Uusia autoja Kiinasta pelkillä onecoineilla

Nollakolikollaautoja

Dealshaker näyttää parantavan valikoimiaan jatkuvasti.
Kiinassa myynnissä uusia luxusvarusteltuja Bemareita ja mesejä.

https://dealshaker.com/en/deal/er-ling-qi-nian-xin-kuan-ben-chi-gls550/nw8tvPtj*--L9aY9a7aoMLm9KL2iPXxamyYvSWZKvQM~

https://dealshaker.com/en/deal/er-ling-qi-nian-kuan-bao-ma-x6-xdrive35i/IIdJDCVcBIjcsxL*vFiEq6VrCfPsMYYhI6NhMV27Fus~

Siis yhteensä 100 huippuautoa myydään pelkillä onecoineilla.

Pari suomalaista onecoinilaista kertoi jo, että jos saavat kupongit, niin lähtevät yhdessä Kiinaan hakemaan autoja ja samalla vähän lomailemaan halvassa maassa.
Tietysti tulli rokottaa euroissa, mutta niinhän se tekee kaikille tuontiautoille.
Pojat meinasivat että konttiin mahtuu kaksi autoa mese ja bemari ja vielä joidenkin muutakin tavaraa. Edullisin tapa tuoda.

Tottahan avotampio pysyt edelleen kannassasi, että onecoinin arvo on nyt ja aina puhdas nolla?;)

45

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohje

      Kopioi nuo tummatkin alueet ja laita hakukenttään, niin saat sivut auki.

    • Tunkki101

      Joku juuri peruskoulun läpipäässyt tunkki luulee että joku oikeasti lahjoittaa BMW X6 XDRIVE35I:n 12307.69 Onecoinilla.

      Lasketaanpas nyt taas. Jotta saisi tuon määrän coineja, voi ostaa Starter TycoonPlus paketin hintaan 7630€. Tällöin saa 81818 tokenia jolla kolme splittiä. Tähän lisätään nykyisen promootion extra split, eli 4 splittiä. 81818*2*2*2*2=1309088 tokenia, josta 99 jaettuna saadaan 13223 Onecoinia. Eli saataisiin tuo X6 XDRIVE35I ja vielä jäisi coineja ylikin.

      Eli tunkki luulee että uuden X6 XDRIVE35I, jonka hinta jenkeissäkin on 70-100k, saisi Kiinasta, kun ostaa 7630€ Onecoin "koulutuspaketit".

      Vosiko tunkki myöskin selittää, minkä ihmeen takia autokauppias vaihtaisi 70-100k auton 12307 Onecoiniin joita ei voi vaihtaa oikeaksi rahaksi, kun myymällä auton oikeaa rahaa vastaan ja ostamalla "koulutuspaketteja" saisi ainakin 10 kertaa niin paljon Onecoineja kuin nyt pyytää autosta?? Miksi KUKAAN kauppias olisi noin käsittämättömän typerä?

      Oikeasti tunkit, oletteko noin helvetin tyhmiä että luulette että Kiinassa joku vaihtaa uuden BMW X6 XDRIVE35I:n 12307.69 Onecoiniin??

      • JokoAukeaa

        Tuossa on OneCoinin kompastuskivi, joka osoittaa 100% varmasti, että OneCoin on huijaus. Olisi edes jotenkin uskottavaa, jos 1000 eurolla saisi 1000 euron edestä OneCoineja tai 10 000 eurolla saisi 10 000 euron edestä coineja, mutta ei; jostain ihmeestä ne on keksineet tavan luoda rahaa tyhjästä! Ei mikään ihme, että OneCoineja ei voi vaihtaa euroiksi, koska niitä rahoja, mitä tuolla "pelleilyllä" on luotu, ei yksinkertaisesti ole olemassa!LOL!


    • TunkitTakaisinKouluun

      Tuokin diili katoaa mystisesti juuri kun pitäisi päästä kuponkeja ostamaan.

      Selvää on että näitä diilejä käytetään OneCoinin mainonnassa ja ne uppoaa aivokuolleisiin tunkkeihin kuin kuuma veitsi voihin.

      • Deal-shittiä

        Feikki saitti tuo Deas Shitteri. Luultavasti ohjattu Rujakkeen serveriltä. Tuonee jatkoaikaa One-uunotukselle. Puupäihin uppoaa.


    • Tietolisäätuskaaa

      No tuola Kiinassahan on käyty liikeissä kuvaamassa nuo autot ja pitää kyllä paikkansa, että onecoineilla lähtee.Tupesta tästä löytyy myös video.

      Kun on tarpeeksi tyhmä juntti niin voi aina kieltää KAIKEN vaikka omilla silmillään näkisi todisteet. Esim. avotampiomaisesti inttäen Ruja on valetohtori, Ruja on transu, Ruja ei ole oikeasti synnyttänyt, Ruja lähti karkuun, jäsenmäärät hanurista, ei tule enää lisää asiakkaita ja onecoineilla ei voi ostaa mitään nyt eikä koskaan jne. ja kaikki nämä väittämät ilman mitään todisteita, siis pelkkää tampioiden junttimaista inttämistä.

      Tällaisten kantansa liimanneiden junttien kanssa on täysin mahdoton keskustella, koska he vain yksinkertaisesti kieltävät kaiken ja ottavat ainoastaan omaan korvasyyhyynsä tietoa vastaan.

      "Lasketaanpas nyt taas. Jotta saisi tuon määrän coineja, voi ostaa Starter TycoonPlus paketin hintaan 7630€. Tällöin saa 81818 tokenia jolla kolme splittiä. Tähän lisätään nykyisen promootion extra split, eli 4 splittiä. 81818*2*2*2*2=1309088 tokenia, josta 99 jaettuna saadaan 13223 Onecoinia. Eli saataisiin tuo X6 XDRIVE35I ja vielä jäisi coineja ylikin."

      Tässäkin voi sekunnin vilauksella kertoa, että te juntit ette osaa mitään oikein, sillä vaikeusaste ei todellakaan ole 99 kuin ensimmäisen splitin kohdalla mikäli ehtii toimimaan nopeasti ja neljännen kohdalla se on arviona menestykseen nojaten - 200 ja kun ajattelee tuota viimeistä splittiä, niin se on jo niin lähellä Q2/2018 odotuksia, että se voi karata todella nopeasti paljon suuremmaksi kuin kukaan nyt edes uskoo.

      Toisekseen puhut kylkiäisistä jotka eivät ole maksaneet meille mitään, koska me olemme ostaneet koulutusta ja tehneet rikastuaksemme verkostoa.

      Tyhjästä se lähti ensin nörttien puuhasteluksi haukuttu ja myöhemmin pyramiidihuijaukseksi varmaan miljoonia kertoja huudettu Bitcoinkin ja nyt on arvo yli tonnin. :)

      Tässä on nyt vain yksinkertaisesti todettava että asiakkailla on luottamusta onecoineihin joidenka käytettävyys vain kasvaa ja kaltaisillasi junttiälämölöillä ei luottamusta edelleenkään ole, mutta se todellisuus syötetään teille tässä parin vuoden sisällä karvoineen päivineen, sillä niin paljon uusia hienoja asioita on meillä asiakkailla jo tiedossa.

      Se että talouskoulutuspakettien ostamiseen luodaan hyvää odotusarvoa niin sitä on varmaan tarjolla aina 2018 vuoden puolelle ja mielestäni se on hyvä taktinen veto yritykseltä ja myös houkuttelee uusia asiakkaita, koska lähes jokainen osaa laskea ettei vieläkään ole todellakaan myöhäistä lähteä mukaan menestykseen.

      • MUAHAHAMUAHAAA

        Oletko ihan itse itsesi aivopessyt uskomaan kaiken tuon roskanpuheen spliteistä ja arvonnoususta?

        Vai että oikein hyvää odotusarvoa luodaan talouskoulutuspaketeille..... Odottaa sitä varmasti saakin ja oikein hartaasti - MUAHAMUAHAMUAHAMUAHAAAAAA!


    • Tunkki101

      Tuo on totta että vaikeusaste ei pysy kaikkia splittejä 99:ssä. Toisaalta voidaan sitten extra splitin sijaan käyttää laskussa tuplakolikko promootiota, jolloin vaikeusaste ei vaikuta mitään aluksi.

      Toki se on totta että mahdontonta tarkkaan sanoa paljonko kolikoita tarkalleen ottaen saa.

    • Niinpä niin. Jos on "autokauppias" on oikeasti olemassa ja luopuu arvoautosta onecoineja vastaan, niin hän on hämmästyttävän hölmö. Jos hän nimittäin haluaisi tuon määrän coineja, hän ostaisi koulutuspaketteja ja saisi coinit paljon halvemmalla kuin mikä ko. auton hankintahinta on hänelle ollut.

      Mutta joo, eiköhän nuo "diilit" katoa tuolta suht sukkelaan, mukamas myytiin loppuun.

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Tunkki101

      Splitti barometri on nyt 88% ja Difficulty 0%. Kohtuu turvallista sanoa että vähintään 2 seuraavaa splittiä on 99 vaikeustasolla. Tähän kun lisätään coin tuplaus, niin
      2*2*2 / 99 on jo varma.

    • TunkinÄO60

      Tunkki täällä ei ilmeisesti tiedä että splittibarometri nousee huomattavasti nopeammin kuin Difficulty.

    • uskookenhaluaa

      Kyllä vain diilit katoavat heti kun kaikki kupongit/ autot on myyty, mutta yrityksen tiedot ja ostajan tiedot ovat tallella kupongin kautta ja myös kycin kautta.
      Nuo kauppiaat ovat OneCoinissa hyvin menestyneitä valtavalla verkostolla ja haluavat jakaa hyvää yhteisöönsä ja kertoivat halustaan Lontoon eventissä.

      Samaa kertoi myös mm. mitsua myyvä kauppias Japanista, mutta eipä ole vielä ainakaan kuulunut, mutta lupasi myydä onecoineilla.

    • Tunkki101

      Lasketaan arvio coinien määrästä Starter TycoonPlus jos ostaisi nyt, eli 7630€:lla 81818 tokenia.
      Paketissa on automining päällä.

      Ensimmäisen splitin jälkeen käytetään tuplakolikko promo, difficulty ei ole vielä ehtinyt nousta:
      (163636 / 99) *2 = 3305 coinia
      Oletetaan että tämän jälkeen difficulty nousee jälleen 20 pykälää 2 seuraavaksi splitiksi:
      327 272 /119 = 2750 coinia
      654 544 /119 = 5500 coinia

      Yhteensä 11555 coinia, eli lähes tuo 12k coinia mitä bemarista ja mersusta pyydettiin.

    • Tunkki101

      Ei kukaan kauppias voi olla noin idiootti oikeasti. Tuossahan tulee aivan jäätävät tappiot. Sadan keskimäärin 85k maksavan auton hinta on 8.5 miljoonaa. Ja kauppias antaisi nämä pois ja saa vastineeksi jotain mitä ei voi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

      Tunkit toki hehkuttavat tätä suu kuolaten, ja ehkä syytävät lisää rahaa coiniin tällaisten diilien toivossa.

    • Tunkki101

      Jos kauppias myy nuo kaikki autot joiden arvo on sellainen 8.5 miljoonaa euroa coineilla, saa hän siis 100* 12307.69 = 1 230 769 coinia, eli vain noin 1.2 miljoonaa coinia.

      Ei ole paljon kun ajattelee että 118 000 euron Ultimate pack promossa sai muutamia kuukausia sitten 2 miljoonaa coinia.

      Mutta kaikki tämä spekulointi on varsin turhaa ja naurettavaa, koska coineja ei voi myydä, eikä coineilla ole mitään oikeaa markkina-arvoa. Kyllä tämä tunkeille ennemmin tai myöhemmin valkenee.

    • sfdfffffff

      Näitä "uusia" saksalaisia laatuautoja oli ennen tossa lähempänä rajantuntumassa myynnissä. Nyt nitä saa kauempaa "halvalla".

    • EiHelevata

      Yksi tuollaisen Ultimate packin ostaja voisi ostaa nuo kaikki 100 BMW X6 XDRIVE35i & MB GLS550 autoa, ja vielä jäisi vajaa puolet kaikista coineista jäljelle. :D

      Juu, kyllä Onecoinin kysyntä on niin äärimmisen suurta kuten XcoinX:ssäkin nähtiin, että ihan realistiselta vaikuttaa. :D

    • Kyllähän sen tästäkin keskustelusta näkee millaista porukkaa nämä coinistit ovat.

      Dealshakeriin tuodaan tällaisia huijaustarjoksia olemattomista autoista, ja coinisti on täysin kiimassa ja uskoo näidenkin olevan tae sille, että coinilla olisi muka jotain arvoa ja käytettävyyttä. Coinistiparka uskoo aivan mihin tahansa mitä eteen tuodaan, eikä käsitä näiden tarjousten tarkoitushakuisuutta.

      SOKEA REETTAKIN näkee, ettei näitä väitettyjä autoja ole olemassakaan. Mutta kovan uskon kautta coinisti jotenkin tämänkin selittää itselleen todelliseksi.

      Sääliksi käy näitä ihmisparkoja.

    • TunkinÄO60

      Kyllä se jossain vaiheessa varmaan alkaa tunkilla aivoissa raksuttaa kun uskomattomia diilejä pelkillä coineilla pukkaa DealShakerissa jossain Kiinassa, mutta itse niitä ei vaan saa ostetuksi.

      Toki keskimääräisen tunkin älykkyydelle siihen menee vielä kauan.

    • uygutffguyi

      "Lomailemaan halvassa maassa"

      Käypä kokeeksi vaikka Shanghaissa ja tule sitten tänne mussuttamaan. On kyllä muutenkin sen verran pimeää juttua, että huh huh..

    • Bitcoinmies

      Muistakaa sitten kaikki tilaajat, että varaatte noin 24000 euroa, että saatte bemarinne tullista. Sinne ei sitä onecoinit kelpaa.

      • IhmeTouhua

        TÄH! Eikö Rutjake vieläkään ole saanut asiaa sovittua tullin kanssa?

        Ihme touhua!


    • Vvkisti

      Osoittautui lusmuksi autokauppiaaksi. Vaati euroja ohi rujan kirjanpidon ja siksi kaikki auto ja kiinteistödealit on bannattu Kiinasta. Know Your Customer/Dealer totta tosiaan.

    • Autontuontikiinasta

      Kuinkahan mahtaa onnistua rekisteröinti Suomeen/EU:hun sellaiselle autolle, joka on valmistettu Kiinan markkinoille? Itse en lähtisi moista yrittämään. Kiinassa on myös iso tulli tuontiautoille, saakohan tuota veroa vähennettyä maastaviennin yhteydessä?

    • Dealshitter kuihtuu kovaa vauhtia. Suurin osa tarjouksista on feikkitarjouksia jotka katoavat juuri ennen kuin tulisivat aktiiviseksi. Ruja ja kumppanit koittavat epätoivoisesti puhaltaa vielä henkeä romahtamassa olevalle onecoinille.

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Ruujasti-kusetusta

      Ihmettelen itsekin. Tuo myynti-ilmoitus on Rujan serveristä. FReikkiä...feikkiä.....Kun joku todella on ostamassa Bemaria....esteitä on edessä....

    • bemari-ja-Ruja

      Uutta Bemaria..koulutuskansioillaja tokeneilla.......Ruja on keksinyt uuden talousajattelun...Splittaan kaikki rikkaiksi.....ja ajelemaan Bemareilla

    • Uutta-Suoleen

      Bemareita Coinilla...se on uuta, innovatiivista kaupankäyntiä........

    • Povaankos-sulle

      Huhhuh, Mopolipelin rahoilla Bemareita. Rujakin nauraa veemäisesti ja "povaa" uunoille hyviä kauppoja.....haha

    • Lypsä-lehmä-tunkki

      Taitaa myynti-ilmotus tulla Rujakkeen serveriltä....aikaa pelataa ja kynitään tyhmät loppuun saakka........

    • suomettuja

      moniko on ostanut auton suomeen

    • Huuhaan-taso-huimaa

      Naurettavaa.....voisiko Onecoineja verrata edes Afrikan Tähti pelin timantteihin.....Niilläkin aion ostaa Bemareita...useita....

    • bulgamafia

      RUian keltaiset juoppokuset kasvoille....löyhkää mafiapojujen smegmalta ja spermalta

    • ihmettelijä.-

      onko totta, ettei kukaan ole ostanut halvalla autoa suomeen. ihme kun ei kelpaa

    • HahahByaa

      Hahah....Kuka tuo ensimmäisen Bemarin Suomeen uunokolikeilla??

    • Uunot-pettyvät

      Monopolipelin rahoilla Bemareita...haha

    • tivaaja-

      onko auton hakeneita?

    • Manne-kamaa

      Tilasin kaksi Mersua ja kolme Bemaria.......Ruja itse signeeraa ne "romaani-manne" stalilla. kehtaa ajella....

    • Nope-toimitus

      hahah..tilasin kolme Bemaria eilen....aamulla Ruja toi ne meille...Nopee toimitus........ihanaa Onecoinismia.......

    • Jämskingi

      Kylä toimii! Mulla jo kolmesataa Bemu X5 mallia tossa pihalla ja pitkin pientareita! Mihin nää mahtuu?
      Tulukaa kahtomaan, Saarentie 1, Jämsä. Johan nää alkavat näkyä guuklen satelliitteihin. Kattokaa ihmeessä, mulla on kesäälä jo ainakin tuhat bemua!
      Kiinasta saa Coineilla, ei olis jukoliuta uskonut että kohta Jämsän rikkain mies! :)

      • Tomatos-Daa

        Niin meilläkin , vuokrasin naapurilta 10 hehtaaria peltoa jottaa saan X5:sille plaania. Teen Bemareista tomaattimökkejä.........ilmastointi viilentää ja lämpötila "#kasvihuoneissa" on koko ajan sopiva.


    • miettijä-

      joko löytyy auton ostajia

    • Ei taida kukaan viime aikoina olla käynyt kaupoilla. Vankkoin!

      Dealshitterikin kituu nyt henkitoreissaan kun kukaan ei myy eikä kukaan osta. Vankkoin!

      Aika heikko on koinistin happitilanne nyt. Vankkoin!

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • Jokainen-uskoo

        Äläs pilkkaa Coin-uskontoa.


      • 0necoin0nelife

        Viha puhetta. Jos olet noin tyhmä,niin en viitsi edes selittää. Meidän teamisa olemme jo puhuneet,että otamme meno lipun kiinaan ja tulemme autoilla takaisin. Kiinasa myös auto vero on pieni,joten siitä ei tarvitse murehtija. Tiedän,että kateelliset suutuvat,mutta riski on aina sioitus. Tai jotain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe