

      Menossa parasta aikaa,odotetaan vain hetkeä milloin valjastetaan joka maan asevoimat täyteen mittaansa.Tarkkaile postiasi kohta luukku kolahtaa.

    • Jenkkienaloitettavasota

      Jenkkien kannalta paras hetki iskeä vihollismaitten kimppuun olisi nyt,kun venäläiset ja kiina ei ole saaneet vielä uusimpia ja tehokkaimpia aseitaan tuotantoon,ensi vuosikymmenen alussa on jo myöhäistä ja silloin lännen häviäminen on jo paljon todennäköisempää kuin nyt.
      Joten jenkkikenraaleiden kannattaisi nyt julistaa suoraan sota vihollisiaan vastaan kun eivät ole vielä tulivoimaltaan maksimissaan.(ballistiset ohjukset,avaruushäivekoneet,laserit,lentotukialukset yms kehityksen alla olevat systeemit).

      Syyriassa jo aloittelivat,mutta vielä ei tainnut eskaloitua.

      • MainiloitaVaille

        Jenkkien ja koko maailman kannalta olisi parempi jos eivät iskisi. Eiväthän Venäjä ja Kiinakaan iske. Mutta jenkkien aseteollisuus vaatii sotaa.

        Tästähän on kysymys ja kyllä biljartriljardööri Trump tietää missä raha poikii. Ihmiskunnan kuolemankentillä.
        .


    • Funlandiankansalainen

      Trumpilla on kiire näyttää johtajuutta. Kotimaassa kaikki tuntuu menevän persuuksille, joten huomio on saatava muualle. Syyrian kaasuiskuakin pidetään vedätyksenä ja lavastuksena. Olisikohan USAn ja valemedian luettavuus samaa luokkaa kuin Irakin kohdalla, josta savuavaa asetta ei löytynyt muualta kuin Pentagonin bungereista. Eilen USA pudotti Afganistaniin isoimman pommin, joka sillä on asearsenaalissaan. Eli pudotti Afganistiin ei Syyriaan testaten pommia Kimiä vastaan. Kyseistä GBU-43/B -nimistä pommia on kuvailtu muun muassa nimellä "kaikkien pommien äiti". Nyt sitten pitää päästä hyökkäämään kolmanteen maahan Koreaan viikon sisällä. Tarkoitus on tietenkin vaikeuttaa Kiinan asemaa, jsaada rähinä aikaiseksi myös Kauko-idässä. Näin hulluksi maailmanpoliisi muuttuu näsän käsissä. Ensi viikolla maailma ei ole enään entisellään.

      • justjoohei

        No tottakai Trumpilla on kiireitä, kun edellinen presidentti jätti kaiken työn hänelle.
        Tietenkin USA voisi jättää maailmanherruden vaikka Pohjois-Korealle, mutta se ei taida olla todennäköinen vaihtoehto.


    • Funlandiankansalainen

      Nythän tuo Trump pakeni. Vielä viikko siten puhisi ja mahtaili hyökkäyksellä Kimin kimpuun, mutta tosiasiassa paineli käpälämäkeen, kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin. Valemedia ei ole kertonut mitään Korean kriisistä sen jälkeen, kun selvisi totuus, että Trumpin armada olikin matkalla Australian taakse piiloon. Tuo oli kyllä USAn suurin nöyryytys. Trump osoittautui paperitiikeri, niin kuin Mao jo aikanaan tiesi.

    • hyyyyyyyyyyyyyyyyy

      Itselleni syötetty , että maailmansota alkaa pian, jo -60 luvulta asti. Monesti silloin asiat paljon pahemmin, kuin nyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      664
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe