Työttömät töihin!

kadutpuhtaiksi

Työttömät pitäisi laittaa töihin, KELA maksaisi työnantajalle samaa rahaa mitä työtön saa maatessaan sohvanpohjalla eli työnantaja saisi näin halvempaa työvoimaa ja samalla työttömien työkunto säilyisi tai paranisi.

On käsittämätöntä kuinka yhteiskunnalla on vara antaa työttömien loikoilla kotonaan rahaa vastaan.

Kaupungeissa tulisi työttömät laittaa työttömyyspäivärahaa vastaan keräämään vaikka roskia tai harjaamaan hiekoitushiekkoja pois mistä ei koneellisesti niitä saa, maaseuduilla auttamaan vanhuksia yms. ja ihan vaan siksi että työttömien työkunto säilyisi, nyt saa monet työttömät maata kotonaan vuosikausia, kesäisin korkeintaan 3-4 viikkoa työllistetään ja siitäkin taitaa monella osa mennä "sairaslomiin" kun on vähän sormessa pipi joka hoituisi puhaltamalla ja päätä silittämällä että "voi voi kun sulla on paha pipi sormessa, annapas kun äippä vähän puhaltaa siihen".

Kyllä keinoja on jos vaan päättäjillä on tahtoa ja kekseliäisyyttä mutta kuka päättäjistä ottaa ns. härkää sarvista ja alkaa hoitamaan asiaa ja pistää pystyyn aivoriihen joka todella pohtii tätä asiaa, Jyväskylä ja ympäristökunnat voisivat tehdä tämän ensimmäisenä Suomessa eli työttömät tekemään päivärahansa eteen jotain ympäri vuoden.

97

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaskanpuhjiaPiisaa

      Oletko kokkari vai peräti uusnatsi vai molempia?

      • KansalleMuunnettuTotuus

        Hehheh, tosiaankin, paskanpuhujia riitää joissain maissa ihan valtionjohtajiin asti.


    • niinpääää

      hieno sosiaalituki yrityksille, jättimäinen tulonsiirto.

      tuleva kansalaispalkkakin on tulonsiirto yrityksille ja omistavalle luokalle, varsinkin kun työssä käyvä ja työllistämistoimissa oleva saa enemmän kansalaispalkkaa kuin työtön, jolloin varsinaista palkkaa tarvitsee maksaa paljon vähemmän.

    • ihlam

      Typerämpää ehdotusta ei kukaan voi tehdä.Tällainen toiminta antaisi osalle työnantajia kohtuuttoman kilpailuedun. Seurauksena lisää työttömiä, kun osa työnantajista joutuisi lopettamaan yritykseensä.

    • ImeÄitisTissiä

      Aloittajalla varsinainen aivomyrsky päällänsä,
      Heeeeheheeee!!!

    • Eiääntäkään

      Se on persu joka yrittää ylittää äänivallin vaalien alla. Ne on ihan sekoja. Yksi höperö kirjoittelee mullilehden lyhyisiin omakehuja hulevesijutuista oikein nimellänsä.

      • PersuAuki

        Juuri, miten ne kaikki hölmöt osaavatkin hakeutua verrtaistensa seuraan, samaan puolueeseen.


      • Perskärpäset_katoaa

        Ja äänivalli rikkoutuu toltakin perskärpäseltaä vain peräpäästä, vaikka sontaa suoltaa kummastakin päästä, onneksi perskärpäsistä orjatyöllistäjineen ja valheineen päästään eroon pala kerrallaan, jo seuraavissa eduskunta vaaleissa pudotus on varsin selkeä.


    • Rillutellenvaan

      Mitenkäs sitten minun kohdalla. Olen ollut vuosikausia työtön mutta en ole ilmoittautunut mihinkään rahanjakoon vaan tulen toimeen omillani. Se mistä omani ammennan on sitten toinen juttu. Pitäisikö meikäläisen tehdä kaupungille ilmaista työtä kun en saa mitään korvauksiakaan?

      • VarakasTyötön

        Juu, melko paljon on sellaisiakin "työttömiä", jotka elää röhnöttävät omaisuutensa tai aikaisempien säästöjensä turvin eivätkä hae työmarkkinatukea ja eivät siten tarvitse/halua mitään työllistämisen pakkotoimia.


      • quåhfjj

        Se on rosenttijengissä.


    • Olen.Töissä.Jälleen

      Kun aloittaja ilmiselvästi kantaa kaunaa työttömiä kohtaan, niin sopiiko aloittajalle että luovut työpaikastasi minun hyväkseni. Voit sitten odotella rauhassa kelan minimikorvauksella näitä uusia yhteiskunnan varoilla luotuja halpatyöpaikkoja joita ehdottelet kommunistisessa vimmassasi.
      Olen koulutukseltani kone-insinööri, olen toiminut menestyksellisesti sekä konstruktio- että työnjohdollisissa tehtävissä joten uskon omaavani riittävän kompetenssin mihin työhön tahansa. Olen myös toiminut lukemattomissa tavanomaisemmissa töissä aina muurarin apulaisesta rekkakuskiin ja metsuriin eikä sormi ole koskaan mennyt suuhun eikä työn jäljessä ole ollut moitteen sijaa näissäkään hommissa. En ole työtä vieroksunut kuten aloittja uskoo suurimman osan työttömistä olevan eikä sellaisia ole työttömissä kuin murto-osa.

      Näitä aloittajan kaltaisia keskinkertaisuuksia riittää näköjään Suomessa. Heille on tunnusomaista ehdotella muille yhteiskunnan tukemia halpoja työpaikkoja mutta eivät itse suostuisi niitä tekemään. Halveksin yli kaiken tälläisiä suun soittajia joilla äly ei oikeastaan muuhun riitäkään kuin kaunaisuutensa ilmaisemiseen. Mitään rakentavaa heillä ei ole eikä heillä ole näkemystä tai halua asettua työttömien asemaan.

      Ja lopuksi totean että monilla työpaikoilla on lusmuilevia ja loisivia työntekijöitä jotka suurinpiirtein kuluttavat työpäivänsä tehden itsensä tärkeiksi mutta joiden vähäistä epäkuranttia työnjälkeä toiset ns. maan hiljaiset joutavat työkseen korjailemaan. Näitä on erityisesti julkisissa työpaikoissa mutta kyllä niitä löytyy myös yksityiseltä sektorilta, onneksi nykyään vähemmän kuin silloin kuin olin työnjohto-tehtävissä.

    • kadutpuhtaiksi

      Kyse on vaan siitä että ilmaista rahaa ei kukaan saisi nauttia ja työkunto on myös se tärkein motiivi, nyt makaa suuri joukko laiskoja työtä vieroksuvia kotonaan, näillä laiskureilla teetätettävä juuri esim. roskien keruuta, tupakan tumppien keruuta, mitä ei tehdä lainkaan minkään tahon puolesta, koiran paskojakin voisivat kerätä ja siivota keväällä uimarannat kaisloista ja roskista. Kyllä tekemätöntä työtä löytyy.

      Laiskurit ja työtä karttavat töihin ja jos ei suostu niin raha hanat kiinni, sairaslomaa annetaan vasta silloin kun on oikeasti sairas, jos nenä vuotaa ja ei ole kuumetta niin takaisin töihin!

      • loiseläjäjoo

        Sillälailla siellä näpyttelee oikea persesuolen velttous joka elää äidin nurkissa...muuta et kykene kuin röhnöttämään sohvalla ja raapimaan rupista persettäs...taitaa äippä pyyhkiä perseesikin et kykene laiskuudeltas sitäkään tekemään


      • HöpönassuLuuseri
        loiseläjäjoo kirjoitti:

        Sillälailla siellä näpyttelee oikea persesuolen velttous joka elää äidin nurkissa...muuta et kykene kuin röhnöttämään sohvalla ja raapimaan rupista persettäs...taitaa äippä pyyhkiä perseesikin et kykene laiskuudeltas sitäkään tekemään

        Ai sinä oot sellainen vai?


      • mikätääonöö

        Tuskin nämä inisijät täällä on koskaan töitä tehnykään eihän näitä uusavuttomia yhteiskunnan elättejä kukaan ota töihin eivät erota sahaa vasarasta


      • Katujen_luuseri

        Haista sanonko mitä, sinä varmaan taas olet niitä olemattoman työpaikkasi korvaamattomia duunareita, joka kaiken työaikansa käyttää toisten kyttäilyyn ja jää pomon perseen nuolemisen vuoksi ylitöihin tekemään ne päivän työt, kun et toisten kyttäämiseltä ehtinyt töitäsi tekemään. Tunnen tollaset vastenmieliset tyypit ajattelutavoiltaan sekä kokemuksesta, ja paria tollasta idioottia minäkin tempasin turpaan parisen vuotta sitten ja reippaasti vedinkin turpiin.


    • Lusmuilijat

      Kuulin kaveriltani, joka on kunnan töissä, jotta siellä vasta "lusmuillaan". Hän kertoi, että hänellä on tänä vuonna vielä viisi saikkupäivää käyttämättä. Joten aika mukavasti saa pitkiä lomia kun laittaa juhlapyhien välipäiviksi saikkupäivän tai pari, pääsee viikoksi vaikka matkoille...

      • hahahaaaa

        Sinähän sen tiedät tyhjäntoimittaja kun olet siihen ei tarvita edes saikkua


      • Suolinkainen
        hahahaaaa kirjoitti:

        Sinähän sen tiedät tyhjäntoimittaja kun olet siihen ei tarvita edes saikkua

        Kiitos tiedosta, Suoli24:n Tietotoimisto. Taidatkin kuluttaa päiväsi täällä.


    • Juttujariittää

      Aika moni on näköjään mennyt aloittajan provoansaan ja ottanut sen tosissaan.
      Oma lukunsa on sitten nuo vammaiset "ahahaaaaat"

      • senhuomaa

        Siis olet "aahahaa"vammanen


      • Buuaahaa
        senhuomaa kirjoitti:

        Siis olet "aahahaa"vammanen

        Joopa joo.


    • LiikaaLiksaa

      Parempi idea olisi puolittaa työssäkäyvien palkat. Monille lusmuille ja veteläperseille maksetaan palkkaa pelkästä läsnäolosta, usein ei siitäkään kun saikkuilevat.

      • lisääherskaa

        Kyllä sossu pummia vituttaa kun kaikki aika ja rahat menee narkkaamiseen


    • Keljonkadulle

      ihan asiaa aloittajalta, jos ei yrityksiin niin sotaveteraanien vaippoja vaihtamaan

    • kadut.puhtaiksi

      Kylläpä kirpaisi aloitukseni hyvin monen työtä karttavan laiskurin mieleen, menkääpä peilin eteen te luuserit ja työtä karttavat ja katsokaa peiliin ja miettikää että olette yhteiskunnan pohjasakkaa joilla ei ole tulevaisuutta muuta kuin kitua köyhänä ja syödä makaroonia loppu-elämä.

      Tämä ei koske niitä työttömiä jotka oikeasti haluaisivat töihin, siis oikeasti. Nämä eräät laiskurit kun joutuvat töihin niin heti ollaan sairaana, voi voi kun on pipi polvessa ja pipi sormessa ja on nuha ja on massu kipiä mutta auta armias kun ovat laiskottelemassa sossun tai KELA:n rahoilla niin eivät ole kipeitä, rahapäivänä mennään tukka ja pers-reikä putkella niin kauan kun rahaa riittää ja sitten vingutaan loppukuukausi kun ei ole rahaa eikä rahat riitä mihinkään, perk*ele jos minä olisin päättävässä asemassa niin laiskurit harjaisivat katuja ja keräisivät koiran paskoja vaikka paljain sormin. Luoja ei laiskoja elätä eikä yhteiskunta ja ne veronmaksajat jotka viitenä päivänä ennen kukon pieraisua töihin raahautuvat.

      • joutenoloaahh

        Lopuksi voitkin suksia hevon vittuun pätemään ennemmin loisin kotona ja nostan tukia kuin painan perse ruvella töitä...terve mies ei töitä kaipaa ne on hullujen hommaa


      • kadut.puhtaiksi
        joutenoloaahh kirjoitti:

        Lopuksi voitkin suksia hevon vittuun pätemään ennemmin loisin kotona ja nostan tukia kuin painan perse ruvella töitä...terve mies ei töitä kaipaa ne on hullujen hommaa

        Luuseri yrittää puolustella laiskuuttaan ja työn vieroksumistaan! Kukaan tervejärkinen ei vetelehdi vuodesta toiseen kotona ja ole toisten elätettävänä ja narise rahojen riittämättömyyttä ja valitetaan vielä ettei ole mitään tekemistä ja voi voi!

        Tässäkin kerrostalossa asuu muutama työtön, tosin yksi heistä lenkkeilee ahkerasti joka päivä olipa sade tai pakkanen ja hakee itse töitä, pätkä töitä saanutkin toisinaan mutta alakerran luuseri kuittaa KELA:n rahat, rassaa auton romuaan parkkiksella, lähtee autollaan ainakin 10 kertaa päivässä, käy kaupungilla suuripiirtein saman lenkin ajamassa ja tulee taas takaisin, lopun päivää pelaa tietokonepelejä ja valittaa aina rapussa kohdatessamme selkäänsä, on ylipainoinen kaljamaha niin ei ihme että selkää pakottaa kun istuu tietokoneen ääressä suurimman osan päivästä eikä harrasta liikuntaa muuta kuin parkkipaikalle ja takaisin.

        Tuollaisille täytyisi laittaa niin kovat oltavat että alkaisi työ maistumaan, loppuisi ininä ja kitinä kun energiansa polttaisi työssä. Kyllä normaali raavas mies käy töissä tai ainakin yrittää löytää töitä mutta tämäkin alakerran luuseri välttelee viimeiseen pisaraan työn tekoa.


    • Hohhoijjaaaa

      Hohhoijjaaa!

    • Outonimike

      Tuossa joku vammainen provosoi että luoja ei laiskoja elätä. Mikä se luoja on? Onko joku tavannut sen ja haastatellut? Onko EK:ssa joku sen niminen?
      Itse olen oikein helvetin laiska mutta ei kukaan luoja ole soitellut että puuro loppuisi!

    • Aktivointia_urakalla

      Sovatek säätiö ottaa ilomielin vastaan ilmaista orjatyövoimaa kaiken maailman höpö höpö pajoihin!!!! Tällä toiminnalla estetään ihmisen todellinen "syrjäytyminen"

      Mikäpä on niin mukavaa kun seurata milloin Alkoholisti Antti saa Delirium kohtauksen ja työntää itsensä vannesahaan tai Niko Narkki vapisee huumehorkassa nurkassa kylmän hien valuessa ohimoilta. Niin ei pidä unohtaa Pentti Psykoosia joka on jo kolme päivää etsinyt tonttuja taukohuoneen kaapin alta.

      Kyllä juurikin näiden ihmisten seura kuntouttaa tavallisen ihmisen työkykyiseksi, TE-palvelut ovat sitä mieltä ja sosiaalitoimi!!!! Sovatek säätiö ja kolmas sektori pelastaa koko Jyväskylän kaikki ihmiset työttömyydelta ja syrjäytymiseltä!!!!!! Tätä toimintaa voidaan jatkaa kahden vuoden jaksoissa niin kauan kuin orjassa henki pihisee!

      Tärkeintä on että saadaan kaunisteltua työttömyystilastoja oikein urakalla ja Keskisuomalainen voi isoon ääneen kirjoittaa: TYÖTTÖMYYS LASKUSSA KESKI-SUOMESSA!!!

      On se kumma kun kyseisestä toiminnasta palkkaa ei saa, työkokemusta ja sitten ihmetellään isoon ääneeen miksi kaikki ihmiset eivät vapaaehtoiset hakeudu tähän paratiisiimaiseen ympäristöön!!

      Karenssin uhalla pitää ihmiset pakottaa.

      • ettäsillain

        Minnekäs sinä reppana joudut kun sovatek pistää pillit pussiin ja sanoo koko henk.kunnan irti sitten joudatkin mustankorkealle muitten rottien sekaan


      • MoosesD
        ettäsillain kirjoitti:

        Minnekäs sinä reppana joudut kun sovatek pistää pillit pussiin ja sanoo koko henk.kunnan irti sitten joudatkin mustankorkealle muitten rottien sekaan

        Vapahtajamme Jeesus on kanssasi myös Mustankorkealla ja hän on myös rottien kanssa.


    • kauppaasijaa

      Kenoveeva oli kans ennen työtön, mut ei oo enää! Kenoveeva on perustanu lihakaupan! Mainostaa et "Hyvää kinkkua erullisesti". Meinaa sitä et myy järkille Persettäns.
      Kyllä sen nyt kelpaa, soon Kauppias!

      • ViturallaanOn

        Housuissas on kenoveeva.


    • kadut.puhtaiksi

      Ei kaikkien tarvitse Sovatekille mennä, niin kuin jo mainitsin edellä että keväällä keräämään roskia, kun kävelee pitkin teiden ja katujen reunoja ja ojia jätesäkki ja keruupihdit kädessä niin kunto nousee.

      Keväällä koirien sontaläjiä paljon, niitäkin voi työttömät kerätä ja näin tekevät jotain hyödyllistä sen rahan eteen mitä yhteiskunnalta kuukausittain saavat. Ihmettelen miksi päättäjillä ei ole tahtoa järjestää tällaista toimintaa.

      Ei se maailma näin pyöri että joutilaat ja terveet makaa kotonaan jouten ja laiskistuvat sekä kunto rapistuu ja lihovat ettei sitten palkkatyön löydyttyä kykenekään enää täysillä työ-elämään.

      Työttömät tarvitsevat nyt oikeasti raippoja, onneksi yksi parannus jo otettu käyttöön, 3 kuukauden välein joutuu haastateltavaksi, edes jotain joskus, lisäksi pitäisi säätää laki että jos osoitetussa työssä ei pärjää tai ei hyväksy ottamaan vastan työtä niin todella pitkä karenssi, kyllä se nälkä ajaa töihin ja tätä enne sossun luukku kiinni tällaisilta työtä vieroksuvilta, hemmetin laiskurit, Siperiaan joutaisivat, siellä ei pärjäisi paikoillaan, olisi pakko ottaa lämpö vaikka työtä tekemällä muuten paleltuisi kuin russakka.

      Toivon että Suomessakin tulee vielä ajat jolloin nämä laiskamadot joutuisivat niin tiukan paikan eteen että alkaa työ maistumaan.

    • Hyväksyttytila

      Missä rintamalla muuten nimim. "kadut.puhtaiksi" olit talvisodassa?
      Joillekin fossiileille tuntuu vielä tänä päivänäkin tuo työ olevan jotenkin tärkeä ja pyhä asia. Naurattaa. Ei Suomen kaltaisessa pikku pläntissä voi mitenkään olla tilannetta että kaikki työikäiset olisivat töissä. Se on aivan mahdottomuus.
      On liian vähän vientiteollisuutta, paljon kannattamatonta räpeltämistä, Katainen ja Urpilainen pilasivat osaltaan vientimahdollisuudet Eurooppaan. Jos yhteiskuntajärjestelmämme sallisi nk. täystyöllisyyden niin valtiovalta järjestäisi sellaisen, mutta kun se ei ole yhteiskunnallisesti järkevää. Meillä täytyy olla jatkuvasti tietyntasoinen työttömyysaste jotta jonkinlainen poliittinen vakaus säilyy.
      Se vaan on niin!

    • Kulujakumpikin

      Kantasuomalaisen työttömän ja loisimaan tulleen matun vuosikustannukset ovat yhteiskunnalle suurinpiirtein samansuuruiset, hieman riippuen laskijasta ja hänen poiliittisesta suuntauksestaan.
      Kantasuomalainen työtön on kuitenkin, (etenkin iäkkäämmät ikärasismin kohteet), vaurastuttanut yhteiskuntaamme satojen tuhansien eurojen veronmaksullaan, (välilliset ja välittömät) ja vaurastuttanut pankkeja koronmaksullaan.
      Matu sen sijaan on tullut vain nauttimaan toisten työn hedelmistä ilman minkäänlaista tarkoitustakaan hyödyttää yhteiskuntaamme.
      Miksi meidän pitäisi elättää niitä ilmaiseksi?

    • OtappasJoLääkkeet

      Koskeeko tämä myös torin mielenosoittajia? Vai saavatko nukkua teltassa rauhassa?

    • kadut.puhtaiksi

      Työttömät syyttää hallitusta, en tarkoitakaan että pitäisi raataa hengiltä itsensä mutta kun nämä jotkut työtä karttavat eivät vuosikausiin lähde töihin ja sitten itkevät kun ei ole rahaa ja onpa tuo naapurin lusmu itkenyt että kun ei ole töitä, kyllä hänelle on useamman kerran työtä tarjottu ja siistiä sisätyötä joka ei kroppaa rasita mutta eipä viihtynyt kun kaksi kolme päivää niin sairaslomaa haki, kyllä silloin on kipeä kun töissä pitäisi käydä mutta auta armias kun on KELAN:n rahat taskussa, silloin ei vaivaa mikään, näin se on *erkele.

      Sitten valitetaan kun masentaa, kyllä kai se *aatana masentaa kun maataan yli puolen päivän ja ulkona ei juurikaan käydä, ei harrasteta minkäänlaista liikuntaa, ainoastaan sormet ja silmät liikkuu kun pelataan tietokonepelejä ja surfaillaan netissä, kunto rapistuu ja terveys kärsii, näin se on, eikö ihmiset tajua että esim. työn teko, olipa se vaikka vapa-ehtoisessa auttamistyössä tai ihan missä vaan tai reipas liikunta on joka ehkäisee ja auttaa masennukseen, tätä eivät nykyajan ihmiset tajua, jos olisin lääkärin virassa niin määräisin ainoastaan reipasta liikuntaa jos joku tulee valittamaan masennustaan.

      Kun rehkii työssä päivän tai vetää kunnon lenkin kävellen tai juosten niin ei jaksa enää murehtia ja saa muuta ajateltavaa, tämä on tosi ja kuntokin säilyy ja hyväkuntoinen sietää paremmin kaikenlaisia vastoinkäymisiä, huippu-urheilijoillakin pitää olla hyvä kunto vaikka ei omassa lajissaan tarvitse välttämättä räjähtävää suorituskykyä mutta hyväkuntoinen kykenee pitämään hermonsa kurissa paremmin kuin rapakuntoinen ja muutenkin ihmisen on kevyempi ja mukavampi olla hyväkuntoisena.

      Se on tosi että työttömänä laiskistuu kun ei ole pakko lähteä mihinkään, hattua nostan niille työttömille jotka viitsii harrastaa liikuntaa ja pitää itsestään huolen mutta nämä eräät kansan siivellä loikoilijat joutaisivat oikeasti Siperiaan.

      • PeliAddiktoitunut

        Naapurissa asuu lähes kolmekymppinen hujoppi. Ikkunasta näkyy sisälle ja tietsikkansa on ikkunan luona. Istuu päivisin, iltaisin ja aamuisin tuntikausia ammuskelupelejä pelaamassa kuulokkeet korvillaan, virttynyt collageasu on päällänsä ja villapipo päässä. En ole nähnyt häntä kertaakaan ulkona. Kyllä on joillain maailma mallillaan.


      • 020763497364287286

        Omakuva.


    • Hyväksyttytila

      Et vastannut nimim. "kadut.puhtaiksi" missä taistelit talvisodassa. Vai olitko käpykaartilaisena loisimassa kun muut tappelivat?
      Vastaa myös kysymykseen miksi pitäisi tehdä palkkatyötä toiselle jos on rahaa elää muutenkin?

      • MaailmaMuuttunutOn

        Joo, monen iäkkään seniorin on vaikea ymmärtää oikeaksi työksi muunlaista työntekoa kuin pienipalkkaista, klo 8-16 puurtamista jonkun toisen palveluksessa.


    • kadut.puhtaiksi

      Minäpä vastaan, en taistellut millään rintamalla enkä ollut käpykaartissa, armeijan olen käynyt ja olen viimeisen päälle isänmaallinen.
      Selvennän vielä kerran, ne jotka elävät omilla rahoillaan eivätkä nauti ns. työttömyyspäivä rahaa niin ne eivät ole tässä nyt kohteenani vaan ne jotka elävät työttömyyskorvauksella ja eivät lähde kirveelläkään töihin, lusmuilevat ja hakevat heti sairaslomaa kun töihin laitetaan, näitä minä tässä perseelle potkin.

      Enkä tarkoita sitä että pitäisi pienellä palkalla puurtaa 8-16, jokainen nauttii työssään sitä palkkaa mikä maksetaan, pää-asia että työssä käy eikä elä kansan siivellä vuosi tolkulla ja välttele töitä.

      • mietiiämittäämuutkuttän

        Jos ne onkin (suuret)työnantajat jotka odottavat ilmaista illallista? Kun saadaan palkka korvaus tilille heti palkataan. Hermostuksissaan syyllisiä usein etsitään muualta. Tai ehkä pankit ovat ne jotka kaiken lamauttaa, et voi saada rahaa jolla laittaa laajennusta koska riskit ovat heille ei niin voitolliset. Kysykää Hannu Karpolta. Hiihtoloma suksi siperiaan, kaikki osallistuu, sairaatkin :) Voitaisiin varmaan puolustus voimien ja maakuntajoukkojen kanssa kehitellä osallistuvaa maanpuolustus toimintaa työttömille eräilemällä ja antamalla aktivointia arkeen. Jo varmaan kävely kartoitukset metsässä toisivat uutta henkäystä voimia tarvitsevien arkeen.


    • sirakki

      Aloittaja varmaankin somali joka yrittää saada perustamaansa siivousfirmaan ilmaista työvoimaa.
      Itseltään työttömyyskorvaukset lopetettu työstä kieltäytymisen vuoksi.

    • DeeeQuuuu

      Kertoi olevansa isänmaallinen. Siis natsistinen vastarintamies, ehkä persukin. Ei sopeudu globaaliin yhteiskuntaan ja heittää tikkaa liiterin seinässä olevaan neek...rin kuvaan.

    • vbbbbb

      Siis minne? töihin?mitä se on, kolmen eri ammatikoulutuksen käynyt ja en ole löytännyt MITÄÄN töitä koti läänistäni. Onneksi tuo Norja on lähellä ja kuinka ollakaan tärppäs heti... mutta arvaa onko sitä hommaa mihin olen koulut käynyt...EI.

    • gyudue

      Mene vaikka siivoojaksi ja en oikein jaksa uskoa että olet 9 vuotta käynyt ammattikoulua tai vanhan systeemin mukaan 6 vuotta.

      • vbbbbb

        Aikoinaan oli 9 kuukauden ammattikursseja, olen ikä mies jo,en tiedä onko enään niitä. Toiseksi olen myös siivonnut paskaisija rappuja...kauppoja,sun muuta paskaa...


    • ViranOmainen

      Töitä saa nykyisin ainoastaan suhteilla ja suhteet pitää ensin hankkia jollei niitä tule suvun mukana. Helpoimpia duuneja saa kun lyöttäytyy jonkun kunnassa vallankäyttöä harjoittavan suurehkon puolueen nuolijaksi. Tie ei ole nopein, mutta pitkässä juoksussa kannattavin, sillä kun hissi alkaa sitten nousta niin se on nopeaa.
      Toinen hyvä keino on nuorilla miehillä jallittaa joku yrittäjän blonditytteli ja panna se paksuksi. Siinä tulee samassa paketissa perhe, työpaikka ja perinnöt.

    • An..i

      Jep näin on kävin itsekin 9kk kurssin Leivonmäen kurssikeskuksessa 80 luvulla,hitsari musta tuli.

      • Runollista

        Mistä se musta hitsari tuli?


      • An..i

        Siitä kun olin kassakaapin kimpussa, usko pois kaikki meni vitulleen...


      • Voehelevetti
        An..i kirjoitti:

        Siitä kun olin kassakaapin kimpussa, usko pois kaikki meni vitulleen...

        Se oli siis lattiassa kiinni ja täynnä kalastusseuran jäsenkortteja?


    • JKLlkj

      "Työttömät pitäisi laittaa töihin, KELA maksaisi työnantajalle samaa rahaa mitä työtön saa maatessaan sohvanpohjalla eli työnantaja saisi näin halvempaa työvoimaa ja samalla työttömien työkunto säilyisi tai paranisi." Hah vitut en mene ikinä töihin, mä vaan makaan ja tuhlaan sossurahoja mitkä SINÄ olet verojesi kautta valtiolle maksannut. Terveyteni on hyvä ,käyn joka päivä kuntosalilla,toiseksi käyn yhden työssä olevan juntin muijaa polkemassa kun äijä tekee pitkää päivää TÖISSÄ, ajattele voiko sehän olla sun muija?lepää sinäkin välillä. Rupea sinäkin työttömäksi ja mene espanjaan ensimmäisillä sossurahoilla niin tein minäkin.

    • tinttuui

      Et kai osaa lukea koska KELA ei pysty maksaa ihmisille, noita sinun tienaamia verorahoja. Mikset ole huolissas kun niitä jaetaan pakolaisille joilla on VISA kortit taskussa mutta ei henkkareita.

      • PakolainenJaPakolainen

        Hei, pitääkö pakolaisen, jonka on lähdettävä kotimaastansa henkensä kaupalla, oltava aina rutiköyhä?
        Sata vuotta sitten maahamme tuli Venäjältä paljon varakkaitakin pakolaisia.
        Pakolaisia on moneen junaan, jollakin on vain vaatteet päällä ja toisilla saattaa olla mukanaan puolet valtion kassasta.


      • bbbww

        Pitääkö suomalaisen olla aina köyhä, kyllähän sinäkin sen tiedät että ei kaikki ihmiset ole omasta halusta työttömiä. Onneksi itse olen voinut pitää työni, silti minua ei häiritse että ihmiset saavat sossu rahaa tai työttömyyskorvausta,suomalaisena heillä on siihen oikeus. Noista maahanmuuttajista ei niillä siihen ole. Onneksi silloin joskus suomen miehet ja naiset eivät lähtenet karkuun vaan puolustivat maatansa, mitä näittenkin olisi pitännyt tehdä. Aloittavan viestin tehnyt muuten puhuisi venäjää... ilman meidän pappoja ja mummoja.


      • TukeaLuusereillekin
        bbbww kirjoitti:

        Pitääkö suomalaisen olla aina köyhä, kyllähän sinäkin sen tiedät että ei kaikki ihmiset ole omasta halusta työttömiä. Onneksi itse olen voinut pitää työni, silti minua ei häiritse että ihmiset saavat sossu rahaa tai työttömyyskorvausta,suomalaisena heillä on siihen oikeus. Noista maahanmuuttajista ei niillä siihen ole. Onneksi silloin joskus suomen miehet ja naiset eivät lähtenet karkuun vaan puolustivat maatansa, mitä näittenkin olisi pitännyt tehdä. Aloittavan viestin tehnyt muuten puhuisi venäjää... ilman meidän pappoja ja mummoja.

        Kyllä maahanmuuttajillakin on lain mukaan oikeus tukiin, nykyisin paperittomillekin maksetaan tukea niin kauan kuin päätös turvapaikasta tulee tai ei tule ja poistetaan maasta.


      • cccbbbbbbbbbb

        Älä höpötä noilla ei ole mitään oikeutta samaan tukeen kuin suomalaisilla, lain mukaan se koskee suomen kansalaisia.


      • NiinVaanOn
        cccbbbbbbbbbb kirjoitti:

        Älä höpötä noilla ei ole mitään oikeutta samaan tukeen kuin suomalaisilla, lain mukaan se koskee suomen kansalaisia.

        No ei tietenkään tilapäisesti oleskelevilla ole samoja tukia, mutta tukia kummiskin, asuminen, ruoka, puhelin, terveyspalveluja ja karkkirahaakin päivittäin jonkin verran...


    • I-Win-Yuo

      Aloittaja lienee rasisti fasisti ja isänmaan petturi vero varjojen kalastaja kun itselleen ja edustamaleen intresille kansan kustanuksella ja kansalta pois vero varoja tahtoo.. niinmpä niin taas yks persu desantti lyö kansaa paskat housussa aamusta iltaan vaikuttaa olevan aiaa tänne kirjoitella..

      Pakoloisista ei kuitenkaan uskalla mainita yhtikäs mitään joita on kymmeniä tuhansia ja ilmaiseksi kansan piiikkiin.. niin kun ei uskalla arvostella asioita suuntaan jonne pitäsi..?

      Julkisella sektorilla on n. 750.000. ihmistä "palkaa nauttiskelmassa" ja tekemässä itseään tärkeäksi.. niin suomen väki luku on n.5.3. miljooonaa??

      1/5 osa on vero varoin palkituissa tehtävissä. ja työ ikäisistä luku onkin jo vallan muuta.. kas kummaa kun ei aloittaja uskalla tähän kohtaan ottaa mitään kantaa...

      Kuitekin olisi ottamassa kansan heikompi osaisilta loputkin ..itselleen saadakseen orjakseen ja alistettavakseen suomalsia..eli varsin isänmaallinen tyypillinen ..tappaus..

      Jk. Talvi-vaarassa on menettetty satoja miljoonia kansan vero euroja arvatkaapa keille? ei varmaankaan työttömille..samlla suomen luontoa tuhottu peruuntumattomasti.

    • Jalkapuuhun

      Taitaa tälläkin hetkellä ne julkisen sektorin "nautiskelijat" olla melko tärkeitä kun kansa valuu hakemaan Kelalta toimeentulotukea kun Sipilän mafia on parin edeltäjänsä kanssa tuhonnut maan talouden.

    • kadut.puhtaiksi

      Kylläpäs trollausviestini sai aikaan aika mylläkän, itsekin olen työtön, ollut jo 5 vuotta ja sitä ennen olin vielä kauemmin työttömänä, ylipainoa on aika lailla, en harrasta mitään liikuntaa ja syön epäterveellisesti.

      Minua ei yksinkertaisesti hotsita käydä töissä, en jaksaisi herätä aikain aamulla, valvon yleensä aamu-yöhön saakka ja nukun puoleen päivään, joskus saatan herätä ennen puoltapäivää jos jääkaapissani on jotain hyvää aamuksi.

    • hiisiläinen

      Työttömät tulisi laittaa kolhoosin tyyppiseen paikkaan, jonnekin suurille maatiloille, rappiotiloille jossa kunnostaisivat rakennukset, muokkaisivat pellot ja kasvattaisivat siellä suurimman osan ravinnostaan, perunat, porkkanat, lantut, nauriit, viljan yms yms. ja valtio avustaisi vain välttämättömän, vaatekeräyksillä vaatteet josta saisivat itse valita mieluisensa ja ommella paremman.

      Kalastus kuuluisi myös kolhoosin arkeen, metsästystä ei voi edes harkita sillä pyssyjä ei voisi heille antaa.

      Viinaa saisivat niin paljon kun haluaisivat valtion puolesta ja vaikka huumeita, näin alkaisi tulemaan "luonnollista" poistumaa kun porukkaa kuolisi viinaan ja huumeisiin, terveydenhuolto toimisi ikään kuin "kansanparantaja"-tyyliin. jollain kolhoosin väestä olisi varmaan tähän tehtävään intoa.

      Miespuoliset kuohittaisiin ettei syntyisi lisää työttömiä ainakaan kolhoosin sisällä.

      • Kotototoutututus

        Siloinhan työttömien nykyiset asunnot voisi antaa maahantunkeutujille ja spr:n vosut voisivat käydä niissä pan......eikun huolehtimassa vuohipaimenten arjesta.
        Ei tarvittaisi näitä suuria yksiköitä joissa hutut ja mutut joutuvat olemaan yhdessä.


      • Suvis-Tarja
        Kotototoutututus kirjoitti:

        Siloinhan työttömien nykyiset asunnot voisi antaa maahantunkeutujille ja spr:n vosut voisivat käydä niissä pan......eikun huolehtimassa vuohipaimenten arjesta.
        Ei tarvittaisi näitä suuria yksiköitä joissa hutut ja mutut joutuvat olemaan yhdessä.

        Loistava idea. Tuhon varmaan entinen hauenleukapresidenttimmekin yhtyy.


    • vvsuvajakki

      Hei, pitääkö pakolaisen, jonka on lähdettävä kotimaastansa henkensä kaupalla, oltava aina rutiköyhä? Juu köyhä se olla pitää jos pystyy maksaa matkasta 5000-10 000 euroa. Näistä eurooppaan tulleista suurin osa on parempituloisia Irakilaisia, jos sieltä yleensä ovat, jos henkkarit hukkuu mutta ei kännykät, tai muotivaatteet.

    • Tyhjänpäiväisiä

      Vuohipaimenia jotka tulivat velaksi. Ammattitaidottomia " peltiseppiä", kielitaidottomia kamelikuskeja ja savimuurareita. Thaipoimijatkin ovat koulutetumpia kuin nuo käpykaartilaiset.

    • cchhxx

      Kyllähän totuus on se minkä Tatu vanhanen sanoi ääneen että älykkyys on riippuvainen ihonväristä. Mitä tummempi, sitä tyhmempi. Se vaan on niin.

      • VainoharhainenHölöttäjä

        Eli jos etelänmatkalla paahtaa ihtensä mustaksi niin samalla järkikin sammuu? Maidonvalkeat punatukkaiset ovat niitä huippuälylkköjä, kaikki mensalaisia, vai?

        Mee kuule äkkiä ottamaan lääkkeesi!


    • qasdfg

      Ei, vaan sitten jos laitetaan töihin, niin on maksettava normaalia palkkaa tai edes vähintään 75% normaalista. Eli jos yritykset tarvii työvoimaa, niin silloin niille ei pidä antaa mahdollisuutta käyttää halpatyövoimaa, jota kyllä olisi sellainen työvoima, josta maksettaisiin reilu 500 €/kk.

      Jos yritykset saisivat alkaa käyttämään työttömiä työttömien siitä hyötymättä mitenkään, niin silloin yritykset vähitellen korvaisivat kaiken työvoimansa työttömillä, jolloin oieat työntekijät jätettäisiinn palkkaamatta. On siis pelkästään omaan nilkkaan puremista työllisten taholta vaatia työttömiä töihin työttömyyskorvauksella.

      Itse kannattaisin sitä, että työehtosopimusten yleissitovuus purtettaisiin ja jokainen saisi tarjota työpanostaan silllä hinnalla, millä suostuu työskentelemään. Työnantajilla olisi myös oltava mahdollisuus helpompaan irtisanomiseen, niin uskaltaisivat palkata helpommin.

    • Työtönnnnnnn

      Ei oo töitä

    • äitykkä

      Vihapuhetta työttömiäkin kohtaan,sitten yh vanhemmat ja sen jälkeen romanit....ei vihapuhe koska vai matuja! Vuosia tuollaset fasistit haukkuneet erilaisempia ihmsiä kuin itse leelevat olevasna parempia.Mun työttömyys johtuu kehoni särkytiloista ja reumasta,liian terve eläkkeelle .Työttömjät ,matut ja luuserit antaa oman panoksensa myös yhteiskunnalle verojen maksuamisesta pienistä tuloistaan,ostavat kaupoista mitä saavat kassaan,jote työläinen fasisti,osta sie vaan perselihottavia herkkuja ja anna muiden oloa,mäkin urheilen ja sivistän itseäni työttömänä,päivät menee nopsaan...

      • Otalunkistivaan

        Olet ilmeisesti kirjoittanut sangen kiihtyneessä tilassa kun on noin runsaasti kirjoitusvirheitä. Ettet vaan pikku kekkulissa?


      • kadut.puhtaiksi

        Tarkenna itse vielä kerran että omat viestini ei koske sellaisia jotka oikeasti jonkun syyn esim. sairauden tai vamman vuoksi työttömänä kuten sinä "äitykkä", lisäksi he jotka hakevat oma-aloitteisesti töitä mutta eivät saa työtä, kohdistin viestini heihin jotka ovat suorastaan luusereita, eivät lähde töihin ja jos heidät laitetaan töihin ottavat eka viikolla saikkua tai muuten lusmuavat pois töistä yhteiskunnan elätettäväksi.

        Ehkä "äitykkä" ei ole kekkulissa, ainakaan viinasta vaan voi sekava kirjoitus johtua voimakkaista kipulääkkeistä.

        Tottahan työttömät maksaa veronsa mutta en suvaitse niitä jotka tieten tahtoen karttavat työtä ja elävät yhteiskunnan avustuksilla liki koko elämänsä, yksi esimerkki juuri naapuri yksiössä, saikkua hakee heti kun töihin laitetaan mutta kun on lusmuamassa työttömänä niin se sairaus jonka vuoksi hakee saikkua paraneekin yllättäen ja menee kuin pieni kani, tämä on nähty jo usean vuoden ajan, saikkua kun lähtee hakemaan niin kävelee niin vaikeasti ja suorastaan valittaa kun vastaan tulee mutta saikkupaperi kädessä kiitää sellaista kävelyvauhtia että oksat pois ja raput juoksee ylös kiireesti.


    • testestestes

      Aloittaja sama tyhmä aloitus monessa ketjussa,jos valtio maksaa palkan niin ei sitä anneta kellekään yksityiselle yrittäjälle kilpailua vääristämään ja peruskorvaus ei riitä palkaksi alkuunkaan.Se työ pitäisi sitten tehdä kunnalle tai valtiolle ja saada työehtosopimuspalkka.

    • Vainrohkeatelävät

      Minimipalkaksi 3000€/kk. Siitä sitten nykyportaikolla ylöspäin. Kotimainen kulutus nousisi huippuunsa, tuontimäärät kasvaisivat hurjasti ja samalla vienti alkaisi vastavuoroisesti vetää pienellä viiveellä. Kaikki voittaisivat ja talous porskuttaisi ennennnäkemättömällä volyymilla. Kaikenmaailman kepulaissotet voisi unohtaa kun ihmisillä olisi varaa oikeaan lääkäriin kielipuolien sijaan.
      Moisen toteuttajaksi vaadittaisiin Suomessa ennennäkemätön puolue ja näinollen yksipuoluejärjestelmä hillittömän kateuden voittamiseksi.
      Kelpaisiko sinulle?

    • älä.mieti.kauan

      "äitykkä", sulle tarjous!

      Olen yli viisikymppinen, kalju eläkeläismies, asun omassa mökissä Kuohulla, muuta luokseni niin ei tarvitse koskaan lähteä töihin eikä kokea köyhyyttä, rahaa on niin paljon että voin elättää sinut.

      Testamenttaan sulle omaisuuteni, 80 neliön mökki, vanha tiilinavetta, aitta, rantasauna, rantaviivaa 100 metriä, kaksi traktoria ja kaksi museoautoa, 4 hengen lomamökki Kuusamossa, metsää 22 hehtaaria josta 12 hehtaaria isoa kuusimetsää ja 5 hehtaaria koivikkoa, alla kuusen taimet, 5 hehtaaria avohakkuu-aluetta jossa istutettu kuusentaimet, peltoa 7 hehtaaria, pellot vuokralla 5 vuoden sopimuksella.

    • KunTöitäEiLöydy

      Haistakaa vittu kaikki työttömien mollaajat!
      Parhaatkin työnsankarit!!!!

    • ajattelijat

      Eduskunta hätäkokoukseen aiheena vihapuheet työttömiä ja heikompia kohtaan! En ymmärrä aloittajan asennetta naapurin yksiössä asuvaa ihmistä-lusmuilijaa kohtaan...miksi murehtia toisen ihmisen tekemistä valinnoista? Jos ei kiinnosta olla työelämässä,haluaa olla vapaa niin mikä mättää? EI TYÖTTÖMIÄ kannata kahdehtia heidän vapaasta elämästään,ihan kuin aloittaja olisi kateellinen kun joku voi elää omaa elämäänsä.Mistä tietää vaikka yksiön asukkaalla olisi joku henkinen ongelma esim paniikkihäiriö? Sosiaalisten tilanteiden pelkotiloja? Onko työläiset kateellisia köyhille työttömille kun heillä ei ole vapaata? Vaikka ansaitsevat työssä kait enemmän kuin työttömät? Ja jos jollakulla kirjoittajista on kirjoitusvirheitä,kyseessä ei ole välttämättä päihdetila,vaan esim.lukihäiriö,koska yleensä teksteissä on selkeäjärkinen viesti,eikä mitään typerää rumaa kirjoittelua kuten esim tällä löylykauhatepolla...

    • tsenkka

      Nyt kun sensuuri suojelee matuja,aletaan taas lynkkaamaan ja leimaamaan työttömiä,kun etnisiin ryhmiin kuuluvia kirjoituksia ei sallita. Täyttä vihapuhetta ja leimaamista,luulisi työssäkäyvien olevan tyytyväisiä osaansa kun ansaitsevat ihan itee-ihan itee! Vaan jostain tuo kaunaisuus kielii,onko aloittaja tyytymätön omaan elämäänsä ja aikaa tuntuu olevan rutkastikin kun seuraa ja tietää mukamas naapurinsa tekemisiä. Arvostelijat ovat erittäin tyytymättömiä omaan elämäänsä kun alkavat purkaa työttömiin oireitaan,selvää vihapuhetta,nyt sensuuri tällekin aiheelle ja mamuthan sai jo valtion siunauksen saada olla rauhassa!

    • MuutoUlkomailleko

      Vihataan sitten omia kansalaisiaan. Nyt työssä käyvät vittuilee työttömille!
      On tämä ihme kansaa!?
      Kyllä on vaikea työllistyä yli 55-vuotiaan tässä maassa.
      Eikä kenenkään pidä kadehtia korvauksia. Sen verran tiukoilla ollaan.
      Vaihtaisin osia jonkun työssäkäyvän vittuilijan kanssa milloin vain.
      Pääsisit sinäkin `nauttimaan´ tästä herkusta!

    • Omillaanjokainen

      Työttömiä karsastavan ruikuttajan kohdalle on ilmeisesti sattunut tuntemattomia henkilöitä joiden ei elääkseen mukavasti tarvitse käydä töissä. Syystä tai toisesta.
      Jos hän itse raataa paskaduunissa kituliksalla ainainen yt-pelko niskassaan, niin katkeruuttahan se aiheuttaa niitä kohtaan jotka voivat katsella ikkunasta töihin kiiruhtavia kansalaisia.

    • LopputilinSaanut

      No jos ei maahanmuuttajia mollata oikein koko sielunsa kyllyydestä,
      pitäähän sitä aina joku haukuttava löytyä...
      Saa itseänsä nostettua hieman ylöspäin.
      Nyt se on sitten työttömät.
      Ihan kuin se työttömyys omaa syytä aina olisi?

    • Hesssssss

      Missä näet enää sujuvaa suomea puhuvan valkoihoisen kantasuomalaisen siivoojana?
      Melkoinen ihme se olisi. Kyllä noihin paskaduuneihin tarvitaan sellaisia erilaisia ihmisiä, ei ne ole enää kantasuomalaisten töitä. Siivoojat vain esimerkkinä. Onhan niitä muitakin, bussikuskit, taksirengit yms. Tietty määrä maahantunkeutujia siis tarvitaan työvoimaksi, mutta on huolehdittava että ylijäämälorvijat laitetaan menemään savimajoihinsa.

    • 90yhg98

      Kyllä löytyy useitakin aivan suomessa syntyneitä siivoojia, monessa oppilaitoksessa siivoojat kokopäiväduunissa, eräs perhetuttu siivoojana eräässä oppilaitoksessa ja työkaverinaan siellä hänellä useita ihan suomessa syntyneitä ja pohjimmiltaan täysin suomalaisia eikä yhtään maahanmuuttajaa joten ei tuo nyt mitenkään ihme ole.

    • Työtönnä

      Päättäjät ovat lain voimalla siunanneet matuille rauhan vihapuheista ,mediassa! NYT OTETAAN kohteeksi työttömät...ja sen jälkeen juopot,joilla ei saisi olla mitään oikeuksia,asuntoa,elämää lainkaan.Suomalaiset ilkkuvat nykyään toisiaan vastaan vaikka pitäisi näin muukalaisten seassa yritttää sopeutua heihinkin. Kohta kun työttömät on mollattu,otetaan kohteeksi päihdeongelmaiset,heitä aletaan haukkua ja -pitäisi linjalle naristaan että juopot ym narkit pitäisi laittaa työleirille korpeen muiden silmistä,,,,ei enää kalliita yhteiskunnan hoitoja katkolle,ne maksaa veronmaksajille kun samat ihmiset-alkkikset,ym ongelmaiset piipahtavat joka kuukausi katkolla lepäämässä ilman vastiketta ja takuuta paranemisestaan.Eli heitä ei enää saa ottaa siten katkolle lepäämään ja syömään koska ne tulee kalliiksi veronmaksajille kun ei ole takuita ongelmaa edes harkitsemaan lopettaa paskaelämäänsä,,,mutta olkoot.

    • RudolfHooo

      Kyllä perinteinen sisällissota olisi poikaa. Se puhdistaisi taas ilmaa ja samalla voisi toimittaa pois vierasperäisen aineksen ihan niinkuin siinä sivussa.

    • LiianHelppoa

      Ei pysty! kysyin että voisinko vaikkapa kerätä koirien jätöksiä ja sillälailla saisin sen työttömyyskorvauksen ilman karessi uhkia ym ja saisin jatkaa elämää ilman 24/7 karessiuhkaa, niin ei kuulema voi.

      Ensin kato pitää perustaa työryhmä ja hankkia valtion avustukset joilla, palkata työhönohjaajat ja niille apulaiset, sihteerit ja palkanlaskijat,kahvinkeittäjät jne joilla jokaisella palkka vähintään 2000e/kk, perustaa yhdistys jne jne jne.. eli aivan sairaaan kallista on esim työtön laittaa vaikkapa kuntouttavaan työtöimintaan.. maksaa vähintään 10 000e/kk per työtön verrattuna siihen et se työtön sais sen kuppaisen 520e/kk ilman uhkia tai velvotteita ;D

    • rupiKullit

      Jospa lopetetaan kaikki avustukset ? Näin jokainen kykenevä hakeutuu ansityöhön JA avustusrahat voi jättää keräämättä verojamaksavien kukkarosta . Olisiko toimiva temppu ?

    • ÖOUGOYG

      Lisää kiristyksiä luvassa työttömille luusereille, todella hyvä juttu, vihdoinkin loppuu vetelehtiminen, toivottavasti keksivät yhä lisää kiristyksiä jotta saadaan yhteiskunnan laiskurit ja työtä karttavat töihin. HYVÄ HALLITUS!

    • toivoo.PS

      KAIKILLE TÖITÄ!!

    • toivooPS

      Mutta ei kykene tekemään mitään sen eteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe