Palasivat alkuperäiseen kotiinsa.

Rypinski

Maarit Nurmi ja Yrjö Puurunen palasivat alkuperäiseen kotiinsa koska muualla ei löytynyt tarpeeksi korkeita johtajan paikkoja.Saa nähdä kuinka hyviä paikkoja on luvattu Vasemistoliitosta,vai pitääkö loikata vielä muutamia kertoja.

18

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynytnaapurikunnasta

      Ketä eholla vaaleissa?

    • Pettynyt.toveri

      Ovatpa päämäärätöntä porukkaa, varsinkin Yrjö. Maaritin taustoja en tiedä, mutta tämä partalapsihan on seikkaillut jo ainakin keskustassa ja persuissa. Partalapsi on myös ollut vihreiden kanssa melkoisen läheisessä yhteistyössä. Olen seurannut kuntapolitiikkaa ja tullut ainakin kyseisen herran osalta siihen päätelmään, että hän ajaa hyvin vahvasti vain niitä asioita, joista hänelle itselleen on hyötyä ja muut asiat ei hirveästi kiinnosta. Joka paikassa pitäisi saada olla esillä ja jos lehtikirjoitus ei ole heti lehdessä, niin siitäkin itketään, kuten tänä talvena esimerkiksi kävi.

      Blogissaan hän haukkuu mennen tullen kaikki, jotka uskaltavat esittää erilaisen mielipiteen hänen kanssaan. Tietenkään blogia ei voi kommentoida eli hän voi työntää blogissaan niin paljon sontaa kuin haluaa ja kukaan ei voi korjata muunneltua totuutta olevia kirjoituksia, joita tiedän siellä olevan paljon.

      Äänestäessään kyseistä henkilöä ei voi tietää, mitä aatesuuntaa tämä herra edustaa huomenna tai ensi viikolla. Keskustalaisten kanssa homma meni aikoinaan riitelyksi nyt persujen kanssa eli jos hän pääsee valtuustoon, niin vasemmistoliitto on seuraavana haukunnan kohteena, kun ei kaikessa saa tahtoaan läpi.

      En enää äänestä vasemmistoliittoa, vaikka tähän asti olen lähes kaikissa vaaleissa niin tehnyt aiemmin.

      • heinälatokohtaus

        juu, tuuletkin kääntelee helposti tyhjiä takkeja... olletikki näin myräkkätalavena... tiijä vaikka lennättää keväällä hiljasen kansan pellolle


    • Diktatuuria

      Tänään Ylä-Kainuu lehdessä Maarit ja Yrjö kirjoittavat Persujen arvoista ja siitä, että he eivät voi niitä allekirjoittaa enää ja siksi siirtyvät vasemmistoliiton listalle. Yrjö kehuu sosiaalipuolen osaamisellaan ja luottamustoimilla, mutta mikä on totuus? Hänhän aikoinaan riitaantui sosiaalipuolenkin luottamushenkilönä ja toinen valtuutettu joutui paikkaamaan hänen tekemisiään ja tuli Yrjön tilalle.

      Persujen arvot ovat olleet koko ajan samat ja jopa lieventyneet heidän hallituskaudellaan. Tosiasiassa ainakin Yrjön osalta taustalla on se, että Pesussuomalaisten Kainuun piirissä asiat eivät menneet, kuten hän olisi halunnut ja siitä alkoi valtataistelu hänen ja Persujen kesken. Yrjö hävisi tuon taistelun, niin yllättäen hänen arvonsa muuttuivat täysin Persujen vastaisiksi ja koko puolue on mätä hänen mielestään. Samassa veneessä tuossa taistelussa oli Maarit ja erosi puheenjohtajan paikalta erinäisiin syihin vedoten.

      Nämä kaksi persoonaa haluaisivat sanella kaikki asiat diktaattorin tavoin ja suuttuvat, kuin lapset hiekkalaatikolla, mikäli asiat eivät mene heidän mielensä mukaan. Tästä on hyvänä esimerkkinä pettyneen toverin kirjoituksessa mainitsema aikaisempi riitely Keskustan kanssa ja nyt välirikko Persuihin Yrjön osalta sekä Maaritin ero Persujen piirin puheenjohtajan paikalta. Trumpin toiminta on aikalailla samanlaista, kuin tämän voimakaksikon toiminta, valitettavasti!

    • Toverit

      Hyvin kirjoitettu! Älkää äänestäkö vasemmistoa hyvät ihmiset sentään!

    • Perusjytky

      Tyhjä takki tuppaa kääntyilemään

    • vasurivesuri

      Harvemmin jään sanattomaksi, mutta nyt! Kaksi keskustelukyvytöntä. Ei voi sanoa "onnea vasemmisto" no, onnea Yrjö ja Maarit.

    • Vanhamuitinen

      Mitekähän kävi Yrjö Puurunen,loppuiko vuodeosasto Suomussalmen terveyskeskuksesta,meuhkasit että loppuu,haukuit kunnanjohtan vaaleihin sekaantumisesta.Miten kävi tämä tapahtu 4 vutta sitten vuodeosato on vieläkin tuliko ennustettua väärin?

    • PartalapsiYrjö

      Ryhtyykö nyt partalapsi nimeltään -Yrjö- valehtelemaan ikäänsä, kuten tekee muut partalapset? Yrjöhän on nyttemmin puolueessa, jossa hyyssätään matuja...

      Tietysti Yrjö on aivan oikeassa puolueessa (kauanko?) koska vassarit jo aikojen alusta saakka elätyttäneet itsensä veronmaksajien tuella. Niin tekee Yrjökin....hautaan saakka. Eläkeläisenä.

    • Hohohooo

      Melekosia heleppoheikkejä

    • kepu-lainen

      Ei tainnu muut puolueet ottaa näitä poliitikkoja suojiinsa, pelkäävät katoa vaaleissa.

    • plutoonankomentaja

      Puurunen löysi sisältään vasemmistolaisen aatteen palon?
      Mahdollista, mutta pidän erittäin epätödennäköisenä. Todennäköisimpänä pidän sitä, että joko tieten tai tietämättään on opportunisti. Ottaa tilaisuudesta vaarin pysyäkseen julkisuudessa.. anteeksi, kunnallispolitiikassa. Suomussalmen vasemmistolla ei ole karismaattisia, vahvasti politiikkaan/päätöksentekoon pyrkiviä persoonia. Nyt on... Tullessaan valituksi tulee aiheuttamaan Suomussalmen vasemmistolle "jonkunverran" päänvaivaa. Tämän voi rehellisesti sanoa historiaan vedoten.

      Toisenlaisenkin herätyksen, kuin vasemmistolaisen maailmankatomuksen herätyksen hän on vuosien mittaan kokenut. Entisestä maahanmuuton vastustajasta on muotoutunut maailmoja kiertävien ihmisten ymmärtäjä valikoimatta sen kummemmin kiertäjien tarkoitusperiä.

    • Värikylä

      Saadaanko lissää turviksie? Tulloo hyvä ja ylevä olo ku näkköö niitä koavuissaan kompuroevan lumessa, antavat värrie kyllään

    • Punakynää

      Älkää menkö näitä kameliontteja äänestelemään, takinsuut lepattavat siihenmalliin, blogistin viimeinen säänssi edetä politiikassa

    • Inhuttavata

      Aika inhua on tämän pariskunnan toiminta

    • vasenyrkki

      Puurunen kyttää puheejohtaja paikkaa,varmaa luvattu.Miten käynee Holappa on ehdokkaani jos vielä äänestän vasareita ,menee harkintaan.

    • ou-tojuttu

      Piti saaha kuva lehteen kun alkaa kommariksi, niin sitä pittää.

    • Sheikki1

      Kuuliinpah tuossa tutun kautta jopa valtuuston puhemiehen on luvattu hänelle. Ei oomituinen häpyö. Lehmänkaoppijas on kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1612
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      119
      1176
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      46
      1064
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe